Toggle navigation

#bajukurung2,673,904 POSTS

Post Content
User Image cumiela_shop Posted: Jan 23, 2018 12:29 PM (UTC)

0 0 Normal
🧚‍♀️Princess maya 🧚‍♀️ Price :Rm129 free postage sem add rm7 for ss

Material :Moss crepe with high quality lace patch
Ukuran size :S /M only
Bahu :14.5-15
Dada:36-38
Labuh baju :29
Labuh tgn :23
Labuh skirt :43
Pinggul :36 🧚‍♀️pingang bergetah 🧚‍♀️hidden zip belakang baju 🧚‍♀️hidden zip tgn ( easy wudhu)
🧚‍♀️lace di pingang

#bajukurung #bajukurungmoden #blouse #blousemurah #bajudinner #sayajualonline #bajumalaysia #sayajualmurah #busanamuslim #bajumuslimah #semuasizeada #trustedseller #trustedshop #minikurung #dresscantik #bajukurungterkini #instashopping #blauslabuh #dresslabuh #skirt #ootd #kebaya #bajukebaya
User Image ct.fiq_couture Posted: Jan 23, 2018 12:33 PM (UTC)

0 0 Normal
KURUNG PAHANG MELATI
.
==================================
APA KELEBIHAN KURUNG PAHANG MELATI?
.
=================================
.
☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan kurung moden plain dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke sekolah/ pejabat maupun kemana saja..kain lipat batik menyerlah keayuan sis untuk tampil nampak lebih anggun & bergaya
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda.
.
☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan kurung basic tanpa risau. Kain Duyung yg fully getah dipinggang dan berzip disisi lebih meyakinkan si pemakai.
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe.
.
☑️ SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan
.
HARGA :
RM110 sm
RM115 ss
.
Free pos
.
▶ORDER boleh WhatsApp :
011-33.53.83.25
.
.
#bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri
User Image ct.fiq_couture Posted: Jan 23, 2018 12:33 PM (UTC)

0 0 Normal
KURUNG PAHANG MELATI
.
==================================
APA KELEBIHAN KURUNG PAHANG MELATI?
.
=================================
.
☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan kurung moden plain dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke sekolah/ pejabat maupun kemana saja..kain lipat batik menyerlah keayuan sis untuk tampil nampak lebih anggun & bergaya
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda.
.
☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan kurung basic tanpa risau. Kain Duyung yg fully getah dipinggang dan berzip disisi lebih meyakinkan si pemakai.
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe.
.
☑️ SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan
.
HARGA :
RM110 sm
RM115 ss
.
Free pos
.
▶ORDER boleh WhatsApp :
011-33.53.83.25
.
.
#bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri
User Image cumiela_shop Posted: Jan 23, 2018 12:28 PM (UTC)

1
0 Normal
🧚‍♀️Princess maya 🧚‍♀️ Price :Rm129 free postage sem add rm7 for ss

Material :Moss crepe with high quality lace patch
Ukuran size :S /M only
Bahu :14.5-15
Dada:36-38
Labuh baju :29
Labuh tgn :23
Labuh skirt :43
Pinggul :36 🧚‍♀️pingang bergetah 🧚‍♀️hidden zip belakang baju 🧚‍♀️hidden zip tgn ( easy wudhu)
🧚‍♀️lace di pingang

#bajukurung #bajukurungmoden #blouse #blousemurah #bajudinner #sayajualonline #bajumalaysia #sayajualmurah #busanamuslim #bajumuslimah #semuasizeada #trustedseller #trustedshop #minikurung #dresscantik #bajukurungterkini #instashopping #blauslabuh #dresslabuh #skirt #ootd #kebaya #bajukebaya
User Image ct.fiq_couture Posted: Jan 23, 2018 12:33 PM (UTC)

0 0 Normal
KURUNG PAHANG MELATI
.
==================================
APA KELEBIHAN KURUNG PAHANG MELATI?
.
=================================
.
☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan kurung moden plain dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke sekolah/ pejabat maupun kemana saja..kain lipat batik menyerlah keayuan sis untuk tampil nampak lebih anggun & bergaya
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda.
.
☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan kurung basic tanpa risau. Kain Duyung yg fully getah dipinggang dan berzip disisi lebih meyakinkan si pemakai.
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe.
.
☑️ SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan
.
HARGA :
RM110 sm
RM115 ss
.
Free pos
.
▶ORDER boleh WhatsApp :
011-33.53.83.25
.
.
#bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri
User Image ct.fiq_couture Posted: Jan 23, 2018 12:33 PM (UTC)

0 0 Normal
KURUNG PAHANG MELATI
.
==================================
APA KELEBIHAN KURUNG PAHANG MELATI?
.
=================================
.
☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan kurung moden plain dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke sekolah/ pejabat maupun kemana saja..kain lipat batik menyerlah keayuan sis untuk tampil nampak lebih anggun & bergaya
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda.
.
☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan kurung basic tanpa risau. Kain Duyung yg fully getah dipinggang dan berzip disisi lebih meyakinkan si pemakai.
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe.
.
☑️ SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan
.
HARGA :
RM110 sm
RM115 ss
.
Free pos
.
▶ORDER boleh WhatsApp :
011-33.53.83.25
.
.
#bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri
User Image ct.fiq_couture Posted: Jan 23, 2018 12:32 PM (UTC)

1
0 Normal
KURUNG PAHANG MELATI
.
==================================
APA KELEBIHAN KURUNG PAHANG MELATI?
.
=================================
.
☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan kurung moden plain dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke sekolah/ pejabat maupun kemana saja..kain lipat batik menyerlah keayuan sis untuk tampil nampak lebih anggun & bergaya
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda.
.
☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan kurung basic tanpa risau. Kain Duyung yg fully getah dipinggang dan berzip disisi lebih meyakinkan si pemakai.
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe.
.
☑️ SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan
.
HARGA :
RM110 sm
RM115 ss
.
Free pos
.
▶ORDER boleh WhatsApp :
011-33.53.83.25
.
.
#bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri
User Image cumiela_shop Posted: Jan 23, 2018 12:28 PM (UTC)

1
0 Normal
🧚‍♀️Princess maya 🧚‍♀️ Price :Rm129 free postage sem add rm7 for ss

Material :Moss crepe with high quality lace patch
Ukuran size :S /M only
Bahu :14.5-15
Dada:36-38
Labuh baju :29
Labuh tgn :23
Labuh skirt :43
Pinggul :36 🧚‍♀️pingang bergetah 🧚‍♀️hidden zip belakang baju 🧚‍♀️hidden zip tgn ( easy wudhu)
🧚‍♀️lace di pingang

#bajukurung #bajukurungmoden #blouse #blousemurah #bajudinner #sayajualonline #bajumalaysia #sayajualmurah #busanamuslim #bajumuslimah #semuasizeada #trustedseller #trustedshop #minikurung #dresscantik #bajukurungterkini #instashopping #blauslabuh #dresslabuh #skirt #ootd #kebaya #bajukebaya
User Image ct.fiq_couture Posted: Jan 23, 2018 12:32 PM (UTC)

1
0 Normal
KURUNG PAHANG MELATI
.
==================================
APA KELEBIHAN KURUNG PAHANG MELATI?
.
=================================
.
☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan kurung moden plain dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke sekolah/ pejabat maupun kemana saja..kain lipat batik menyerlah keayuan sis untuk tampil nampak lebih anggun & bergaya
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda.
.
☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan kurung basic tanpa risau. Kain Duyung yg fully getah dipinggang dan berzip disisi lebih meyakinkan si pemakai.
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe.
.
☑️ SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan
.
HARGA :
RM110 sm
RM115 ss
.
Free pos
.
▶ORDER boleh WhatsApp :
011-33.53.83.25
.
.
#bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri
User Image zarafaghira_wardrobe Posted: Jan 23, 2018 12:32 PM (UTC)

0 0 Normal
Tinggal 8 pasang lg.. saiz SS, M dan L .
💋 Uoll nak nampak Serious cantik,style n meletop sangat ,wajib grab KURUNG MODEN Starina Amor Vintage , KAIN LIPAT BATIK memang nampak uoll ayu..seperti bunga mekar di pagi hari berbau harum segar..
.
💋suka corak kurung moden ni..yelah ENGLISH EUROPIAN DESIGN memang feberet design.nampak CLASSY & MEWAH kan.. .
💋Apa ?? leceh nak menggosok?? tak payah menggosok .very minimal iron .material super ESKLUSIF ni kami produce sendiri tau .menggunakan material Starina Cotton Crepe. bila uoll pegang ,rasa sendiri material mahal ni memang lembut, berflowy cantik..agak 'strectable' ,permukaan kain yang tidak licin dan bergaris dan tahan lasak. 💪
.
Harga Asal Baju yang sangat special ni RM180,
NOW..nak OFFER je..jeng..jeng..jeng

RM 120 JER..postage SM 7, SS- 12

Nak layanan segera wassap 0139759884
Klik link kt bio
.
.
#bajukurung#bajukurungonline
#bajukurungmurah#minikurung
#bajukurungmalaysia#sale
#jualanmurah#jualanmurahbajukurung
#promosipenghabisanstok
#promosi#sale#bajukurungpromosi
#hargapromosibajukurung#salebajukurung
#bajukurungsongket#bajukurungpahang
#bajukurungmoden#bajukurungdokoh
#bajukurungbatik#bajucorakbatik#bajubatik
#shawl#instantshawl#instantshawlmurah
#sale#promo #salebajukurung #promosibajukurung
User Image cumiela_shop Posted: Jan 23, 2018 12:28 PM (UTC)

1
0 Normal
🧚‍♀️Princess maya 🧚‍♀️ Price :Rm129 free postage sem add rm7 for ss

Material :Moss crepe with high quality lace patch
Ukuran size :S /M only
Bahu :14.5-15
Dada:36-38
Labuh baju :29
Labuh tgn :23
Labuh skirt :43
Pinggul :36 🧚‍♀️pingang bergetah 🧚‍♀️hidden zip belakang baju 🧚‍♀️hidden zip tgn ( easy wudhu)
🧚‍♀️lace di pingang

#bajukurung #bajukurungmoden #blouse #blousemurah #bajudinner #sayajualonline #bajumalaysia #sayajualmurah #busanamuslim #bajumuslimah #semuasizeada #trustedseller #trustedshop #minikurung #dresscantik #bajukurungterkini #instashopping #blauslabuh #dresslabuh #skirt #ootd #kebaya #bajukebaya
User Image ct.fiq_couture Posted: Jan 23, 2018 12:32 PM (UTC)

0 0 Normal
KURUNG PAHANG MELATI
.
==================================
APA KELEBIHAN KURUNG PAHANG MELATI?
.
=================================
.
☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan kurung moden plain dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke sekolah/ pejabat maupun kemana saja..kain lipat batik menyerlah keayuan sis untuk tampil nampak lebih anggun & bergaya
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda.
.
☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan kurung basic tanpa risau. Kain Duyung yg fully getah dipinggang dan berzip disisi lebih meyakinkan si pemakai.
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe.
.
☑️ SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan
.
HARGA :
RM110 sm
RM115 ss
.
Free pos
.
▶ORDER boleh WhatsApp :
011-33.53.83.25
.
.
#bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri
User Image cumiela_shop Posted: Jan 23, 2018 12:27 PM (UTC)

0 0 Normal
🧚‍♀️Princess maya 🧚‍♀️ Price :Rm129 free postage sem add rm7 for ss

Material :Moss crepe with high quality lace patch
Ukuran size :S /M only
Bahu :14.5-15
Dada:36-38
Labuh baju :29
Labuh tgn :23
Labuh skirt :43
Pinggul :36 🧚‍♀️pingang bergetah 🧚‍♀️hidden zip belakang baju 🧚‍♀️hidden zip tgn ( easy wudhu)
🧚‍♀️lace di pingang

#bajukurung #bajukurungmoden #blouse #blousemurah #bajudinner #sayajualonline #bajumalaysia #sayajualmurah #busanamuslim #bajumuslimah #semuasizeada #trustedseller #trustedshop #minikurung #dresscantik #bajukurungterkini #instashopping #blauslabuh #dresslabuh #skirt #ootd #kebaya #bajukebaya
User Image ct.fiq_couture Posted: Jan 23, 2018 12:32 PM (UTC)

0 0 Normal
KURUNG PAHANG MELATI
.
==================================
APA KELEBIHAN KURUNG PAHANG MELATI?
.
=================================
.
☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan kurung moden plain dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke sekolah/ pejabat maupun kemana saja..kain lipat batik menyerlah keayuan sis untuk tampil nampak lebih anggun & bergaya
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda.
.
☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan kurung basic tanpa risau. Kain Duyung yg fully getah dipinggang dan berzip disisi lebih meyakinkan si pemakai.
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe.
.
☑️ SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan
.
HARGA :
RM110 sm
RM115 ss
.
Free pos
.
▶ORDER boleh WhatsApp :
011-33.53.83.25
.
.
#bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri
User Image tunic.longtop Posted: Jan 23, 2018 12:32 PM (UTC)

0 0 Normal
❤❤ QISYAA BLOUSE (READY STOCK) ❤❤
.
✔️ Design labuh super sopan dengan kombinasi 2 tone warna mewah seriously buat rasa konfiden dan best je bila pakai. Ayu dan gojes gituh. Sesuai di match dengan palazzo labuh/skirt kembang.
_
✔️ Material dubai como crepe. Sangat selesa, tidak jarang dan mudah iron, pakai seharian pun rasa selesa macam tak nak tukar baju lain dah! 😁
_
✔️ Wudhu dan bf friendly. Uolls jangan risau. Dah ada zip ditangan, mudah nak buka bila nak berwudhuk. Dan special for mommies, ada zip di dada. Senang nak bf baby nanti😁👌
.
HARGA 1 HELAI :
.
🌷Size S - XL : RM 69
.
🌷Size 2XL - 5XL : RM 75
.
📣 HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA
.
📲 Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details.
.
#longtop #blouse #klikpengantinmusimsalju #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #teammawarexclusive #humairadesign #blousehitam #mardinasafiyyahijab #ctdk #blouseputih #blousepink #qeencloset #tunicmurah #datositinurhaliza #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #adibizara #ootd #comelpipimerah #malaysia #handsockdalila #igreviewmalaysia #blouselabuh
User Image tnqladiesattire Posted: Jan 23, 2018 12:31 PM (UTC)

0 0 Normal
CAMILYA PLEATED (214 CP)

Harga :RM91 SM/RM94 SS
Termasuk pos

Fabric : Royal Silk

Nursing Friendly
Tiada dart di belakang
Potongan di bahagian tengah
Zip bahagian depan baju
Mempunyai pleated di bahagian hadapan baju
Kain Duyung
Mempunyai zip dan cangkuk

Pinggang kain : Getah pinggang + Velcro
Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin

Note :
Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect

Corak akan sedikit berbeza atas faktor jahitan secara pukal

Model memakai baju saiz XS
Tinggi model 164cm

AVAILABLE XS S M L XL

Link di bio
Whatsup terus kepada saya.
http://whatsupsaya.wasap.my
.
Join channel Telegram
https://t.me/tnq_ladiesattire
.
Kami juga menerima kad kredit.

#tnq #kurung #ladiesattire #bajuperempuan #baju #kurungmoden #bajuwanitamurah
#bajukurung #viral #jimat #wiradigital #dayaeusahawan
#bajukurung #viral #jimat
User Image ct.fiq_couture Posted: Jan 23, 2018 12:31 PM (UTC)

1
0 Normal
KURUNG PAHANG MELATI
.
==================================
APA KELEBIHAN KURUNG PAHANG MELATI?
.
=================================
.
☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan kurung moden plain dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke sekolah/ pejabat maupun kemana saja..kain lipat batik menyerlah keayuan sis untuk tampil nampak lebih anggun & bergaya
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda.
.
☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan kurung basic tanpa risau. Kain Duyung yg fully getah dipinggang dan berzip disisi lebih meyakinkan si pemakai.
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe.
.
☑️ SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan
.
HARGA :
RM110 sm
RM115 ss
.
Free pos
.
▶ORDER boleh WhatsApp :
011-33.53.83.25
.
.
#bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri
User Image merimiuclozet Posted: Jan 23, 2018 12:29 PM (UTC)

1
0 Normal
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
👗Product : Tabitha Saree Kurung
💰Price : RM125 (postage RM7 SM/RM11 SS)
🏷️Material : Stretchable denim
.
✂️ Size: S till XL
📏 Measurement :
🔸S/M tag M
Shoulder 14.5 inch
Bust 34-38 inch
Sleeve 23inch
Length 26inch
Skirt - mermaid
Waist : 24-32 inch
Skirt length : 42 inch
Hips 36-40
.
🔸L/XL tag XL
Shoulder 16 inch
Bust 38-42 inch
Sleeve 23inch
Length 26inch
Waist 28-34 inch
Skirt length : 41 inch
Hips 38-42 inch
.
📝 Descriptions:
Tidak jarang / x perlu lininh
Round neck
Back zipper
Wudhuk friendly
Kain tiada zipper
Lace di jahit di lengan dan bawah baju
Dart di bahagian depan baju
Organza di bahagian kain untuk beralun
.
TO ORDER, CLICK LINK IN THE BIO or,
📲 WHATSAPP 0111 446 46 27
📲 WHATSAPP 0111 446 46 27
📲 WHATSAPP 0111 446 46 27
.
#sayajual #sayajualblouse #blouse #blousemurah #bajukurung #bajukurungmurah #sayajualbajukurung #peplum #bajukurungpeplum #sayajualpeplum #peplummurah #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #ootd #ladies #women #girls #fashion #merimiuclozet #tshirtmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #perniagaanonline #shoppingonline #moodrepublik #kebayamurahmalaysia #GGAgentMC #GGagent #TabithaSaree #TabithaSareeMC

Hashtags found on this page