Toggle navigation

#backsupport18,785 POSTS

Post Content
User Image wuju_fitness Posted: Nov 19, 2017 2:31 PM (UTC)
6
0 Normal
Check out our Back Brace! It provides comfortable support and stability. It's available on #amazon http://ow.ly/z2xq30gDCr5 #shopping #onlinestore #shop #backsupport #supportbelt #shopping #onlineshopping #painrelief #backpain #pain
User Image azza.amri Posted: Nov 19, 2017 2:25 PM (UTC)
14
1 Normal
Cantik sungguh @izaraaishahofficial .. Bagai kulihat seorang bidadari mlmni... #SelamatPengantinBaru Izara dari admin #PremiumBeautifulKL.. Semoga kekal hingga ke jannah..
.

Cantik bentuk badan Izara kan... Dgn #busanapengantin yg Elegance menampakkan Izara bagai seorang puteri raja di #majlispersandingan beliau.. .
.

Those yg akan naik pelamin.. Nak kemaskan bentuk badan masih ada cara yg pantas...
Hanya "touch up" sikit dgn PREMIUM BEAUTIFUL.. PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 .
.

#Buncit #raikancinta #solusikurus #bridetobe #korsetkesihatan #malaywedding #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #kerjakahwin #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#mahligaicinta #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetkl #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan
User Image premiumbeautiful_kl Posted: Nov 19, 2017 2:02 PM (UTC)
17
1 Normal
Cantik sungguh @izaraaishahofficial .. Bagai kulihat seorang bidadari mlmni... #SelamatPengantinBaru Izara dari admin #PremiumBeautifulKL.. Semoga kekal hingga ke jannah..
.

Cantik bentuk badan Izara kan... Dgn #busanapengantin yg Elegance menampakkan Izara bagai seorang puteri raja di #majlispersandingan beliau.. .
.

Those yg akan naik pelamin.. Nak kemaskan bentuk badan masih ada cara yg pantas...
Hanya "touch up" sikit dgn PREMIUM BEAUTIFUL.. PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 .
.

#Buncit #raikancinta #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #jakarta #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#mahligaicinta #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetkl #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan
User Image azza.amri Posted: Nov 19, 2017 1:56 PM (UTC)
10
2 Normal
Kita mungkin tidak dianugerahi dengan bentuk badan yg memukau. Tapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman! Bagaimana caranya?
Hanya "touch up" sikit dgn PREMIUM BEAUTIFUL..
.

Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 .
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #jakarta #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #bengkungterbaik #waisttrainerBrunei #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetkl #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan
User Image premiumbeautiful_kl Posted: Nov 19, 2017 1:43 PM (UTC)
6
1 Normal
Kita mungkin tidak dianugerahi dengan bentuk badan yg memukau. Tapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman! Bagaimana caranya?
Hanya "touch up" sikit dgn PREMIUM BEAUTIFUL..
.

Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 .
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #jakarta #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #bengkungterbaik #waisttrainerBrunei #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetkl #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan
User Image azza.amri Posted: Nov 19, 2017 1:39 PM (UTC)
7
4 Normal
Memang jatuh cinta dengan PREMIUM BEAUTIFUL ni... Kalau dh melekap di badan lg rasa sayang nak jaga badan lebih cantik & sihat... Tak percaya grab sepasang 2 PREMIUM BEAUTIFUL harini dgn HARGA PROMO..😍
.

Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 . .

#Buncit #bengkungibu #bakarlemakpantas #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #jakarta #bruneishop #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #bengkungterbaik #waisttrainerBrunei #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetkl #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan
Does your mattress SAG like this⁉️Fix it from UNDERNEATH it with MATTRESS HELPER 💲💕59 ♻️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 #star #reviews Give the GIFT of 💤SLEEP 💙💝MATTRESS HELPER #sagging #bed #firm #backsupport #likenew #save #money #mom #mother #gift #giftideas #sleep #sleeping #health #love #problemsolver #solution #insomnia #beds #mattressshopping #wow #beforeandafter #Boston #Newyork #Chicago #hardwork #dream www.mattresshelper.com #goodkarma www.mattresshelper.com
User Image mattresshelper Posted: Nov 19, 2017 11:02 AM (UTC)
samsclub
11
4 Normal
GOOD MORNING 🌅How did you sleep 😴 GET THAT ✨✨NEW✨✨ MATTRESS FEEL 💲59 online EVERYWHERE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 STAR REVIEWS
REDO YOUR BEDROOM and #sleep better with MATTRESS HELPER under
#mattress #firmer #backsupport #backpain #backache #insomnia #sleepdeprivationin #snoozing #stress #caffeine #restless #redo #remodel #melantonin #snoring #sleepapnea www.mattresshelper.com THE Most AFFORDABLE way to get a GOOD NIGHT SLEEP 💤💤🎉🎉 MATTRESS HELPER an under mattress firmer ➕support underneath your SAGGING #BED #patented #madeinamerica www.mattresshelper.com
User Image premiumbeautiful_kl Posted: Nov 19, 2017 8:30 AM (UTC)
10
1 Normal
Memang jatuh cinta dengan PREMIUM BEAUTIFUL ni... Kalau dh melekap di badan lg rasa sayang nak jaga badan lebih cantik & sihat... Tak percaya grab sepasang 2 PREMIUM BEAUTIFUL harini dgn HARGA PROMO..😍
.

Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 . .

#Buncit #bengkungibu #bakarlemakpantas #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #jakarta #bruneishop #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #bengkungterbaik #waisttrainerBrunei #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetkl #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan
User Image tara_fitmom Posted: Nov 19, 2017 4:12 AM (UTC)
34
1 Normal
Hey fitfam! I’m looking for a waist trainer that also offers back support. Need recommendations! Thanks!!
#waisttrainer #backsupport #oldlady #backproblems #fitmom #fitfam #fitfriends #fitnessadvice #help #fitness #fitlife #gymlife
User Image kafisio Posted: Nov 18, 2017 5:41 PM (UTC)
42
2 Normal
kafisio 22h ago
Pra quem ficou uma semana sem treinar até que saiu direitinho! Variação do Back Support. #PoleDance #PrincessPoleDance #BackSupport #VariaçãoDoBackSupport
User Image blza_fitwear Posted: Nov 18, 2017 3:03 PM (UTC)
10
0 Normal
User Image premiumbeautiful_kl Posted: Nov 18, 2017 2:29 PM (UTC)
7
1 Normal
DI PREMIUM BEAUTIFUL KL HARGA MEMANG MAMPU MILIK! SERVICE TERBAIK! NAK PAKAI PB INGAT PB KL .. SPECIAL PROMO JIMAT SEHINGGA RM500! .
.

Korang tengah survey korset untuk kemaskan bentuk badan kan.. Jom dapatkan sepasang Premium Beautiful ni.. Pilihan No. 1 wanita masa kini di Malaysia, Brunei, Indonesia & Singapore!!!
.

Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 .
.

#Buncit #bengkungibu #bakarlemakpantas #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #jakarta #cikgusekolahmalaysia #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #bengkungterbaik #waisttrainerBrunei #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetkl #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan
User Image azza.amri Posted: Nov 18, 2017 2:26 PM (UTC)
8
3 Normal
Kita mungkin tidak dianugerahi dengan bentuk badan yg memukau. Tapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman! Bagaimana caranya?
Hanya "touch up" sikit dgn PREMIUM BEAUTIFUL..
.

Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 .
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #jakarta #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #bengkungterbaik #waisttrainerBrunei #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetkl #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan
User Image sawiyah_samsudin Posted: Nov 18, 2017 8:55 AM (UTC)
2
0 Normal
Amalan bertungku & berbengkung
.
.
Kedua2 amalan memang boleh dikatakan wajib bagi setiap wanita yang baru lepas bersalin supaya kembali sihat dan cergas.
.
.
Gunakan Premium Beautiful sebagai alternative kerana fungsi bertungku & berbengkung ada dalam 1 set PB
.
.
Kenapa perlu memilih PB
1. Rahim akan lebih cepat kecut
2. Menperbetulkan kedudukan rahim
3. Badan akan sentiasa hangat dan selesa
4. Membantu mengeluarkan angin dalam badan
5. Mwmbantu mengelakkan bengkak susu dan melancarkan pengeluaran susu badan
6. Mengempiskan perut dan mengecilkan punggung yang melebar
7. membantu meyokong payudara, tulang belakang dan pinggang
8. Berat badan akan mudah turun dan bentuk badan yang lebih kemas
9. mengurang dan menghilangkan stretchmark
10. mengembalikan keanjalan aset. Premium Beautiful Expert
Sawiyah Samsudin
What'sapp www.wasap.my/+60193194923.

#premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulelegence #premiumbeautifulclassic #premimbeautifulmurah #waistsupport #slipdisc #backsupport #bengkungmama #waisttrimmer #bengkungperut #bengkungbuncit #tulangbelakang #bongkok #bengkungbersalin #bengkungmoden #kurustanpaubat #premiumbeautifulsemenyih #premiumbeautifuln9 #pbexpertselangor #pbexpertnegerisembilan #pbexpertawie
User Image durabodyusa Posted: Nov 17, 2017 10:31 PM (UTC)
21
1 Normal
#fitnesslifestyle #workoutbelts #Powerlifting #gym #nationals #blackfriday #backsupport
******************************* Be on the outlook for our Black Friday Specials . Top Quality Belts!

Train Hard While Looking Good @ www.durabodyusa.com
Good Morning 🌅💤 SLEEP better with under mattress firmer for that ✨ NEW✨#mattress feel MATTRESS HELPER 💤SAGGING BED FIX #strong #support #backsupport #lumbar for your #bed #transform your #sagging #beds to #sleep better and #savemoney FOAM DESIGN #patented #reviews #unique #bedding #bedroom #likenewagain $59 #online #onlineshopping #mattressshopping www.mattresshelper.com

Hashtags found on this page