Toggle navigation

#bodycare1,242,487 POSTS

Post Content
User Image platinumdarinapelindung Posted: Jan 24, 2018 9:54 AM (UTC)

3
0 Normal
Sikecik ni kalau boleh setiap hari nak pakai darina shower scrub dekat badan! Bila masuk kedai ibu, benda alah ini yang pertama dia terkam.Picit ikut suka hati dia lah letak dekat tangan.Lepas sental-sental dalam 5 minit, dia pergi tumpang basuh dekat sinki kedai dobi sebelah.
Lepas tu sengih dan senyum sorang-sorang sambil hidu bau darina dekat tangan.
Tak tahan dengan bau...wangi sangat katanya.Kulit kakak pun jadi makin lembut dan gebus.Suka sangat dia!
Jom cuba darina shower scrub macam kakak wafa.
Memang besttt dan takkan menyesal selepas guna #DARINASHOWERSCRUB!

Wasap sis segera ke 0179811908

#DARINASHOWERSCRUB
#StokisPlatinumDarinaPelindung
#bodywhitening
#bodyscrubs
#bodycare
#terapiinstagram
#ctdkfans
#DarinaTeamMarziana
#flawless
User Image dewantiikusuma Posted: Jan 24, 2018 9:52 AM (UTC)

7
0 Normal
Dulu kalau nonton TV atau dengerin lagu suka ga kerasa sambil congkel2 komedo di hidung, pas selesai nonton TV kaget idung udah merah plus bolong2.. 😂😂
Sekarang udah engga dong, ga ada yg bisa dicongkelin.. komedonya udah pada ngabur dicongkelin sama scrubnya jafra.. 💃💃 More Info
wa 08970458178

#jafra #jafraskincareid #jafrabodycare #jaframakeup #skincare #makeup #bodycare #handcare #footcare #parfum #fragrance #mascara #masker #mudmask #malibu #royaljelly #eyeliner #eyebrow #exfoliating #acne #blushon #lipstick #powder #handbody #jafraindonesia #jafrabogor #jafrajakarta #jafrabekasi
User Image knkphrsnmaak Posted: Jan 24, 2018 9:49 AM (UTC)

1
0 Normal
โปรโมชั่นพรุ่งนี้วันสุดท้ายค่ะ❤❤ #WinningSetOffer โปรฯดีๆ ซื้อ 2 แถมฟรี 1 จ้า 🎯
#ของมันต้องมี #ของมันต้องใช้ อาบน้ำ ล้างหน้า กับโปรฯดีๆ ให้ชอปกันได้ถึงวันที่ 25 มกราคม 2561 นี้นะคะ

ชอปออนไลน์ได้ที่ www.avianceshop.com
ใส่ promo code : TH0201236 รับส่วนลด 25%

#UnileverNetwork #avianceshop #C2G #บำรุงผิว #สกินแคร์ #skincare #aviance #BodyCare
User Image knkphrsnmaak Posted: Jan 24, 2018 9:49 AM (UTC)

1
0 Normal
โปรโมชั่นพรุ่งนี้วันสุดท้ายค่ะ❤❤ #WinningSetOffer โปรฯดีๆ ซื้อ 2 แถมฟรี 1 จ้า 🎯
#ของมันต้องมี #ของมันต้องใช้ อาบน้ำ ล้างหน้า กับโปรฯดีๆ ให้ชอปกันได้ถึงวันที่ 25 มกราคม 2561 นี้นะคะ

ชอปออนไลน์ได้ที่ www.avianceshop.com
ใส่ promo code : TH0201236 รับส่วนลด 25%

#UnileverNetwork #avianceshop #C2G #บำรุงผิว #สกินแคร์ #skincare #aviance #BodyCare
User Image knkphrsnmaak Posted: Jan 24, 2018 9:48 AM (UTC)

0 0 Normal
โปรโมชั่นพรุ่งนี้วันสุดท้ายค่ะ❤❤ #WinningSetOffer โปรฯดีๆ ซื้อ 2 แถมฟรี 1 จ้า 🎯
#ของมันต้องมี #ของมันต้องใช้ อาบน้ำ ล้างหน้า กับโปรฯดีๆ ให้ชอปกันได้ถึงวันที่ 25 มกราคม 2561 นี้นะคะ

ชอปออนไลน์ได้ที่ www.avianceshop.com
ใส่ promo code : TH0201236 รับส่วนลด 25%

#UnileverNetwork #avianceshop #C2G #บำรุงผิว #สกินแคร์ #skincare #aviance #BodyCare
User Image knkphrsnmaak Posted: Jan 24, 2018 9:48 AM (UTC)

0 0 Normal
โปรโมชั่นพรุ่งนี้วันสุดท้ายค่ะ❤❤ #WinningSetOffer โปรฯดีๆ ซื้อ 2 แถมฟรี 1 จ้า 🎯
#ของมันต้องมี #ของมันต้องใช้ อาบน้ำ ล้างหน้า กับโปรฯดีๆ ให้ชอปกันได้ถึงวันที่ 25 มกราคม 2561 นี้นะคะ

ชอปออนไลน์ได้ที่ www.avianceshop.com
ใส่ promo code : TH0201236 รับส่วนลด 25%

#UnileverNetwork #avianceshop #C2G #บำรุงผิว #สกินแคร์ #skincare #aviance #BodyCare
User Image mymagicessence Posted: Jan 24, 2018 9:47 AM (UTC)

7
1 Normal
Ruszasz na ferie? Pomyślałaś o chwili relaksu i rozpieszczeniu zmysłów zapachami? 😍 krótka wersja z kwiatem granatu, kokos, pomarańcz, wanilia i marcepanowo pachnący olej z moreli 👌#peeling #bodycare #skincare #relax #loveyourbody #mymagicessence #passion
User Image smellchic Posted: Jan 24, 2018 9:43 AM (UTC)

4
0 Normal
Every man (and woman!) loves the empowering scent of Smell Chic Filodapper Hand Sanitizer at P99 each
Body wash at P379 each
Linen Spray at P479 each
Hand and body lotion at P179 each
Massage oil at P359 each
Body scrub at P229 each
Reed diffuser at P549 each

For inquiries and orders text or Viber us :
(0917) 4864888

All our products are also available at :
Poshmark Boutique -Maginhawa, Quezon City
Retail Lab - Glorietta 3
Hair Lounge Salon - Shaw Blvd., near S&R
Brand Trunk - G /F Alabang Town Center Mall
Poshmark Boutique - Quezon Ave
Powerplant Mall- Makati

www.alisters.com.ph

www.beautymnl.com
.
.
.
.
.
#smellchic #Ilovesmellchic #smellchictravels #eleganceinabottle #bodycare #homecare #bodywash #smellsgood #getyoursnow #linenspray #fragrance #handsanitizer #bodyessentials #personalscents #scents #bodyscents #philippinemade #whatsinmybag #wedding #giveaways #weddinggifts #summer #beachmusthave #beachessentials #beachessentialsph #perfumeinspired #perfume #quotes #bodyscrub #reeddiffuser
User Image farmacia_soler Posted: Jan 24, 2018 9:42 AM (UTC)

nuxefrance
nuxees
esthernuxe
7
1 Normal
Hoy en la farmacia de Passeig de Sant Joan tenemos un taller “Academia Nuxe” donde nuestras clientas aprenderán a elegir el mejor tratamiento según su tipo de piel 💁🏻‍♀️y como aplicarlo para aprovechar al máximo sus 🧖🏽‍♀️beneficios!! ¿Te gustaría venir al próximo? En nuestra web podrás encontrar el calendario con los próximos eventos! 😉
User Image cristina_laser Posted: Jan 24, 2018 9:43 AM (UTC)
3
1 Normal
Extended promotion for laser hair reduction services at Zia Medical Center #laserhairremoval #laser #aesthetic #aesthetics #skincare #bodycare #dubai #uae
User Image luminousy_skin Posted: Jan 24, 2018 9:42 AM (UTC)

0 0 Normal
Bila biasanya kita pakai Mask ni dan kenapa???
.
💞Pakai seminggu 2 kali je kerana kulit kita menghasilkan new skin sel baru pada setiap 3 hari sekali.
.
💞 Bila kita pergi event dan muka nampak sembab dan penat, elok pakai Mask selepas balik dari event tu supaya wajah kelihatan lebih freshhh.
.
💞Penggunaan Mask sebelom event atau mekap akan membuatkan mekap tampak lebih FRESH, cantek dan tahan lama.
.
💞Setiap mask mewakili jenis kulit dan keadaan kulit seseorang.
.
So... what is your skin type and skin condition? 💋
.
wassap 📲0172948765
wassap 📲0172948765
wassap 📲0172948765
.
.
#luminous_skin #beautyconsultant #beautiful #beautytips #kulitsihat #kulitcantik #makeupremover #makeup #skincare #skinvigoratemarykay #MaryKay #poreminimizer #cleanser #moisturizer #serum #timewisemarykay #clearproofmarykay #malacepplusultimateserum #bodycare #lipstick #blusher #mascara #botanicaleffectmarykay #eyeshadow #wrinkles
User Image lulur.lulullabi Posted: Jan 24, 2018 9:42 AM (UTC)

0 0 Normal
Senangnya jualan Lulullabi.
Untung dapat, Kekeluargaan dapat, GIFT nya juga dapat... Ada 250 gram Emas Logam Mulia yang bisa kita dapatkan.

Syaratnya mudah pake banget... 😍😍😍 Yuk gabung Agen Lulullabi
.
.
WA. 0877-3254-8777

#sabunberas #bodyscrub #lulur #sabunkefir #bisnissabun #gove #tara #jualsabun #sabunjerawat #bodysoap #bodycare #masker #lulurstrawberry #lulurbadan #lulullabi #kosmetik #kecantikan #viral #happening
User Image lulur.lulullabi Posted: Jan 24, 2018 9:41 AM (UTC)

1
0 Normal
Senangnya jualan Lulullabi.
Untung dapat, Kekeluargaan dapat, GIFT nya juga dapat... Ada 250 gram Emas Logam Mulia yang bisa kita dapatkan.

Syaratnya mudah pake banget... 😍😍😍 Yuk gabung Agen Lulullabi
.
.
WA. 0877-3254-8777

#sabunberas #bodyscrub #lulur #sabunkefir #bisnissabun #gove #tara #jualsabun #sabunjerawat #bodysoap #bodycare #masker #lulurstrawberry #lulurbadan #lulullabi #kosmetik #kecantikan #viral #happening
User Image lulur.lulullabi Posted: Jan 24, 2018 9:41 AM (UTC)

0 0 Normal
Senangnya jualan Lulullabi.
Untung dapat, Kekeluargaan dapat, GIFT nya juga dapat... Ada 250 gram Emas Logam Mulia yang bisa kita dapatkan.

Syaratnya mudah pake banget... 😍😍😍 Yuk gabung Agen Lulullabi
.
.
WA. 0877-3254-8777

#sabunberas #bodyscrub #lulur #sabunkefir #bisnissabun #gove #tara #jualsabun #sabunjerawat #bodysoap #bodycare #masker #lulurstrawberry #lulurbadan #lulullabi #kosmetik #kecantikan #viral #happening
User Image lulullabi.skincare Posted: Jan 24, 2018 9:41 AM (UTC)

0 0 Normal
Senangnya jualan Lulullabi.
Untung dapat, Kekeluargaan dapat, GIFT nya juga dapat... Ada 250 gram Emas Logam Mulia yang bisa kita dapatkan.

Syaratnya mudah pake banget... 😍😍😍 Yuk gabung Agen Lulullabi
.
.
WA. 0877-3254-8777

#sabunberas #bodyscrub #lulur #sabunkefir #bisnissabun #gove #tara #jualsabun #sabunjerawat #bodysoap #bodycare #masker #lulurstrawberry #lulurbadan #lulullabi #kosmetik #kecantikan #viral #happening

Hashtags found on this page