Toggle navigation

#cccream494,275 POSTS

Post Content
User Image labourse_shampoo_liza Posted: Feb 24, 2018 12:05 PM (UTC)

4
0 Normal
Alhamdulillah...rambut cepat tumbuh... La Bourse Hair care dari set ini mengandungi shampoo, conditioner, tonic dan serum. Kepentingan serum dapat membantu menyuburkan serta mengelakkan daripada terkena sinaran matahari dan pencemaran, mengelakkan rambut dari terlalu kering, tidak melekit serta mempunyai bau yang wangi. Dengan penambahan perlindungan dan vitamin E akan membolehkan rambut anda kelihatan bersinar, lembut serta lurus. Selain daripada itu, ia membolehkan rambut anda kelihatan sihat dan menawan

Whatsapp Lieza +60111 5416561

Thanks for supporting us.
Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiaSale #karmart #malaysiashop #mahadcamu #gluta #serum #instabeauty #instashop #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #unisza #uitm #kualaTerengganu #ccCream #gluta #nuramnibeauty #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare +60111 5416561
User Image fcc_lover Posted: Feb 24, 2018 12:04 PM (UTC)

2
0 Normal
All about #cccream .
Cc cream 💝 👄CC CREAM moituriser yg ada warna skin ..kiranya pakai terus kulit nampak gebu mcm pakai powder... ✔️kebaikan dia...cc cream ada moituriser, ada cologen, spf25 untuk lindungi kulit dari matahari n sun burn, argan oil n marcadamia oil untuk hilangkan garisan dan awek muda, vitamin memperbaiki tona kulit x sekata..best untuk dijadikan base makeup . ✔️Cc cream boleh jadi sebagai primer sbb bila pakai dengan cc cream makeup langsung tak tanggal n x pecah, finish smooth n tak tebal... tapi tahan berjam2.. ✔️CC cream sangat sesuai untuk anda yang nak makeup tapi tak nak nampak tebal.. sbb CC cream sapu terus serap ke dalam skin. ✔️CC cream sangat hot selling produk dalam FCC dan 1 tiup tahan sehingga 8 ke 12 bulan
Apa fungsi dia? 🤔
👉🏻 As makeup base untuk ‘blur’kan pores anda
👉🏻 Correct the tone of skin. Kalau muka pucat boleh pakai ni untuk kulit nampak pinkish glowing. For healthy look.
👉🏻 Warna pink cair tapi texture dia tak pekat mcm foundation. Dia blend into skin.
👉🏻 Bukan foundation yaa, sbb dia tak cover parut/jerawat. Dia just primer untuk blurred pores and buat kulit nampak pink2. 🌹Iols suka pakai yg ni bila nak keluaq pi mana2. Then touch up dgn baby powder sahaja 😁 kalau nak extra coverage pakai la compact powder. 💋nak tahu apa lagi yang best tentang CC cream? Jom cuba hari ni, menyesal tak try awal.😘
User Image royall_stre Posted: Feb 24, 2018 11:57 AM (UTC)
11
0 Normal
Erto's Eyebag and Dark Circle Serum
IDR 95k 💰

MANFAAT ERTO'S EYEBAG AND DARK CIRCLE SERUM :
1. Mencegah timbulnya lingkaran hitam dan kantung mata
2. Menghilangkan lingkaran hitam dan kantung mata
3. Mengencangkan kantung mata
4. Mencegah dan menghilangkan kerutan di sekitar mata
5. Menutrisi kulit sekitar area mata

CARA PEMAKAIAN ERTO'S EYEBAG AND DARK CIRCLE SERUM :
1. Bersihkan terlebih dahulu dengan air bersih atau handuk bersih di area sekitar mata
2. Tuang sedikit saja Serum ini di telapak tangan
3. Oleskan Ertos Eye Bag Serum pada kulit di sekitar mata secara tipis dan merata
4. Gunakan dua kali sehari untuk hasil maksimal

#ertoseyebagserum#nightcream#nightcreamertos#cccream#ertoscccream#serumkinclong#serumkinclongertos#ertoseewhitening#aircushioneewhitenging#ertosfacialtreatment#bodycreamertos#ertoseyelashserum#maskerertos#ertosskincare#maskerjerawatertos#liptintonymoly#pekalonganhits#batanghits#kajenhits#pekalongan#batang#kajen#masker#naturgo#erthos#naturgohansui#maskernaturgo#olshop#olshoppekalongan#olshopmurah
User Image dibah91mary.k Posted: Feb 24, 2018 11:59 AM (UTC)

2
0 Normal
🌼Makeup Remover Mary Kay🌼 .

BEST SELLER!! .
.
Tau tak apa yang best pasal make up remover MK nie?
.
.
Sangat2 senang nak remove makeup! Tak perlu tonyoh2 pon.. guna setitik dua je, lap je, clearr semua uolls! 👍
maskara & lip matte yang waterproof sgt2 senang nk remove.
.
.
Makeup remover ni mengandungi pure water and silicon dari tumbuh-tumbuhan. So bukan hanya utk remove makeup, ia juga dapat merawat bahagian mata dan bibir supaya tegang xmudah kedut, bibir lembap dan menghalang pembentukan oil seed.
.
.
Uols semua kena cuba tau! Dibah sendiri dah cuba dah nak masuk botol ke 3..mmg terbaik makeup remover MK ni💪👍. Lain dari yg lain. Gerenti paling best! Cuba dulu baru tau😘😍 .
.
.
Cuba lah😘 .
.
.
Stay tuned for more videos and beauty updates!
.
.
Perunding Kecantikan anda,
Dibah
013 6827371
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKaypahang #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MelacepSkincare #AcneProneSkincare #TrueDimensionLipstick #MaryKayLipstick #mattelipsticks
User Image nyu_beauty Posted: Feb 24, 2018 11:44 AM (UTC)

0 0 Normal
User Image queen_jafratng Posted: Feb 24, 2018 11:42 AM (UTC)
2
0 Normal
User Image penumbuh.rambut.rontok.parah Posted: Feb 24, 2018 11:28 AM (UTC)

2
0 Normal
Green Angelica Hair Regrowth Shampoo merupakan produk yang tepat untuk mencegah dan mengatasi rambut rontok, termasuk penipisan rambut ringan bisa di atasi dengan menggunakan shampoo ini, shampoo Green Angelica ini terbuat dari bahan-bahan alami yang sudah terbukti mampu mengatasi dan menghentikan rambut rontok, serta merangsang folikel rambut menjadi sehat sehingga rambut yang rusak atau tidak sehat bisa kembali tumbuh, tebal dan subur . .
Manfaat Shampo Green Angelica : - Mengatasi Rambut Rontok - Memperbaiki Rambut Bercabang - Menumbuhkan Rambut - Menghilangkan Ketombe - Aman Tanpa Efek Samping - Tidak Mengandung Detergen - Shampo Tidak Berbusa . .
Isi : 100 ml/botol
BPOM NA18121002947
Untuk pemakaian -/+ 1 bulan . .
Untuk kontak pemesanan dan konsultasi :
WA/SMS : 0853-4510-9995
BBM : D9DCA726
dan bisa mengunjungi web resmi kami :
www.greenangelicakalimantan.com
.
#penumbuhrambut #obatpenumbuhrambut #obatrambut #penumbuhrambutalami #penumbuhrambutbotak #penumbuhrambutcepat #shampopenumbuhrambut #obatbotak #penumbuhrambutrontok #obatrambutbotak #obatrambutrontok #caramenumbuhkanrambut #obatkebotakan #greenangelica #penyuburrambut #hijab #shampopenyuburrambut #obatrambutalami #mengatasirambutbotak #jualgreenangelica #hairtonic #serum #penghilangketombe #batikmodern #kebayawisuda #slingbag #cccream #whitening #tasbayi
User Image penumbuh.rambut.rontok.parah Posted: Feb 24, 2018 11:25 AM (UTC)

3
0 Normal
Green Angelica Hair Regrowth Shampoo merupakan produk yang tepat untuk mencegah dan mengatasi rambut rontok, termasuk penipisan rambut ringan bisa di atasi dengan menggunakan shampoo ini, shampoo Green Angelica ini terbuat dari bahan-bahan alami yang sudah terbukti mampu mengatasi dan menghentikan rambut rontok, serta merangsang folikel rambut menjadi sehat sehingga rambut yang rusak atau tidak sehat bisa kembali tumbuh, tebal dan subur . .
Manfaat Shampo Green Angelica : - Mengatasi Rambut Rontok - Memperbaiki Rambut Bercabang - Menumbuhkan Rambut - Menghilangkan Ketombe - Aman Tanpa Efek Samping - Tidak Mengandung Detergen - Shampo Tidak Berbusa . .
Isi : 100 ml/botol
BPOM NA18121002947
Untuk pemakaian -/+ 1 bulan . .
Untuk kontak pemesanan dan konsultasi :
WA/SMS : 0853-4510-9995
BBM : D9DCA726
dan bisa mengunjungi web resmi kami :
www.greenangelicakalimantan.com
.
#penumbuhrambut #obatpenumbuhrambut #obatrambut #penumbuhrambutalami #penumbuhrambutbotak #penumbuhrambutcepat #shampopenumbuhrambut #obatbotak #penumbuhrambutrontok #obatrambutbotak #obatrambutrontok #caramenumbuhkanrambut #obatkebotakan #greenangelica #penyuburrambut #hijab #shampopenyuburrambut #obatrambutalami #mengatasirambutbotak #jualgreenangelica #hairtonic #serum #penghilangketombe #batikmodern #kebayawisuda #slingbag #cccream #whitening #tasbayi
User Image dr.jill_th_byaor Posted: Feb 24, 2018 11:19 AM (UTC)

1
0 Normal
✨เครื่องนวดหน้า นวดให้หน้าเด็กหน้าใสแล้ว ต้องปกป้องผิวจากแดด☀️ ด้วยกันแดดออร่ามี ที่มี SPF 50 PA+++
‼️ชุดสุดคุ้ม 2,700 บาทเท่านั้น✨
➡️ดร.จิล 2 ขวด➡️เครื่องนวดหน้า 1 ชิ้น➡️กันแดดออร่ามี 1 ชิ้น
‼️ทั้งหมดเพียง 2,700 บาท‼️ #ส่งฟรีems
สนใจสั่งซื้อ Line id : @drjill999th
#แอดแล้วทักได้เลยนะค่ะ #ปรึกษาได้นะค่ะแม่ค้าใจดี #รับสมัครตัวแทนจำหน่าย #DrJiLL #DrJiLLG5Essence #aurame #auramesun #cccream #cosmetics #cosmeticthailand #กันแดด #เซรั่มคุณหมอ #เซรั่มเงินล้าน #กันแดดaurame #กันแดดออร่ามี #ใช้ดีบอกต่อคนที่รักกับdrjill #อยากหน้าใสให้มาริโอ้ดูแล
User Image beglams30 Posted: Feb 24, 2018 10:34 AM (UTC)

2
0 Normal
Insta Glow CC Cream
The Body Shop

Maybelline - Lash Sensational Mascara

#makeup#makeupmurah#CCCream#thebodyshop#glow #makeuproutine
User Image farmassi_offical Posted: Feb 24, 2018 11:10 AM (UTC)

4
0 Normal
⭐️BB Krem or CC Krem⭐️
.
🌴 Farmasi BB Krem; örtücülüğü güzel, oksitlenme yapmıyor içeriği temiz AMA çok pembe alttonlu ☹️ Biraz daha nötr olsa en azından süper olurdu. Eşitlemek için tüm boynumu da boyamak gerekiyor 🤦🏽‍♀️
.
🌴 Farmasi CC Krem; örtücülüğü bb kremden çok hafif daha az. Oksitlenme yapmıyor. İçeriği temiz ve daha az pembe olduğu için elim daha çok cc kreme gidiyor. .
❤️ Sizin seçiminiz hangisi?
.
🔴 Sipariş için: Dm
.
.
.
.
.
.
#bbcream #cccream #foundation #makeupblog
User Image chy_official_thailand Posted: Feb 24, 2018 11:08 AM (UTC)

2
0 Normal
ทยอยโอนกันแย้ว ลอต2ปังกว่าเดอมแน่นอน!!!!!!💥
✨สินค้าขายดี ลูกค้าสนใจเยอะมาก ออเดอร์กระหน่ำ!!✨
.
▶1ซอง 89บาท!!!
▶สมัครตัวแทน ลงทุน 345฿ กำไร 100++
----------------------
#ถ้าคิดจะรวยคิดจะปังต้องปังยกทีม
#เริ่มก่อนรวยก่อน #ทำต้นๆปังมากก!!
💄สั่งซื้อ/สอบถาม ใจดีมาก (ตอบไวที่สุด)
💄Line : @qgs1020b (หรือจิ้มลิ้งตรงไบโอ)
.
#คุชชั่น #รองพื้น #ปกปิด #คุชชั่นหน้าฉ่ำ #ฉ่ำวาว #ผิวสองสี #cushion #thefaceshop #ตามหา #wetandwild #foundation #cc #cccream #aa #dd #bb # #etudy #3ce # #อยากรวย #ตัวแทน #รับตัวแทน #สมัครตัวแทนจำหน่ายฟรี #สมัครตัวแทน #สมัครตัวแทนจำหน่าย
User Image royall_stre Posted: Feb 24, 2018 10:57 AM (UTC)
16
0 Normal
ERTO'S NIGHT CREAM
IDR Only 75k 💰

MANFAAT ERTO'S NIGHT CREAM :
1. Membuat kulit wajah bersih dari jerawat dan bekas jerawat
2. Menarik kulit yang kendur sehingga keriput tersamarkan
3. Menghilangkan flek hitam akibat penuaan dini, atau noda hitam dari paparan sinar matahari
4. Menjaga kulit tetap awet muda dan kenyal
5. Memutihkan kulit wajah dan leher secara menyeluruh
6. Memberikan nutrisi yang dibutuhkan oleh kulit
7. Meningkatkan kecerahan warna kulit wajah
8. Melembabkan kulit wajah yang kering
9. Membantu mengontrol produksi minyak saat tidur
10. Membuat kulit wajah terasa lebih halus dan lembut

CARA PENGGUNAAN ERTO'S NIGHT CREAM :
1. Setelah wajah dibersihkan, ambil ertos night cream secukupnya dan oleskan secara merata pada kulit wajah
2. Usahakan fokus ke area bermasalah seperti jerawat, bekas jerawat, noda hitam ataupun kerutan
3. Pijat sebentar agar kandungan cream pemutih ini meresap sempurna
4. Tidak perlu dibilas, biarkan krim bekerja semalaman. Besoknya cuci muka seperti biasa.
5. Dibiasakan untuk tidur secara teratur minimal 6 jam dalam sehari, karena pola hidup yang buruk bisa mengurangi keefektifan krim wajah.

#nightcream#nightcreamertos#cccream#ertoscccream#serumkinclong#serumkinclongertos#ertoseewhitening#aircushioneewhitenging#ertosfacialtreatment#bodycreamertos#ertoseyelashserum#maskerertos#ertosskincare#maskerjerawatertos#tonymoly#liptintonymoly#pekalonganhits#batanghits#kajenhits#pekalongan#batang#kajen#masker#naturgo#erthos#naturgohansui#maskernaturgo#olshop#olshoppekalongan#olshopmurah
User Image _nur_adlina_ Posted: Feb 24, 2018 10:56 AM (UTC)
1
0 Normal
Jom dapat kan sekarang... 📣📣📣😍😍😍 Ada 2 jenis Timewise Foundation dari Mary Kay
1. Luminous-Wear Liquid Foundation (kulit normal to kulit kering) mempunyai 4 warna :
✔️Ivory 3
✔️Ivory 5
✔️Beige 3
✔️Beige 5

2. Matte-Wear Liquid Foundation (kulit combination to kulit berminyak) mempunyai 5 warna :
✔️Ivory 3
✔️Ivory 5
✔️Beige 3
✔️Beige 5
✔️Bronze 1

Mary Kay CC Cream (untuk semua jenis kulit) dan mempunyai 4 warna :-
✔️Very light
✔️Light- medium
✔️Medium- deep
✔️Deep

Tak tahu warna apa yang sesuai untuk kulit anda? Jom pm skarang!!! 😃👍🏻 Adlina
http://wasap.my/60174412955
👸Beauty Consultant Mary Kay
#marykaymalaysia #timewisefoundation #cccream #marykaylovers #marykayusers #marykaymalaysia #marykaypenang #luvteamdiamond
User Image royall_stre Posted: Feb 24, 2018 10:43 AM (UTC)
4
0 Normal
Erto's CC Cream
IDR Only 100k 💰

MANFAAT ERTO'S CC CREAM :
1. Memutihkan dan mencerahkan kulit wajah
2. Melembabkan kulit
3. Mengencangkan kulit
4. Meregenerasi lapisan kulit
5. Melindungi kulit dari sinar UV Matahari
6. Menghaluskan kulit yang kasar
7. Menutrisi lapisan kulit
8. Mencegah dan menghilangkan flek hitam atau jerawat
9. Mengecilkan pori-pori wajah
10. Mencegah timbulnya komedo

CARA PEMAKAIAN ERTO'S CC CREAM :
1. Bersihkan wajah terlebih dahulu sebelum memakai CC Cream ini
2. Tuang CC Cream sedikit saja di telapak tangan, kemudian oleskan tipis-tipis secara merata di seluruh bagian wajah
3. Ertos CC Cream bisa dipakai tanpa perlu dicampur dengan alas bedak atau cream lain lagi
4. Gunakan setiap pagi hari sebelum beraktivitas
5. Untuk mendapatkan hasil yang maksimal, bisa dipadukan dengan Ertos Dermo Night Cream untuk pemakaian pada waktu malam harinya
6. Simpan di tempat yang sejuk dan kering setelah pemakaian

#cccream#ertoscccream#serumkinclong#serumkinclongertos#ertoseewhitening#aircushioneewhitenging#ertosfacialtreatment#bodycreamertos#ertoseyelashserum#maskerertos#ertosskincare#maskerjerawatertos#maskerroromendut#maskerkulitmanggis#tonymoly#liptintonymoly#pekalonganhits#batanghits#kajenhits#pekalongan#batang#kajen#masker#naturgo#erthos#naturgohansui#maskernaturgo#olshop#olshoppekalongan#olshopmurah
User Image farmakeio_kaili Posted: Feb 24, 2018 10:26 AM (UTC)

3
1 Normal
Youth Lab!!!!!CC κρέμα που ενισχύει το μεταβολισμό του δέρματος, διορθώνει το χρώμα και ρυθμίζει τη γυαλάδα!!!
User Image swissline_spa Posted: Feb 24, 2018 10:20 AM (UTC)
24
0 Normal
User Image nakoyanakoyi.maryk Posted: Feb 24, 2018 10:20 AM (UTC)

7
0 Normal
White Tea and Citrus Satin Hands Pampering Set. .... Satin Hands adalah sistem tiga langkah mudah yang membelai tangan anda agar ia sentiasa lembap, lembut & licin..set ini merangkumi:- ..
.
.
Protecting Softener
Pelembap tangan yang bebas wangian.Ia melembutkan tangan anda ..
.
.
Satin smoothie
Scrub tangan untuk menanggalkan sel-sel kulit mati dengan haruman peach yang segar. .
.
.
Shea Cream
Krim tangan yang terus meresap ke kulit Dan tidak melekit walaupun terkena air seperti mana kita menggunakan lotion.

Hana
0143695746
Beauty consultant mk

#marykaymalaysia #marykayproducts #microdermabrasion
#MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayPuncakAlam #testimonimarykay #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #cintadirgahayu #marykaygombak #cocomix #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #kingcoco #SayaJualKosmetik #marykayselangor #CcCreamMaryKay #CcCream #marykayshahalam #marykaybangi #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #marykaysetiawangsa #marykayrawang #menskincare
User Image mayberry_officialth Posted: Feb 24, 2018 10:16 AM (UTC)

3
0 Normal
❥รีวิวจ้าาารีวิว 💕 #รีวิวจริงจากลูกค้าใช้จริง **
.
🎀 MayBerry CC Perfect Cream
เมย์เบอร์รี่ ใครได้ใช้ก็ติดใจทุกราย 😍
.
🍭 ขาวเนียนใสอย่างเป็นธรรมชาติ ✨
🍭 ไม่วอกไม่เทา ไม่ติดขน ไม่เหนียวเหนอะหนะ ✨
🍭 ผิวสว่างขึ้น 1-2 ระดับ กันน้ำกันเหงื่อติดทน ✨
🍭 เติมออร่าได้ทุกที่ ทุกเวลา ✨
.
❥โลชั่นกันแดดที่ทุกคนต้องมี‼️
#mayberry ☀️ กันแดด SPF50 pa+++😎
.
250.-(120g) ซื้อ2หลอดส่งฟรี❗️EMSทันที 🎁💨
┏━━🦋━━━━━🦋━━━┓
❥ สั่งซื้อ 💬 Line : mmaysujitra
┗━━━🦋━━━━━🦋━━┛
#ผิวขาว #ออร่า #กันแดด #ขาวใส #cccream #spf50 #white #bodybasecream #suncream #howtoperfect #howtobeauty

Hashtags found on this page