Toggle navigation

#butterworth70,548 POSTS

Post Content
User Image icecreamwaffles Posted: Nov 24, 2017 9:09 AM (UTC)
0 0 Normal
And we have lift off. We’re going on a world tour.

If you would like to participate, message us for
the logo and snap a photo of it, preferably with a landmark in the image so we can see where you are.

Businesses, landmarks and even iconic symbols of the places you live or are visiting will be fantastic.
You can print out the image or simply just get someone to snap a pic of you holding the logo on your phone (see sample), or can use your imaginations and surprise us.
Once done, send the picture to us or tag us on Facebook / Instagram @icecreamwaffles

Thank you in advance.
Image credit :
Ice-cream by PPbN Designs
Logo design by Kriss Morton, Cabin Goddess

#chillaxicecreamtravels #chillaxicestation #seberangjaya #butterworth #aiskrimgulung #rajauda #ongyihow #icecreamrolls #icecreamwaffles #icecreamtravels #foodporn #dessertporn #dessertstagram #dessertcafe #desserttime #icecream🍦 #icecreamlover #icecreamshop #icecreamlove #icecreamtime #icecreamofinsta #icecreamparlour #icecreamday #wafflelove #wafflegram #waffleshop #waffletime
KENAPA YA KENA CUBA PINK LADY..?
.
Meh sini Dya share kan..
.
Eksklusif PINKLADY BODY PERFECTION:
.
➽ PINKLADY Body Perfection khusus untuk WANITA.
.
➽ PINKLADY Body Perfection hanya 2 biji setiap pagi selepas sarapan.
.
➽ PINKLADY Body Perfection selamat dan tiada kesan sampingan.
.
➽ PINKLADY Body Perfection melalui proses pengeluaran yang teliti.
.
➽ PINKLADY Body Perfection produk berkualiti daripada HEIDI EMPIRE.
.
➽ PINKLADY Body Perfection bahan HERBA 100% bermutu TINGGI.
.
➽ PINKLADY Body Perfection 500% dijamin BERKESAN dan TERBUKTI.
.
PinkLady tidak dihasilkan untuk wanita yang biasa-biasa.. Siapa yang bertindak pantas sahaja akan melalui pengalaman luar biasa ni.. 500% dijamin puashati..
.
💝 PINK LADY BODY PERFECTION JAMU MODEN ALL IN ONE UNTUK WANITA 💝
.
Cepat Klik Link Wassap
http://www.wasap.my/60168037648/PLDiskaunRM40
.
TAWARAN ISTIMEWA UNTUK CUSTOMER DYA..
.
💥 DISKAUN RM40.00
💥 FREE POSTAGE NATIONWIDE
💥 FREE SHOPPING BAG
💥 FREE CONSULTATION AT ANYTIME
.
#DyaAlAien #PinkLadyAuthorizedAgentPenang
.
☎SMS/WHATSAPP Dya : +6016-8037648
.
#PinkLadyBodyPerfection #PinkLady #PerfectBody #PinkLadyBodyGoals #PinkLadyBodyPerfectionOriginal #Penang #SeberangJaya #PermatangPauh #Perda #Butterworth #RajaUda #UitmPP #eUsahawan #eRezeki #YouCanDuit #Lokalah #TVAlHijrah #CeoDesa #TV3 #BazaarPaknil #BazarPaknil #MudahMY #SayaJual #DropshipWanted #Ladies #Womens
Tadi masa buat payment client, terserempak dengan sorg brader ni.
Dtg branch dgn pakaian kerja. Mungkin kilang or mekanik.. Akak saja sembang sket..rupanya jarak antara tempat kerja dan branch aia agak jauh jugak.
Katanya tiap-tiap bulan dia datang buat payment sendiri. Senang katanya dapat resit terus. Hehee

Hakak kagum dengan semangat dia. Dr tempat kerja dia datang naik moto semata2 untuk buat payment MONTHLY.
Dia tanya saya, kalau saya tak panjang umur..katalah sblm umur 60 thn, nanti duit tu dapat kat mak ayah saya ke? Saya kata yaa.. Subhanallah..hebat sungguh brader ni, hadiahkan siap-siap untuk mak ayah dia Rm50,000 sorang sementara dia masih hidup..Huhu

So Akk pass jela business card akak. Kot2 dia nak refer member apply ngan akak ke pulak lepasni kan..haha 😂😂 Apepun, kat sini akk nak cakap..kesedaran tu bukan datang dari agent sbnrnya.
Kesedaran tu perlu datang dari diri sendiri..sebab protection ratusan ribu tu untuk anda, bukan kami..😉😉 Jom Hibah untuk yang tersayang 😘

Nina Aia Public Takaful
011-37112292

#CreatingAwareness #Takaful #AiaPublicTakaful #Butterworth #BukitMertajam #Penang #NinaAiaPublicTakaful #AIA
User Image desidamayantiutara Posted: Nov 24, 2017 8:53 AM (UTC)
1
0 Normal
WAJAH MAKIN FLOLESS DAN BERSERI-SERI 😍😍
.
Sekarang rase confident bile selfie u ols😱😱
Hanie 3A Miracle Serum adalah penyelamat!!
.
❌perlu tepek bedak banyak utk cover parut ❌ perlu pakai camera 360 dah...
❌ perlu guna makeup tebal-tebal
.
Tepek je serum setiap pagi dan malam.
Result bangun-bangun... bersih je kulit muka😍😍
.
Best sangat kan?
.
➣➣ Nak Hanie Serum 🙋 🙋 🙋? www.wasap.my/601135524273
.
.
#hanie3Amiracleserum
#haniebeautycare
#lebihunggul
#dropshipwanted
#sungaipetani
#bertam
#kepalabatas
#penaga
#butterworth
User Image bysayang.bouquet Posted: Nov 24, 2017 7:45 AM (UTC)
42
0 Normal
.
.
❤️ Whatsapp 0174327234,
❤️ Screenshot pilihan bouquet .
❤️ Sertakan Alamat | ❤️ Tarikh | ❤️ Masa.
. 📢 Tempah awal tiga hari, jika tidak, anda akan dikenakan Rm10 utk tempahan express.
📢 Harga Rm50 ke atas tidak termasuk delivery

#chocolatebouquet #bukitmertajam #butterworth #gift #surprise #candybooth #candybuffetutara #candybuffet #penangbouquet #penang #surpriseplannerutara #surpriseplannerbukitmertajam #surpriseplannerutara
User Image bysayang.bouquet Posted: Nov 24, 2017 7:43 AM (UTC)
19
0 Normal
.
.
❤️ Whatsapp 0174327234,
❤️ Screenshot pilihan bouquet .
❤️ Sertakan Alamat | ❤️ Tarikh | ❤️ Masa.
. 📢 Tempah awal tiga hari, jika tidak, anda akan dikenakan Rm10 utk tempahan express.
📢 Harga Rm50 ke atas tidak termasuk delivery

#chocolatebouquet #bukitmertajam #butterworth #gift #surprise #candybooth #candybuffetutara #candybuffet #penangbouquet #penang #surpriseplannerutara #surpriseplannerbukitmertajam #surpriseplannerutara
User Image bysayang.bouquet Posted: Nov 24, 2017 7:43 AM (UTC)
16
0 Normal
.
.
❤️ Whatsapp 0174327234,
❤️ Screenshot pilihan bouquet .
❤️ Sertakan Alamat | ❤️ Tarikh | ❤️ Masa.
. 📢 Tempah awal tiga hari, jika tidak, anda akan dikenakan Rm10 utk tempahan express.
📢 Harga Rm50 ke atas tidak termasuk delivery

#chocolatebouquet #bukitmertajam #butterworth #gift #surprise #candybooth #candybuffetutara #candybuffet #penangbouquet #penang #surpriseplannerutara #surpriseplannerbukitmertajam #surpriseplannerutara
User Image bysayang.bouquet Posted: Nov 24, 2017 7:41 AM (UTC)
17
0 Normal
.
.
❤️ Whatsapp 0174327234,
❤️ Screenshot pilihan bouquet .
❤️ Sertakan Alamat | ❤️ Tarikh | ❤️ Masa.
. 📢 Tempah awal tiga hari, jika tidak, anda akan dikenakan Rm10 utk tempahan express.
📢 Harga Rm50 ke atas tidak termasuk delivery

#chocolatebouquet #bukitmertajam #butterworth #gift #surprise #candybooth #candybuffetutara #candybuffet #penangbouquet #penang #surpriseplannerutara #surpriseplannerbukitmertajam #surpriseplannerutara
User Image bysayang.bouquet Posted: Nov 24, 2017 7:41 AM (UTC)
13
0 Normal
.
.
❤️ Whatsapp 0174327234,
❤️ Screenshot pilihan bouquet .
❤️ Sertakan Alamat | ❤️ Tarikh | ❤️ Masa.
. 📢 Tempah awal tiga hari, jika tidak, anda akan dikenakan Rm10 utk tempahan express.
📢 Harga Rm50 ke atas tidak termasuk delivery

#chocolatebouquet #bukitmertajam #butterworth #gift #surprise #candybooth #candybuffetutara #candybuffet #penangbouquet #penang #surpriseplannerutara #surpriseplannerbukitmertajam #surpriseplannerutara
User Image bysayang.bouquet Posted: Nov 24, 2017 7:40 AM (UTC)
23
0 Normal
.
.
❤️ Whatsapp 0174327234,
❤️ Screenshot pilihan bouquet .
❤️ Sertakan Alamat | ❤️ Tarikh | ❤️ Masa.
. 📢 Tempah awal tiga hari, jika tidak, anda akan dikenakan Rm10 utk tempahan express.
📢 Harga Rm50 ke atas tidak termasuk delivery

#chocolatebouquet #bukitmertajam #butterworth #gift #surprise #candybooth #candybuffetutara #candybuffet #penangbouquet #penang #surpriseplannerutara #surpriseplannerbukitmertajam #surpriseplannerutara
User Image trendyas.co_ Posted: Nov 24, 2017 6:50 AM (UTC)
9
1 Normal
EKSKLUSIF DESIGN FRESH 2017 .

A'isyah adalah "eksklusif design". Sangat sesuai utk ke opis, kuliah, utk cikgu of coz nampak "woww" klu ke sekolah. Pendek kata utk kemana2 pon sesuai la. Yang best nya lapisan luar nampak mcm cardigan! Memang ke mana pun confirm ada mata2 tak berhenti menjeleng. Jeles leteww 😜
.
Whatsapp 👉🏻 0135119519
.
#bajumurah #blousemurah #aisyah #blouseselesa #blousemuslimahmurah #baazarpaknil #trendyfashion #trendystyle #muslimahfesyen #malaypretty #blousecantik #uum #uitm #usm #uthm #unikl #uumisthebest #penang #kedah #perlis #kualalumpur #melaka #johor #kuantan #kepalabatas #Butterworth #sintok #kodiang #kangar #arau
User Image desidamayantiutara Posted: Nov 24, 2017 4:47 AM (UTC)
1
0 Normal
LATEST TESTIMONI HANIE FOUNDATION!
.
Lebih confident
Wajah makin berseri-seri
Foundation yg tak bercapuk
.
Anda masih ragu-ragu lagi ke nak cuba?
Sekarang dah belambak-lambak testimoni hanie foundation u olss..😍😍
.
Anda cantek pasti happy kan??
.
Alhamdulillah..Hanie foundation x kan menghampakan usernya 😀
.
Lagi berpeluh lagi glowing mowing kulit uollss 😘 😘
Power tak hanie foundation ❤️💕💕
.
www.wasap.my/601135524273

#lebihunggul
#siap3minit
#haniefoundation
#haniebeautycare
#dropshipwanted
#sungaipetani
#bertam
#kepalabatas
#penaga
#butterworth
User Image sas_surprise_delivery Posted: Nov 24, 2017 4:47 AM (UTC)
3
0 Clarendon
22/11/2017
#butterworth
#seberangperai
#tamantelukairtawarindah
#telukairtawar

Happy birthday!!wahhhh xsangka ye..ada org mai mlm2....rupanya nak hntr surprise..hihi...semoga terus.sukses kak.

Hashtags found on this page