Toggle navigation

#beauty214,116,197 POSTS

Post Content
Metallic Grey color especially on Asian hair takes a lot of patients, commitment, upkeep and money.
You must be ready not only to invest the time to come in and refresh your color but also invest in good at home haircare.
In the end it’s always better to walk around with pretty natural looking hair then shitty “fun color” hair.
@hairbynn #hairbynn
Always: @brazilianbondbuilder #b3
Lift: @f18hair #f18hair
Tools: @colortrak #colortrak
User Image fuel_the_fashion Posted: Jan 18, 2018 4:26 AM (UTC)

0 0 Normal
User Image beauty.carezone Posted: Jan 18, 2018 4:26 AM (UTC)

0 0 Normal
Siapa kat sini ada masalah kulit macam ni:
⠀⠀⠀⠀
❌ Parut Jerawat
❌ Jerawat
❌ Kulit berminyak
❌ Kulit sunburn
❌ Tona tidak sekata
❌ Kulit combination
⠀⠀⠀⠀
So untuk sesiapa yang bajet dia tak besar tapi nak ambil supplement untuk kulit cantik luar dan dalam, kaknis akan recommend ambil set basic kecantikan ni iaitu ESP + Vita C
⠀⠀⠀⠀
Jangan main main, set basic pun kesan power tau 🙈 kita ada banyak testimoni yang terbukti puas hati walaupun dengan hanya set basic 😘
⠀⠀⠀⠀
1. ESP (2 bulan penggunaan)
🐨 kulit jadi lebih anjal dan gebu
🐨 pudarkan parut
🐨 mengawal pertumbuhan jerawat
🐨 menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🐨 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🐨 kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat
🐨 elakkan kencing manis
🐨 sembuhkan luka
🐨 melindungi dan menjaga rahim
🐨 mengandungi protein yang lengkap
⠀⠀⠀⠀
2. Vitamin C (6 bulan penggunaan)
🐨 Perlindungan daripada sinar uv
🐨 Mengurangkan kesan "sunburn"
🐨 Membantu prevent masalah jerawat degil
🐨 Tona kulit menjadi lebih sekata
🐨 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🐨 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer)
🐨 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🐨 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🐨 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🐨 Membantu menghasilkan kolagen dlm badan
🐨 Kulit lebih glowing dan radiant
⠀⠀⠀⠀
Dapatkan cara consume dan dose yang betul dengan menjadi customer VIP kaknis 😘
⠀⠀⠀⠀
Setiap pembelian juga akan dapat SOMETHING SPECIAL untuk customer kaknis sahaja tau! Nak tahu apa dia meh whatspp kaknis, confirm tergoda 😍
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
User Image yogaontherocks Posted: Jan 18, 2018 4:26 AM (UTC)

0 1 Normal
Make some magic this week!
User Image marcobrionespt Posted: Jan 18, 2018 4:26 AM (UTC)

melisbriones
0 0 Lo-fi
My woman crush Wednesday could not have possibly gone to anyone else besides this fighter right here. Melissa has been doing what she always does with this new baby, despite the recovery pain, and has been an amazing Mommy to our new baby boy. I grow more and more in love with her as time goes on. #wcw #womancrushwednesday #womancrush #wednesday #womancrusheveryday #gorgeous #mommy #beautiful #beauty #wifey #love #instagram #instagood #photooftheday #temecula
User Image eva_eva_accessory Posted: Jan 18, 2018 4:26 AM (UTC)

0 0 Normal
雖然有冬天漸漸遠離我們的感覺,
不過在春節之前~都還算他是冬天吧😊
白白的小球和雪花在一起就是一種暖暖萌萌的冬季感
像是很清新的偶像劇女主角一樣
和比較輕薄的冬天服裝也很搭哦!
.
耳夾-雪白毛球x雪花
官網搜尋🔎ECAS-5
https://goo.gl/9Vp2tt
.
#毛球 #雪花 #snowflake #白色系 #小清新 #冬季款 #垂墜感 #夾式耳環 #winterstyle #love #evaeva #evaevaaccessory #逢甲 #飾品 #accessories #earring #耳環 #koreajewelry #韓國直送 #beauty #ootd #beautiful #美的不要不要 #新品 #生火 #回購率高高 #CP值高高 #現貨出貨快快 #貨到付款開通 #可以海外購買喔

Hashtags found on this page