Toggle navigation

#bengkung88,828 POSTS

Post Content
PROMOSI PAKEJ BENGKUNG MODEN 3 IN 1 DAN KORSET PELANGSING RM80 ONLY!
.
.
👯 Bengkung moden standard 3 in 1 (rm55)
Sesuai bagi wanita yang baru bersalin juga wanita yang ingin membentuk semula badan anda walaupun sudah lama bersalin.
Saiz dari m ke 2xl
.
.
👯 Korset pelangsing (rm40)
Membantu mengempiskan perut anda,boleh dipakai ketika keluar bekerja atau ke mana2 sahaja
Saiz dr s ke 3xl
.
.
JIMAT RM15 !
JIMAT RM15 !
JIMAT RM15 !
.
.
FREE POS TAUU!! .
WHATSAPP ORDER
0177003109
.
.
#kedaionline
#bazariklan
#bajumengandung
#bengkungbersalin
#bengkungmodenmurah
#bengkungmoden
#korsetpelangsing
#korset4step
#bengkungmoden
#bengkungmurah
#bengkung
#setbersalin
#setberpantang
#setbengkung
#seluarmengandung
#bazarpaknilmurah
#instashoponline
#instashopmalaysia
#jubahmengandung
#maternitywear
🌼FLORAL BENGKUNG🌼
.
Kenapa kena pakai bengkung???
.
Bagi membentukkan badan supaya sentiasa nampang ramping dan shape 😊 yang penting keyakinan bertambah..
.
Sangat2 selesa pakai dan tak sakit bila pakai.. material yg digunakan sangat2 berkualiti tinggi dan sesuai dengan harga 😉 ❤
.
bolee pakai untuk pakai kebaya, baju kurung dan berpantang bagi bentuk balik shape n curve badan 😉
.
SENANG & SELESA..tak perlu pening2 pakai bengkung.. .
sekali sarung dan gripkan perut dengan MUDAH ! ✔MENGEMPISKAN PERUT
✔MEMBETULKAN POSTURE BADAN
✔SELESA
✔3 CANGKUK MENGIKUT KESESUAIAN
✔KETAT YG SELESA
.
saizzz sehingga 4XL !! .
warna : peace, purple and black
.
pm 011-15786381
.
follow ig @korset_jamu_arissa😊
.
#jomkurus #sayanakkurus #produkkurus #tipskurus #korset #bengkungmoden #korsetmurah #ootdmalaysia #igersmalaya #igers #igermalaysia #malaysia #diet #tipsdiet #weightloss #slim #kurus #murah#raya #ramping #setbersalin #bengkung #bengkungmurah #serawak #kebaya #brunei #sabah #jamutunteja #jamu #cantik
*New Arrival -Vest trainer size S-6XL!!!!
*MUAT SAMPAI 110KG!!!!! .
All is ready stock, delivery within 1-2days.
.
Colour : Black, Cream
Size: M, L, XL, 2XL, 3XL,4XL, 5XL, 6XL
.
MEMBANTU MENGEMPISKAN PERUT
MERAMPINGKAN PINGGANG
.
Specifications
▶6 lapis cangkuk, boleh laras lebih ketat dan selesa
▶Membentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang
▶Membantu postur dan penampilan
▶Kain memeri-Menarik lembapan dan adalah super lembut dan benar2 selesa
▶ Special for wedding dress, Baju kurung, Baju Kebaya, evening dress...
▶Sgt2 senang pakai je, boleh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yang tutup perut buncit
.
SESUAI UNTUK
1. yang mempunyai masalah perut buncit dan punggung 'jatuh'
2. yang tak nak pakai korset / bengkung
3. yang baru nak belajar pakai korset / bengkung
4. yang agak malas nak pakai girdle / korset
5. ibu menyusu yang nak menyusu badan di public tapi tak nak bagi nampak perut
.
#vesttrainer #slimming #bengkung #bengkungperut #bengkungmoden #korsetperut #korsetmurah #kelantan #igersmalaysia #igersmalaya #johor #pahang #kelantan #terengganu #setbersalinmurah #setbersalin #igers #malaysia #jomkurus #negerisembilan #malaysiawedding #malaysiaig #jomkahwin #korsetbrunei #sarawak #sabah #brunei_ig #kuruscepat #jamu #jamutunteja
Thankyou for keep trusting REAL BENGKUNG. Feedback dari customer REAL BENGKUNG uolls #feedbackrealbengkung #testimonirealbengkung #realbengkung
Alhamdulillah ❤️

✅ SATISFIED CUSTOMER

JOM GRAB #REALbengkung VIRAL ni. HOT ITEM 🔥🔥🔥

✔Sesuai untuk yang baru BERSALIN
✔Mereka yang idamkan curvy SHAPE (macam kerengga)
✔Perut BUNCITTT (ni memang kena PAKAI) 🙂
.
QUALITY memang baguihh 💯nohh!!
✔TAK BERGULUNG/ BERLIPAT 💯
✔TAK PANAS 💯
✔ADA TULANG YANG FLEXIBLE! 💯
✔️MATERIAL STRECTHABLE 💯
.
MESTI PUASS HATII !!!
Yang penting SELESA & tak mudah KOYAKK❗ 💃🏼
.
AVAILABLE SIZE
✅ XS (available utk 8 tulang sahaja)
✅ S
✅ M
✅ L
✅ XL
✅ XXL (available utk 8 tulang sahaja)
.
BERMINAT?? Boleh whatsapp sis segera!
012 9775240 atau klik link dekat bio sis ⬆️ 📱 .
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang
.
Hai semua ❤sekarang ni memang malas je kan nak save nombor terlebih dahulu. Nak cari pen lagi kan nak catit nombor ? Haha susahnya kan?
.
Now tak payah save dah tau. Korang pergi je dekat bio depan ig sis, ada link kat situ. Tekan je situ, automatik akan dapat whatsapp sis terus tau tanpa save nombor. .
❤ SELAMAT MENCUBA❤
.
p/s: stok laju tau. Cepat cepat lah order yaa 💕
.
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang
.
Hai semua ❤sekarang ni memang malas je kan nak save nombor terlebih dahulu. Nak cari pen lagi kan nak catit nombor ? Haha susahnya kan?
.
Now tak payah save dah tau. Korang pergi je dekat bio depan ig sis, ada link kat situ. Tekan je situ, automatik akan dapat whatsapp sis terus tau tanpa save nombor. .
❤ SELAMAT MENCUBA❤
.
p/s: stok laju tau. Cepat cepat lah order yaa 💕
.
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang
.
CARA PENGGUNAAN REAL BENGKUNG
.
1. Tarik bengkung supaya bengkung dapat meregang & mudah untuk dikancing. Jgn risau kerana material/fabrik bengkung bersifat strecthable (memeri)
2. Kemudian lilitkan bengkung pada bahagian perut.
3. Selaraskan mengikut keselesaan, tarik & kancingkan mengikut kesesuaian posisi pinggang & perut anda.
.
BERMINAT?? Boleh whatsapp sis segera!012 9775240 atau klik link dekat bio sis ⬆️ 📱 .
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungibu #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmama #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #titiancinta #fattahamin
.
🌟
CARA MENCUCI REAL BENGKUNG
.
1. Basuh menggunakan sabun basuh biasa/ air suam dengan cucian tangan.
2. Hindarkan daripada penggunaan bahan pencuci berklorin tinggi bagi mencegah kerosakan fabrik.
3. Keringkan bengkung di bawah cahaya matahari.
4. Elakkan membasuh bengkung mengggunakan mesin basuh kerana ianya akan merosakkan tetulang & fabrik bengkung.
.

BERMINAT?? Boleh whatsapp sis segera!012 9775240 atau klik link dekat bio sis ⬆️ 📱
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungibu #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmama #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #titiancinta #fattahamin
Thankyou for keep trusting REAL BENGKUNG. Feedback dari customer REAL BENGKUNG uolls #feedbackrealbengkung #testimonirealbengkung #realbengkung
Alhamdulillah ❤️

✅ SATISFIED CUSTOMER

JOM GRAB #REALbengkung VIRAL ni. HOT ITEM 🔥🔥🔥

✔Sesuai untuk yang baru BERSALIN
✔Mereka yang idamkan curvy SHAPE (macam kerengga)
✔Perut BUNCITTT (ni memang kena PAKAI) 🙂
.
QUALITY memang baguihh 💯nohh!!
✔TAK BERGULUNG/ BERLIPAT 💯
✔TAK PANAS 💯
✔ADA TULANG YANG FLEXIBLE! 💯
✔️MATERIAL STRECTHABLE 💯
.
MESTI PUASS HATII !!!
Yang penting SELESA & tak mudah KOYAKK❗ 💃🏼
.
AVAILABLE SIZE
✅ XS (available utk 8 tulang sahaja)
✅ S
✅ M
✅ L
✅ XL
✅ XXL (available utk 8 tulang sahaja)
.
BERMINAT?? Boleh whatsapp sis segera!
012 9775240 atau klik link dekat bio sis ⬆️ 📱 .
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang
Thankyou for keep trusting REAL BENGKUNG. Feedback dari customer REAL BENGKUNG uolls #feedbackrealbengkung #testimonirealbengkung #realbengkung
Alhamdulillah ❤️

✅ SATISFIED CUSTOMER

JOM GRAB #REALbengkung VIRAL ni. HOT ITEM 🔥🔥🔥

✔Sesuai untuk yang baru BERSALIN
✔Mereka yang idamkan curvy SHAPE (macam kerengga)
✔Perut BUNCITTT (ni memang kena PAKAI) 🙂
.
QUALITY memang baguihh 💯nohh!!
✔TAK BERGULUNG/ BERLIPAT 💯
✔TAK PANAS 💯
✔ADA TULANG YANG FLEXIBLE! 💯
✔️MATERIAL STRECTHABLE 💯
.
MESTI PUASS HATII !!!
Yang penting SELESA & tak mudah KOYAKK❗ 💃🏼
.
AVAILABLE SIZE
✅ XS (available utk 8 tulang sahaja)
✅ S
✅ M
✅ L
✅ XL
✅ XXL (available utk 8 tulang sahaja)
.
BERMINAT?? Boleh whatsapp sis segera!
012 9775240 atau klik link dekat bio sis ⬆️ 📱 .
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang
Thankyou for keep trusting REAL BENGKUNG. Feedback dari customer REAL BENGKUNG uolls #feedbackrealbengkung #testimonirealbengkung #realbengkung
Alhamdulillah ❤️

✅ SATISFIED CUSTOMER

JOM GRAB #REALbengkung VIRAL ni. HOT ITEM 🔥🔥🔥

✔Sesuai untuk yang baru BERSALIN
✔Mereka yang idamkan curvy SHAPE (macam kerengga)
✔Perut BUNCITTT (ni memang kena PAKAI) 🙂
.
QUALITY memang baguihh 💯nohh!!
✔TAK BERGULUNG/ BERLIPAT 💯
✔TAK PANAS 💯
✔ADA TULANG YANG FLEXIBLE! 💯
✔️MATERIAL STRECTHABLE 💯
.
MESTI PUASS HATII !!!
Yang penting SELESA & tak mudah KOYAKK❗ 💃🏼
.
AVAILABLE SIZE
✅ XS (available utk 8 tulang sahaja)
✅ S
✅ M
✅ L
✅ XL
✅ XXL (available utk 8 tulang sahaja)
.
BERMINAT?? Boleh whatsapp sis segera!
012 9775240 atau klik link dekat bio sis ⬆️ 📱 .
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang
.
KEBAIKKAN & KELEBIHAN REAL BENGKUNG
.
✅ Membuatkan perut kempis & terletak serta merta selepas pemakaian.
✅ Memberikan postur figure yang cantik.
✅ Support/Membantu tulang belakang badan.
✅ Menyembunyikan lemak & memecahkan selulit.
✅ Mengawal selera makan berlebihan.
✅ Mengetatkan bahagian perut & merapatkan otot-otot perut yang longgar.
✅ Membantu mengamalkan diet.
✅ Pemakaian bengkung yang kerap sekaligus dapat mengurangkan berat badan.
✅ Mengurangkan ukur lilit pada pinggang & perut.
.
💰 RM 69.90 (8 tulang)
💰 RM 84.90 (16 tulang) - Lagi grib uolls
📦 Postage fee: RM8 SM/ RM12 SS
.
BERMINAT?? Boleh whatsapp sis segera!012 9775240 atau klik link dekat bio sis ⬆️ 📱 .
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang
.
KEBAIKKAN & KELEBIHAN REAL BENGKUNG
.
✅ Membuatkan perut kempis & terletak serta merta selepas pemakaian.
✅ Memberikan postur figure yang cantik.
✅ Support/Membantu tulang belakang badan.
✅ Menyembunyikan lemak & memecahkan selulit.
✅ Mengawal selera makan berlebihan.
✅ Mengetatkan bahagian perut & merapatkan otot-otot perut yang longgar.
✅ Membantu mengamalkan diet.
✅ Pemakaian bengkung yang kerap sekaligus dapat mengurangkan berat badan.
✅ Mengurangkan ukur lilit pada pinggang & perut.
.
💰 RM 69.90 (8 tulang)
💰 RM 84.90 (16 tulang) - Lagi grib uolls
📦 Postage fee: RM8 SM/ RM12 SS
.
BERMINAT?? Boleh whatsapp sis segera!012 9775240 atau klik link dekat bio sis ⬆️ 📱 .
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang
.
KEBAIKKAN & KELEBIHAN REAL BENGKUNG
.
✅ Membuatkan perut kempis & terletak serta merta selepas pemakaian.
✅ Memberikan postur figure yang cantik.
✅ Support/Membantu tulang belakang badan.
✅ Menyembunyikan lemak & memecahkan selulit.
✅ Mengawal selera makan berlebihan.
✅ Mengetatkan bahagian perut & merapatkan otot-otot perut yang longgar.
✅ Membantu mengamalkan diet.
✅ Pemakaian bengkung yang kerap sekaligus dapat mengurangkan berat badan.
✅ Mengurangkan ukur lilit pada pinggang & perut.
.
💰 RM 69.90 (8 tulang)
💰 RM 84.90 (16 tulang) - Lagi grib uolls
📦 Postage fee: RM8 SM/ RM12 SS
.
BERMINAT?? Boleh whatsapp sis segera!012 9775240 atau klik link dekat bio sis ⬆️ 📱 .
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang
Ramai mommies mengadu nak cukupkan 2 tahun exclusive breastfeeding. Ibu mama yang sanggup bagi anak minum susu formula kan?
.
Alhamdulillah mommy gojes ni tak sangka pulak minum Aijuice Dossier boleh buat susu makin banyak.
Wowww. Senggugut boleh hilang bile consume Aijuice Dossier.
.
Hebat betol. Pompuan yang alami je tau betapa sakit, kerana menahan sakit senggugut ni.
.
Syukur sangat dapat tolong pompuan yang alami senggugut sampai penyakit senggugut hilang. Ni bukan magic tau tapi usaha kena ada.

Hashtags found on this page