Toggle navigation

#bakini20,327 POSTS

Post Content
Happy Deepavali kepada semua yang menyambutnya. -
Hari ni ada plan nak g mana-mana ke? Yang ada anak tu apa kata jom bawak anak-anak hi mandi manda. Tapiiiii kene grab #BAkini sehelai dulu. Confirm Best👍🏼👍🏼👍🏼 Baju renang muslimah No 1 di Malaysia!!
-
Jom cepat whatsapp sis atau klik je link kat bio ig tu. Nanti cecepat sis reply tau 😘
-
pic credit : @blurry252
#swimrushkl #muslimahswimwear #kelasrenangkl #kelasrenangwanita #bajurenangmuslimah #bellaammara #bellaammaralovers #yusufiskandar @bellaammara @bellaammara.shahalam
Nak pergi renang kat pool atau pantai tapi mcm ada limitation sebab tak ada baju renang yang sesuai dan patuh syariah. Last-last, duduk kat rumah je. Ye lah, kita mesti nak yang tutup aurat dan tak ketat kan?
.
Macam-macam cara dah dibuat, pernah jugak pakai baju hitam dan seluar track untuk mandi di pantai, tapi tak selesa sangat sebab baju akan melekat pada badan. Berat tu tak payah cerita lah kan, lepas tu susah sangat nak kering. Baju pun akan cepat berbau.
.
Sebab tu lah Lady Boss @bellealyahya bersusah payah dengan team Bella Ammara untuk keluarkan baju renang yang patuh syariah dengan harga yang MURAHHHH.. Sebab tu kita yakin, ramai sangat yang alami masalah sama macam Kak Belle.
.
Sekarang #BellaAmmaraLovers dah tak perlu segan lagi untuk bercuti dan berenang di pool,pantai dan sebagainya sebab #BAkini tidak akan terangkat didalam air (mempunyai tali untuk diikat antara baju dan seluar).
.
Selepas ni lebih yakin untuk berenang sebab dah ada #BAkini 😍 Baju renang muslimah ini tidak ketat dan menutup aurat. Pergelangan baju dan seluar yang mencengkam pasti tak akan terselak apabila didalam air .
.
Stress je rasa bila pergi travel jauh-jauh, spend banyak duit tapi tak boleh mandi-mandi. Tak apa itu dulu, sekarang ni sis don't worry #Bakini dah ada.
.
Sebab kukuh sis perlu cepat grab BAkini sebelum sold out .
1. Tak jarang

2. Tidak mekelat pada badan

3. Cepat kering

4.  Ada tali antara baju dan seluar, tidak akan terselak bila berenang

5. Ehhhhh mana boleh bagi banyakkkk2.. Sis kena beli sendiri baru tahu sebab-sebabnya! .
Product Details
.
Normal Price : $100
.
Promo Price: $85
.
Colour : Maroon Black
.
Size : XS-XXL
.
Material : Polyamide & spandex (ringan, strechable, & cepat kering)
.
Bakini complete set (baju renang , seluar renang dan free instant tudung renang) .
Untuk order, please whatsapp Amals Brunei Collections 7310211

#bellaammarabrunei
#bellaammaralovers
#bellaammara
#bybellaammara
#Bakiniswimwear
#amalsbruneicollections
#bruneidarussalam
#bruneimuara
#kualabelait
#tutong
#temburong
#brunei
#kb
#bruneiseller
#mentiriarea
#mentiri
#mpgiantrimba
#preorder
Nak pergi renang kat pool atau pantai tapi mcm ada limitation sebab tak ada baju renang yang sesuai dan patuh syariah. Last-last, duduk kat rumah je. Ye lah, kita mesti nak yang tutup aurat dan tak ketat kan?
.
Macam-macam cara dah dibuat, pernah jugak pakai baju hitam dan seluar track untuk mandi di pantai, tapi tak selesa sangat sebab baju akan melekat pada badan. Berat tu tak payah cerita lah kan, lepas tu susah sangat nak kering. Baju pun akan cepat berbau.
.
Sebab tu lah Lady Boss @bellealyahya bersusah payah dengan team Bella Ammara untuk keluarkan baju renang yang patuh syariah dengan harga yang MURAHHHH.. Sebab tu kita yakin, ramai sangat yang alami masalah sama macam Kak Belle.
.
Sekarang #BellaAmmaraLovers dah tak perlu segan lagi untuk bercuti dan berenang di pool,pantai dan sebagainya sebab #BAkini tidak akan terangkat didalam air (mempunyai tali untuk diikat antara baju dan seluar).
.
Selepas ni lebih yakin untuk berenang sebab dah ada #BAkini 😍 Baju renang muslimah ini tidak ketat dan menutup aurat. Pergelangan baju dan seluar yang mencengkam pasti tak akan terselak apabila didalam air .
.
Stress je rasa bila pergi travel jauh-jauh, spend banyak duit tapi tak boleh mandi-mandi. Tak apa itu dulu, sekarang ni sis don't worry #Bakini dah ada.
.
Sebab kukuh sis perlu cepat grab BAkini sebelum sold out .
1. Tak jarang

2. Tidak mekelat pada badan

3. Cepat kering

4.  Ada tali antara baju dan seluar, tidak akan terselak bila berenang

5. Ehhhhh mana boleh bagi banyakkkk2.. Sis kena beli sendiri baru tahu sebab-sebabnya! .
Product Details
.
Normal Price : $100
.
Promo Price: $85
.
Colour : Rasberry Mist
.
Size : XS-XXL
.
Material : Polyamide & spandex (ringan, strechable, & cepat kering)
.
Bakini complete set (baju renang , seluar renang dan free instant tudung renang) .
Untuk order, please whatsapp Amals Brunei Collections 7310211

#bellaammarabrunei
#bellaammaralovers
#bellaammara
#bybellaammara
#Bakiniswimwear
#amalsbruneicollections
#bruneidarussalam
#bruneimuara
#kualabelait
#tutong
#temburong
#brunei
#kb
#bruneiseller
#mentiriarea
#mentiri
#mpgiantrimba
#preorder
klozzet 12h ago
.
PREORDER 10-14 days 📝

MEASUREMENT
S SHOULDER 36CM BUST 98CM LENGTH 56CM
M SHOULDER 37CM BUST 102CM LENGTH 57CM
L SHOULDER 38CM BUST 106CM LENGTH 58CM

RM 49 excl postage

To Order
WA 011-12125840(Hani)

#blouse #bpmall #melaka #melakacentral #duckcosmetics #kaincotton #duck #bakini #sometimebag #unimap #bangisentral #donutscarves #uitmshahalam #shahalam #uthm #batupahat #muar #uitmdihatiku #penang #unisel #olicandy #neelofarhijab #poplook #singaporean #upsi #dendamauroara #bruneifm
Cuti depavali esok butik buka seperti biasa.
_
Order:
📲0133192915 - WhatsApp only
_
Num tel butik bagi yang nak walk in:
☎0196761433 - call only
_
Katalog:@bajurenang.shop
_
Website: www.MySwimmingAttire.com
_
Walk in ke butik,
Fateema An Nur
25-1, Jalan Tasik Utama 8,
Medan Niaga Tasik Damai,
Sg Besi, 57000 Kuala Lumpur.
(Opposite Restoren Ayam Penyet/Bintang Idola)
_
⛔Mon: Close
🕙Tue-Sun: 10am-7pm
_ *fixed price

#bakini #bellaammara #bakinibellaammara
#bajurenang #bajurenangmuslimah #swimming #swimmingsuit #swimwear #muslimah #bajurenangkl #bajurenangmurah #bajurenangselangor #fateemaannur #lakefields #sungaibesi #bajurenangbudak #bajurenanganak #bajurenanglonggar #tudungrenang #bajurenanglelaki #bajurenangplussize #plussize #bakinibybellaammara
Order:
📲0133192915 - WhatsApp only
_
Num tel butik bagi yang nak walk in:
☎0196761433 - call only
_
Katalog:@bajurenang.shop
_
Website: www.MySwimmingAttire.com
_
Walk in ke butik,
Fateema An Nur
25-1, Jalan Tasik Utama 8,
Medan Niaga Tasik Damai,
Sg Besi, 57000 Kuala Lumpur.
(Opposite Restoren Ayam Penyet/Bintang Idola)
_
⛔Mon: Close
🕙Tue-Sun: 10am-7pm
_ *fixed price

#bakini #bellaammara #bakinibellaammara
#bajurenang #bajurenangmuslimah #swimming #swimmingsuit #swimwear #muslimah #bajurenangkl #bajurenangmurah #bajurenangselangor #fateemaannur #lakefields #sungaibesi #bajurenangbudak #bajurenanganak #bajurenanglonggar #tudungrenang #bajurenanglelaki #bajurenangplussize #plussize #bakinibybellaammara