Toggle navigation

#backsupport20,446 POSTS

Post Content
User Image premiumbeautiful_kl Posted: Jan 20, 2018 7:25 AM (UTC)

1
2 Normal
Sebelumni besar orangnya sekarang kecil.. Terbaru lebih kemas dan AWET MUDA. Kita mungkin tidak dianugerahi dengan bentuk badan yg memukau. Tapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman! Bagaimana caranya?
Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni.
.

PB satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Pilihan ramai wanita utk kemaskan bentuk badan terpantas. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas FIT & FIRM. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis .. PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #waistshaperindonesia #pelangsingindo #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat #korsetperamping
#bengkung #korsetmedan #waistshaperjakarta #wanitaindonesia #korsetperampingbadan
#korsetselesa #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan
User Image premiumbeautiful_kl Posted: Jan 20, 2018 6:21 AM (UTC)

1
2 Normal
Ramai nak kesan KEMAS LANGSING tu dengan PANTAS! Kini, ada peluang instantshaping 5 minit..
.

Meh tengok testimoni ni. Tak perlu diet, tak perlu senaman ketat, tak perlu sedut lemak... Tu smua kena konsisten buat. Now sepantas 5 minit dh melentik..Bagaimana caranya?
Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni..
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #waistshaperindonesia #korsetkesihatan #nakkuruskanbadan #korsetselesa #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat #wanitaindonesia
#bengkung #bodyshapingmaker #korsetmedan #pelangsingindo #perutkempis
#korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #waistshaperjakarta
User Image premiumbeautiful_kl Posted: Jan 20, 2018 6:19 AM (UTC)

1
3 Normal
Mommy baru lepas bersalin bentuk badan tak kemas Dan kembang. Nekad nak kemaskan bentuk badan dengan #PelangsingBadan PB.. Alhamdulillah makin jelita bak bidadari pula😍
.

Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kalian masih boleh pasang badan dgn PB..
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & tak rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis .. PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #waistshaperindonesia #pelangsingindo #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat #korsetperamping
#bengkung #korsetmedan #waistshaperjakarta #wanitaindonesia #korsetperampingbadan
#korsetselesa #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan
User Image premiumbeautiful_kl Posted: Jan 20, 2018 6:17 AM (UTC)

1
1 Normal
Ramai nak kesan KEMAS LANGSING tu dengan PANTAS! Kini, ada peluang instantshaping 5 minit..
.

Meh tengok testimoni ni. Tak perlu diet, tak perlu senaman ketat, tak perlu sedut lemak... Tu smua kena konsisten buat. Now sepantas 5 minit dh melentik..Bagaimana caranya?
Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni..
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #waistshaperindonesia #korsetkesihatan #nakkuruskanbadan #korsetselesa #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat #wanitaindonesia
#bengkung #bodyshapingmaker #korsetmedan #pelangsingindo #perutkempis
#korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #waistshaperjakarta
User Image azza.amri Posted: Jan 20, 2018 6:14 AM (UTC)

3
1 Normal
Kalau nak cantik langsing Jangan sorang-sorang je.. Ajak lah kawan sama.. Baru best friend😆
.

Dulu besar orangnya sekarang kecil.. Terbaru lebih mengecik dan AWET MUDA. Kita mungkin tidak dianugerahi dengan bentuk badan yg memukau. Tapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman! Bagaimana caranya?
Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni.
.

PB satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Pilihan ramai wanita utk kemaskan bentuk badan terpantas. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas FIT & FIRM. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis .. PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #waistshaperindonesia #pelangsingindo #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat #korsetperamping
#bengkung #korsetmedan #waistshaperjakarta #wanitaindonesia #korsetperampingbadan
#korsetselesa #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan
User Image premiumbeautiful_kl Posted: Jan 20, 2018 4:43 AM (UTC)

0 1 Normal
Ramai nak kesan KEMAS LANGSING tu dengan PANTAS! Kini, ada peluang instantshaping 5 minit..
.

Meh tengok testimoni ni. Tak perlu diet, tak perlu senaman ketat, tak perlu sedut lemak... Tu smua kena konsisten buat. Now sepantas 5 minit dh melentik..Bagaimana caranya?
Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni..
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #waistshaperindonesia #korsetkesihatan #nakkuruskanbadan #korsetselesa #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat #wanitaindonesia
#bengkung #bodyshapingmaker #korsetmedan #pelangsingindo #perutkempis
#korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #waistshaperjakarta
User Image lifeformchairs Posted: Jan 19, 2018 7:48 PM (UTC)

lifeformchairs
9
1 Normal
Sleek + elegant! 🖤🖤🖤
Lepas bersalin, part paling susah nak jaga ialah punggung, peha & perut. Punggung lebar nak dirapat & dikecilkan semula. Perut pula sudah tentu nak dikempiskan semula. .
.
Bersalin normal biasanya terus boleh berbengkung. Tapi kalau bersalin czer, kualiti & jenis bengkung apa yang nak dipakai tu nak dipastikan betul2. Lepas czer, paling utama, jahitan tu nak bagi cepat baik & elak kena jangkitan. .
.
Kelebihan korset PB, ia satu-satunya korset ber FIR. Direka 70% untuk kesihatan luar & dalam & 30% untuk kecantikan. Rahim jatuh, rahim tak sihat, in Sha Allah bagus pakai PB ni. Pakai PB tak payah susah-susah nak siapkan batu tungku. Pakai PB umpama dapat 5x sesi #bertungku. Warm je rasa pada kawasan perut & rahim tu.
.
.
PB ni ada 3 helai: #longbra , #waistnipper & #longgirdle . Senang sangat nak pakai. Tak sampai 5 minit. Selesa. Tak terasa macam pakai korset tapi badan dipegang kemas. Jangan terkejut kalau seluar jeans lama cepat boleh muat pakai. .
.
PB juga Pilihan those with #back pain , #slipdisc atau scoliosis as #backsupport . Kita yang baru bersalin ni lagi kerap sakit pinggang kan. Kalau tak jaga postur badan masa menyusu baby, angkat baby dsb, mulalah terasa tangkap kat belakang tu. .
.
Berbaloikan pakai #korsetpembentukanbadan ni? Lagi berbaloi-baloi bila pakai boleh dapat CASH.

Hubungi Olyn untuk kirakan saiz & harga PB
#mitrabisnis #onlinebussines #bisnesonline #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulbrunei #korsetjakarta #korsetbakarlemak #korsetperut #kuruskanbadan #kuruscepat #kuruscarasihat #korsetmoden #brunei_ig #bruneipromo #yearendsale #lazada #premiumbeautifulindonesia
User Image bodytracefit Posted: Jan 19, 2018 3:25 PM (UTC)

53
0 Normal
Ayeeeee check out that silhouette @getuptoparr with her #BodyTraceFitCoreTrainer on 😍😜💃🏽
.
.
Hit the Link in the bio to get your #BodyTraceFitCoreTrainer $60 for just 1 or 2 of them for $100!!! I ship worldwide. If you’re in Cleveland you can give me a call (310-709-4467) to grab one locally. Sizes XS-XXXL #waistgang #core #sweatbelt #waistbelt #abs #sixpack #waisttrainer #coretrainer #backsupport
.
The Core Trainer comfortably creates that cinched waist line, while supporting your back and elongating your spine all at once. This can be worn directly on your skin, or on top of a thin shirt to reap the best results. This will indeed increase your calorie burn over all by contracting those abdominal muscles the entire duration during your workout. .
.
Can be worn throughout the day as well, work day, relaxing day lol whatever your preference. I recommend washing this on gentle cycle and air drying. Also when you take it off, leave it open to air dry rather than closing it up. .
.
Everyone’s comfort level will be different, some people say they sleep in it, wear it all day, workout in it only etc...it’s what works best for you. #snatched
User Image sankomlebanon Posted: Jan 19, 2018 3:07 PM (UTC)

11
0 Normal
Patent Sankom fitness-wear is the perfect outfit for flat tummy, slim waist and butt lift effect

مشدات سانكوم الطبیة الریاضیة ھي الملابس المثالیة لشد
وتنحیف الجسم
ھذه المشدات الطبیة :
*تخفي بروز البطن وترھلات الجسم
*تمنع ظھور السیلولیت
*تعطي الجسم مظھر جمیل

#sankom #switzerland #beauty #bodyshape #fit
#fitness #shapewear #bodyshaper #weightloss
#curves #sankomlebanon #backsupport
Where will you take your MEGAComfort #insoles this weekend? Our sleek dual layer memory foam insoles will reduce pain and fatigue with every step.
User Image xx_lynz.jo_xx Posted: Jan 19, 2018 2:46 PM (UTC)

16
0 Sierra
User Image premiumbeautiful_kl Posted: Jan 19, 2018 2:36 PM (UTC)

3
2 Normal
Ramai nak kesan KEMAS LANGSING tu dengan PANTAS! Kini, ada peluang instantshaping 5 minit..
.

Meh tengok testimoni ni. Tak perlu diet, tak perlu senaman ketat, tak perlu sedut lemak... Tu smua kena konsisten buat. Now sepantas 5 minit dh melentik..Bagaimana caranya?
Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni..
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #waistshaperindonesia #korsetkesihatan #nakkuruskanbadan #korsetselesa #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat #wanitaindonesia
#bengkung #bodyshapingmaker #korsetmedan #pelangsingindo #perutkempis
#korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #waistshaperjakarta
User Image ina_bain Posted: Jan 19, 2018 2:35 PM (UTC)

1
0 Normal
Ini kisah kawan saya. Sejak saya kenal, dia selalu je mengalami #sakitbelakang yg teruk.
.
Memang selalu kena #inject tapi dia kata kadang2 #injection tu dah tak berkesan utk #mengurangkansakitbelakang dia.
.
Rupa2nya dia pernah #lumpuh akibat mengalami kemalangan yg teruk.
.
Lepas the last time dia sakit belakang yg teruk, saya pun suggest kat dia #waistnipper dr #premiumbeautiful #korset .
.
Alhamdulillah!
Dia dpt merasai perubahan yg sgt ketara. Sebab kerja dia memerlukan dia #banyakberjalan dan #berdirilama , selalu je sakit belakang lepas tu.
.
Lepas pakai #supportbelakang waistnipper ni, bukan sahaja dia tak sakit belakang, dia pun dah tak perlu injection. #sakitkaki pun dah hilang.
.
Memang waistnipper ni dlm membantu pesakit yg mengalami #backpain yg kronik dan berpanjangan.
.
Roger saya utk try.
.

#premiumbeautifulklia #premiumbeautifulklia2 #premiumbeautifulmaran #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifuldesaria #premiumbeautifulnilai #premiumbeautifulsalak #premiumbeautifulsepang #premiumbeautifulkuantan #premiumbeautifulmantin #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulindonesia
#backsupport #lumbarspine #tulangbelakang
User Image azza.amri Posted: Jan 19, 2018 1:26 PM (UTC)

8
1 Normal
My client a banker.. Suka workout masalahnya bentuk badan tak kemas.. Perut makin gelebeh.. Pesan beliau Sambil workout pakai PB.. Hasilnya mmg superb..
.

3 minggu pakai #pelangsingbadan PB Sambil workout Alhamdulillah perut yg gelebeh kini kempis.. Ada penurunan berat badan. Lebih confident dengan PB bila nak bersenam coz selesa tidak terbatas setiap pergerakan. .

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #waistshaperindonesia #korsetkesihatan #nakkuruskanbadan #korsetselesa #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat #wanitaindonesia
#bengkung #bodyshapingmaker #korsetmedan #pelangsingindo #perutkempis
#korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #waistshaperjakarta

Hashtags found on this page