Toggle navigation

#celcom51,388 POSTS

Post Content
User Image amirul_onexox Posted: Jan 21, 2018 6:51 AM (UTC)

2
0 Lark
[ OneXOX Black ] - Better Than Postpaid ❗
.
.
✅ Guna sekarang, bayar kemudian
✅ Tiada pecahan data weekday/weekend, siang malam, youtube/FB, etc seperti telco yang lain.
✅ Tiada capped speed/speed throttle
✅ Baki data, SMS, Minit yang tidak habis pakai tidak BURN & carry forward
✅ 5 Jenis Plan menarik yang boleh di pilih
✅ Komitmen serendah RM10 setiap bulan juga ada
✅ GST Syarikat OneXOX yang tanggung
✅ TIADA KONTRAK
.
.
Ada antara kawan² sini yang berminat? pm tepi naa... www.wasap.my/60199121342

Once officially open(insya Allah 22hb Jan 2018 di lancarkan), kamulah yang terawai guna BLACK 😊 dan kita Geng BLACK.. #onexox #seasonpass #xoxmobile #free #datalaju #tiadatamattempoh #internetmurah #internetpercuma #postpaid #prepaid #patuhsyariah #nohiddencharges #lowestrate #greatestspeed #mostflexible #realtelco #umobile #celcom #maxis #digi #tunetalk #webe #shareaje #sharedata #carryforward
User Image onexox_faiz Posted: Jan 21, 2018 6:10 AM (UTC)

9
2 Normal
Secara rasminya onexox mendapat pengiktirafan patuh syariah 9 SEPTEMBER 2016. Sudah pastinya servis onexox adalah tidak melanggar larangan agama ☺☺ Berminat ?

Klik link di bio👆👆👆
User Image natwaaa_ Posted: Jan 21, 2018 5:42 AM (UTC)

10
0 Normal
Assalamualaikum dan selamat tengah hari followers kesayangan wawa🤗

Wawa nak tnya ni , if Wawa buat CONTEST TOP UP every weekend or everyday ada yang nak join x? Cuba komen 'NAKK' dekat bawah👇👇. klau lebih 200 komen Wawa akan start minggu depan ok?😊 jangan lupa TAG kawan korang sama tau😘😝 #contest #contestday #giveaway #giveaway #giveaways #topup #digi #celcom #maxis #iphonex #iphone5 #iphone8plus #alhamdulillah
User Image muhd_redzuan123 Posted: Jan 21, 2018 5:24 AM (UTC)

14
0 Normal
Perbezaan Motorola G5S Plus , Vivo V7 , Honor 7x

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8699&idPhone2=8937&idPhone3=8880

HARGA 💵💵💵💵💵💵💵
Motorola G5S PLUS. RM 999.00
VIVO V7. RM 1,199.00
HONOR 7X. RM 1,099.00

PM SAYA CEPAT² UNTUK BELI
http://www.wasap.my/60199417574 👈👈👈
🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛 👉👉LIKE&SHARE👈👈 Sebarang PERTANYAAN boleh whatsapp terus saya dan klik link dibawah
http://www.wasap.my/60199417574
http://www.wasap.my/60199417574
http://www.wasap.my/60199417574

@@@@@@
Email saya 📨📨📨📨📨
KedaiNasaruddinOnline@gmail.com

Waktu operasi 🕚🕥
Ahad-Jumaat 11.00 a.m - 10.30 p.m
Sabtu : Buka 2.00 p.m - 10.30 p.m

Alamat ;🏬🏬🏬🏬🏬🏬
KM 4608 Taman Samarinda
Jalan Samarinda 2
Kampung Pengkalan
Alor Gajah
MELAKA.
0199417574📲📲📲📲 #samsung #vivo #apple #oppo #nokia #huawei #asus #motorola #honor #leagoo #sony #htc #microsoft #lenovo #xiomi #acer #celcom #digi #maxis #onexox #tunetalk #umobile #hotlink
User Image beone.empire Posted: Jan 21, 2018 4:27 AM (UTC)

12
1 Normal
ASSALAMMUALAIKUM DAN HI GUYS 🤩🤩🤩⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀
Seperti yang admin janji semalam, @beone.empire akan buat giveaway topup sempena pembukaan 😋😋😋. Topup free ⁉️ Topup free⁉️ Ruginya kalau korang tak join 🤯😭. Bila lagi nak dapat topup free macam ni⁉️ Syarat dia korang kena ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀
❇️Mention 3 kawan korang (Igshop,artis,instafamous,fake acc) Admin tak terima tau 👋.
❇️Cakap dengan diaorang yang @beone.empire tengah buat giveaway topup 😱😱😱😱😱😱😱😱😱
❇️Mention seramai mana kawan yang korang nak. Lagi ramai lagi tinggi peluang nak menang 🤩🤩🤩🤩⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ 🥇PEMENANG AKAN DIPILIH BERDASARKAN
1. ADMIN AKAN MASUKKAN NAMA KORANG DALAM PETI UNDI. SEKALI KORANG MENTION ( SEKALI NAMA ) , 2 KALI? 2 NAMA. BEGITULAH SETERUSNYA. LAGI BANYAK MENTION, LAGI TINGGI PELUANG NAK MENANG 😋😋😋😋😋😋😋😋
2. Contest akan tamat bila Admin umumkan PEMENANG ⛳️💯💯 ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀
SIAPA NAK TOPUP FREE? Admin nak bagi free je. ANGKAT TANGAN PATT 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ❇️OKAY CEPAT MENTION KAWAN KORANG. Contest bermula sekarang⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀
#sayajualkasut #kasutmurah #sneakers #capmurah #jammurah #patches #kelantan #johor #kl #kasutmurahmalaysia #topimurah #jualjamtangan #jamtangan #igkelantan #giveaway #kasutbaru #kasutsport #kasuttrendy #kasutstyle #sayajualmurah #sayajualkasut #giveaway #topup #free #digi #celcom #maxis #umobile
User Image areeumar Posted: Jan 21, 2018 4:11 AM (UTC)

3
0 Normal
MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp.
Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni.
Lepas ni saya proses order awak." 🤦🏻‍♀ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah.

Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain.

Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia.
Kena juga tukar ONEXOX PREPAID.
Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang.

Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH,
Barulah masyuuuuk! 🤳 pm sekarang jugak lah!

JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID.
KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248

#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig
User Image areeonexox Posted: Jan 21, 2018 4:11 AM (UTC)

5
1 Normal
MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp.
Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni.
Lepas ni saya proses order awak." 🤦🏻‍♀ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah.

Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain.

Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia.
Kena juga tukar ONEXOX PREPAID.
Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang.

Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH,
Barulah masyuuuuk! 🤳 pm sekarang jugak lah!

JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID.
KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248

#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig
User Image abecelcomfirst68 Posted: Jan 21, 2018 3:59 AM (UTC)

5
1 Clarendon
Assalamualaikum/Salam Sejahtera & selamat pagi 😊

Kami ada berita baik untuk anda 😃
Promosi kini dilanjutkan sehingga hujung bulan 👏🏻👏🏻 Berminat untuk tukar ke plan Celcom First Gold Rm68 50Gb ?? Daftar Segera sebelum promosi tamat !!! *PENDAFTARAN PERCUMA* bagi telco selain Celcom
Jangan lepaskan peluang terhebat dari Celcom

Hanya di Sri Galok Celcom Centre !! www.wasap.my/601140346527/celcom68
www.wasap.my/601140346527/celcom68

#celcom #celcomterbaik #celcomtermurah #celcomterhebat #celcomterhangat #terbaik #termurah #kemahkeming #muroh
User Image dealer_celcom_tmerah Posted: Jan 21, 2018 3:21 AM (UTC)

2
0 Normal
Sape2 nk jimat boleh bertukar ke celcom first gold Rm68..promosi masih berjalan..wassap 014-5092812..
* unlimited call
* unlimited whatsapp/wechat
* 50gb data internet
* tiada kontrak
* limiter time offer
So sape2 nk register wassap ke no kat atas tu.. #celcom #celcomfirst #4glte #kelate #kelantan #jimatdanberbaloi
User Image natwaaa_ Posted: Jan 21, 2018 2:32 AM (UTC)

22
0 Normal
Assalamualaikum dan selamat pagi followers kesayangan wawa🤗

Wawa nak tnya ni , if Wawa buat CONTEST TOP UP every weekend or everyday ada yang nak join x? Cuba komen 'NAKK' dekat bawah👇👇. klau lebih 200 komen Wawa akan start minggu depan ok?😊 jangan lupa TAG kawan korang sama tau😘😝 #contest #contestday #giveaway #giveaway #giveaways #topup #digi #celcom #maxis #iphonex #iphone5 #iphone8plus #alhamdulillah
User Image lokkal.iphone Posted: Jan 21, 2018 2:28 AM (UTC)
lokkal.iphone
10
1 Normal
Selamat Pagi 😘😘
.
Keikhlasan dalam hati sngat penting x kira apa sekali pun yg kita buat, baru laa hati tu tenang jaa. Betul x ? 🤔
.
PENGUMUMAN PENTING‼️
.
Kepada semua yg ada niat nak beli Iphone buat masa ni, better hold dulu niat tu. Tgu & follow kami untuk dapatkan harga pecah kepala kaw kaw mcm harga selipar Jepun je daripada @lokkal.iphone . .
Nak bagi special taw untuk korang2 yg memang awesome ni bergaya ikut trend 😘😘
.
STAY TUNED ‼️‼️
.
#iphone #murah #seliparjepun #original #trending #igshop #phone #celcom #digi #umobile #700k #order #sayajual #sayajualmurah #jualanku #festival #sayajualonline #streetfashion #cool #carousellmy #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Jan 21, 2018 2:00 AM (UTC)

11
0 Normal
ONEXOX BLACK - Better Than Postpaid ❗
.
✅ Guna sekarang, bayar kemudian
✅ Tiada pecahan data weekday/weekend, siang malam, youtube/FB, etc seperti telco yang lain.
✅ Tiada capped speed/speed throttle
✅ Baki data, SMS, Minit yang tidak habis pakai tidak BURN & carry forward
✅ 3 Jenis Plan menarik yang boleh dipilih
✅ Komitmen serendah RM10 setiap bulan juga ada
✅ GST Syarikat OneXOX yang tanggung
✅ TIADA KONTRAK
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus
User Image areeonexox Posted: Jan 21, 2018 12:16 AM (UTC)

11
0 Normal
SIMKAD UNTUK PENGGUNA DATA TEGAR !
Suka tak , bila Simkad kita offer :
.
.
✅ TIADA HAD dalam kelajuan data, berdessuup pergi dia
✅ Banyak gila FREE DATA
✅ FREE VOICE Call pun ada
✅ SIMPAN DATA dalam season pass
✅ Tak habis gun? BOLEH BAWA KE BULAN DEPAN
✅ Guna bila kita PERLU saja
✅ 4G lagi!
.
.
ADA LAGI !
🎁 Panggilan Murah - Serendah 9 sen seminit
🎁 Frens & famili ke SEMUA RANGKAIAN TERMASUK TALIAN TETAP
🎁 Tarikh luput LEBIH 2 TAHUN
🎁 TOPUP FREE !* Fuhhh!

Saya suka, wife suka, anak-anak suka, mak suka, kawan-kawan suka, Semua pun suka.
.
Kalau tak suka, memang Pelik sungguh.
.
.
TAK PERCAYA? NAK BUKTI? BOLEH.
PM CEPAT-CEPAT!
.
*Tertakluk kepada terma & syarat.

NAK PERCAYA KE TIDAK ? Cuba dulu lah baru tahu.
SIMKAD SERENDAH RM10 SAHAJA !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248
#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig
User Image areeumar Posted: Jan 21, 2018 12:16 AM (UTC)

6
0 Normal
SIMKAD UNTUK PENGGUNA DATA TEGAR !
Suka tak , bila Simkad kita offer :
.
.
✅ TIADA HAD dalam kelajuan data, berdessuup pergi dia
✅ Banyak gila FREE DATA
✅ FREE VOICE Call pun ada
✅ SIMPAN DATA dalam season pass
✅ Tak habis gun? BOLEH BAWA KE BULAN DEPAN
✅ Guna bila kita PERLU saja
✅ 4G lagi!
.
.
ADA LAGI !
🎁 Panggilan Murah - Serendah 9 sen seminit
🎁 Frens & famili ke SEMUA RANGKAIAN TERMASUK TALIAN TETAP
🎁 Tarikh luput LEBIH 2 TAHUN
🎁 TOPUP FREE !* Fuhhh!

Saya suka, wife suka, anak-anak suka, mak suka, kawan-kawan suka, Semua pun suka.
.
Kalau tak suka, memang Pelik sungguh.
.
.
TAK PERCAYA? NAK BUKTI? BOLEH.
PM CEPAT-CEPAT!
.
*Tertakluk kepada terma & syarat.

NAK PERCAYA KE TIDAK ? Cuba dulu lah baru tahu.
SIMKAD SERENDAH RM10 SAHAJA !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248
#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig
User Image hustler.accessories Posted: Jan 20, 2018 2:02 PM (UTC)

71
5 Normal
👏🏻👏🏻👏🏻
🎉🎊 PEMENANG GIVEAWAY TOPUP RM10 🎊🎉
.
.
Tahnia kepada 2 pemenang iaitu:
1. @syazilah__
2. @megat.aizat .
.
Saya nak ucapkan ribuan TERIMA KASIH kepada yang support @hustler.accessories selama ini.
Ramai yang join tapi takpe yang tak berjaya tu jangan kecik hati dan jangan putus asa.Nanti saya akan buat GIVEAWAY lagi 😘.keep Active yaa guys.
.
kepada pemenang sila DM saya untuk tebus hadia anda 😍😍☺️☺️ #giveawaytopup #pemenanggiveaway #giveaway #topup #celcom #maxis #digi #umobile
User Image onexox_faiz Posted: Jan 20, 2018 1:09 PM (UTC)

29
2 Clarendon
Jom Jimat!

Sehari berapa kali buat call? Selalu suara ‘wanita’ yang angkat? Ataupun kawan minta call balik kemudian?

Caj panggilan pendek bawah 10saat dan voicemail di #ONEXOX hanya 5sen sahaja! 😱

Haa,abam hakak sehari berapa kali masuk voicemail? 10 kali? 20 kali? Kalau telco anda sekarang caj 32sen, 10 kali voicemail dah rm3.20 tau..onexox baru 50sen. 😁

Belum cerita bab lain lagi tu..nak jimat kan?
Meh cuba #simkadjimat ONEXOX! ☎️ Berminat?

Klik link di bio👆👆👆
User Image onlineteddybear_store Posted: Jan 20, 2018 12:50 PM (UTC)

728
627 Normal
.
🌟Topup GiveAway 🤩
Free topup for all 😘😘
.
Komen telco anda skrg,
#celcom
#maxis
#digi
#umobile
#tunetalk
#altel
#xox .
Nanti kami akan pilih pemenang 😍

Hashtags found on this page