Toggle navigation

#blackhead173,527 POSTS

Post Content
. Ramai tak tahu keistimewaan SKINVIGORATE Brush ni??
.
Keistimewaan skinvigorate cleansing brush ni sgt banyakkkkkk 😱
.
1. Penggunaan cleanser lebih jimat .
2. Menyelesaikan masalah #whitehead & #blackhead pada wajah .
3. Membentuk wajah menjadi V-shape .
4. Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda .
5. Menjadikan wajah lebih bersih dan berseri .
6. Meningkatkan kadar serapan serum di wajah .
7. Brush yang lembut mengikut kadar tekanan yang bersesuaian dengan kulit .
8. Tahan lasak dan mudah di bawa kemana-mana .
.
Semestinya ia jauh lebih hebat dari pobling😍👍🏻. Pobling hanya melibatkan getaran..tapi skinvigorate brush ni berputar 360 degree..memang jauh berbezaa!
.
Nak order bagitau sis ya,
☎️ 013.4398906 | Surie
.
#marykaybeautyconsultants #marykaymalaysia #skinvigorate #marykaybrush #cleansingbrush
ESSENTIAL SET MARY JARDIN

Apa yang ada dalam Essential Set?

1) Face Soap - Membersihkan kekotoran yang melekat pada wajah
2) Face Oil - Melembapkan kulit wajah
3) Collagen Serum - Sebagai pelindung cahaya matahari, anti penuaan dan memudarkan parut jerawat & jeragat

Jika digabungkan 3 item ni, hasilnya sangatlah menakjubkan. Hanya perlukan komitmen dan kesabaran yang tinggi sahaja

PROMO PRICE : RM199
(NP : RM250)

Loose Item :
Face Soap - RM40
Face Oil - RM60
Collagen Serum - RM150

STOK adalah TERHAD dan PROMOSI INI HANYA PRE-ORDER. TEMPAHLAH SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT

WA 0142921340

Stok akan DIEDARKAN @ DIPOS bermula 30 Oktober ini

Lets beauty with MARY JARDIN

#maryjardin #promo
Sabun Aqua Habbatussauda ● Sesuai utk kulit kering, kulit berminyak dan kulit sensitif..
● Ada mengandungi minyak argan, habbatussauda, ekstrak delima, ekstrak kayu manis, alpha arbutin, vitamin E dan ascorbyl tetraisopalmitae
● Tahan selama 2-3 bulan penggunaan
● Harga: RM39

#skincareorganic #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #uvprotection #spf35 #spf50 #antioksidan #kulitlembut #kulitlembap #anjal #tegang #bebasbahankimia #natural #wangi #cerahkankulit #pudarkanparut #waterbased #senangmeresap #mudahguna #mesrasolat #daycream #kecilkanpori #whitehead #blackhead #serumterbaik #titiancinta #meletop #naelofa #fazura
This will pull every black head out your face including peach fuzz! Don't put it on your eyebrows 😂....DM me for all appointments and pricing *FREE SHIPPING on all orders over $50 PayPal accepted #blackheadremoval #blackhead #charcolmask #818makeupandbeautyservices #thegrassisgreener #huslthardorgohome
Kenapa kena pakai Face Oil ?
.
Tahukah anda sejak dari dulu lagi Face Oil dah pun dipakai oleh orang Eropah.
.
Tak sama macam kita kan ? Selalunya guna Krim Muka je untuk pelembab.
.
.
.
Cuba teka ? Face Oil dengan Krim Muka mana satu yang lebih kecil molekulnya ? .
.
Dah tentulah Face Oil !
.
.
Perasan tak ? Kalau siapa yang liang pori muka dia agak besar . . Pakai krim sikit je tersumbat. Pakai fondesen sikit je tersumbat. Lalu Cik J dengan senang hati timbul kat muka tanpa diundang. Ha kan 😧
.
.
.
Beza sangat dengan Face Oil yang molekulnya lebih kecil dari krim. .
.
.
Dengan setitik dua Face Oil di muka je . . Terus meresap masuk ke lapisan kulit yang paling dalam. Zuppp.
.
Kasi sembur² sikit dengan #Aloessence untuk lockkan moisturizer. Dap-dap kan dia. Siap !
.
Rasa ringan dan supple je kulit muka. Bagai dibelai-belai manja ☺
.
.
Belum cuba belum tau ..
.
.
Lots of lef
Cik Syaf 💕
RIRE All Kill Blackhead Remover Stick

IDR 139.000

Ini scrub berbentuk stik buat ngilangin komedo blackhead maupun whitehead, menghaluskan kulit juga dan bantu mengecilkan pori-pori. Di stik nya ada bintik-bintik hitam karena mengandung arang, kacang hitam dan wijen bagus untuk mengurangi minyak di wajah. Daripada mencet2 idung bikin iritasi, mending scrub pake stik ini!

Cara pakenya: tinggal digosok-gosokkan ke daerah berkomedo dalam keadaan wajah basah, selama 30 detik lalu bilas dengan air hangat.

#readyeve_rire #evereadystock #allkillblackhead #penghilangkomedo #jualrirekorea #koreaskincare #scrubstick #komedo #allkillblackheadremover #blackhead
GOOD NEWS SAYANG2 SEMUA🌹🌹😘😘😍😍
.
ADA PROMOSI BEAUTIFUL SKIN GADGET TAU !
RM85 SAHAJA!
NORMAL PRICE RM130😱😱😱
.
JAUH BEZA SANGAT KAN? NAMA PON KITORANG BUAT PROMOSI.!
SO THAT KITA BOLE SAMA2 LAWA, KULIT BERSIH TANPA KOTORAN💆💆
.
FUNGSI BSG:-
🌹🏼Menyedut/vacuum segala kekotoran dimuka
🌹🏼Menyedut whitehead sehingga puas
🌹🏼Menyedut blackhead yang degil
🌹🏼Menyedut jerawat dan nanah
🌹🏼Menyedut sel kulit mati
🌹🏼Menghilangkan garisan halus dan kedutan
🌹🏼Menghilangkan parut jerawat
.
KEBAIKAN SELEPAS BSG:-
🏵Kulit muka akan sentiasa ringan
🏵Kulit sihat, gebu dan licin
🏵Pori2 kulit tidak tersumbat
🏵Senang nak apply skincare
🏵Mudah nak apply makeup
🏵Rawatan facial sendiri/rutin
.
Woww seronoknye sebab BSG ni ada 4 tip/muncung yg multipurpose. So, korang jangan risau sebab BSG ni complete untuk semua masalah kulit muka korg 👍🏻. Stu mesin tp LENGKAP SEMUANYAA!! Dan kebaikan sangat HEBAT 👍🏻👍🏻
.
💰PROMO PRICE/HARGA : RM85
(Harga Pasaran : RM130 ke atas)
➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖
POSTAGE RM8SM, RM10SS
➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖
📱FOR ORDER WHATSAPP :
012 727 1446 (AIN)
.
#penyedutBlackhead #Blackhead #penyedutwhitehead #alatPenyedutBlackhead #Gadgetmuka #hilangkanBlackhead #KecilKanporiTerbuka #Blackmask #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #BeautifulSkinGadget #hilangkanJerawat #HapuskanBlackhead #ProdukOriginal #AdaWarranty #dijaminBerkesan #PenyedutBlackHeadMurah #penyedutWhitehead #VacuumBlackhead #AlatPenyedutBlackheadMurah #CleaningApparatusForPores #CAFP #PenyedutBlackheadElektrik #PenyedutBlackheadTanpaBattery #PerfectRemoverBeautyDevice
MASK VIETNAM
RM6.00 .
.

Ha..jgn terkejut pas pakay whitehead n blackhead bnyak sangat..aishh gelinyew..brpa lama nak simpan tue?? .
.

1-Cuci muka u olls brsih2..pastu brsihkan muka dgn air suam spya liang roma terbukak.. .
.

2-Dlam masa 5 mnt 10 mnit kew..lap muka shingga kering.. .
.

3-sapukan krim masker pd kwasan muka yng u olls nk hlangkan whitehead or blachead (cntohnya,hidung,muka or bhgian dagu) .
.

4-slpas krim masker disapu rata pd kulit,letkkan kertas penmpal yng tlh disediakan itu pd krim yng tlh disapukan,tekan sedikit spya krtas tue melekat dgn smpurna.. .
.

5-tnggu slma 5 mnit or 10 mnit..tnggu shingga krim tue kering n lastly u tarik krtas tue n tngok bnyak x blck head/white head tue.. .
.

Ha..best tau pakay niew..x payah lagy nak picit2 hdung smpay jdy merah.. .
.

Interested fr order??
WWW.wasap.my/60122822504

#maskvietnam #vietnammask #mask #blackhead #whitehead #remove #removeblackhead #removewhitehead #pantaidalam #bangsar #midvalley #sogo #bazaarlepak #bazaarsogo #pavilion #lokalah #jomcantik #igonline #igbisnes #online #sayajualonline
[ TESTIMONI PENGGUNA THE JUNNI SKINCARE ]
Alhamdulillah, di atas keizinan Allah swt, asbab menggunakan #thejunnimaylaskincare #thejunnimaylaadvance #thejunnipinkishwhite #bodyandhandcream telah membuatkan mereka yang mempunyai masalah kulit miliki kulit idaman mereka. Alhamdulillah. Apply the junni dengan konsisten yaa.
Saya jual ya ☺ Terima kasih.
.
Semoga kulit awak makin cantik & sihat selepas menggunakan The Junni 💕
#nomercury #nohydroquinone #jerawat #jeragat #sunburn #blackhead #whitehead #tanpapengelupasan #thejunnilovers #thejunniskincare #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodputrajaya #tjcodbsp #teamflawless #teamzuezainal - #regrann
Mood 🍂☁️☕️🛏 Feeling mellow once in awhile is okay, but make sure not to let it get in the way of work/school 😂 Anyway, heaving hormonal breakouts lately so I’m bringing out Acne Balm everywhere to reapply. Convenient sangat tau! 😍 -Elea #eleanornaturals 🍃
Skincare terlajak Laris. Restock je habis. .
Nak cantik sebelum raya. Nak hapuskan Parut Jerawat berkawah. Meh wasap Kakteha. .
📲0146700794
.
Dengan ekstrak Canadian willowherbs yang bertindak mengecutkan Jerawat Dan melindungi kulit muka Dari Andaman bakteria🌸
.
Jadikan auoliya bff . .
💜1pcs RM74
💜3pcs RM150
.
WASAP 0146700795

Hashtags found on this page