Toggle navigation

#bvrcadvanced10,231 POSTS

Post Content
User Image foxiashop Posted: Feb 17, 2018 2:11 PM (UTC)

0 0 Normal
VGS PREMIUM 5in1 :-
-merupakan set skin care

ITEM(vgs premium 5in1) :-
-collagen toner
-honey soap
-vgs day cream
-vgs night cream
-milky rice scrub

Isi kandungan :-
✨kunyit
✨collagen
✨apple stem cell
✨spf30
✨vitamin E&C
✨sarang burung walit
✨bunga cengkih
✨madu
✨kulit kayu manis
✨ejen pemutih kulit
✨pelembab
✨minyak zaitun& argan

Mampu merawat pelbagai masalah kulit tanpa KESAN SAMPINGAN seperti 🔥
- Jeragat
- Jerawat
- Kesan parut
- Kulit kering
- Blackhead /whitehead - Tona kulit tak sekata

CARA PENGGUNAAN :- 1. basahkan muka&cuci muka menggunakan honey soap dan bilas dgn air bersih

2. Lap muka dengan kain bersih dan apply collagen toner ke seluruh muka utk melembapkan muka

3. Apply day cream pada waktu siang serbagai uv protection kepada muka

4. Apply night cream pada waktu malam utk merawat kulit muka

5. Basahkan muka dan gosok milky rice scrub di muka. Biarkan selama 5minit dan bilas dgn air bersih, guna 2x seminggu.

whatsapp vgs ke
0187688289

#vgspremium7in1 #vgspremium5in1 #bvrcadvanced #bvrcadvance #bvrc #bvrcnew #newbvrc #bvrcollagen
User Image foxiashop Posted: Feb 17, 2018 2:09 PM (UTC)

0 0 Normal
VGS PREMIUM 5in1 :-
-merupakan set skin care

ITEM(vgs premium 5in1) :-
-collagen toner
-honey soap
-vgs day cream
-vgs night cream
-milky rice scrub

Isi kandungan :-
✨kunyit
✨collagen
✨apple stem cell
✨spf30
✨vitamin E&C
✨sarang burung walit
✨bunga cengkih
✨madu
✨kulit kayu manis
✨ejen pemutih kulit
✨pelembab
✨minyak zaitun& argan

Mampu merawat pelbagai masalah kulit tanpa KESAN SAMPINGAN seperti 🔥
- Jeragat
- Jerawat
- Kesan parut
- Kulit kering
- Blackhead /whitehead - Tona kulit tak sekata

CARA PENGGUNAAN :- 1. basahkan muka&cuci muka menggunakan honey soap dan bilas dgn air bersih

2. Lap muka dengan kain bersih dan apply collagen toner ke seluruh muka utk melembapkan muka

3. Apply day cream pada waktu siang serbagai uv protection kepada muka

4. Apply night cream pada waktu malam utk merawat kulit muka

5. Basahkan muka dan gosok milky rice scrub di muka. Biarkan selama 5minit dan bilas dgn air bersih, guna 2x seminggu.

whatsapp vgs ke
0187688289

#vgspremium7in1 #vgspremium5in1 #bvrcadvanced #bvrcadvance #bvrc #bvrcnew #newbvrc #bvrcollagen
User Image foxiashop Posted: Feb 17, 2018 2:07 PM (UTC)

0 0 Normal
VGS PREMIUM 5in1 :-
-merupakan set skin care

ITEM(vgs premium 5in1) :-
-collagen toner
-honey soap
-vgs day cream
-vgs night cream
-milky rice scrub

Isi kandungan :-
✨kunyit
✨collagen
✨apple stem cell
✨spf30
✨vitamin E&C
✨sarang burung walit
✨bunga cengkih
✨madu
✨kulit kayu manis
✨ejen pemutih kulit
✨pelembab
✨minyak zaitun& argan

Mampu merawat pelbagai masalah kulit tanpa KESAN SAMPINGAN seperti 🔥
- Jeragat
- Jerawat
- Kesan parut
- Kulit kering
- Blackhead /whitehead - Tona kulit tak sekata

CARA PENGGUNAAN :- 1. basahkan muka&cuci muka menggunakan honey soap dan bilas dgn air bersih

2. Lap muka dengan kain bersih dan apply collagen toner ke seluruh muka utk melembapkan muka

3. Apply day cream pada waktu siang serbagai uv protection kepada muka

4. Apply night cream pada waktu malam utk merawat kulit muka

5. Basahkan muka dan gosok milky rice scrub di muka. Biarkan selama 5minit dan bilas dgn air bersih, guna 2x seminggu.

whatsapp vgs ke
0187688289

#vgspremium7in1 #vgspremium5in1 #bvrcadvanced #bvrcadvance #bvrc #bvrcnew #newbvrc #bvrcollagen
User Image foxiashop Posted: Feb 17, 2018 2:05 PM (UTC)

0 0 Normal
VGS PREMIUM 5in1 :-
-merupakan set skin care

ITEM(vgs premium 5in1) :-
-collagen toner
-honey soap
-vgs day cream
-vgs night cream
-milky rice scrub

Isi kandungan :-
✨kunyit
✨collagen
✨apple stem cell
✨spf30
✨vitamin E&C
✨sarang burung walit
✨bunga cengkih
✨madu
✨kulit kayu manis
✨ejen pemutih kulit
✨pelembab
✨minyak zaitun& argan

Mampu merawat pelbagai masalah kulit tanpa KESAN SAMPINGAN seperti 🔥
- Jeragat
- Jerawat
- Kesan parut
- Kulit kering
- Blackhead /whitehead - Tona kulit tak sekata

CARA PENGGUNAAN :- 1. basahkan muka&cuci muka menggunakan honey soap dan bilas dgn air bersih

2. Lap muka dengan kain bersih dan apply collagen toner ke seluruh muka utk melembapkan muka

3. Apply day cream pada waktu siang serbagai uv protection kepada muka

4. Apply night cream pada waktu malam utk merawat kulit muka

5. Basahkan muka dan gosok milky rice scrub di muka. Biarkan selama 5minit dan bilas dgn air bersih, guna 2x seminggu.

whatsapp vgs ke
0187688289

#vgspremium7in1 #vgspremium5in1 #bvrcadvanced #bvrcadvance #bvrc #bvrcnew #newbvrc #bvrcollagen
User Image foxiashop Posted: Feb 17, 2018 12:47 PM (UTC)

0 0 Normal
VGS PREMIUM 5in1 :-
-merupakan set skin care

ITEM(vgs premium 5in1) :-
-collagen toner
-honey soap
-vgs day cream
-vgs night cream
-milky rice scrub

Isi kandungan :-
✨kunyit
✨collagen
✨apple stem cell
✨spf30
✨vitamin E&C
✨sarang burung walit
✨bunga cengkih
✨madu
✨kulit kayu manis
✨ejen pemutih kulit
✨pelembab
✨minyak zaitun& argan

Mampu merawat pelbagai masalah kulit tanpa KESAN SAMPINGAN seperti 🔥
- Jeragat
- Jerawat
- Kesan parut
- Kulit kering
- Blackhead /whitehead - Tona kulit tak sekata

CARA PENGGUNAAN :- 1. basahkan muka&cuci muka menggunakan honey soap dan bilas dgn air bersih

2. Lap muka dengan kain bersih dan apply collagen toner ke seluruh muka utk melembapkan muka

3. Apply day cream pada waktu siang serbagai uv protection kepada muka

4. Apply night cream pada waktu malam utk merawat kulit muka

5. Basahkan muka dan gosok milky rice scrub di muka. Biarkan selama 5minit dan bilas dgn air bersih, guna 2x seminggu.

whatsapp vgs ke
0187688289

#vgspremium7in1 #vgspremium5in1 #bvrcadvanced #bvrcadvance #bvrc #bvrcnew #newbvrc #bvrcollagen
User Image foxiashop Posted: Feb 17, 2018 12:43 PM (UTC)

0 0 Normal
VGS PREMIUM 5in1 :-
-merupakan set skin care

ITEM(vgs premium 5in1) :-
-collagen toner
-honey soap
-vgs day cream
-vgs night cream
-milky rice scrub

Isi kandungan :-
✨kunyit
✨collagen
✨apple stem cell
✨spf30
✨vitamin E&C
✨sarang burung walit
✨bunga cengkih
✨madu
✨kulit kayu manis
✨ejen pemutih kulit
✨pelembab
✨minyak zaitun& argan

Mampu merawat pelbagai masalah kulit tanpa KESAN SAMPINGAN seperti 🔥
- Jeragat
- Jerawat
- Kesan parut
- Kulit kering
- Blackhead /whitehead - Tona kulit tak sekata

CARA PENGGUNAAN :- 1. basahkan muka&cuci muka menggunakan honey soap dan bilas dgn air bersih

2. Lap muka dengan kain bersih dan apply collagen toner ke seluruh muka utk melembapkan muka

3. Apply day cream pada waktu siang serbagai uv protection kepada muka

4. Apply night cream pada waktu malam utk merawat kulit muka

5. Basahkan muka dan gosok milky rice scrub di muka. Biarkan selama 5minit dan bilas dgn air bersih, guna 2x seminggu.

whatsapp vgs ke
0187688289

#vgspremium7in1 #vgspremium5in1 #bvrcadvanced #bvrcadvance #bvrc #bvrcnew #newbvrc #bvrcollagen
User Image foxiashop Posted: Feb 17, 2018 12:41 PM (UTC)

0 0 Normal
VGS PREMIUM 5in1 :-
-merupakan set skin care

ITEM(vgs premium 5in1) :-
-collagen toner
-honey soap
-vgs day cream
-vgs night cream
-milky rice scrub

Isi kandungan :-
✨kunyit
✨collagen
✨apple stem cell
✨spf30
✨vitamin E&C
✨sarang burung walit
✨bunga cengkih
✨madu
✨kulit kayu manis
✨ejen pemutih kulit
✨pelembab
✨minyak zaitun& argan

Mampu merawat pelbagai masalah kulit tanpa KESAN SAMPINGAN seperti 🔥
- Jeragat
- Jerawat
- Kesan parut
- Kulit kering
- Blackhead /whitehead - Tona kulit tak sekata

CARA PENGGUNAAN :- 1. basahkan muka&cuci muka menggunakan honey soap dan bilas dgn air bersih

2. Lap muka dengan kain bersih dan apply collagen toner ke seluruh muka utk melembapkan muka

3. Apply day cream pada waktu siang serbagai uv protection kepada muka

4. Apply night cream pada waktu malam utk merawat kulit muka

5. Basahkan muka dan gosok milky rice scrub di muka. Biarkan selama 5minit dan bilas dgn air bersih, guna 2x seminggu.

whatsapp vgs ke
0187688289

#vgspremium7in1 #vgspremium5in1 #bvrcadvanced #bvrcadvance #bvrc #bvrcnew #newbvrc #bvrcollagen
User Image team97_bvr Posted: Feb 17, 2018 6:49 AM (UTC)

6
1 Normal
MEMPERKANALKAN KELUARAN TERBARU DARI VGS PREMIUM CLINICAL
===================================================== ⠀
dimana formulanya dari gabungan bahan semulajadi dan klinikal dari pakar kulit yang mana hasilnya seperti anda mendapat rawatan di klinik medik.. . ⠀
Sudah berkelulusan KKM dan BPOM.. =====================================================
✔ Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat yang teruk ..!! Di dalamnya mengandungi antibiotik jerawat yang dapat mematikan kuman punca jerawat dan kulit rosak.. ⠀
✔Membantu mencerahkan kulit yang gelap dan kusam.. ⠀
✔Menghilangkan jeragat pigmentasi dan menegangkan kedutan pada wajah.. ⠀
✔ Mengecilkan liang pori yang besar dan terbuka.. Sesuai untuk lelaki dan perempuan.. Sesuai untuk semua jenis kulit .
.
Hanya di edarkan oleh team HQ .. ================================================= ⠀
Setiap set mengandungi 5 items dan percuma 1 BELLE TREATMENT FOUNDATION ..!! Item di dalam set VGS PREMIUM CLINICAL dan juga ni pendaftaran BPOM lengkap.. ⠀
❤1. VGS PREMIUM CLINICAL cleansing treatment soap
NA18170500937
S12060035 ⠀
❤2.VGS PREMIUM CLINICAL micellar water
NA181712090054
S12060044 ⠀
❤3.VGS PREMIUM CLINICAL lightening treatment daycream
NA18170105858
S12060033 ⠀
❤4.VGS PREMIUM CLINICAL glowing treatment night cream
NA18170105857
S12060032 ⠀
❤5.VGS PREMIUM CLINICAL treatment serum
NA18171900908
S12060031
.
Boleh whatsapp 011-31897645 untuk order
User Image bvrc_hq_original Posted: Feb 14, 2018 3:21 PM (UTC)

6
0 Normal
BVRC NEW BAJET

Kesan mujarab selamat berkhasiat 100% kesan sama hebat dengan bvrc advnced ✔️ ambil satu sedu pagi dan 1 sudu malam sahaja.kulit kusam,kulit hitam,tona tak sekata,kulit berjeragat,berjerawat semua boleh hilang kesan seawal 1 botol pertamaa!!!
.
Diperbuat dari bahan2 semula jadi dengan perisa buah buahan segarr sedapp rasa masam2 manis macam icecream strawberry yogurt 100%
.
Oder direct whsap bvrc new ke 0169519031

#bvrc
#bvrcmurah #bvrcoriginal
#bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #viral
#suplemen
#pemutih
#jamu
#sufiansuhaimi
#bvrcollagenmurah
#neelofa
#baazarpaknil
#jannanick
#khaibahar
#faridkamil
#bazaronline
#nursajat02
#bazarpaknil
#putihpantas
#bvrcollagen
#bazaarpaknil
#elfiraloy
User Image bvrc_hq_original Posted: Feb 15, 2018 2:40 PM (UTC)

1,055
1 Normal
🍀 BVRC NEW FREEGIFT BANYAK!! 😍
.
✔️FREE LIPSTIK 💋
✔️FREE BOTOL AIR 💋
✔️FREE LIPLINER 💋
.
🌸Teringin kulit cerah gebu tapi tak mampu nak berbelanja mahal,,uolss wajib cuba bvrc new beli 3 botol tahan untuk tiga bulan!! 🌸RM100 sahajaa..freegift terhad untuk pembelian 3botol bvrc new sahaja. Kesan dalam sebotol dah boleh nampak!! 🌸Testimoni semua 100% positif dari pelanggan sendiri hokyy..kalau kulit hitam berkerak sebab hari2 pergi kerja/pergi kelas kena panass tuu tak ada masalah,,lepas sebotol habiss melepak satu badann nanti✔️
.
🌹 Wassap bvrc new ke 0169519031

#bvrc
#bvrcmurah #bvrcoriginal
#bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #viral
#suplemen
#pemutih
#jamu
#sufiansuhaimi
#bvrcollagenmurah
#neelofa
#baazarpaknil
#jannanick
#khaibahar
#faridkamil
#bazaronline
#nursajat02
#bazarpaknil
#putihpantas
#bvrcollagen
#bazaarpaknil
#elfiraloy
User Image bvrc_hq_original Posted: Feb 15, 2018 2:41 PM (UTC)

4
0 Normal
🍀 BVRC NEW FREEGIFT BANYAK!! 😍
.
✔️FREE LIPSTIK 💋
✔️FREE BOTOL AIR 💋
✔️FREE LIPLINER 💋
.
🌸Teringin kulit cerah gebu tapi tak mampu nak berbelanja mahal,,uolss wajib cuba bvrc new beli 3 botol tahan untuk tiga bulan!! 🌸RM100 sahajaa..freegift terhad untuk pembelian 3botol bvrc new sahaja. Kesan dalam sebotol dah boleh nampak!! 🌸Testimoni semua 100% positif dari pelanggan sendiri hokyy..kalau kulit hitam berkerak sebab hari2 pergi kerja/pergi kelas kena panass tuu tak ada masalah,,lepas sebotol habiss melepak satu badann nanti✔️
.
🌹 Wassap bvrc new ke 0169519031

#bvrc
#bvrcmurah #bvrcoriginal
#bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #viral
#suplemen
#pemutih
#jamu
#sufiansuhaimi
#bvrcollagenmurah
#neelofa
#baazarpaknil
#jannanick
#khaibahar
#faridkamil
#bazaronline
#nursajat02
#bazarpaknil
#putihpantas
#bvrcollagen
#bazaarpaknil
#elfiraloy
User Image bvrc_hq_original Posted: Feb 15, 2018 2:50 PM (UTC)

6
1 Normal
Kemam2 je dah boleh putih gebu 😱
.
Pemutih kulit bajett,,harga bajet khusus untuk yang nakk jimatt!! 😍
.
1 rm40

3 rm100
free pos sm free botol air free lipliner free lipstik
.
Kesan mujarab selamat berkhasiat 100% kesan sama hebat dengan bvrc advnced ✔️ ambil satu sudu pagi dan 1 sudu malam sahaja.kulit kusam,kulit hitam,tona tak sekata,kulit berjeragat,berjerawat semua boleh hilang kesan seawal 1 botol pertamaa!!!
.
Diperbuat dari bahan2 semula jadi dengan perisa buah buahan segarr sedapp rasa masam2 manis macam icecream strawberry yogurt 100%
.
Oder direct whsap bvrc new ke 0169519031

#bvrc
#bvrcmurah #bvrcoriginal
#bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #viral
#suplemen
#pemutih
#jamu
#sufiansuhaimi
#bvrcollagenmurah
#neelofa
#baazarpaknil
#jannanick
#khaibahar
#faridkamil
#bazaronline
#nursajat02
#bazarpaknil
#putihpantas
#bvrcollagen
#bazaarpaknil
#elfiraloy
User Image bvrc_hq_original Posted: Feb 15, 2018 2:51 PM (UTC)

5
2 Normal
Kemam2 je dah boleh putih gebu 😱
.
Pemutih kulit bajett,,harga bajet khusus untuk yang nakk jimatt!! 😍
.
1 rm40

3 rm100
free pos sm free botol air free lipliner free lipstik
.
Kesan mujarab selamat berkhasiat 100% kesan sama hebat dengan bvrc advnced ✔️ ambil satu sudu pagi dan 1 sudu malam sahaja.kulit kusam,kulit hitam,tona tak sekata,kulit berjeragat,berjerawat semua boleh hilang kesan seawal 1 botol pertamaa!!!
.
Diperbuat dari bahan2 semula jadi dengan perisa buah buahan segarr sedapp rasa masam2 manis macam icecream strawberry yogurt 100%
.
Oder direct whsap bvrc new ke 0169519031

#bvrc
#bvrcmurah #bvrcoriginal
#bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #viral
#suplemen
#pemutih
#jamu
#sufiansuhaimi
#bvrcollagenmurah
#neelofa
#baazarpaknil
#jannanick
#khaibahar
#faridkamil
#bazaronline
#nursajat02
#bazarpaknil
#putihpantas
#bvrcollagen
#bazaarpaknil
#elfiraloy
User Image bvrc_hq_original Posted: Feb 15, 2018 2:53 PM (UTC)

4
0 Normal
Kemam2 je dah boleh putih gebu 😱
.
Pemutih kulit bajett,,harga bajet khusus untuk yang nakk jimatt!! 😍
.
1 rm40

3 rm100
free pos sm free botol air free lipliner free lipstik
.
Kesan mujarab selamat berkhasiat 100% kesan sama hebat dengan bvrc advnced ✔️ ambil satu sudu pagi dan 1 sudu malam sahaja.kulit kusam,kulit hitam,tona tak sekata,kulit berjeragat,berjerawat semua boleh hilang kesan seawal 1 botol pertamaa!!!
.
Diperbuat dari bahan2 semula jadi dengan perisa buah buahan segarr sedapp rasa masam2 manis macam icecream strawberry yogurt 100%
.
Oder direct whsap bvrc new ke 0169519031

#bvrc
#bvrcmurah #bvrcoriginal
#bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #viral
#suplemen
#pemutih
#jamu
#sufiansuhaimi
#bvrcollagenmurah
#neelofa
#baazarpaknil
#jannanick
#khaibahar
#faridkamil
#bazaronline
#nursajat02
#bazarpaknil
#putihpantas
#bvrcollagen
#bazaarpaknil
#elfiraloy