Toggle navigation

#barangmalaysia23,650 POSTS

Post Content
User Image hasgadget Posted: Dec 18, 2017 7:45 AM (UTC)

6
0 Normal
COSTUMADE CASING
nk casing yg cantik yg kita nk
letak gambar kat casing
sini ade jual
hardcase/softcase/transparent
RM35. /RM45. /RM45
harga ni back print sahaja
FREE POSTAGE SM
SS tambah RM5📦
🆕fullprint tambah RM10(hardcase sahaja)
🆒beli 3 RM100 sahaja😍😍
mcm jenama phone bleh
iphone/samsung/huawei/oppo/xiaomi/lenovo/htc/sony dan ade jenama yg lain 📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱
nk tengok design lgi tengok kat >> #hascasing ade mcm² 😁😁design kat situ
cepat² oder mcm² jenis phone bleh
minat wassup 0182158280

#costumade#costumadecase#casing#casingmurah#gilacasing#case#casemurah#casingmurah#casingcantik#casingdesign#barangmalaysia#barangmurah#barang#casemalaysia#casingmalaysia#casingmurahmalaysia#hargabaik#casingbaru#casingcantik#casecantik#printcase#gambarcasing #casing_casing_agent
User Image hasgadget Posted: Dec 18, 2017 7:45 AM (UTC)

3
0 Normal
COSTUMADE CASING
nk casing yg cantik yg kita nk
letak gambar kat casing
sini ade jual
hardcase/softcase/transparent
RM35. /RM45. /RM45
harga ni back print sahaja
FREE POSTAGE SM
SS tambah RM5📦
🆕fullprint tambah RM10(hardcase sahaja)
🆒beli 3 RM100 sahaja😍😍
mcm jenama phone bleh
iphone/samsung/huawei/oppo/xiaomi/lenovo/htc/sony dan ade jenama yg lain 📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱
nk tengok design lgi tengok kat >> #hascasing ade mcm² 😁😁design kat situ
cepat² oder mcm² jenis phone bleh
minat wassup 0182158280

#costumade#costumadecase#casing#casingmurah#gilacasing#case#casemurah#casingmurah#casingcantik#casingdesign#barangmalaysia#barangmurah#barang#casemalaysia#casingmalaysia#casingmurahmalaysia#hargabaik#casingbaru#casingcantik#casecantik#printcase#gambarcasing #casing_casing_agent
User Image hasgadget Posted: Dec 18, 2017 7:45 AM (UTC)

3
0 Normal
COSTUMADE CASING
nk casing yg cantik yg kita nk
letak gambar kat casing
sini ade jual
hardcase/softcase/transparent
RM35. /RM45. /RM45
harga ni back print sahaja
FREE POSTAGE SM
SS tambah RM5📦
🆕fullprint tambah RM10(hardcase sahaja)
🆒beli 3 RM100 sahaja😍😍
mcm jenama phone bleh
iphone/samsung/huawei/oppo/xiaomi/lenovo/htc/sony dan ade jenama yg lain 📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱
nk tengok design lgi tengok kat >> #hascasing ade mcm² 😁😁design kat situ
cepat² oder mcm² jenis phone bleh
minat wassup 0182158280

#costumade#costumadecase#casing#casingmurah#gilacasing#case#casemurah#casingmurah#casingcantik#casingdesign#barangmalaysia#barangmurah#barang#casemalaysia#casingmalaysia#casingmurahmalaysia#hargabaik#casingbaru#casingcantik#casecantik#printcase#gambarcasing #casing_casing_agent
User Image prettylicious.bag Posted: Dec 18, 2017 4:28 AM (UTC)

8
1 Normal
User Image prettylicious.bag Posted: Dec 18, 2017 4:26 AM (UTC)

7
0 Normal
User Image prettylicious.bag Posted: Dec 18, 2017 4:25 AM (UTC)

12
0 Normal
User Image prettylicious.bag Posted: Dec 18, 2017 4:24 AM (UTC)

3
1 Normal
User Image naizze.parfum Posted: Dec 18, 2017 3:25 AM (UTC)

30
2 Normal
Asyik bazir duit beli perfume mahal? Jom dapatkan perfume pilihan anda sekarang ini. Untuk sales bulan Disember ni, 2 botol hanya RM70 ! Sekarang masa untuk berjimat ! Kenapa Naizze.Parfum wajib jadi pilihan anda?
👝 Mudah dibawa
🎎 Sesuai untuk lelaki & perempuan
🌸 Bau yang menawan
🕰 Tahan lebih 12jam !
💉 Isian 35ML sebotol 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
#perfumemurah #perfumemalaysia #barangmalaysia #berpatutan #mikaymoisturiserbotox #perfumeviral #malaysia #sayajualperfume #sayajual #perfumewangi #perfumewanita #perfumelelaki #perfumeshop #perfumeselangor #dsv #terlajaklaris #perfumebandungmalaysia #umaimasusukambing #amranfans #mohonclash #daebakking #hadiahlelaki #hadiahperempuan #doorgiftmurah #doorgiftakikah #hantaran #hantaranperfume #hantaranperkahwinan #hantaranlelaki #hantaranperempuan
User Image fyna_beauty_care Posted: Dec 18, 2017 1:49 AM (UTC)

6
0 Normal
WD Ialah krim kecantikan yang mengunakan revolosi Bio teknologi NANO,

Teknologi Nano ni banyak di gunakan dalam produk korea sebab tu ramai orang korea lelawa.

WD ni fungsi dia pantas menyerap 12kali ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah untuk membuang toksin dalam tubuh badan kita, cuci darah kotor yang boleh bawak penyakit dalam tubuh badan dan mengaktifkan sel sel baru serta membuang sel sel kulit mati supaya kulit tampak lebih segar berseri umpama matahari yang menyinari pagi, memancor mancor giteww dan pastinya wajah tampak lebih awet muda 5tahun dari usia sebenar kita.
CARA penggunaan WD ni pon mudah sis, tak sampai 3minit pon dah setel. sapu sapu kat bahagian nadi je. ❤nadi kedua pergelangan tangan kanan
❤nadi kedua belah leher
❤bahagian (ari) rahim wanita.
itu je 3 STEP mudah yang sangat menjimatkan masa.Almaklumlah orang pompuan zaman skang bz .mesti nak produk yang mudah,selamat dan BERKESAN itu yang paling penting. WD memang memenuhi kriteria tersebut .InshaAllah.
RM75 free pos
📲0179892528
#womendesire_cantik_mantap
#kosmetikori #kosmetikmurah #jualkosmetik #kosmetikready #sayajualprodukkecantikan #barangmalaysia #bazaarmalaysia #bazarpaknilmurah #syjualonline #sayajual #syjualmurah #bazaronlinemalaysia #nakcantik #produkterbaik #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #fashionvalet #zalora
User Image prettylicious.bag Posted: Dec 17, 2017 1:52 PM (UTC)

5
2 Normal
User Image prettylicious.bag Posted: Dec 17, 2017 1:51 PM (UTC)

6
0 Normal
User Image prettylicious.bag Posted: Dec 17, 2017 1:48 PM (UTC)

4
0 Normal
User Image prettylicious.bag Posted: Dec 17, 2017 1:47 PM (UTC)

5
1 Normal
User Image prettylicious.bag Posted: Dec 17, 2017 1:42 PM (UTC)

2
0 Normal

Hashtags found on this page