Toggle navigation

#bangsar327,027 POSTS

Post Content
User Image crossfitlah Posted: Nov 23, 2017 9:34 AM (UTC)
3
0 Normal
Thanks to the Sports Science crew from Malaya University to come out and pay us a visit today. Had a great time chatting about what CrossFit and fitness are all about!
.
.
.
#crossfit #crossfitlah #fitlah #crossfitmotivation #crossfitmalaysia #crossfitcommunity #bangsar #doyouevenliftlah #fitkl #fitmalaysia #kualalumpur #malaysia
User Image darinashowerscrub_kl Posted: Nov 23, 2017 9:34 AM (UTC)
2
0 Normal
HANYA 3 HARI SAHAJA.KULIT GATAL2 SEMBUH.
.
#darinashowerscrub diperkaya dengan 6 bahan premium untuk memberikan kesan ketara pada kulit.
.
Berfungsi menghilangkan daki dan sel kulit mati, melembab dan mencerahkan kulit, menghilangkan parut nipis, membuang lemak berlebihan dan menghilangkan selulit.
.
Mengadungi vit c dengan haruman manggis yang memikat.
.
Nak kulit cerah, lembab, daki hilang?
.
Jangan tunggu lama-lama. Jom bersihkan diri dengan #darinashowerscrub.
.
Whatsapp cecepattt yerrr.
0133801718
.
Harga pengenalan hanya RM29+FREE GIFT.
Pos ke seluruh Malaysia.
Tambah kos pos RM8 😊

#DarinaShowerScrub #StokisPlatinumPantaiDalam #kualalumpur #pantaidalam #bangsar #kerinchi #bazarpaknil #ruangniagahanania
#darinashowerscrub
#showerscrub
#wangi
#harum
#bunga
#purple
#clean
#fair
#renew
#nourish
#rejuvenate
#naturalingredients
User Image agentmamasab Posted: Nov 23, 2017 9:32 AM (UTC)
0 0 Normal
DFCC 2 tingkat untuk sambutan harijadi dihias dgn simple deco... no extra charge untuk tulis & simple deco tau👍🙆... ❇ TIADA bahan PENGAWET 🙅 ❇ Halal .
Kami delivery terus ke rumah/bawah blok anda🤗🤗...
.
Kalau nak
Meh whatsapp 01110258178 untuk delivery ke tempat anda
#UniversitiMalaya #ttdi #Bangsar #Kek #Cake #SabrinaBakery #SumpahSedap #sedapLainMachiam #Pj #AgentSabrinaBake
User Image cheesekenit Posted: Nov 23, 2017 9:32 AM (UTC)
3
0 Normal
Hi.. 😊 Makan juadah apa untuk minum petang ni..? Makan Popia dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊 .

SERBUK CHEESE POWDER . 200 gram.
.
💵💵 RM 13. RM 13. RM13. 😊😊 .
.
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) || RM 12 (Sabah/Sarawak)
.
🍟 Sangat mudah untuk disediakan. Hanya bancuh dengan air panas je. .

For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #cheesekenit #bangi #selangor #kualalumpur #sayajualmurah #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #pantaidalam #petalingjaya #bangsar #cheesepowdermalaysia #cheesemurah #sayasukacheese #cheezycheese #serbukcheesemurah #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #resepimasakan #lokallah #kakimakan #sayajualcheesepowder #jalanjalancarimakan
User Image sophianz76 Posted: Nov 23, 2017 9:31 AM (UTC)
2
0 Normal
@Regranned from @mylabodega - Happy Thursday to all the ladies! We can’t wait to kick start the weekend with you 🍸🍸🍸 #mylabodega #bangsar #telawi #wine #cocktails #ladiesnight #ginandtonic - #regrann
User Image darinashowerscrub_kl Posted: Nov 23, 2017 9:27 AM (UTC)
4
0 Normal
Bau yg unik.Tahan lama.Nak mandi pun bersemangat.
.
#darinashowerscrub diperkaya dengan 6 bahan premium untuk memberikan kesan ketara pada kulit.
.
Berfungsi menghilangkan daki dan sel kulit mati, melembab dan mencerahkan kulit, menghilangkan parut nipis, membuang lemak berlebihan dan menghilangkan selulit.
.
Mengadungi vit c dengan haruman manggis yang memikat.
.
Nak kulit cerah, lembab, daki hilang?
.
Jangan tunggu lama-lama. Jom bersihkan diri dengan #darinashowerscrub.
.
Whatsapp cecepattt yerrr.
0133801718
.
Harga pengenalan hanya RM29+FREE GIFT.
Pos ke seluruh Malaysia.
Tambah kos pos RM8 😊

#DarinaShowerScrub #StokisPlatinumPantaiDalam #kualalumpur #pantaidalam #bangsar #kerinchi #bazarpaknil #ruangniagahanania
#darinashowerscrub
#wangi
#clean
#renew
#nourish
#harum
#purple
#rejuvenate
#naturalingredients
#bunga
#oliveoil
#walnutshellpowder
#aloevera
#bladderwrack
#markisafruit
#coconutoil
#mandian
#segar
#usahawan
#flowers
User Image feedacarnation Posted: Nov 23, 2017 9:25 AM (UTC)
2
0 Normal
Princess in Black 😍
Princess: 💁🏼Material : High quality chiffon
.
Ukuran :
🌻 Pinggang: strechable 24-38"
🌻 Labuh: 20"
🌻 Saiz: freesize (fit XS-XL)
.
🌻 Jenis pinggang :
- Fully getah di bahagian depan & belakang untuk memenuhi keselesaan pemakai yg bersaiz XS-XL.
.
💲 Harga Asal : RM49.00
🔥 PROMO : RM47 termasuk postage SM
__
JANGAN LUPA TAG KAWAN BAIK KORG!
__
#skirt #skirtlabuh #skirtpendek #skirtmini #skirtmuslimah #skirtlabuhmurah #zumba #skirtkl #skirtkualalumpur #skirtlabuhkl #sayajualskirtlabuh #miniskirtmurah #skirtminimurah #miniskirtkl #skirtminikl #sheraskirt #sheraskirtkl #kainlabuh #kainlabuhmurah #umisone #bangsar #klsentral #cfsiiumpj #cfsiium #uiagombak #universitimalaya #sukmum1718 #MHS1718 #UMRangers
User Image adilasdelight Posted: Nov 23, 2017 9:14 AM (UTC)
10
1 Normal
New!! Oreo Red Velvet #BirthdayCake .. Yess #redvelvetcake inside with oreo crumb coating and oreo cookies.. so yummy.
Special Offer!! Get Rm15 discount from normal price if u order now. We also give u a Free Happy Birthday topper, while stock last. #PromosiCutiSekolah Limited time offer.

Promo price RM110 only for whole cake Size : 7 inches (NP : RM125). We bake fresh for you.
Book your slot now. Tempah sekarang.. WA 019-330 3055.
Tempahan dibuka untuk Doorgift, Birthday party atau untuk sebarang majlis!! We offer choices of many delicious dessert for all occasions.
Delivery available to selected areas (T&C apply) #kajang #bangi #putrajaya #cheras #klcc #bukitbintang #klsentral #bangsar
DM atau WA 019-3303055 untuk pertanyaan.
#sayajualdessert #sayajual #oreoredvelvetcake #sayajualkek #oreoredvelvet #redvelvetmalaysia #murah #hantarantunang #hantarankahwin #bazaarpaknil #bazaarpaknilcake #bazaaronline #instashopmalaysia #igersmy #lokalah #instacake #instadessert
User Image gudanghome Posted: Nov 23, 2017 9:13 AM (UTC)
12
1 Normal
Here are 25 ideas to help you put together a guest room that will relax, refresh and rejuvenate your guests >> http://ow.ly/O2UJ30gHqDP --
Photo via Pinterest
--
#GudangHome #GudangInspo
User Image mylabodega Posted: Nov 23, 2017 9:13 AM (UTC)
8
0 Normal
Happy Thursday to all the ladies! We can’t wait to kick start the weekend with you 🍸🍸🍸 #mylabodega #bangsar #telawi #wine #cocktails #ladiesnight #ginandtonic
User Image agentmamasab Posted: Nov 23, 2017 9:07 AM (UTC)
6
0 Normal
DFCC 2-deck with Berries... manis & lemak berkrim kek Chocolate ni sesuai dimakan dgn buah² Berries yg fresh & masam manis ni😋
.
Kami delivery terus ke rumah/bawah blok anda🤗🤗...
.
Kalau nak
Meh whatsapp 01110258178 untuk delivery ke tempat anda
#UniversitiMalaya #ttdi #Bangsar #Kek #Cake #SabrinaBakery #SumpahSedap #sedapLainMachiam #Pj #AgentSabrinaBake
User Image minyak.belacak.power Posted: Nov 23, 2017 8:57 AM (UTC)
1
0 Normal
.
Gunakan MINYAK LINTAH GUNUNG & BELACAK OIL (LGB) !!! Berusahalah jika mahukan anggota kelamin yang sihat, segar dan berfungsi dengan penuh yakin menjadi idaman wanita.
.
Yang menimbulkan masalah ialah, mereka menggunakan produk tidak sesuai atau mengandungi bahan yang mungkin memudaratkan anggota kelamin.
.
Jangan sesekali ambil risiko pada bahan2 kimia. Dengan penggunaan MINYAK LINTAH GUNUNG & BELACAK OIL (LGB) ternyata lebih selamat & yakin !!! Kesan seawal 3 hari. Tisu di bawah kulit zakar ialah tisu pengembang atau ‘Lax Connective’ yang mudah mengembang dan melebar apabila anggota sulit mengembang dan memanjang. Minyak ini memberi keselesaan dan kekukuhan struktur anggota sulit lelaki jika ia diamalkan setiap hari. Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! .
.
#sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak
User Image organicastudios Posted: Nov 23, 2017 8:44 AM (UTC)
9
1 Normal
Mummies goes through a lot throughout their pregnancy. Backache, short of breath, tense muscle and stress are just some of them but Prenatal Yoga can help! Join @cynthiatravels for a Prenatal Vinyasa flow to turn those ouch to oum.

Prenatal Vinyasa Workshop
10/12, Sunday 2-4pm
RM90 Early Bird, RM110 Normal rate
.
.
Head on to our website to purchase a pass and book your spot!
#prenatalyoga #workshop
User Image shbeauty.co Posted: Nov 23, 2017 8:36 AM (UTC)
10
0 Normal
[PERHATIAN! RAHSIA HILANGKAN JERAWAT/JERAGAT SEAWAL 3 HARI]

PERCAYA ATAU TIDAK..DALAM MASA 3HARI DAH NAMPAK PERUBAHAN
.
JERAWAT JERAGAT TAK BERANI HINGGAP KAT MUKA KORANG
.
DAN MUKA PUN LEBIH PUTIH DAN BERSERI ‘PLOLESS GITEW’
.
TERPULANGLAH PADA KORANG NAK PERCAYA ATAU TIDAK. TAPI KAMI DAH BAGI BUKTINYA
.
Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Malaysia
.
📲WHTSAPP 018 255 133
📲WHTSAPP 018 255 133
📲WHTSAPP 018 255 133

COD Area:
#kualalumpur (seluruh)
#gombak
#ampang
#bangsar
#sripetaling
#cheras
#btho
#balakong
#serikembangan
#bangi
#kajang
#putrajaya
#cyberjaya
#puchong
#subangjaya
#petalingjaya
#shahalam

#ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen
#sayajual
#sayajualtoujoursadvanced
#bazarpaknil

Hashtags found on this page