Toggle navigation

#blusher293,849 POSTS

Post Content
Malas mekup-mekup ni.. Nak pakai bedak pun malas. Natural je.. Sapa macam ni?🙋
Syg2..tampil natural tak semestinya kita tampil muka pucat lesu tak bermaya mcm org sakit ye..tgk gambar kt bawah ni, kanan tu la org dok sibuk ckp natural beauty walaupun hakikatnya kiri tu yg natural.. Nak tahu trick utk tampil berseri, kulit nampak sihat glowing acah-acah from within?😜 Pakai Mineral Cheek Color Duo ( Blusher+Highlight) ni.

Tgk gambar kt bawah, kn nampak berseri bila pakai blusher. Tak perlu pink sgt, kn nk tampil natural.

Dengan mineral-based, penuh kebaikan, siap dapat blusher+ highlighter sekaligus mcm ni, kalau brand lain dh xtahu berapa ratus. Tapi Marykay yg international brand ni berapa puluh ringgit je..Sgt mampu milik utk sharing kebaikan bersama semua wanita.

Juicy guava jugak pilihan sy.. Almost 9 months guna tau..Tak habis2😍 Jom naikkan seri pipi kita.. .
.
click sini www.wasap.my/60167026604
Maryam Tauhed
.
#bloomingswan #basicskincare
#marykaylovers #marykaykulai #marykaybrunei #marykayskincare #marykaykosmetik #lipstickmarykay #mattelipstick #foundation #cccream #toner #mask #cleanser #beautyregimen #makeupartist #MUAmalaysia #makeuptutorial #eyeshadow #serum #vitaminc #mascara #lekukjerawat #parutjerawat #jerawatbatu #blusher #naikseri #berseri #ootd
.
#크리니크 #치크팝
#리미티드 컬러인 #콜라팝
.
치크팝 왜 점점 늘어날까요 🤣
이러다 다 모으는 거 아냐..?
수채화같은 맑은 발색 블러셔 갑..👍🏻
.
#clinique #cheekpop #blush #blusher #치크팝추천 #cliniqueAD
BLUSHER DODO GIRL

Blusher lagi kita ada ari ni...bagi pipi shining2 merah sikit... Rm12/pcs
Rm10 min 3 pcs

Whatsapp je

Www.wasap.my/60166155096

#blusher
#dodogirl
#blusherdodo
#kosmetikborong
#kosmetikterlajaklaris
#hargaborong
#kosmetikmurah
Skin acting up again so the best base for me during this time is always @itcosmetics Your Skin But Better CC Cream.
Am loving @cledepeaubeauteus China Doll lipstick. Not only it is a gorgeous shade but the shape of the lipstick bullet makes for such easy & precise application.
The lovely pink blusher is Guimauve from @surrattbeauty
Have a great whatever-day-it-is fellow #igers!


#MyRomana #clozette #cledepeau #surrattbeauty
Hidup adalah perjuangan yang mesti dihadapi, dilaksanakan dan tidak lari dari masalah.

Kehidupan dapat mengajar kita makna kesabaran sebenar dan makna sebenar kehidupan.

Apabila kita dihina oleh orang lain, jangan sekali-kali emosi dengan penghinaan orang lain. Mungkin, orang yang menghina kita lebih teruk daripada kita.

Penghinaan yang lain adalah satu bentuk ketakutan kepada kita, dari kelebihan yang kita ada dan orang-orang yang menghina cuba untuk melemahkan kita.

Kebanyakan orang mesti pernah mengalami penghinaan. Walau bagaimanapun, dengan penghinaan, jangan membuat diri kita jatuh ke bawah, tetapi tetap bersemangat untuk bersabar dan bersabar bagaimana ujian kehidupan.

Memang benar bahawa kesabaran mempunyai batasnya, maka, sama ada dengan penghinaan kita mesti jatuh emosi? Jangan! Ia hanya penghinaan yang datang dari mulut dan tidak semestinya mereka berfikir sebelum berkata.

Penghinaan adalah kata-kata spontan. Oleh itu, jangan pandang dengan penghinaan yang diberikan oleh orang lain. Bersabar!

#pipipinkstickblusher #pipipink #pipipinkblusher #pink #viral #makeup #blusher #instadaily #dailylook #sales #jimat #promosi
Customer suke sebab? 😍
❤ Mudah serap
❤ Calit sikit pun dah nampak seri
❤ Natural sangat tak over

Korang dah grab belum? Ifa ade sediakan freegift utk PipiPink lovers 💖

Jom dapatkan pipipink dengan segera 📲📲📲WhatsApp 0199066927 atau boleh klik link whatsapp di bio jee tak perlu salin no dah 😉

#pipipinkstickblusher #pipipink #pipipinkblusher #pink #viral #makeup #blusher #instadaily #dailylook #sales #jimat #promosi
quotes of the day... hi, jadikan produk jenama anda lebih esklusif dan bergaya. print atas botol. dengan MOQ serendah 100pcs
http://www.wasap.my/+60129112212
http://www.wasap.my/+60129112212

#produkjenamasendiri #printbotol #lipmatte #perfume #ddcushion #lipcream
#bbcushion #lipstick #liptint #cosmetic #blusher #serum #skincare #cleanser #mascara #eyeliner #femininewash #wanita #toner #kecantikan #printlogo #jenamasendiri #perfumejenamasendiri #printlabel #printjenamasendiri #padprinting #silkscreen #uvink

Glamprint
No.9-1,Jalan PUJ 3/1,
Tmn Puncak Jalil ,43300
Seri Kembangan,Selangor.
Malaysia.
Hp: 0129112212
Tel : 03-8999 0296
Fax : 03-8938 2792
Kompius apa beza CC cream dan liquid foundation? Sini akak cter terang2 untuk kOrang. Nanti boleh decide nak mna 1.nak dedua pn lagi boleh xda masalah😀
.
💞CC cream VS Liquid fondation💞
.
🌺 CC cream :
👉liquid nya agak nipis dari Liquid foundation.
👉kalau x da jerawat/ parut jerawat / jeragat blh pakai CC cream.
👉nmpk natural look.
👉ada spf15 so dapat melindungi kulit wajah dari sinaran matahari
👉sesuai utk semua jenis kulit
.
🌸 Liquid foundation :
👉liquid nya tebal sikit dari CC cream
👉kalau ada parut jerwat , jeragat blh pakai Liquid foundation .. at least blh cover jg parut2 tu dan tutup cela.
👉x de SPF
👉ada dua jenis ,
matte ; utk kulit berminyak dan combination
luminous : utk kulit normal dan kering
.
Nak dapatkan item ni? Jom whatsapp utk detail😊
.
📱Eza | 018 460 5052
.
#cccream#foundation#alasmakeup#makeupmurahmalaysia #makeupmurah #marykayselangor #marykaybangi #marykaykajang #bazarpaknilprodukkecantikan #lips#blusher#kedaionline #bazaronline #foundationmurah #langkawi#uitm
.
The most pigmented cushion blush ever!
From Suikóne Cushion Blush.
It is soft and silky in color.
.
Boleh turn out muka kita macam ala ala Korean gituu.
Kaler milky pink yang sesuai dengan semua tone warna kulit.
Yang lagi best siap ada effect glowing-glowing gitu.
Sesuai untuk makeup harian yang nipis atau makeup yang extravagan!
.
Murah jurrr rm39 only chuolls.
Berminat bole dm/ wassap knana 0196377993.
Postage setiap hari.
Cod Alor Setar-Jitra

Hashtags found on this page