Toggle navigation

#bazaronline2,146,532 POSTS

Post Content
User Image ps.lisameli Posted: Feb 20, 2018 8:16 AM (UTC)

2
0 Normal
Assalamualaikum 😍😍😍
SOPHIA JUBAH!!!
.
SOPHIA JUBAH!!!
.
Ade yang nak kirim keeee?
.
Okey sape nak order jum lelaju whatsapp ciklisa okeyh.
.
Sape lagi nak book slot kirim dengan ciklisa.
.
Jum jum money return guarentee kalau
✅items yang anda nak dah habis
✅size yang anda nak dah tiada
✅warna yang anda nak dah laku keras
.
Macam mane nak order atau kirim kat ciklisa.
Baca sampai habis
.
Senang je
✅ ORDER DI SINI ✅
✅ KIRIM KAT SINI ✅
WHATSAPP 📲019-6818361

WHATSAPP 📲019-6818361

WHATSAPP 📲019-6818361
🔷BAYAR HARGA BAJU + POSTAGE + SERVICE CHARGE
🔷POS KE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 & ANTARABANGSA 🚗 FREE COD & SELF PICKUP AT ✅MELAKA
✅SEREMBAN
✅SERI KEMBANGAN
✅KOTA BHARU
#officialpsbellaammara
#bellaammaralovers #bellaammaramelaka #bellaammarakelantan #muslimah #muslimahfashion #jubah #dress #dressexclusive #muslimahstyle #jubahmuslimah #muslimahdress #bazaronline #igshopmalaysia #personalshoppermalaysia #jubahmoden #brunei #singapore #jubahdress #jubahmurah #jubahcantik #jubahplain #blouse #cardiblouse #shawl #bawalshawl #bajukurung #bajubaby #bajumelayu #jubahmoden #bajukurungmoden
User Image odeen.bycathy Posted: Feb 20, 2018 8:15 AM (UTC)

1
1 Normal
.
Odeen T-shirt
. 💗 Material | Mixed Cotton + Polyester
.
❤ Tak panas
💜 Selesa, longgar, menutup aurat
.
💙 Warna tak luntur dan tak pudar
💚 Kurang berkedut dan tak perlu banyak menggosok
.
💛 Tahan lama
💜 Tahan lasak
.
.
✔ Sesuai untuk pelbagai acara.
.
.
.
======
PRICE :
======
.
💵 1pc RM39 (exclude postage)
.
======================
📦 POSTAGE VIA POSLAJU
======================
RM8 (SM)
RM11 (SS)
.
.
==============
HOW TO ORDER
==============
.
📩 Click Link WhatsApp Di Bio
📲 016.4860954
📲 016.4860954
📲 016.4860954
User Image sihat.bsari Posted: Feb 20, 2018 8:15 AM (UTC)

2
0 Normal
⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ PAYUDARA SIHAT, ANJAL DAN LEBIH DAN MONTOK DENGAN #boobsupbysari ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
.
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
♥️MENCANTIKKAN SAMBIL♥️ ♥️♥️♥️MERAWAT♥️♥️♥️
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
.
.
. 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
DAH RAMAI MEMPERCAYAI PRODUK KAMI
.
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️
.
Review semua testimoni kami di .
#TestimoniBoobsUpBySari
#feedbackboobsupaifaadbeaute .

Kami nak bantu wanita kat luar sana supaya lebih alert dengan PENJAGAAN PAYUDARA. .
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
.
Jangan amek mudah ye... Bukan kita nak die BESAR TEGANG & ANJAL je.. Tapi kami nak bantu korang supaya PAYUDARA KORANG LEBIH SIHAT! .
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 . .
.
#sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkecantikanmurah #rahsiaasetwanita #bazaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #visit_my_ig_my #payudara #bustup #lokalah #testimoni #teamsari #produkpayudara #jualcreampayudara #lokalbrand #sapotlokal #instashop #sariboobsup #produkmuslim #igreview #swapreview #trustedseller #payudaramontok #pembesarpayudara #duckscarves #boobsup
User Image didibookstore Posted: Feb 20, 2018 8:14 AM (UTC)

0 0 Normal
#AboutLove tulisan #TereLiye

Kalau memang terlihat rumit, lupakanlah. Itu jelas bukan cinta sejati kita. Cinta sejati selalu sederhana.

Ada seseorang dalam hidupmu yang ketika ia pergi, maka ia juga membawa sepotong hatimu.

Terkadang cinta tumbuh dengan cara yang amat ganjil dan di tempat yang keliru.

Cinta hanyalah segumpal perasaan dalam hati. Sama halnya dengan gumpalan perasaan senang, gembira, dan sedih.

Suatu saat jika kau beruntung menemukan cinta sejatimu, ketika kalian saling bertatap untuk pertama kalinya, waktu akan terhenti.

Jika berjodoh, Tuhan sendiri yang akan memberikan jalan baiknya. Termasuk kebetulan-kebetulan yang menakjubkan.

Kau tidak akan mendapatkan seseorang kalau kau terlalu mencintainya.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60134993099

Atau

2. Comment "SAYA NAK ABOUT LOVE" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#daietv3
#sayajualonline
#sayajualmurah
#bazarmalaysia
#bazaarpaknil
#BazarOnline
#JomBeliDenganSaya
User Image sihat.bsari Posted: Feb 20, 2018 8:14 AM (UTC)

1
0 Normal
⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ PAYUDARA SIHAT, ANJAL DAN LEBIH DAN MONTOK DENGAN #boobsupbysari ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
.
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
♥️MENCANTIKKAN SAMBIL♥️ ♥️♥️♥️MERAWAT♥️♥️♥️
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
.
.
. 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
DAH RAMAI MEMPERCAYAI PRODUK KAMI
.
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️
.
Review semua testimoni kami di .
#TestimoniBoobsUpBySari
#feedbackboobsupaifaadbeaute .

Kami nak bantu wanita kat luar sana supaya lebih alert dengan PENJAGAAN PAYUDARA. .
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
.
Jangan amek mudah ye... Bukan kita nak die BESAR TEGANG & ANJAL je.. Tapi kami nak bantu korang supaya PAYUDARA KORANG LEBIH SIHAT! .
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 . .
.
#sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkecantikanmurah #rahsiaasetwanita #bazaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #visit_my_ig_my #payudara #bustup #lokalah #testimoni #teamsari #produkpayudara #jualcreampayudara #lokalbrand #sapotlokal #instashop #sariboobsup #produkmuslim #igreview #swapreview #trustedseller #payudaramontok #pembesarpayudara #duckscarves #boobsup
User Image alinsyirah.apparel Posted: Feb 20, 2018 8:14 AM (UTC)

1
0 Normal
CALIANA ELEGANT BLOUSE . .
.
PROMO PRICE (21/02-23/02)
HARGA : RM75 FREEPOST .
.
AFTER PROMO (Start 24/02)
HARGA : RM79 FREEPOST .
.
COMBO 3PCS (NO PROMO)
HARGA : RM210 FREEPOST .
.
(+) Rekaan blouse muslimah yg sangat “stylish”, bergaya tapi nampak sangat sopan uols. .
.
(+) Cutting “princess” kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang .
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja! .
.
(+) 6 pilihan warna “mewah” drpd pastal sehingga bold. Ketujuh2 warna tip top smuanya. .
.
(+) Kombinasi 2 material, como crepe dan rose chiffon. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa.

START POSTAGE : 23 FEBRUARI 2018
....
Berminat wassap 0176902084.. Tq🤗🤗
.....
#baju #hotdesign #kenduri #event #hantaran #syjual #syjualmurah #hargaoffer #bazaronline #bazarpaknil #instashopmalaysia #murah #bajumurah #blousedanpalazo #blousemuslimah #muslimahwear #blouselabuh #longtop #ootd #blousemoden #bajulabuh #muslimah #trendmuslimah #viral #bergaya #comel #plussize #bestseller #blouse #patuhsyariah
User Image alinsyirah.apparel Posted: Feb 20, 2018 8:13 AM (UTC)

2
0 Normal
CALIANA ELEGANT BLOUSE . .
.
PROMO PRICE (21/02-23/02)
HARGA : RM75 FREEPOST .
.
AFTER PROMO (Start 24/02)
HARGA : RM79 FREEPOST .
.
COMBO 3PCS (NO PROMO)
HARGA : RM210 FREEPOST .
.
(+) Rekaan blouse muslimah yg sangat “stylish”, bergaya tapi nampak sangat sopan uols. .
.
(+) Cutting “princess” kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang .
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja! .
.
(+) 6 pilihan warna “mewah” drpd pastal sehingga bold. Ketujuh2 warna tip top smuanya. .
.
(+) Kombinasi 2 material, como crepe dan rose chiffon. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa.

START POSTAGE : 23 FEBRUARI 2018
....
Berminat wassap 0176902084.. Tq🤗🤗
.....
#baju #hotdesign #kenduri #event #hantaran #syjual #syjualmurah #hargaoffer #bazaronline #bazarpaknil #instashopmalaysia #murah #bajumurah #blousedanpalazo #blousemuslimah #muslimahwear #blouselabuh #longtop #ootd #blousemoden #bajulabuh #muslimah #trendmuslimah #viral #bergaya #comel #plussize #bestseller #blouse #patuhsyariah
User Image alinsyirah.apparel Posted: Feb 20, 2018 8:13 AM (UTC)

3
0 Normal
CALIANA ELEGANT BLOUSE . .
.
PROMO PRICE (21/02-23/02)
HARGA : RM75 FREEPOST .
.
AFTER PROMO (Start 24/02)
HARGA : RM79 FREEPOST .
.
COMBO 3PCS (NO PROMO)
HARGA : RM210 FREEPOST .
.
(+) Rekaan blouse muslimah yg sangat “stylish”, bergaya tapi nampak sangat sopan uols. .
.
(+) Cutting “princess” kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang .
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja! .
.
(+) 6 pilihan warna “mewah” drpd pastal sehingga bold. Ketujuh2 warna tip top smuanya. .
.
(+) Kombinasi 2 material, como crepe dan rose chiffon. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa.

START POSTAGE : 23 FEBRUARI 2018
....
Berminat wassap 0176902084.. Tq🤗🤗
.....
#baju #hotdesign #kenduri #event #hantaran #syjual #syjualmurah #hargaoffer #bazaronline #bazarpaknil #instashopmalaysia #murah #bajumurah #blousedanpalazo #blousemuslimah #muslimahwear #blouselabuh #longtop #ootd #blousemoden #bajulabuh #muslimah #trendmuslimah #viral #bergaya #comel #plussize #bestseller #blouse #patuhsyariah
User Image alinsyirah.apparel Posted: Feb 20, 2018 8:13 AM (UTC)

5
0 Normal
CALIANA ELEGANT BLOUSE . .
.
PROMO PRICE (21/02-23/02)
HARGA : RM75 FREEPOST .
.
AFTER PROMO (Start 24/02)
HARGA : RM79 FREEPOST .
.
COMBO 3PCS (NO PROMO)
HARGA : RM210 FREEPOST .
.
(+) Rekaan blouse muslimah yg sangat “stylish”, bergaya tapi nampak sangat sopan uols. .
.
(+) Cutting “princess” kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang .
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja! .
.
(+) 6 pilihan warna “mewah” drpd pastal sehingga bold. Ketujuh2 warna tip top smuanya. .
.
(+) Kombinasi 2 material, como crepe dan rose chiffon. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa.

START POSTAGE : 23 FEBRUARI 2018
....
Berminat wassap 0176902084.. Tq🤗🤗
.....
#baju #hotdesign #kenduri #event #hantaran #syjual #syjualmurah #hargaoffer #bazaronline #bazarpaknil #instashopmalaysia #murah #bajumurah #blousedanpalazo #blousemuslimah #muslimahwear #blouselabuh #longtop #ootd #blousemoden #bajulabuh #muslimah #trendmuslimah #viral #bergaya #comel #plussize #bestseller #blouse #patuhsyariah
User Image alinsyirah.apparel Posted: Feb 20, 2018 8:13 AM (UTC)

1
0 Normal
CALIANA ELEGANT BLOUSE . .
.
PROMO PRICE (21/02-23/02)
HARGA : RM75 FREEPOST .
.
AFTER PROMO (Start 24/02)
HARGA : RM79 FREEPOST .
.
COMBO 3PCS (NO PROMO)
HARGA : RM210 FREEPOST .
.
(+) Rekaan blouse muslimah yg sangat “stylish”, bergaya tapi nampak sangat sopan uols. .
.
(+) Cutting “princess” kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang .
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja! .
.
(+) 6 pilihan warna “mewah” drpd pastal sehingga bold. Ketujuh2 warna tip top smuanya. .
.
(+) Kombinasi 2 material, como crepe dan rose chiffon. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa.

START POSTAGE : 23 FEBRUARI 2018
....
Berminat wassap 0176902084.. Tq🤗🤗
.....
#baju #hotdesign #kenduri #event #hantaran #syjual #syjualmurah #hargaoffer #bazaronline #bazarpaknil #instashopmalaysia #murah #bajumurah #blousedanpalazo #blousemuslimah #muslimahwear #blouselabuh #longtop #ootd #blousemoden #bajulabuh #muslimah #trendmuslimah #viral #bergaya #comel #plussize #bestseller #blouse #patuhsyariah
User Image alinsyirah.apparel Posted: Feb 20, 2018 8:12 AM (UTC)

1
0 Normal
CALIANA ELEGANT BLOUSE . .
.
PROMO PRICE (21/02-23/02)
HARGA : RM75 FREEPOST .
.
AFTER PROMO (Start 24/02)
HARGA : RM79 FREEPOST .
.
COMBO 3PCS (NO PROMO)
HARGA : RM210 FREEPOST .
.
(+) Rekaan blouse muslimah yg sangat “stylish”, bergaya tapi nampak sangat sopan uols. .
.
(+) Cutting “princess” kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang .
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja! .
.
(+) 6 pilihan warna “mewah” drpd pastal sehingga bold. Ketujuh2 warna tip top smuanya. .
.
(+) Kombinasi 2 material, como crepe dan rose chiffon. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa.

START POSTAGE : 23 FEBRUARI 2018
....
Berminat wassap 0176902084.. Tq🤗🤗
.....
#baju #hotdesign #kenduri #event #hantaran #syjual #syjualmurah #hargaoffer #bazaronline #bazarpaknil #instashopmalaysia #murah #bajumurah #blousedanpalazo #blousemuslimah #muslimahwear #blouselabuh #longtop #ootd #blousemoden #bajulabuh #muslimah #trendmuslimah #viral #bergaya #comel #plussize #bestseller #blouse #patuhsyariah
User Image sihat.bsari Posted: Feb 20, 2018 8:12 AM (UTC)

1
0 Normal
⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ PAYUDARA SIHAT, ANJAL DAN LEBIH DAN MONTOK DENGAN #boobsupbysari ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
.
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
♥️MENCANTIKKAN SAMBIL♥️ ♥️♥️♥️MERAWAT♥️♥️♥️
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
.
.
. 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
DAH RAMAI MEMPERCAYAI PRODUK KAMI
.
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️
.
Review semua testimoni kami di .
#TestimoniBoobsUpBySari
#feedbackboobsupaifaadbeaute .

Kami nak bantu wanita kat luar sana supaya lebih alert dengan PENJAGAAN PAYUDARA. .
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
.
Jangan amek mudah ye... Bukan kita nak die BESAR TEGANG & ANJAL je.. Tapi kami nak bantu korang supaya PAYUDARA KORANG LEBIH SIHAT! .
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 . .
.
#sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkecantikanmurah #rahsiaasetwanita #bazaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #visit_my_ig_my #payudara #bustup #lokalah #testimoni #teamsari #produkpayudara #jualcreampayudara #lokalbrand #sapotlokal #instashop #sariboobsup #produkmuslim #igreview #swapreview #trustedseller #payudaramontok #pembesarpayudara #duckscarves #boobsup
User Image dinos.streetwear Posted: Feb 20, 2018 8:10 AM (UTC)

10
0 Normal
Order & payment hari sama gambar di POST dapat diskaun RM5🤗
.
Onz ❌onz ?
.
Gshock Dw6900 two tone

Material : rubber
Condition :NEW
Gender : unisex

Free box gshock
==================
Spec Ringkas :
✔ 2 Month Warranty mesin
✔ Batery watch
✔ gred AA
✔ Digital function
==================
Harga : RM 65

Semenanjung free pos
Sabah sarawak add RM 5

Berminat? Whatsapp 0174077943 atau klik link di bio untuk order cepat

#sayajualmurah #bazarpaknik #cikguseo #terapiinstagram #sayajual #bazaronline #kasutmurah #kasutmalaysia #jammurah #jammalaysia #supportlokal #barangonline #likeforlike #like4like
User Image ifcatalogue Posted: Feb 20, 2018 8:10 AM (UTC)

0 0 Normal
🌼SONGKET CASTELLO🌼SONGKET CASTELLO 🌼SONGKET CASTELLO 🔥SIAPA CEPAT DIA DAPAT LIMITED STOCK SAYANG2 SEMUA🔥

Ruginyaaaa tak grab satu SONGKET CASTELLO minta dengan ENCIK SUAMI... heheheh😊jangan ingat boleh melawa waktu pergi majlis je, pergi supermarket pun boleh melawa kita sarung je!! 😘 🦋KEISTIMEWAAN SONGKET CASTELLO 🦋 ✨Kurung Moden Terkini ✨Baju labuh menutupi punggung
✨ Harga of Course MAMPU MILIK ✨ Material Royal Silk&Pearl skin😍
✨High Quality 100% Gred AAA
✨ Saiz Available dr S-3XL
✨Cutting Loose Berdutt belakang
✨ Terletak Apabila Dipakai
✨Cutting Kain Duyung
✨Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✨ Zip Kain Sebelah Kiri ❌ kecut ❌ berbulu lepas basuh ❌ renyuk ✅ mudah digosok ✅ sejuk & selesa. dipakai ✅ CONFIRM repeat order lagi 💞Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian Please Take Note. 💞Contoh model pakai saiz S sepit belakang. 💞Ada sedikit perbezaan warna 10% faktor cahaya kamera & setting Android.
💞Ambil kira - /+ ukuran 1inc. 🎀SyokNYAAA!!cepat2 share dan sebarkan berita baik ni kepada semua kenalan2 uolls..😍😍 HARGA 🔵RM100 SM/RM105 SS
----------------------------- 📌READYSTOCK‼️
📌NO BOOKING ‼️ 🚚POSTAGE KAMI TANGGUNG🚚

Fast respon wassap 0127629461

#songketcastello #kurungsongket #kurungsongketmurah #kurungmodensongket #kurungsongketcastello #bajukurungsongket #ootd #bazaronline
User Image alinsyirah.apparel Posted: Feb 20, 2018 8:09 AM (UTC)

0 0 Normal
CALIANA ELEGANT BLOUSE . .
.
PROMO PRICE (21/02-23/02)
HARGA : RM75 FREEPOST .
.
AFTER PROMO (Start 24/02)
HARGA : RM79 FREEPOST .
.
COMBO 3PCS (NO PROMO)
HARGA : RM210 FREEPOST .
.
(+) Rekaan blouse muslimah yg sangat “stylish”, bergaya tapi nampak sangat sopan uols. .
.
(+) Cutting “princess” kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang .
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja! .
.
(+) 6 pilihan warna “mewah” drpd pastal sehingga bold. Ketujuh2 warna tip top smuanya. .
.
(+) Kombinasi 2 material, como crepe dan rose chiffon. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa.

START POSTAGE : 23 FEBRUARI 2018
....
Berminat wassap 0176902084.. Tq🤗🤗
.....
#baju #hotdesign #kenduri #event #hantaran #syjual #syjualmurah #hargaoffer #bazaronline #bazarpaknil #instashopmalaysia #murah #bajumurah #blousedanpalazo #blousemuslimah #muslimahwear #blouselabuh #longtop #ootd #blousemoden #bajulabuh #muslimah #trendmuslimah #viral #bergaya #comel #plussize #bestseller #blouse #patuhsyariah
User Image sihat.bsari Posted: Feb 20, 2018 8:08 AM (UTC)

3
1 Normal

Hashtags found on this page