Toggle navigation

#bengkung101,573 POSTS

Post Content
User Image peninggi.herbal1 Posted: Dec 13, 2017 7:10 AM (UTC)

7
1 Normal
ㅤㅤ
Umur dah atas 17 tahun?

Tetapi tinggi badan masih macam budak-budak?? Jom pm tuan/puan.
Sudah saatnya Awak Cari solusi sekarang. .

_____________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ...
☎ Whatsapp : +601116941570
📲 WECHAT : Best_tiens
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .
#hijabista #hijabers #hijabtutorial #shawl #instantshawl #hijabmalaysia #bazarmalaysia #muslimahfashion #muslimah #ootdmalaysia #igersmalaysia #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #tudung #shawlmurah #shawllabuh #sayajualonline #tudungmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #lokalah #bengkung #kosmetikmurah #ligamalaysia #aeonmall
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
User Image fezzaerika Posted: Dec 13, 2017 7:08 AM (UTC)

5
0 Normal
User Image cmaleeza Posted: Dec 13, 2017 7:07 AM (UTC)

2
0 Normal
'PREMIUM CORSET BODY CURVY ADA SIZE SAMPAI XXXXL!'
.
4XL tu sampai pinggang size 42-43. ada yang pinggang 44 pun boleh masuk uolss.
.
premium corset body curvy terbaik. sekali cangkuk terus tegak badan. mana yang masalah sakit pinggang tak tak sakit dah lepas pakai premium corset body curvy.. selesa adalah keutamaan. cantik dan melentik apabila pakai tu dah bonus 😍
.
premium corset body curvy tengah promosi YES. cuma RM139 FREE POSTAGE. harga asal rm149 exc postage. cepat2 ws cma 0136674123. promo valid until 18.12.17
.
#premiumcorsetbybodycurvy #bengkung #bengkunglatex #cantikmelentik #waisttrainermalaysia #fattzura #bazaarpaknil #imtrustedseller
User Image irasabrom Posted: Dec 13, 2017 7:05 AM (UTC)

nursajat02
eskay__stokis_setia_alam
24
0 Normal
Thanks sissy sayang udah nyobain bengkung/korset nya🌸🌸🌸🌸🌸





#nursajat
#bengkung
#korset
#kurus
#ramping
#sehat
#shapewaist
#cantik
#malaysia
#indonesia
'PREMIUM CORSET BODY CURVY ADA SIZE SAMPAI XXXXL!'
.
4XL tu sampai pinggang size 42-43. ada yang pinggang 44 pun boleh masuk uolss.
.
premium corset body curvy terbaik. sekali cangkuk terus tegak badan. mana yang masalah sakit pinggang tak tak sakit dah lepas pakai premium corset body curvy.. selesa adalah keutamaan. cantik dan melentik apabila pakai tu dah bonus 😍
.
premium corset body curvy tengah promosi YES. cuma RM139 FREE POSTAGE. harga asal rm149 exc postage. cepat2 ws cma 0136674123. promo valid until 18.12.17
.
#premiumcorsetbybodycurvy #bengkung #bengkunglatex #cantikmelentik #waisttrainermalaysia #fattzura #bazaarpaknil #imtrustedseller
User Image shikinsapian Posted: Dec 13, 2017 6:49 AM (UTC)

2
0 Normal
Sis gebus nak bagi tau promosi,sale masih berjalan lagi.Jimat tau time macam ni nak poyei grab 1 set Premium Beautiful.Tambah pulak azam tahun 2017 belum capai berat ideal sambung la ke 2018 dengan PB lagi mudah dan senang nak capai keazaman tu.

#premiumbeautiful
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulcorset
#corset
#bengkung
#sale
#yearendsale
#wanita
#instashop
#igshop
#malaysia
User Image pipott_beauty_care Posted: Dec 13, 2017 6:41 AM (UTC)
6
2 Normal
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga 🐜🐜macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
S : 20 - 33 👍( READY STOCK) .
M : 34 - 43👍 ( READY STOCK) .
L : 44 - 53 📝( READY STOCK ) .
Xl : 54 - 60 📝( READY STOCK )
XXL : 61 - 70 📝(READY STOCK)
.

MOHON KERJASAMA 📝📌👇 NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. 👗👖Pakaian dalam
.
❌boleh return
.
❌ tukar saiz
.
❌ tukar warna 📌
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung
User Image pipott_beauty_care Posted: Dec 13, 2017 6:41 AM (UTC)
6
1 Normal
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga 🐜🐜macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
S : 20 - 33 👍( READY STOCK) .
M : 34 - 43👍 ( READY STOCK) .
L : 44 - 53 📝( READY STOCK ) .
Xl : 54 - 60 📝( READY STOCK )
XXL : 61 - 70 📝(READY STOCK)
.

MOHON KERJASAMA 📝📌👇 NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. 👗👖Pakaian dalam
.
❌boleh return
.
❌ tukar saiz
.
❌ tukar warna 📌
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung
User Image pipott_beauty_care Posted: Dec 13, 2017 6:41 AM (UTC)
7
0 Normal
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga 🐜🐜macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
S : 20 - 33 👍( READY STOCK) .
M : 34 - 43👍 ( READY STOCK) .
L : 44 - 53 📝( READY STOCK ) .
Xl : 54 - 60 📝( READY STOCK )
XXL : 61 - 70 📝(READY STOCK)
.

MOHON KERJASAMA 📝📌👇 NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. 👗👖Pakaian dalam
.
❌boleh return
.
❌ tukar saiz
.
❌ tukar warna 📌
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung
User Image korset_jamu_arissa Posted: Dec 13, 2017 6:38 AM (UTC)

12
1 Normal
Badan lebih shape dan curve bila pakai floral bengkung 😉😉
.
✔MERAMPINGKAN PINGGANG dgn serta merta !
✔MEMBETULKAN POSTURE BADAN
✔💯% ORIGINAL..
.
SAIZ SEHINGGA 3XL !!
.
Nak pakai kebaya, baju kerja, kahwin, baju tunang pon bolee..
.
Untuk berpantang dan nak nampak kurus sentiasa pon bole 😊
.
Seriusly selesa sangat dan tak sakit..
.
wasap 011-15786381 😉
.
.
follow ig @korset_jamu_arissa😊
.
#jomkurus #sayanakkurus #produkkurus #tipskurus #korset #bengkungmoden #korsetmurah #ootdmalaysia #igersmalaya #igers #igermalaysia #malaysia #diet #tipsdiet #weightloss #slim #kurus #murah#hamil #ramping #setbersalin #bengkung #bengkungmurah #serawak #kebaya #brunei #sabah #jamutunteja #jamu #cantik
User Image _pipott Posted: Dec 13, 2017 6:26 AM (UTC)
3
0 Normal
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga 🐜🐜macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
S : 20 - 33 👍( READY STOCK) .
M : 34 - 43👍 ( READY STOCK) .
L : 44 - 53 📝( READY STOCK ) .
Xl : 54 - 60 📝( READY STOCK )
XXL : 61 - 70 📝(READY STOCK)
.

MOHON KERJASAMA 📝📌👇 NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. 👗👖Pakaian dalam
.
❌boleh return
.
❌ tukar saiz
.
❌ tukar warna 📌
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung
User Image _pipott Posted: Dec 13, 2017 6:26 AM (UTC)
1
0 Normal
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga 🐜🐜macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
S : 20 - 33 👍( READY STOCK) .
M : 34 - 43👍 ( READY STOCK) .
L : 44 - 53 📝( READY STOCK ) .
Xl : 54 - 60 📝( READY STOCK )
XXL : 61 - 70 📝(READY STOCK)
.

MOHON KERJASAMA 📝📌👇 NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. 👗👖Pakaian dalam
.
❌boleh return
.
❌ tukar saiz
.
❌ tukar warna 📌
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung
User Image _pipott Posted: Dec 13, 2017 6:25 AM (UTC)
2
0 Normal
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga 🐜🐜macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
S : 20 - 33 👍( READY STOCK) .
M : 34 - 43👍 ( READY STOCK) .
L : 44 - 53 📝( READY STOCK ) .
Xl : 54 - 60 📝( READY STOCK )
XXL : 61 - 70 📝(READY STOCK)
.

MOHON KERJASAMA 📝📌👇 NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. 👗👖Pakaian dalam
.
❌boleh return
.
❌ tukar saiz
.
❌ tukar warna 📌
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung
User Image premiumbeautiful_kl Posted: Dec 13, 2017 6:11 AM (UTC)

4
1 Normal
SIAPA ADA IMPIAN NAK PENCEN AWAL? .
.

PERBETULKAN niat anda kenapa nak pencen awal? . .
.
✅Stress kerja .
✅Malas nak kerja? Hehe. .
.

For sure sebab stress kerja. (But tak semua lah kerja stress kan)
.

Siapa ada impian pencen awal. Duduk di rumah, spend time masa dengan family. Boleh travel ke mana saja tanpa kira ongkosnya . OMG dream setiap orang kan?
.

Ada duit dan banyak masa. Boleh bawak anak anak travel ke mana saja. Boleh balik kampung anytime. Boleh bawak mentua jalan- jalan tanpa tengok kelendar cuti sekolah. Tak perlu take leave untuk bercuti. Tak perlu “MC” sekiranya ada emergency. .

Tak perlu bergaduh dengan jem setiap hari. Tak kalut nak punch card. Tak stress hadap boss yang bossy😅.
.

Tapi tulah, #makangaji susah sikit nak dapat impian ni melainkan buat bisnes. Tak kisah apa bisnes, tapi trust me u boleh PENCEN AWAL. Be own boss! .
✅ Sistem okey
✅ Company kukuh
✅ Product hebat
✅ Proven mentor
.

RETIRE YOUNG , RETIRE RICH.
.

Jika nak daftar Jom jadi protege saya harini... Jom #pencenawal !
User Image nursajat_putrajaya_teamk Posted: Dec 13, 2017 6:18 AM (UTC)

1
0 Normal
Jom tengok istimewa nya
lets bengkong gold by nursajat

RM110 sahaja

READY STOk

support tulang belakang

ada infrared pecahan lemak

lelaki dan wanita bole pakai

fabric yang sangat selasa

Tidak mudah melecet pada kulit
16 tulang

Wanita dalam berpantang bole pakai

LETS BENGKUNG GOLD INI MEMANG HOT ITEM!!!!! Terbaik👍

STOK TERHAD.. wasap utk order 0173168450

SIAPA CEPAT DIA PUNYA

#letsbengkung
#bengkunggold
#bengkung
#nursajat
User Image momncare Posted: Dec 13, 2017 6:14 AM (UTC)

stellachristiana
9
0 Normal
FREE Gurita Tali Sepatu dan Stagen untuk setiap pembelian paket perawatan pasca melahirkan 6 hari ke atas. 😘

Thank you for a beautiful picture, Mom @stellachristiana
_______
Nikmati sensasi spa pasca melahirkan di rumah sendiri. Tanpa perlu keluar rumah, bermacet-macet di jalan, juga masih bisa selalu dekat dengan sang bayi.

Badan jadi lebih bugar, jiwa lebih tenang, pikiran pun lebih fresh.
Daaaann, bye bye perut gelambir!!! Khasiat gurita dan stagennya sudah dibuktikan sendiri lho oleh ratusan customer kami!

Yuk, segera reservasi rencana perawatannya dari sekarang!
Jangan sampai full-booked yaaa, Moms!

Harga akan menyesuaikan dengan lokasi rumah Mom ya.

Warm Love,
Mom N Care
Perawatan Pasca Melahirkan
www.momncare.com
FB/Twitter/Instagram: momncare
WA 087775483868

#spa #spahamil #spamelahirkan #hamil #bayi #menyusui #bajuhamil #bajumenyusui #pijathamil #pijatbayi #pijatmelahirkan #bajubayi #dressmenyusui #busuifriendly #asi #pijatasi #asip #lulur #masker #bengkung #stretchmark #selulit #mpasi #guritatalisepatu #stagen #korset #langsing #babyspa
User Image anasri.bodysculpting Posted: Dec 13, 2017 6:13 AM (UTC)

2
0 Normal
cuba amalkan dalam sebulan non stop anda akan lihat kesannya👍🏻
Dont forget to try!! Get ur dream body posture 😍
#Bengkung #corset #fitbody #kerengga #bodykerengga #bengkungsajat #pinggangkerengga #girdle #kerenggapants #seluarfit #seluarketat
User Image momncare Posted: Dec 13, 2017 6:11 AM (UTC)

6
1 Normal
Nikmati sensasi spa pasca melahirkan di rumah sendiri. Tanpa perlu keluar rumah, bermacet-macet di jalan, juga masih bisa selalu dekat dengan sang bayi.

Badan jadi lebih bugar, jiwa lebih tenang, pikiran pun lebih fresh.
Daaaann, bye bye perut gelambir!!! Khasiat gurita dan stagennya sudah dibuktikan sendiri lho oleh ratusan customer kami!

Yuk, segera reservasi rencana perawatannya dari sekarang!
Jangan sampai full-booked yaaa, Moms!

Harga akan menyesuaikan dengan lokasi rumah Mom ya.

Warm Love,
Mom N Care
Perawatan Pasca Melahirkan
www.momncare.com
FB/Twitter/Instagram: momncare
WA 087775483868

#spa #spahamil #spamelahirkan #hamil #bayi #menyusui #bajuhamil #bajumenyusui #pijathamil #pijatbayi #pijatmelahirkan #bajubayi #dressmenyusui #busuifriendly #asi #pijatasi #asip #lulur #masker #bengkung #stretchmark #selulit #mpasi #guritatalisepatu #stagen #korset #langsing #babyspa
User Image momncare Posted: Dec 13, 2017 6:11 AM (UTC)

5
0 Normal
Mom N Care.
Spesialis perawatan pasca melahirkan.

We will pamper your body, mind, and soul at your home.
😘

_______
Nikmati sensasi spa pasca melahirkan di rumah sendiri. Tanpa perlu keluar rumah, bermacet-macet di jalan, juga masih bisa selalu dekat dengan sang bayi.

Badan jadi lebih bugar, jiwa lebih tenang, pikiran pun lebih fresh.
Daaaann, bye bye perut gelambir!!! Khasiat gurita dan stagennya sudah dibuktikan sendiri lho oleh ratusan customer kami!

Yuk, segera reservasi rencana perawatannya dari sekarang!
Jangan sampai full-booked yaaa, Moms!

Harga akan menyesuaikan dengan lokasi rumah Mom ya.

Warm Love,
Mom N Care
Perawatan Pasca Melahirkan
www.momncare.com
FB/Twitter/Instagram: momncare
WA 087775483868

#spa #spahamil #spamelahirkan #hamil #bayi #menyusui #bajuhamil #bajumenyusui #pijathamil #pijatbayi #pijatmelahirkan #bajubayi #dressmenyusui #busuifriendly #asi #pijatasi #asip #lulur #masker #bengkung #stretchmark #selulit #mpasi #guritatalisepatu #stagen #korset #langsing #babyspa
User Image azza.amri Posted: Dec 13, 2017 6:00 AM (UTC)

2
0 Normal
#kandahkata ... Pelangsing Badan akk pakai & duk setiap masa share kt kalian semua ni berbeza dgn lingerie yg dijual dipasaran tuh..
.

Pelangsing Badan akk ni unik.. Baru pakai #bengkung nya shj pun dh kemas langsing.. If pakai fullset lagi kemas langsing berpotongan seluruh badan.. Ia korset PREMIUM ada pulak Infrared.. Designed pulak 70% kesihatan & 30% kecantikan. SIHAT! LANGSING! RAMPING!
.

Ia mempunyai 7 tetulang memori support tulang belakang kita.. So kalau yg sakit2 pinggang & tulang belakang ia very recommended this #corset.. Diiktiraf oleh Pakar Tulang Antarabangsa 3 negara US, CANADA & QUEBEC..
.

Fabrik pula tidak memeri.. Pakailah berapa tahun sekalipun ia tetap utuh & tak rapuh. Jika ada kerosakan repair adalah percuma coz ia ada LIFETIME WARRANTY.. .
.

So dh jelas basic ttg Pelangsing Badan ni kan.. Kalau kenan jom grab sepasang 2.. Lgi best pakai dpt CASH balik! Tu kita kena jumpa akk explain... January 2018 masih sempat nak pasang badan sekarang utk MISI GORJES 2018.. Joms😍
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulmurah #nakkuruskanbadan #korset #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat #premiumbeautifulcheras #premiumbeautifulputrajaya
#bengkung #bengkungterbaik #waisttrainerKl #perutkempis #Korsetmedan #bengkungmoden #backsupport #perampingperut #corsetwithfir #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #instantshaping

Hashtags found on this page