Toggle navigation

#bazaar2,219,142 POSTS

Post Content
User Image herbaltinggi.kl7 Posted: Dec 16, 2017 8:46 AM (UTC)

2
0 Inkwell
HI-CAL I
10g x 10 bungkus

Ciri-ciri khas :
Kalsium ini diperolehi daripada tulang belakang lembu dari Mongolia, China. (diperakui halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia) Setiap 10g bungkusan mengandungi lebih daripada 400mg kalsium yang berbentuk asid amino yang mudah diserap terus kedalam badan menerusi lapisan membran dengan kadar yang lebih cepat.
Ia mengandungi nisbah piawai 2:1 bagi kalsium dan fosforus.
Ia kaya dengan protin, asid amino, vitamin dan unsur mikro.
Ia adalah 100semulajadi, tidak mengandungi bahan pengawet dan sedap rasanya.
Ia merupakan suplemen kalsium yang sempurna.
Cara Penggunaan :
1 bungkus, 1 - 2 kali sehari. Campurkan dengan air suam 60'C - 70'C ataupun campurkan dengan minuman yang lain.
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbaltinggikl
📱Whatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
#bazaar #bazaaronline #luxury #kualalumpur #sabah #johorbahru #selangor #bangsarbabe #coachmalaysia #louisvuittonmalaysia #pradamalaysia #handbag #chanelmalaysia #fendimalaysia #guccimalaysia #hermesmalaysia #cartiermalaysia #bruneionlineshop #personalshoppersmalaysia #trustedsellers #lokalbrands #lokalbrand #iphone7plus #iphonemurahtrusted #iphonemurahmalaysia #iphonemurahgiler #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
User Image taufan_azhari Posted: Dec 16, 2017 8:46 AM (UTC)

1
0 Juno
Alhamdulillah bazaar hari ini di SD Kreativa acara terima raport semester 1 berkah insyaAllah :D
With neng @asta1702 @sweetbee_store
#bazaar #weekendtime
User Image nikismillionaires Posted: Dec 16, 2017 8:45 AM (UTC)

0 0 Normal
🎊 TEMYRACLE'S YEAR END SALE (15/12/17-31/12-2017) 🎊

Ada a few options untuk PROMO kali ni
.
1. Beli loose items, akan dapat DISKAUN RM2 setiap satu.

2. Beli full set with or without face scrub akan dapat TEMYRACLE LIMITED EDITION TOWEL worth RM20 . Towel microfiber tu siap blh remove makeup lagi tau.

3. Beli mix items harga lebih kurang full set, awak boleh pilih sama ada nak DISKAUN atau LIMITED EDITION TOWEL

Awak berminat? Jangan tunggu lagi Temyracle jarang buat sales tau. Jadi, dapat kan sebelum promosi Y.E.S tamat 🤗
Untuk order produk temyracle 👇👇
.
📲 +601155919262 (click link diatas)
🚗 COD UiTM Puncak Alam
🚚 Postage : Ahad-Khamis
.
#temyraclesayamesticari #temyracleuitmpuncakalam #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #ricemilksoap #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #skrubbudakU #bazarpaknil #bazaar #yes #jualanakhirtahun #murahmurah
User Image queen.shop.malaysia Posted: Dec 16, 2017 8:44 AM (UTC)

1
0 Normal
Perghhh cantik gila kan kamera Iphone X Clone Korea ni !! Siap ada FACE ID lagi tau !! .
.
RAM 2GB . Waranty setahun lagi !!
.
Harga pun bawah RM600 je okay. Jimat RM5000 oiiiii !!
.
.
COD SEKITAR KL
POS FREE POSTAGE
.
Tunggu apa lagi ?? Whatsapp 0162352577
.
.
. #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #iphonemurahmalaysia #note5murah #iphone7murahmalaysia #iphone7clonekorea #iphoneclonemurahmalaysia #dropshipneededmalaysia #iphonexclonefaceid #iphoneclonemurahgila
Missed our famous WEEKEND BAZAAR today? No problem 👌🏻 We are opens SAT & SUN from 9am-5pm. 👚👙👗👢🎒🕶🌂👟🎧🛍🎁 Your only one stop destination in Canggu! 😍👌🏻🙌🏻☝🏼
User Image shalicious.letsbeauty Posted: Dec 16, 2017 8:42 AM (UTC)

2
0 Normal
TESTIMONI FOUNDER .
"Selain consume Beauty Secret, kite pakai C-Shine Soap & C-Shine Skincare ni haa. Kulit cerah tapi jerawat, jeragat, whitehead blackhead bersepah punn malu jugak. Lagii satuu jeragat tu memang dah banyak tambah pulak parut-parut jerawat yang jadik spot hitam so nampak lahh lagi banyak bintik2 dimuka ku 😭 Dari dulu orang tanya pakai skincare ape so i decided to share my routine for skin. My skin is very sensitive ! Silap pakai skincare / bedak / ape2 je dkt muka teruss diorang buat konsert amuk ajak geng lepak ramai-ramai. So selain ambil supplement, I cari alternative lain utk bagi kesan permanent dekat muka.. Maka I jumpa lah skincare yang bebas chemical and lain dari yang lain. Takde night cream, takde day cream, takde cream kunyit etc and of course takde chemical ! 100% chemical free taaaapi ada Serum + Vitamin C in powder which is named C-BOOSTER. Yesssss serbuk ! Serbuk untuk sapu dkt muka. haihhh memang pelik. I sendiri speechless mula-mula guna. Serbuk bila digosok pada muka turn to liquid then kulit kita pun serap. teruss segarr zasss 😂 Ghupenyee technology korea hokeh ! Memang takde lagi dekat mesia ni. Patutla kulit awek korea cantik namateyyy. yang penting sabun dia ada serbuk emas tau. bila pakai rasa shininggg mcam tuu eee suka !.
.
jom whatsapp sekarang 😄
+601125510766
.
#cshine #skincare #beautysecretmurah #sayajual #uitm #bazaar #malaysia
User Image tehherbaorangkampung Posted: Dec 16, 2017 8:42 AM (UTC)

1
0 Normal
Teh Herba Orang Kampung is formulated with high quality herbs. It is traditionally used to reduce weight and control sugar content level in the body. This product is suitable for both men and women. Semuanya ok❗️#sihattubuhbadan #badanringan #badanringanbertenaga #lawasbuangairbesar #kl #jb #bazaar #bazaarpaknil #bazaarkarat
User Image medkiva_makoup Posted: Dec 16, 2017 8:40 AM (UTC)

0 0 Normal
Ну, вот было же вчера СОЛНЦЕ!!!.... И сразу каравай на голове и руки за журнал тянуться для новых вдохновений и идей !!! ...а сейчас, что? Только дождь с кирпичами и остался!!! Какая-то капризная в этом году ОСЕНЬ!...или баба!?)))))#bazaar #осень #бабьелето #каприз #harpers #dolcegabbana #doll#медковажжет
User Image zhangshao01 Posted: Dec 16, 2017 8:37 AM (UTC)

1
0 Normal
Selling Primo Electric Plasma Arc Windproof Cigarette USB Rechargeable Lighter for RM88. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
User Image unoindonesia Posted: Dec 16, 2017 8:36 AM (UTC)
3
1 Normal
.
🎄Xmas Festive 2017
📍Pluit Village, North Jkt
📆 18 Dec - 7 Jan ‘18
____________________
\\ Participant \\
JUST ME
-
Bombastic deal!
BUY 1 GET 1
Only at bazaar
See you there!
—————
[Info]
📱+62878 89822278
We've got a great little market on Upper Gardner Street, full of stalls selling a wide selection of gifts. Recently opened North Laine Bazaar brings together an eclectic mix of stalls selling some brilliant, unique and covetable pieces. Definitely a place to spend time to search out that special gift. #northlainebazaar #bazaar #giftideas #beautifuloruseful #christmasgiftidea #givegoodgifts #shopsmall #shoplocal #uppergardnerstreet #uppergardnerstreetmarket #northlaine #brighton #nolaadventcalendar #Repost @nolaboutiquebrighton (@get_repost)
・・・
Dzisiaj w #mck 7. edycja #silesiabazaar - targów mody, designu i przede wszystkim tysięcy pomysłów na świąteczne prezenty!
Polecamy wam gorąco bo sami będziemy tam buszować.
#silesia #bazaar #międzynarodowecentrumkongresowe #katowice #moda #design #prezenty #zakupy #przedświąteczne #kato #emmapak

Hashtags found on this page