Toggle navigation

#boosterfoundation34,127 POSTS

Post Content
User Image iedabeautyshop Posted: Nov 23, 2017 3:43 PM (UTC)
3
0 Normal
👩🏻‍🔬Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬
.
🎀KULIT CERAH SETIAP MENIT 🎀
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
@iedabeautyshop
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
whatsapp 011-12506519
whatsapp 011-12506519
whatsapp 011-12506519
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium#bwpremium
User Image boosterwhiteningpremiumx Posted: Nov 23, 2017 3:13 PM (UTC)
3
0 Normal
👩🏻‍🔬Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬
.
🎀KULIT CERAH SETIAP MENIT 🎀
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
@shhazbeauty_hq
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium#bwpremium
User Image boosterwhiteningpremiumx Posted: Nov 23, 2017 3:12 PM (UTC)
1
0 Normal
👩🏻‍🔬Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬
.
🎀KULIT CERAH SETIAP MENIT 🎀
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
@shhazbeauty_hq
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium#bwpremium
User Image boosterwhiteningpremiumx Posted: Nov 23, 2017 3:11 PM (UTC)
1
0 Normal
👩🏻‍🔬Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬
.
🎀KULIT CERAH SETIAP MENIT 🎀
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
@shhazbeauty_hq
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium#bwpremium
User Image boosterwhiteningpremiumx Posted: Nov 23, 2017 3:11 PM (UTC)
1
0 Normal
👩🏻‍🔬Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬
.
🎀KULIT CERAH SETIAP MENIT 🎀
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
@shhazbeauty_hq
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium#bwpremium
User Image alltimefavourite.co Posted: Nov 23, 2017 1:39 PM (UTC)
4
0 Normal
DIA DAH PUTIH MACAM PUTERI SALJI😰 TAK JEALOUS KE??
• • •
.
.
DENGAN BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💄Kulit putih 10x ganda .
💄Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💄Mehilangkan parut lama .
💄Mengecilkan liang roma terbuka .
💄Merawat kulit dari dalam .
💄Mengecutkan JERAWAT .
💄Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💄Kulit gebu, lembap & pink .
💄Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💄Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💄Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💄Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💄Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💄Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💄Boleh mencegah penyakit kanser .
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅011-51863541
✅011-51863551
✅011-51863541
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium #bwpremium
User Image alltimefavourite.co Posted: Nov 23, 2017 1:34 PM (UTC)
4
0 Normal
SAPE YANG NAK KULIT PUTIH GEBU JE BOLEH BACA!!!!!


👩🏻‍🔬Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬
.
Jom putih 10kali ganda dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅01151863541 - SIS ZIERA
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #whiteningpills #whiteninginjection #kcolly #advancewhite #putihkurus #ubatkurus #ubatjerawat #ubatgemuk #ubatcantik #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium
#bwpremium
User Image alltimefavourite.co Posted: Nov 23, 2017 1:33 PM (UTC)
2
0 Normal
SILA BACA UNTUK SAPE YANG NAK KULIT PUTIH GEBU JE !!!!!!
.
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
@alltimefavourite.co
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
😍Meh pm laju2 📲 01151863541
😍Meh pm laju2 📲 01151863541
😍Meh pm laju2 📲 01151863541
. .
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteingpremium #bwpremium
User Image beautydotstore Posted: Nov 23, 2017 1:09 PM (UTC)
10
0 Normal
" BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... "
.
.
Hiiiiiissshhh ! knpe ramai sangat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Menghilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dalam bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65 (Stock Terhad)
.
Postage Add Rm8sm Rm11ss
.
✅ ✅ ✅ .
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplementpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhazbeauty #teamwanieykimtee #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium #bwpremium
User Image beautydotstore Posted: Nov 23, 2017 1:08 PM (UTC)
6
0 Normal
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Menghilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dalam bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65 (Stock Terhad)
.
Postage Add Rm8sm Rm11ss
.
✅ ✅ ✅ .
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplementpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhazbeauty #teamwanieykimtee #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium #bwpremium
User Image iedabeautyshop Posted: Nov 23, 2017 1:05 PM (UTC)
7
0 Normal
👩🏻‍🔬Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬
.
🎀KULIT CERAH SETIAP MENIT 🎀
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
@iedabeautyshop
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅011-12506519 - booster
✅011-12506519 - booster
✅011-12506519 - booster
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium#bwpremium
User Image beautydotstore Posted: Nov 23, 2017 1:03 PM (UTC)
7
0 Normal
" BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... "
.
.
Hiiiiiissshhh ! knpe ramai sangat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Menghilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dalam bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65 (Stock Terhad)
.
Postage Add Rm8sm Rm11ss
.
✅ ✅ ✅ .
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplementpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhazbeauty #teamwanieykimtee #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium #bwpremium
User Image alltimefavourite.co Posted: Nov 23, 2017 1:01 PM (UTC)
3
0 Normal
JANGAN SEDIH KALAU KULIT YOU KUSAM

TAK MAHAL PUN YOU OLLS DENGAN MENGGUNAKAN
BOOSTER WHITENING PREMIUM NI KULIT AWAK AKAN TERUS 👇.
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔻PROMOSI RM65 (Stock terhad)
*postage add RM8SM RM11SS .
✅01151863541 click bio utk whatsapp
#boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhiteningterengganu #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium #bwpremium
User Image alltimefavourite.co Posted: Nov 23, 2017 1:00 PM (UTC)
3
0 Normal
TAK LAMA LAGI NAK GAJI KAN?

SO APA TUNGGU LAGI? TAKNAK PUTIH MACAM NORA DANISH?

TAK MAHAL PUN YOU OLLS DENGAN MENGGUNAKAN
BOOSTER WHITENING PREMIUM NI KULIT AWAK AKAN TERUS 👇.
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔻PROMOSI RM65 (Stock terhad)
*postage add RM8SM RM11SS .
✅01151863541 click bio utk whatsapp
#boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhiteningterengganu #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium #bwpremium
User Image alltimefavourite.co Posted: Nov 23, 2017 12:59 PM (UTC)
0 0 Normal
TAK LAMA LAGI NAK GAJI KAN?

SO APA TUNGGU LAGI? TAKNAK PUTIH MACAM NORA DANISH?

TAK MAHAL PUN YOU OLLS DENGAN MENGGUNAKAN
BOOSTER WHITENING PREMIUM NI KULIT AWAK AKAN TERUS 👇.
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔻PROMOSI RM65 (Stock terhad)
*postage add RM8SM RM11SS .
✅01151863541 click bio utk whatsapp
#boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhiteningterengganu #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium #bwpremium
User Image beautydotstore Posted: Nov 23, 2017 12:52 PM (UTC)
6
0 Normal
Hiiiiiissshhh ! knpe ramai sangat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Menghilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dalam bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65 (Stock Terhad)
.
Postage Add Rm8sm Rm11ss
.
✅ ✅ ✅ .
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplementpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhazbeauty #teamwanieykimtee #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium
User Image theboosterwhiteningg Posted: Nov 23, 2017 12:37 PM (UTC)
16
0 Normal
.
Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇👇👇
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💄Kulit putih 10x ganda .
💄Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💄Mehilangkan parut lama .
💄Mengecilkan liang roma terbuka .
💄Merawat kulit dari dalam .
💄Mengecutkan JERAWAT .
💄Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💄Kulit gebu, lembap & pink .
💄Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💄Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💄Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💄Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💄Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💄Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💄Boleh mencegah penyakit kanser .
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅019-9261935
✅019-9261935
✅019-9261935
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium #bwpremium
User Image theboosterwhiteningg Posted: Nov 23, 2017 12:36 PM (UTC)
17
1 Normal
.
Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇👇👇
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💄Kulit putih 10x ganda .
💄Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💄Mehilangkan parut lama .
💄Mengecilkan liang roma terbuka .
💄Merawat kulit dari dalam .
💄Mengecutkan JERAWAT .
💄Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💄Kulit gebu, lembap & pink .
💄Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💄Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💄Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💄Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💄Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💄Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💄Boleh mencegah penyakit kanser .
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅019-9261935
✅019-9261935
✅019-9261935
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium #bwpremium
User Image theboosterwhiteningg Posted: Nov 23, 2017 12:35 PM (UTC)
16
0 Normal
.
💊BOOSTER WHITENING💊
.
✨KANDUNGAN✨
➡ Serbuk mutiara asli yang mengandungi bahan pelembab semulajadi, protein, vitamin B, Polisakarida, sedozen mineral, 20-22 jenis asid amino termasuk 10 EAA. (Kekurangan asid amino mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kurang nutrien dan berkedut)
➡ Tiada bahan kimia.
.
✨KESAN✨
1⃣ Mencerahkan kulit hanya dgn 3 kapsul / kesan seawal 3 hari.
2⃣ Mengecut & menghilangkan jerawat.
3⃣ Memudar & menghilangkan parut.
4⃣ Membuang toksin.
5⃣ Banyak lagi kesan yang positif.
.
✨KUANTITI✨
➡ Sebotol ada 7 kapsul.
➡ Tahan selama sebulan.
.
✨CARA PENGAMBILAN✨
1⃣ Makan 1 kapsul pertama.
2⃣ Makan 1 kapsul kedua selepas 4 hari pengambilan kapsul yang pertama. (Contoh: Kapsul pertama makan 1haribulan, kapsul kedua 4haribulan, kapsul ketiga 8haribulan, kapsul keempat 12haribulan, kapsul kelima 16haribulan, dan seterusnya)
.
✨PERATURAN✨
1⃣ Memperbanyakkan pengambilan air-masak sekurang-kurangnya 1-2 liter/ hari.
2⃣ Dilarang mengambil kafien.
.
✨SESUAI KEPADA✨
1⃣ Peringkat umur, 13 tahun keatas.
2⃣ Lelaki & perempuan.
3⃣ Ibu yang menyusu bayi.
.
Harga rm60 sebotol exc postage
.
Ws me 0199261935
Ws me 0199261935
Ws me 0199261935
Or klik je link kat bio saya 😄
.
#jomdetox #detox #slimmingdetox #scrubcoffee #jomcantik #kulitputih #dianzvitc #ubatjerawat #shhazbeauty #booster #detoxmurah #boosterfoundation #foundationserum #feedbackbooster #boosterwhitening #sayajual
User Image theboosterwhiteningg Posted: Nov 23, 2017 12:34 PM (UTC)
16
0 Normal
.
Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇👇👇
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💄Kulit putih 10x ganda .
💄Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💄Mehilangkan parut lama .
💄Mengecilkan liang roma terbuka .
💄Merawat kulit dari dalam .
💄Mengecutkan JERAWAT .
💄Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💄Kulit gebu, lembap & pink .
💄Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💄Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💄Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💄Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💄Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💄Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💄Boleh mencegah penyakit kanser .
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅019-9261935
✅019-9261935
✅019-9261935
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium #bwpremium