Toggle navigation

#babycrab13,791 POSTS

Post Content
User Image babycrabcrissspybyyana Posted: Nov 21, 2017 9:33 PM (UTC)
6
0 Normal
TERIMA KASIH DAN SELAMAT MENJAMU SELERA KEPADA YANG DAH DAPATKAN #BABYCRABCRISPY :) 😋 😘
.
.
TERIMA KASIH JUGA KEPADA YANG REPEAT ORDER TIAP2 BULAN WALAUPUN GAJI TAK KELUAR LAGI :P 😚 😍
.
.
#BABYCRABCRISPY
Anak2 ketam yang telah dicuci sampai hilang bau hanyir, pastu digaul dgn rempah ratus asli Cik Siti Wan Kembang.
Mmg rempah pun dah memikat bauuu nyerr. Lepas tu kami asingkan utk di buat 3 perisa iaitu BBQ, EXTRA HOT (paling laku keras) dan perisa TOMYAM THAI..
.
.
Baby Crab Crispy sememangnya amat sesuai utk penggemar makanan laut. Bahkan kami mempunyai ramai pminat setia yg repeat order berkali2. Tahun lepas jer sales kami mmg pecah kedai. Agen2 siap mengamuk sbb stok slalu x ckup, yerr lah tgh sedap mniaga,stok licin kan? Hehe..
.
.
#BABYCRABCRISPY
#JOMKrukKrakKruK
---------------------------------------------------
🦀Berat: 230g
🦀Mempunyai 15-20 ekor baby crab
🦀Di sira bersama sedikit rempah asli
🦀Rasa manis + pedas & rangup
🦀Kanak2 pun boleh makan
🦀Tidak perlu digoreng semula
🦀Boleh terus dikunyah & telan semua
🦀Produk kering, tahan lemau (min 3 bulan)
🦀Bekas kedap udara & mudah disimpan
🦀Tak hancur bila di pos
🦀Dijamin suci & halal
🦀Keluaran Bumiputra
🦀100% Buatan Muslim
.
.
3 Flavour yang terlajakk sedapppp:
🦀BBQ
🦀Extra Hot
🦀Tomyam Thai
.
.
Anda mesti cuba dan rasainya sendiri ;)
Dah cuba baru tau!
.
.
Klik link di bawah terus whatsapp kepada kami
www.wasap.my/60199924891
www.wasap.my/60199924891
www.wasap.my/60199924891

Whatsapp/telegram : +60199924891
.
.
p/s: Jangan lupa ya LIKES page @Babycrabcrispybyyana untuk promosi dan info terbaru ;)
p/p/s: TAG kawan-kawan lain juga ya, biar sama-sama merasa
#BabyCrab
#BabyCrabCrispy
User Image blackcatpiercings Posted: Nov 21, 2017 6:54 PM (UTC)
30
0 Clarendon
And i get right with my baby, I be at the mall just getting fly with my baby #yea #kylo #cancer #babycrab #4mos #julybabies #ruby #kylo
User Image jjjeongharim Posted: Nov 21, 2017 9:02 AM (UTC)
129
4 Normal
User Image babycrabcrissspybyyana Posted: Nov 21, 2017 1:54 AM (UTC)
15
0 Normal
BABY CRAB CRISPY
3 perise hop memang sedap giler r 😋:
✔BBQ (Original)
✔EXTRA HOT
✔TOMYAM THAI
.
🍴nok oyap hop unik pasal Baby Crab Crispy KrukKrakKruK
---------------------------------------------------
🍮Berat dia: 230g
🍮Ade dalam15-20 ekor baby crab
🍮Di sira dengan sikit repoh asli
🍮Rase ye manis + pedas ade jugok & hop pentingnye die rangup
🍮Budok budok pon boleh makan
🍮Dakyoh goreng mule
🍮Boleh nok kunyoh lalu ke & nok telang sekor pon boleh gok
🍮Produk kering, tahan lemau (min 3 bulan)
🍮Bekas kedap udara & mudoh disimpan
🍮Kalu kite pos op...die dop hancur pon.
✔ Memang suci & halal
✔ Hop Bumiputra buat ni
✔ 100% Buatan Muslim jugok r jangan bimbang r
.
😋 Kopok anok ketam ni boleh makang gitu je/makan nge mee goreng/nasi goreng/nasi putih/nasi lemak/spaggeti/meggi/roti
-----------------------------------------------------------
Kalu nok order, tekang r link 👇👇👇
Whatsapp:
.
http://www.wasap.my/+60199924891
.
(AGEN SOH BABY CRAB CRISPY)
------------------------------------------------------------
MARI GOK LIKE PAGE AMBER NI:
.
FB: @babycrabcrispybyyana
.
.
.
#babycrabcrispy
#babyprawncrispy
#babyfishcrispy
#babysquidspicy
#fishcrackers
#babycrabcrispy
#babycrab #babycrabcrispyterengganu
User Image pixley_dell_aquarium Posted: Nov 19, 2017 7:17 PM (UTC)
11
2 Normal
User Image cdmjcuncun Posted: Nov 19, 2017 11:07 AM (UTC)
18
0 Normal
간장반양념반 게튀김 👍

이탈리아음식코너에서 팔고있었지만 맛은 완젼한국식맛
#현대백화점 #푸드코트 #데이트 #게 #babycrab #crab #간장반양념반
User Image 1432alexdeeh Posted: Nov 19, 2017 6:04 AM (UTC)
51
1 Normal
💭🌟🙌 This is dope @darrendoesgaming 😎 #babycrab #crabbaby #Ocean #Beach #beachingit #linkup #oceanside 😎🎯🎵🎶🎧💙💭💭🌟🌟🌟🌟🌟🌟
User Image babycrabcrissspybyyana Posted: Nov 18, 2017 10:57 PM (UTC)
3
0 Normal
BABY CRAB CRISY
3 Flavours yang TERLAJAK SEDAP 😋:
✔BBQ (Original)
✔EXTRA HOT
✔TOMYAM THAI
.
🍴Keunikan Baby Crab Crispy@KrukKrakKruK
---------------------------------------------------
🍮Berat: 230g
🍮Mempunyai 15-20 ekor baby crab
🍮Di sira bersama sedikit rempah asli
🍮Rasa manis + pedas & rangup
🍮Kanak2 pun boleh makan
🍮Tidak perlu digoreng semula
🍮Boleh terus dikunyah & telan semua
🍮Produk kering, tahan lemau (min 3 bulan)
🍮Bekas kedap udara & mudah disimpan
🍮Tak hancur bila di pos
✔ Dijamin suci & halal
✔ Keluaran Bumiputra
✔ 100% Buatan Muslim
.
😋 Kopok anak ketam ni boleh di makan begitu saja/makan dengan mee goreng/nasi goreng/nasi putih/nasi lemak/spaggeti/meggi/roti
-----------------------------------------------------------
TO ORDER,
Whatsapp:
.
+6 019-9924891
.
(AGEN SAH BABY CRAB CRISPY)
------------------------------------------------------------
LIKE OUR PAGE:
.
FB: @babycrabcrispybyyana
.
.
.
#babycrabcrispy
#babyprawncrispy
#babyfishcrispy
#babysquidspicy
#fishcrackers
#babycrabcrispy
#babycrab #babycrabcrispyterengganu
User Image babycrabcrissspybyyana Posted: Nov 18, 2017 10:47 PM (UTC)
9
0 Normal
Hi semuaaa... 🌞🌞 Dah rasa ker Baby Crab yg tgh viral skrg ni? Ape lom rasa? Takut nk kunyah skali kulit? Dun worry..yg cengkerang atas tu mmg kami dh buang siap2, pastu kami dh goreng kasi rangup + taruk rempah2 skit.. Alhamdulillah, so far takde lagi cstmer kami hadapi ape2 masalah kesihatan. Klu ade pun yg mmg ade pnyakit gout pastu gatai jgk nk mkn..hehe 😆😆 Pastu yg lain ckp susah nk kunyah sepit dia sbb keras. Adeh..yg tu mmg keras laa sis oii...mau patah gigi satgi.. 😂😂 Apepun, kami dh buat kajian pun tentang produk ni bersama ngn MARDI. InsyaAllah produk berasaskan anak ketam ini dijamin suci & selamat. Kunyah lah tanpa was-was!
Jom #KrukKrakKrukKrak 😋

Whatsapp 0199924891

#babycrabcrispyterengganu #babycrab #ramen #rangup #seafood #pornfood #foodlovers #tv3 #dia #ketam

Hashtags found on this page