Toggle navigation

#betabusinessclub23,110 POSTS

Post Content
User Image mr.luqs Posted: Feb 19, 2018 5:09 PM (UTC)

12
0 Normal
Closing for CNY Monspace!
Such as a great company! Great platform! And for sure GREAT TEAM BBC!!!!
.
I'M so proud of this.
Check on my story for more,
Grab now before you regret
"DON'T LET THE BANANA FRUIT TWO TIMES"
#Monspace #BETAbusinessClub
User Image ariefnottengku Posted: Feb 19, 2018 3:52 PM (UTC)

25
2 Normal
‪Some people said, "why Im different than the others. Why can't I be like them"
Means 98% people in this world are not the same with you. You are here fighting your own battle. Writing your own stories. We are special when we admit we are. Do things differently from other poeple.
Just be yourself ✌🏻 Take action for chain reactions . The difference between me and you , people dreams while I wake up and work hard for it
Heyy ! Wanna know how to make rm2000-5000 a month? Come I teach you 😄 #betabusinessclub #galacticentrepreneurnetwork #titaniumnetwork #MSD #Monspace
User Image _fit.mz Posted: Feb 19, 2018 3:30 PM (UTC)

25
0 Normal
ZAMAN DAH BERUBAH,
.
Nak berjaya tak semestinya kerja bagus,
Nak belajar tak semestinya di universiti,
Nak kaya tak semestinya buat bisnes,
.
Yang penting, bila kita diberikan sebuah peluang, belajarlah, dan berusahalah terlebih dahulu...
.
Sebelum kita nak kata kita tak boleh!
Sebab yg hantar peluang itu ialah Allah. 😊
.
ZAMAN DAH BERUBAH, KITA BILA NAK BERUBAH?
.
#ubahsikapubahmentaliti
#ubahpendapatan
#betabusinessclub
#hangdiam
User Image afifftaufiq_ Posted: Feb 19, 2018 2:34 PM (UTC)

75
0 Normal
Regrann from @afifftaufiq_ - Siapa berminat nak buat pasif income atau tambah pendapatan secara 100% online dgn modal sekali seumur hidup PM.
.
.
01128957485 (AFIFF)
01128957485 (AFIFF)
01128957485 (AFIFF)
01128957485 (AFIFF)
.
Info lanjut di Instagram:
📷 @afifftaufiq_
.
.
Tags:
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
User Image kijei_ Posted: Feb 19, 2018 1:39 PM (UTC)
53
0 Normal
kijei_ 4h ago
CRYPTOCURRENCY PENIPU,MENYESAL BELI
.
.
.

Dah masuk berita takkan tipu plakk hahaha srs rugi tak simpan duit dalam bentuk Cryptocurrency 😋😋 nak tahu lebih detail tentang Cryptocurrency iaitu sistem mata wang digital bole terus direct pm abam jeii 👌
.
Dalam masa yang sama kita dapat buat pendapatan harian 10k sebulan 😍💰
.
Yang betul2 berminat boleh tekan link di bio saya @kijei_
.
#betabusinessclub #BlackDiamondNetwork #msdollar #targetdeals #bbc #msd #cryptocurrency #target2018 #uthm #uitm #unikl #uniten #uitm #batupahat #bisnesonline #gandakansimpanan #keretamewah #incomehari2 #trusted #tv9 #beritaterkini #viral #viralmalaysia
User Image raednasri Posted: Feb 19, 2018 12:31 PM (UTC)

66
3 Normal
' KAYA IMPIAN SEMUA ORANG.... '
.
.
.
.
.
Okay harini abam nak kongsi sikit mcm mana nak dapatkan kereta idaman korang. Ok ke ok ? 😀
.
.
Abam ada satu platform yang sangat gila dan boleh jana income RM500-RM3000 sehari 😱👍🏻
.
.
Dengan bantuan team abam iaitu #BlackDiamondNetwork tiada yang mustahil. Abam nak bukak harga promo dekat 5 orang terawal sahaja
.
.
Sapa nak buat jana duit sehari RM3000 tanpa gagal boleh terus direct pm abam ok 👍🏻👇🏻
.
👇🏻 Ringan-ringankan jari untuk PM abam 👇🏻


📲 019-919-2684(raed)
📲:019-919-2684(raed)
📲:019-919-2684(raed)


#BlackDiamondNetwork
#BetaBusinessClub
#F2Academy
#F2ADauntless
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#BusinessOnline
#Malaysia
#Singapore
User Image amry_18 Posted: Feb 19, 2018 9:32 AM (UTC)

34
3 Normal
17.1.2018

SEP KITO JANGE PECOH!!!
Kota Bharu & MSD On Fire🔥
.
Alhamdulillah, berjalan lancar program keusahawanan digital bersama BBC di Kota Bharu, Kelantan.
.
Makin hari, makin ramai yg bersama BBC utk ubah nasib hidup dan sertai Program MSD. Pantai Timur pun makin ramai!!! Anda bila lagi?
#BETABusinessClub
#blackdiamondnetwork
User Image mohdtaufiqqq_ Posted: Feb 19, 2018 9:18 AM (UTC)

61
0 Normal
APA BENDA BETA BUSINESS CLUB????
.
.
.
Kami menyediakan satu platform untuk korang senang berniaga dan dengan modal yang sangat rendah, kerja yang sangat mudah tapi PULANGAN yang sangat BESAR.
.
Korang ada modal RM1,000 dan kebawah? Dan ingin tambah duit poket RM1,000 sehingga RM5,000 SEBULAN???
.
Dengan #BETABusinessClub kami ada module memudahkan korang buat pendapatan.
.
Pm saya segera untuk tahu tentang Projek #GandakanSimpanan2018 yang saya buat. Mana la tahu saya baik hati bagi offer terus ada income😂.
.
👇maklumat lnjut sila pm saya👇
.
.
📲 012-4642680 (Mohd Taufiq)
📲 012-4642680 (Mohd Taufiq)
📲 012-4642680 (Mohd Taufiq)
.
Tags:
#3L4KMudah
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#ProgramGandakanSimpanan2017
#kedah
User Image zuhaidiedarus Posted: Feb 19, 2018 7:25 AM (UTC)

43
0 Normal
Alang-alang buat bisnes, biar buat sampai jadi. Jangan berhenti selagi belum bertemu kejayaan.
.
.
Kalau dah bertemu kejayaan, cari matlamat baru dan teruskan lagi usaha. .
Jangan berhenti selagi jasad belum meninggalkan dunia. Dunia ini ladang untuk kita beribadah, berbisnes hingga kita boleh menuai di Akhirat sana..
.
Kami datang training ambil ilmu dari jutawan . Inshaallah kami balik ni akan membantu anda membasmi kewangan semasa.
.
Berminat untuk menyimpan MSDollar dan buat income RM500-RM5,000 setiap hari? Boleh contact saya. 👇
.
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :
.
Atau tekan link kat bio..
.
📲01129223844(Edy)
.
📲01129223844(Edy)
.
📲01129223844(Edy)
.
#BlackDiamondNetwork #BETABusinessClub
#Monspace #MSD #MSDollar #Bitcoin#CryptoCurrency
User Image haikalshf Posted: Feb 19, 2018 4:40 AM (UTC)

83
0 Normal
"INI ADALAH FAKTA.. 2009 BITCOIN BERMULA 0.10cent USD DENGAN..
1. 0 MEMBER
2. 0 TRADER
3. 0 PEMINAT
4. TANPA TERAS PERNIAGAAN SYARIKAT PERNIAGAAN.
.
.
2017 MSDOLLAR BERMULA 0.10cent USD DENGAN
1. 15 JUTA MEMBER
2. 15 JUTA TRADER
3. 15 JUTA PEMINAT DAN MEMJADI TUMPUAN KEPADA PAKAR2 CRYPTO DUNIA..
4. ADA TERAS PERNIAGAAN IAITU 22 ANAK SYARIKAT
1✅Monspace SOFO Paradise, China
2✅MS New symphony clinical sdn Bhd
3✅ Monspace International Bank, Caribbean
4✅eCommerce: Mon Space Net Inc.
5✅MS pertanian Sdn Bhd
6✅Monspace International Sdn Bad
7✅Advance TC Ltd: Australia listing code A88
8✅😎Monspace email Sdn Bhd
9✅MonGalaxy Sdn Bhd
10✅Monspace 365
11✅Monspace Media & Entertainment Sdn Bhd
12✅ Monspace Events Sdn Bhd
13✅Monspace City Sdn Bhd
14✅Monspace stylish Channel Sdn Bhd
15✅Monspace F&B Sdn Bhd
16✅ Monspace Hotels Sdn Bhd
17✅ Monspace Airlines Sdn Bhd
18✅ Monspace Education Advisory Sdn Bhd
19✅ Monspace Tours &Travel Sdn Bhd
20✅ Monspace Langkawi Hotel Sdn Bhd
21✅ Koperasi Monspace Berhad
22✅Monspace Neo Sdn Bhd
Monspace Worldwide Business.
.
.
ITU ADALAH FAKTA !!! 👆👆👆
.
.
Salam saya untuk usahawan² muda dimalaysia. Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :
.
.
0177533176(haikal)
.
.
Info lanjut di Instagram:
📷 @haikalshf .
.
#bizvalet #msd #bbc #betabusinessclub #monspacedollar #sayajual #cryptocurrency #bitcoin #ethereum #investment #ask2017 #bisnes #kerjakosong #legalinvestment #millionaires #crypto #trending #business #global #globalbusiness #dailybonus #worldwide #likeforlike #like4like #longterm #investmen #trending #lifeinspiringlife #youngentrepreneur #anakmudaberniaga #malaysia" #like4like
User Image ni_faridz_lee Posted: Feb 19, 2018 4:32 AM (UTC)

75
0 Normal
Jangan teragak-agak dengan keputusan anda ✋🏻 yang ingin hidup senang ialah awak bukan orang lain 🙅🏻‍ .
.
Korang nak buat pendapatan rm1000-rm5000 sebulan tak? Jom join bisnes company saya! Company saya dah ada di 30 buah negara, mempunyai lebih 21 juta ahli dan promoter 😆 mudah sahaja, saya akan coaching and sehingga anda dapat income yang anda inginkan ☺️.
.
Haaa 😂 dari korang main social media untuk saja-ii dan upload music.dan bla bla, jom saya ajar cara bisnes dengan SOCIAL MEDIA. Modal keluar sikit ja. untung berganda klau korg follow saya okeh.😎.
.
Nak tahu lebih lanjut? Pm 👇🏻
.
📱0197396737(yed)
.
📱0197396737(yed)
. . .
Atau Tekan link di bio saya!
.
#betabusinessclub 
#peluangduit
#revolutionofmoney
#MSD#Bitcoin
#cryptocurrency
#uitm
#batupahat
#JohorBahru
#kelantan
#KualaLumpur
#segamat
#perlis
User Image _chin.s Posted: Feb 19, 2018 1:40 AM (UTC)

85
0 Normal
_chin.s 16h ago
💪 KITA TAK AMBIL, ORANG LAIN AMBIL 😱
.
.
.
.
.
.
.
Alhamdulillah,syukur Pada ALLAH😇😇😇
Kemasukan lagii untuk malam tadi.Baru sempat nak share.Hehe.Tak sabarnya nak mula register nihhh.👏👏👏 .
.
Hari2 ada orang ambil peluang ni, kalau korang yang baca ni tak ambil peluang ni rugi laaa. Tak sangka ramai nak follow PROJEK MALAS BERSAVING, sah korang pemalas, takpaaa malas pun income masyuk.
.
Abam ada big offer ni, korang join, terus siap ada rakan niaga utk sama2 dgn orang, ok ke ok???
.
Haaaa.Lekas2 lah pm, tahap kudap merempit tau.Abam Ed bukak offer ni smpai hujung minggu ni je taw.Huhu.Abam Ed dah masak dah dgn org bank in.Ekekeke... 😘
.
.
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊
0103439632(chin)
0103439632(chin)
0103439632(chin)
0103439632(chin)
.
Info lanjut di Instagram:
📷 @_chin.s
.
.
Tags:
#BBCmembership
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2018 #ShahAlam
User Image mr.luqs Posted: Feb 19, 2018 1:35 AM (UTC)

67
4 Normal
User Image nuzul_azhan Posted: Feb 19, 2018 12:46 AM (UTC)

48
1 Normal
Berbisnes ni perlukan modal untuk kite belajar sesuatu perkara yang baru , sama macam kita bayar yuran sekolah or universiti kita bayar je dulu yuran tu tapi kita tak tktau kite blajar subjek ape tajuk apa kite belajar kann .. .

so sama lah mcm bisnes kita bayar je dulu modal dan nnti kita belajar mcm mne nak buat duit setiap hari , mcm mne nak buat income puluh2 ribu setiap bulann .. so selagi ada peluang ni grab lah cepatt2 okayhh .🔥🔥 🔥
.
.
Anda berminat untuk menjana duit poket RM600 sehari? Atau pun ingin gandakan simpanan dbwh sistem yg kukuh & proven 💯 ?? Saya ada teknik dan rahsianya..klik link di bio sye untuk tahu rahsia puaka .
.
#betabusinessclub #blackdiamondnetwork #monspacemalaysia #msdollar #targetdeals #bbc #msd #cryptocurrency #target2018
User Image mierul.x Posted: Feb 18, 2018 3:31 PM (UTC)

23
0 Normal
*(MSD ACCEPTED HERE)* Alhamdulillah promo kereta Merc. No cash no problem. MSD kan ada ada ! *100% pakai MSD* sebagai pembayaran ! 😘😎 Korang dah simpan ke belum *MSD* ? Risau menyesal jaa nanti bila harga melambung naik. Better simpan time murah, time harga naik jual dgn harga tinggi. ☺ *#BETABusinessClub*
*#BlackDiamondNetwork*
User Image mierul.x Posted: Feb 18, 2018 3:25 PM (UTC)

20
0 Normal
SEP KITO JANGE PECOH!!!
Kota Bharu & MSD On Fire🔥
.
Alhamdulillah, berjalan lancar program keusahawanan digital bersama BBC di Kota Bharu, Kelantan.
.
Makin hari, makin ramai yg bersama BBC utk ubah nasib hidup dan sertai Program MSD. Pantai Timur pun makin ramai!!! Anda bila lagi?
#BETABusinessClub
User Image _chin.s Posted: Feb 18, 2018 2:34 PM (UTC)

68
4 Normal
"[[PERCAYA TAK RM1000 boleh jadi RM10,000]]
.
Huhu , korang percaya tak ? Kalau tak percaya kita geng sebab dulu aku pon tk percaya , rasa mcm tk logik pon ada . Tapi bila benda tu berlaku dekat kawan aku , rasa mcm tak sangka yang sebenarnya ada je lubuk utk kita gandakan duit dengan cepat . Cuma kita je taktahu.😜
.
Antara lubuk terbesarnya adalah
INVEST dalam CRYPTO CURRENCY! 💰💰.
.
Kalau korang invest dalam crypto ni , umpamanya korang beli sebuah rumah . Katakan rumah tu berharga RM80k pada tahun 2017 . Dan korang jual balik rumah tu pada tahun 2019 which is waktu tu harga rumah dah cecah RM150k . So dari situ korang dah untung RM70k 😱😱.
.
So itulah konsep cryptocurrency , korang beli dan simpan je , bila dah mahal sikit korang jual lah hehe 😇😇.
.
Nak start simpan digital money? Dengan harga murah? Pulangan berganda? Terus whatsapp saya skrg atau klik saja link pada bio.
.
⚡️ WHATSAPP : 0103439632⚡️
⚡️ WHATSAPP : 0103439632⚡️
⚡️ WHATSAPP : 0103439632⚡️.
.
#betabusinessclub #bizvalet #msd #monspacedollar #titaniumnetwork #sayajual #cryptocurrency #bitcoin #ethereum #investment #bisnes #kerjakosong #legalinvestment
User Image wnhaiqal Posted: Feb 18, 2018 1:13 PM (UTC)

360
10 Normal
Sesuatu yang anda inginkan sebenarnya mudah diperolehi jika anda berusaha dan berfikiran positif kerana pasti akan ada jalan untuk mencapainya. Tetapi jika anda memulakan sesuatu kerja dengan alasan maka pasti kegagalan yang menanti anda dipenghujung nanti…📌
.
.
#blackdiamondnetwork
#betabusinessclub