Toggle navigation

#bangi870,045 POSTS

Post Content
User Image agent.farah Posted: Dec 18, 2017 7:17 AM (UTC)

0 0 Normal
Combo bergetar.. Paling tak tahan dengan combo ni. Patut la ramai nau yang protess bila combo ni tamat.. hehehhe

Sayang2.. dalam combo ni ada 4 jenis kek yang terlajak sedap tau.. Dfcc
Pndan gula melaka
Red velvet full nutella
Pecan butterscotch

Rm40 saja sayang combo ni

Sayang2 diluar sana, 😘😘😘
mari order dgn farah
019-559 5356 atau klik je link dekat bio farah.

#agentfarah #go4extramiles
#sabrinabakery #mamasab
#agentsabrinabakery
#sabrinabakerycyberjaya #kekdelivery #balakong #mines #btho #kajang #bangi #serdang
#serikembangan #puchong #putrajaya #cyberjaya #dengkil #alamdamai #KL #jualkekonline #kekmurah #keksedap #surprisedelivery
#surprisedeliverymalaysia
#surprisedeliverymurah #kekhantaran #kekfancy #sayajualkek #openhouse
User Image lvlimua Posted: Dec 18, 2017 7:15 AM (UTC)
0 0 Normal
makeup session with beautiful @fazlinazainal Yesterday
🔹BERMINAT UNTUK BELAJAR MAKEUP?
🔹INGIN BELAJAR MAKEUP MUKA ANDA SENDIRI?
🔹BELAJAR TIPS SOLEKAN UNTUK WAJAH SENDIRI?

MESTI NK CANTIK KAN mcm ni kan 😍😍😍😍😍😍😍 Lvli boleh tolong

MAKEUP SERVIS DARIPADA LVLIMUA

AREA, BANGI AND KL
AREA LAIN KENA BINCANG DULU YA SYG
😊😊😊
FOLLOW MY INSTAGRAM @lvlimua FOR MORE DETAILS

ATAU WHATSAPP
www.wasap.my/60173727295

#giffarinemalaysia #kelasmakeupmurah #kelasmakeupkajang #bulumataelise #muaukm #makeupmurah #muabangi #muakl #makeupservis
#viralkan #makeupservice #rezekisaya #makeupservicemurah #sebarkan #beutifulmakeup #bangi #ukm #muabangi #muamurah #tutorialmakeup #muaukm #makeupcantik #makeupmurahdancantik #makeupconvo #makeupkonvomurah #makeupwedding #makeupbridal #makeupphotoshoot #makeupmurahmalaysia #makeupstudent #makeupmuslimah
User Image ahmad_nazrin91 Posted: Dec 18, 2017 7:16 AM (UTC)

0 0 Normal
Assalamualaikum..
Alhamdulillah..kita cod dulu barang customer Titan Gel dan Gel Gambir Emas.

Terima kasih abang yang beli dengan saya.. Abang2 ada masalah xtahan lama, size tidak ideal dan masalah dalaman lelaki.

Kami boleh bantu.. ✔️Produk bebas bahan kimia ✔️Kesan yang Terbukti ✔️Kepuasan dijamin

call/wasap :

017-354 8802
atau KLIK saja link WASAP ini dan anda akan terus berhubung dengan kami ⬇️⬇️ http://nazrinahmad.wasap.my/
http://nazrinahmad.wasap.my/
http://nazrinahmad.wasap.my/

#gambiremas #geherbs #herbs
#rahsialelakisejati #abangsado
#putrajaya #cyberjaya #bangi #dengkil #ubatkuat #anhijamah
#Trustedseller
User Image irneyidris Posted: Dec 18, 2017 7:15 AM (UTC)

1
0 Normal
RM47
READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK .
Whatsapps 0192530305 .
Nano Lightener Cream 15gram .
KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ ✔ Kesan seawal 7 hari ✔ Memutihkan masalah utama wanita ✔ Sesuai untuk semua peringkat umur ✔ Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak di galakan sapu di bahagian dada) ✔ Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. Jika tidak disimpan di dalam peti ais pon boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna ✔ Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera) ✔ Tiada bau-bauan ✔ Krim berwarna light purple ✔ KKM approved .
CARA PENGGUNAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ ✔ Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap) ✔ Tak perlu di bilas ✔ Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini ✔ Berat 15gram . ✔FREE POSTAGE .
#sayajualproduk #nanolightenercream #krimnano #dianzvitamin #ketiak #missv #leherberdaki #sikugelap #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #pencerah #sayajualnanolightenercream
#sayajualnano #sayajualmurah #bazarpaknil #visitmyig
#sayajualnanocream #sayajualkrimketiak #sayajualvitamin #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #dianz #dianzmurah #nanolightenermurah #putrajaya #semenyih #nanolightener #hisaphisapteruscantik #sapusapudahpinkish
User Image h4n1m_0thm4n Posted: Dec 18, 2017 7:13 AM (UTC)

13
1 Normal
.
181217
3.07pm
.
.
My #latelunch🍴 .
.
#terunggorengpetaiikanbilis #sayamasak
#dagingsalailemakcilipadi #laukbeli
Terimakasih @mohdnuky sebab belikan mama lauk lemak cili api daging salai ni malam tadi... mama cuma panaskan jer hari ini...👍
Lauk lemak dr #medanseleraadikku #bangi
Petai dr #cameronhighlands terung dr #zeemart haha! 😄
User Image nuana.my Posted: Dec 18, 2017 7:12 AM (UTC)

1
0 Normal
Palazzo bootcut sale RM39 je😍harga asal RM45! ada size S-XXXL☺nk order whatsapp 0176577265 atau klik link kt bio boleh terus masuk kt whatsapp☺#ppgbn
.
💐PALAZZO BOOTCUT💐
.
💋S
25/26 inch pinggang
32/33 lilit punggung
42 inch labuh
.
💋M
27/28 inch pinggang
34/35 lilit punggung
42 inch labuh
.
💋L
29/30 inch pinggang
36/37 lilit punggung
42 inch labuh
.
💋XL
31/32 inch pinggang
38/39 lilit punggung
42 inch labuh
.
📌XXL add RM2 per pcs
33/34 inch pinggang
40/41 lilit punggung
41 inch labuh
.
📌XXXL add RM4 per pcs
35/36 inch pinggang
42/43 lilit punggung
41 inc labuh
.
Material
- tak mudah kedut
- taknak gosok pun boleh
- cotton lembut
- kain tebal
- selesa
- sangat lembut
- tak panas
- tak melekat
- tak jarang
.
mcm mana nk order?
.
salam nak order palazzo rm39
warna:
size:
kuantiti:
negeri:
*belum termasuk kos pos
*sila pilih size yg betul, dah beli size tak boleh tukar
.
☺️hantarkan ke whatsapp 0176577265 atau klik je link kat bio boleh terus pergi ke whatsapp tanpa save number atau DM je😉
.
COD Seremban 2 & kawasan sekitar
.
•harga postage poslaju•
1 ke 2 helai - RM8 SM • RM12 SS
3 ke 6 helai - RM11 SM • RM17 SS
7 ke 12 helai - RM15 SM • RM20 SS
.
#Seremban2 #Seremban #Senawang #Ampangan #Seremban3 #Angsamas #DataranCentrio #MydinSeremban2 #MydinSenawang #GiantSenawang #DataranCentrioSeremban2 #MCDSeremban2 #CityParkSeremban2 #AeonSeremban2 #JuscoSeremban2 #ParksonSeremban #PalmMall #PalmMallSeremban #Rembau #Mambau #Mantin #Bangi #Kajang #SriHartamas
User Image the.a.kitchen Posted: Dec 18, 2017 7:07 AM (UTC)

4
0 Normal
Y E A R E N D S A L E .

Tak lama lagi YES akan berakhir, cepat awak cepat takut penuh kalau lambat 😁🙏
.

Jangan lupa year end sale masih berjalan ya sepanjang Disember ini.
Klik whatsapp link di bio atas dan hantarkan order anda tq
.

#hokkaido #cupcakes #brookie #babycreampuff #creampuff #bitesize #delivery #sale #discount #bangi #kajang #serdang #putrajaya #foodporn #fooddelivery #bazarpaknil #theakitchen #0182726844 #aateam #birthday #kenduri #kahwin #tunang #aqiqah #murah #sedap #promo
User Image butik_arnie Posted: Dec 18, 2017 7:02 AM (UTC)

0 0 Clarendon
User Image dyxyempire Posted: Dec 18, 2017 7:01 AM (UTC)

3
0 Normal
ANTARA KELEBIHAN AGENT DYXY TEAMFL :
.
🌟Group Support [ Positive Vibes Only ]
🌟Teknik 10K IG Follower [ 3 Months ]
🌟Teknik Jana 2K - 5K [ 1 Months ]
🌟Teknik Bina Legacy sendiri
🌟Teknik Free Marketing
🌟Teknik Marketing Berbayar
🌟Teknik Offline Marketing
🌟Teknik IG Review berquality
🌟Teknik Follow UP
🌟Teknik Soft Sell [ FB Branding ] .
.
.
💥 BONUS !!!! Platform HALF MILLION PROSPEK tersedia khas untuk para TEAMFL DYXY COSMETICS di INSTAGRAM
Berminat?
Admin 017-344 2532
#foundationmalaysia
#themines
#dropshipwanted
#melaka
#terengganu
#muamalaysia
#petalingjaya
#perak
#damansara
#muakl
#sarawak
#setiawangsa
#wangsamaju
#serdang
#kelantan
#muamelaka
#penang
#muautara
#bccreambydyana
#muar
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial
#dyxycosmetics
#seremban
#kotatinggi
#sabah
#bangi
#teamFL
User Image byaizamia Posted: Dec 18, 2017 7:00 AM (UTC)
3
0 Normal
Hanya dengan Instant Whitening + Soap Mask Strawberry 🍓
Kombinasi terbaik uktuk kulit cerah , bersih dan segar .

Ada testimoni hebat ❓
Nak join contest dan menang jam mewah❓
Dapatkan Soap Mask limited edition sekarang .
Contest bermula 15/12/2017-1/01/2017.

Whatsapp 📲0135177147 (Aizam) 🍓SOAP MASK🍓 👉🏻Mini size16g- RM10 (exc.postage)
👉🏻Premium size 100g- RM50 (exc.postage)

#soapmaskstrawberry #soapmask #strawberrymasksoap #pinkishbeautycosmetic #teampinkish #sabunstrawberry #sabunorganik #organicsoap #nilai #usim #klia2 #sepang #bangi #putrajaya #cyberjaya #salaktinggi #kotawarisan #kajang
User Image byaizamia Posted: Dec 18, 2017 6:58 AM (UTC)

2
0 Normal
Benarlah gelarannya sebagai RAJA SABUN ?😍 Semakin ramai berjaya mengatasi masalah kulit JERAGAT, JERAWAT dan PARUT 🍓Memutihkan dan menyerikan kulit
🍓Membersihkan kulit wajah dan leher
🍓Menyah toksin
🍓Menambah vitamin
🍓Menyihatkan dan meyegarkan kulit dalam tempoh 12 jam
🍓Penambahan oksigen sehingga memasuki 3 lapisan kulit dalam.
🍓Membantu menganjalkan kulit dari dalam.
🍓Mengecutkan jerawat dalam masa 1 - 2 minggu
🍓Memudarkan & menghilangkan parut & cela
🍓Mengurangkan & menyelesaikan masalah pigmentasi @ jeragat
🍓Mengurangkan kedutan
🍓Mencerahkan kulit yang kusam/gelap
🍓Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
🍓Mencerahkan kulit dicelah2 lipatan
🍓Boleh digunakan untuk muka & badan
🍓Memberi kelembapan yang sempurna
🍓Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan tebal.

Nak join CONTEST BEST TESTIMONIES utk menang JAM TANGAN JENAMA TITAN EDISI NEELOFA?
Contest bermula 15/12/2017-1/01/2017.

Whatsapp 📲0135177147 (Aizam) 📲www.wasap.my/60135177147
📲www.wasap.my/60135177147 🍓SOAP MASK🍓 👉🏻Mini size16g- RM10 (exc.postage)
👉🏻Premium size 100g- RM50 (exc.postage)

#soapmaskstrawberry #soapmask #strawberrymasksoap #pinkishbeautycosmetic #teampinkish #sabunstrawberry #sabunorganik #organicsoap #nilai #usim #klia2 #sepang #bangi #putrajaya #cyberjaya #salaktinggi #kotawarisan #kajang
User Image byaizamia Posted: Dec 18, 2017 6:58 AM (UTC)
3
0 Normal
Benarlah gelarannya sebagai RAJA SABUN ?😍 Semakin ramai berjaya mengatasi masalah kulit JERAGAT, JERAWAT dan PARUT 🍓Memutihkan dan menyerikan kulit
🍓Membersihkan kulit wajah dan leher
🍓Menyah toksin
🍓Menambah vitamin
🍓Menyihatkan dan meyegarkan kulit dalam tempoh 12 jam
🍓Penambahan oksigen sehingga memasuki 3 lapisan kulit dalam.
🍓Membantu menganjalkan kulit dari dalam.
🍓Mengecutkan jerawat dalam masa 1 - 2 minggu
🍓Memudarkan & menghilangkan parut & cela
🍓Mengurangkan & menyelesaikan masalah pigmentasi @ jeragat
🍓Mengurangkan kedutan
🍓Mencerahkan kulit yang kusam/gelap
🍓Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
🍓Mencerahkan kulit dicelah2 lipatan
🍓Boleh digunakan untuk muka & badan
🍓Memberi kelembapan yang sempurna
🍓Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan tebal.

Nak join CONTEST BEST TESTIMONIES utk menang JAM TANGAN JENAMA TITAN EDISI NEELOFA?
Contest bermula 15/12/2017-1/01/2017.

Whatsapp 📲0135177147 (Aizam) 📲www.wasap.my/60135177147
📲www.wasap.my/60135177147 🍓SOAP MASK🍓 👉🏻Mini size16g- RM10 (exc.postage)
👉🏻Premium size 100g- RM50 (exc.postage)

#soapmaskstrawberry #soapmask #strawberrymasksoap #pinkishbeautycosmetic #teampinkish #sabunstrawberry #sabunorganik #organicsoap #nilai #usim #klia2 #sepang #bangi #putrajaya #cyberjaya #salaktinggi #kotawarisan #kajang

Hashtags found on this page