Toggle navigation

#blackhead185,975 POSTS

Post Content
User Image rafaela_beaute Posted: Dec 13, 2017 3:08 PM (UTC)

0 0 Normal
6 JENIS MISS J YANG ANDA PERLU KENAL

Jerawat Rosacea
Jerawat ini biasanya timbul pada wanita yang berusia 30-50 tahun. Pada mulanya jerawat ini akan tampak kemerahan yang dapat menimbulkan peradangan sehingga boleh menimbulkan sisik pada lipatan hidung.

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #scar #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #sunburn #pigmentasi
User Image greenteamintscrubmurah Posted: Dec 13, 2017 3:02 PM (UTC)

1
1 Normal
🔊GREENTEA MINT FACE SCRUB!!
.
🍃Dah try maka terjatuh cinta!! 😍😍😍
Rasa nak pakai hari2 sebab rasa FRESH SANGAT!!! 😘😘
🍃Boleh Pakai Selang sehari!! Lepas sental tu rasa sejuk!! Segar!! dan bersih!!
🍃Scrub ni 'BEST' Sebab ada biji2 badam tolong clearkan pori2 kita. 😇
.
Fast response wassap 👇👇
Klik link di bio !
User Image rafaela_beaute Posted: Dec 13, 2017 3:07 PM (UTC)

2
0 Normal
6 JENIS MISS J YANG ANDA PERLU KENAL

Jerawat Vulgaris

Jerawat vulgaris merupakan semacam kelainan kulit yang mempunyai blackhead, whitehead ataupun jerawat yang diikuti dengan kulit kemerahan serta bersisik. Jerawat ini biasanya timbul pada masa remaja dan umumnya berlanjut sampai pada masa dewasa. Jerawat ini boleh disebakan kerana kelebihan minyak, perubahan hormon, produk kosmetik serta sel kulit mati.

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #scar #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #sunburn #pigmentasi
User Image mighaa_beauty Posted: Dec 13, 2017 3:05 PM (UTC)

4
0 Normal
Collagen Facial Scrub yg mmg laku keras. Dah cuba sekali terus terkejut sbb efeknya yg serta merta. Ya betul.. yg dah dah cuba mmg setia dgn skrub ni tau. Facial Scrub With Collagen RM30.75 ( ahli RM27.65 )
.
Wssp +60107071218
.
#sendayutinggi #collagenscrub
#sendayutinggikulim
#igshop
#ajimaura
#scrub
#jeragat
#blackhead
#whithead
#cerahkankulim
#centralkulim
#hitechkulim
#kulitkering
#kusam
User Image bengkelnya_wanita Posted: Dec 13, 2017 3:03 PM (UTC)

3
1 Normal
👶MENANTI KEHADIRAN BUAH HATI 👶
Kehamilan adalah salah satu moment yang ditunggu-tunggu oleh pasangan suami istri. Bukankah tujuan mereka menikah salah satunya adalah memperoleh keturunan, jadi kehamilan pun bisa dikatakan kado terindah ketika mereka memutuskan untuk mengarungi biduk rumah tangga. Namun, tak semua orang bisa mendapatkan anugerah indah tersebut dalam waktu yang cepat. Banyak pasangan suami istri yang harus menunggu bertahun-tahun baru mereka bisa dikaruniai seorang anak. Tetap doa, ikhtiar, sabar dan tawakal semoga Allah segera menghadirkan anggota keluarga baru dalam rumah tangga anda bagi bunda/bapak yg sampai hari ini belum punya momongan, Aamiin.
Setiap keinginan harus di barengi dengan Doa, NIAT, dan USAHA yang KERAS. 💃Tidak ada usaha yang sia-sia jika kita sudah berusaha semaksimal mungkin...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🏥info kesehatan, medis,
Program hamil & hiburan bayi
💻BAE ENTROPY ENERGI
📱KONSULTASI GRATIS HUB: 🔊 BBM :DA85E892
🔊 WA : 08819734921 ➖➖➖➖➖➖➖
📷📹 / ➖➖➖➖➖➖➖
User Image rafaela_beaute Posted: Dec 13, 2017 3:00 PM (UTC)

3
0 Normal
6 JENIS MISS J YANG ANDA PERLU KENAL

Jerawat Batu

Jerawat batu memiliki ukuran yang lebih besar dari pada jerawat biasa. Jerawat batu berwarna lebih merah dan meradang. Jika terus dibiarkan jerawat batu akan meninggalkan bekas yang susah dihilangkan. Jerawat batu atau yang sering disebut dengan Cystic Acne disebabkan oleh kelenjar minyak yang terlalu banyak dan pertumbuhan sel yang tidak normal. Jerawat batu tergolong jerawat yang parah.

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #scar #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #sunburn #pigmentasi
User Image rafaela_beaute Posted: Dec 13, 2017 2:58 PM (UTC)

3
0 Normal
6 JENIS MISS J UOLLS PATUT KENAL

Jerawat Biasa

Hampir sebagian besar orang pernah menderita jerawat seperti ini. Jerawat ini mudah dikenali kerana bentuknya yang kecil dan berwarna putih kemerahan. Jerawat ini timbul kerana tersumbatnya pori-pori dan terinfeksi bakteria propionibacterium acne. Bakteria tersebut hidup di bahagian penghasilan asid lemak pada kantung kelenjar yang tersembunyi dibawah permukaan kulit atau sering disebut juga sebagai kelenjar sebaceous. Yang perlu diwaspadai dari bakteria ini ialah kerana boleh menimbulkan iritasi pada bahagian wajah sekitarnya.

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #scar #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #sunburn #pigmentasi
User Image greenteamintscrub_sejuk Posted: Dec 13, 2017 2:52 PM (UTC)

4
1 Normal
#YEARENDSALE
-
Siapa yang belum lagi grab scrub sejuk ni, please jangan lepaskan peluang yang ada nii. Kalau korang beli dgn harga YES ni korang dah jimat RM 5. Lepas ni tak tahu HQ buat lagi ke tak harga super duper murah mcm ni. Cepat whatsapp umi sekarang 0139196368

Hashtags found on this page