Toggle navigation

#blousemuslimah985,552 POSTS

Post Content
User Image butikdfesyen Posted: Jan 21, 2018 7:07 AM (UTC)

0 0 Normal
. RESTOK‼️ QISYAA LONG TOP > DESIGN LABUH SUPER SOPAN

Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" siyesly rasa ber"iman" jer bila pakai. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. > MATERIAL DUBAI MOSS CREPE

Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len! > WUDHU N BF FRIENDLY

Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu

RESTOCK QISYAA LONG TOP BATCH JANUARI 2018 💥HARGA PROMOSI SAH 21JAN HINGGA 22JAN💥

Size S - XL
HARGA : RM 65

Size 2XL - 5XL
HARGA : RM 70 ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

________________ ✅ Tiada jualan borong ✅Postage Bermula ISNIN ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ HARGA SEHELAI
SELEPAS TAMAT PROMO

Size S - XL
HARGA : RM 70

Size 2XL - 5XL
HARGA : RM 75 ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

ORDER KLIK>> www.wasap.my/60133637969

#longtopmalaysia #longtopmalaysiamurah #toplabuh #toplabuhmurah #toplabuhmurahmalaysia #toplabuhmalaysia #topmuslimah #topmuslimahmurah #blouselabuhmalaysia #blouselabuh #blousemuslimah
User Image zarithaharith Posted: Jan 21, 2018 7:06 AM (UTC)

0 0 Normal
Senang je nak cantik, sarung je wienda blouse yang selesa ni terus tambah cantik &paling best tak mudah kedut. #zhwiendablouse
.
.
NAK? KLIK WHATSAPP LINK DI BIO @zarithaharith

013 791 4566
.
.
📌REKAAN “STYLISH BLOUSE” YG ANGGUN
Boleh di gayakan dengan skirt /seluar
. .
📌size sehingga 2xl
.
. 📌REKAAN KHAS “ SIDE POCKET”
.
Poket kiri kanan .
📌7 PILIHAN WARNA . .
.
📌MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA
.
Material diimport khas yg sederhana tebal .
.
📌senang nak dijaga dan “LESS IRON”. Tidak jarang, sejuk dan selesa.
.
.
📌BF & WUDHU FRIENDLY DAN SPAN DIBAHU
.
Zip di tangan dan dada.
.
.
🎊PROMO RM 75 free postage (till 22/1/2018)
🎊COMBO 3pcs RM 210 free postage
.
.
NP: RM 79
.
.
#blouse
#blousemuslimah
#blousecantik
#blousenursingfriendly
#blousenursing
#blouselabuh
#tunic
#tuniccantik
#tuniclabuh
#tunicnursing
#tunicnursingfriendly
#tunicmuslimah
#ootdmuslimah
#trending
#hijabstyle
#jubahcantik
#bajukurungcantik
#bajukurung
#jubah
#tudungbawal
#shawl
#khimar
#jtar
#jwteamaurarezeki
User Image butikdfesyen Posted: Jan 21, 2018 7:03 AM (UTC)

0 0 Normal
. RESTOK‼️ QISYAA LONG TOP > DESIGN LABUH SUPER SOPAN

Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" siyesly rasa ber"iman" jer bila pakai. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. > MATERIAL DUBAI MOSS CREPE

Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len! > WUDHU N BF FRIENDLY

Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu

RESTOCK QISYAA LONG TOP BATCH JANUARI 2018 💥HARGA PROMOSI SAH 21JAN HINGGA 22JAN💥

Size S - XL
HARGA : RM 65

Size 2XL - 5XL
HARGA : RM 70 ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

________________ ✅ Tiada jualan borong ✅Postage Bermula ISNIN ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ HARGA SEHELAI
SELEPAS TAMAT PROMO

Size S - XL
HARGA : RM 70

Size 2XL - 5XL
HARGA : RM 75 ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

ORDER KLIK>> www.wasap.my/60133637969

#longtopmalaysia #longtopmalaysiamurah #toplabuh #toplabuhmurah #toplabuhmurahmalaysia #toplabuhmalaysia #topmuslimah #topmuslimahmurah #blouselabuhmalaysia #blouselabuh #blousemuslimah
User Image butikdfesyen Posted: Jan 21, 2018 7:03 AM (UTC)

0 0 Normal
. RESTOK‼️ QISYAA LONG TOP > DESIGN LABUH SUPER SOPAN

Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" siyesly rasa ber"iman" jer bila pakai. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. > MATERIAL DUBAI MOSS CREPE

Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len! > WUDHU N BF FRIENDLY

Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu

RESTOCK QISYAA LONG TOP BATCH JANUARI 2018 💥HARGA PROMOSI SAH 21JAN HINGGA 22JAN💥

Size S - XL
HARGA : RM 65

Size 2XL - 5XL
HARGA : RM 70 ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

________________ ✅ Tiada jualan borong ✅Postage Bermula ISNIN ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ HARGA SEHELAI
SELEPAS TAMAT PROMO

Size S - XL
HARGA : RM 70

Size 2XL - 5XL
HARGA : RM 75 ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

ORDER KLIK>> www.wasap.my/60133637969

#longtopmalaysia #longtopmalaysiamurah #toplabuh #toplabuhmurah #toplabuhmurahmalaysia #toplabuhmalaysia #topmuslimah #topmuslimahmurah #blouselabuhmalaysia #blouselabuh #blousemuslimah
User Image butikdfesyen Posted: Jan 21, 2018 7:02 AM (UTC)

0 0 Normal
. RESTOK‼️ QISYAA LONG TOP > DESIGN LABUH SUPER SOPAN

Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" siyesly rasa ber"iman" jer bila pakai. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. > MATERIAL DUBAI MOSS CREPE

Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len! > WUDHU N BF FRIENDLY

Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu

RESTOCK QISYAA LONG TOP BATCH JANUARI 2018 💥HARGA PROMOSI SAH 21JAN HINGGA 22JAN💥

Size S - XL
HARGA : RM 65

Size 2XL - 5XL
HARGA : RM 70 ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

________________ ✅ Tiada jualan borong ✅Postage Bermula ISNIN ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ HARGA SEHELAI
SELEPAS TAMAT PROMO

Size S - XL
HARGA : RM 70

Size 2XL - 5XL
HARGA : RM 75 ✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

ORDER KLIK>> www.wasap.my/60133637969

#longtopmalaysia #longtopmalaysiamurah #toplabuh #toplabuhmurah #toplabuhmurahmalaysia #toplabuhmalaysia #topmuslimah #topmuslimahmurah #blouselabuhmalaysia #blouselabuh #blousemuslimah
User Image maryam.xclusive Posted: Jan 21, 2018 7:02 AM (UTC)

0 0 Normal
❤❤ DIANA TUNIC❤❤ .
.
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE
✅ material yg super selesa
✅ extra lembut dan sejuk
✅ Tak mudah berkedut malah senang iron lagi tu.
Jimat la masa uols nak bersiap ke mana2 selepas ni. .
.
(+) SPECIAL CUTTING
✅ Cutting bawah nya yg KEMBANG dan FLOWY tapi mampu jugak kekalkan effect "SLIM" tau.
Amacam? Suka ke sgt suka? .
.
(+) MESRA WUDHU DAN BF .
✅ ada zip ditangan dan didada. .
.
(+) PILIHAN WARNA TERBAIK .
.
(+) REKAAN SIMPLE BUT TRENDY
✅ Design yg KEMAS dan SEDERHANA ni memang sesuai untuk uolls pakai ke mana saja
✅ Nak match dgn seluar + skirt pun sesuai sgt. .
.
(+) 2 MAGIC POCKET KAT DEPAN
✅ nampak lebih ELEGAN
✅ MEMUDAHKAN uols nak selit duit & barang penting. .
.
(+) MUMMY PREGGY PUN BOLEH BERGAYA DENGAN DIANA TUNIC
✅ Wah.. ini gud rnews utk mummy2. Mummy pn boleh BERGAYA dengan tunic ni. Design Diana Tunic yg loose dibahagian bawah ni, boleh sembunyikan bentuk perut mummy tau. .
.
"Sukanya! Bukan sng nk cari blouse utk preggy mummy yg stylo mcm Diana Tunic ni" .
.

DETAILS HARGA DIANA TUNIC🌹
.

Harga :1 helai - RM 79
.
Untuk order dan pertanyaan
.
📲 Whatsapp ke 0178794839 atau tekan link http://maryamaqlh.wasap.my di bio 🤗
.

#suitmuslimah #setsyarie #blousemuslimah #bajumuslimah #blouse #jubah #bajukurung #tunicmuslimah #jubahmuslimah #muslimahoutfit #setkhimar #blousesyarie #khimarlabuh #tunicmuslimahmurah #tunic #tuniccantik #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bajukurungmurah #blousemurah #menutupaurat #cardiganmurah #cardiganmalaysia #teammawarexclusive
User Image ct_couture Posted: Jan 21, 2018 6:57 AM (UTC)

0 1 Normal
KARISMA SAREE DOLL KURUNG
(SAREE INSPIRED)
.
Price RM100 SM /RM105 SS
.
Material Quality Strecty Cotton Denim
Round neck with hidden back zip
Hidden zip Sleeve
Top, bottom and sleeve with Embroidery lace
Edge top with Gold patch lace ribbon
Skirt gartered waist
.
Label M (Free Size XS fit to S)
Shoulder 15in
Bust 34-36in
Waist 34-36in
Hips 46in
Armhole 16in
Sleeve Length 22in
Length 26in
.
Skirt
Waist 24-36in (elastic waist)
Hips 36-38in
Length 42in
.
Label XL (Free Size M to Small XL)
Shoulder 17in
Bust 40-42in
Waist 40-42in
Hips 52in
Armhole 20in
Sleeve Length 23in
Length 27in
.
Skirt
Waist 28-44in (elastic waist)
Hips 42-44in
Length 42in .
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance

Fast reply click link:
www.wasap.my/60137474409

#blousemuslimah #blouselabuh #bajumuslimah #butikmuslimah #pakaianmuslimah #blousemurah #bajuraya #bajurayamurah #jubahmurah #bajukurungmurah #bajurayamalaysia #muslimah #bajudinner #dressdinner
User Image ct_couture Posted: Jan 21, 2018 6:55 AM (UTC)

0 0 Normal
LADY D LACE KURUNG
.
Price RM130 SM /RM135 SS
.
Material Quality Strecty Cotton Denim
With Half Lace Net
V neck with hidden back zip
Hidden zip Sleeve
Accessories Lace Patch
Edge top with Gold patch lace ribbon
Skirt gartered waist
.
Label S (Free Size XS fit to S)
Shoulder 14in
Bust 32-36in
Waist 30-36in
Hips 34-38in
Armhole 14-16in
Sleeve Length 22in
Length 28in
.
Skirt
Waist 24-34in (elastic waist)
Hips 32-36in
Length 40in (Inner) 41in (Lace Net Outer)
.
Label L (Free Size M to L)
Shoulder 16in
Bust 38-40in
Waist 32-40in
Hips 36-42in
Armhole 16-18in
Sleeve Length 22in
Length 29.5in
.
Skirt
Waist 30-40in (elastic waist)
Hips 36-42in
Length 41in (Inner) 42in (Lace Net Outer)
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance

Fast reply click link:
www.wasap.my/60137474409

#blousemuslimah #blouselabuh #bajumuslimah #butikmuslimah #pakaianmuslimah #blousemurah #bajuraya #bajurayamurah #jubahmurah #bajukurungmurah #bajurayamalaysia #muslimah #bajudinner #dressdinner
User Image ct_couture Posted: Jan 21, 2018 6:53 AM (UTC)

0 0 Normal
Ruffle Blouse (3 patterns)

Rm35
Post rm8 sm rm12 ss

Free size fit l

Crepe

Bahu 15
Dada 38
Lilit ketiak 16
Labuh lengan 19
Labuh baju 23

Fast reply click link:
www.wasap.my/60137474409

#blousemuslimah #blouselabuh #bajumuslimah #butikmuslimah #pakaianmuslimah #blousemurah #bajuraya #bajurayamurah #jubahmurah #bajukurungmurah #bajurayamalaysia #muslimah #bajudinner #dressdinner