Toggle navigation

#aurawhite1,162,660 POSTS

Post Content
User Image dhiyacollections_ Posted: Jan 17, 2018 1:22 PM (UTC)

0 0 Normal
Anda rasa makan booster whitening sahaja tak cukup dan lambat effect ? Jum , dapatkan set combo cepat putih ni 😁
_
Dalam combo ni dapat booster whitening + booster whitening premium . Inshallah kesan lagi meletopss ! 🎉🎉
.
Berminat ? 📲 ws 01133757233 sekarang
.
#nnpearlcapsule#jemaima#glutafairy#glutapancea#honeybeevenom#aurawhite#quputeh#dollanis#kdoll#ubatpemutih#pemutihbadan#bazaarpaknil#sapotlokal#moodrepublik#whiteningpills#susumaezmurah#bellezamurah#satinskinz#juskekaldara#susukambingkurmamadu#vitaminc#bvrmurah#jamujelita#pearlwhitemurah#susumaez#beautysecret#serummurah#boosterwhitening
User Image rahsia_wanita_cantik Posted: Jan 17, 2018 1:13 PM (UTC)

1
0 Normal
Payudara JATUH, LEPER, MELAYUT, KENDUR & KECIKK?? .
.
Dari dulu asyik Cup A je??
Stress payudara tak besar2?? 😢😢
.
.
NAK PAYUDARA SAIZ CUP D?? 😍😍
.
.
Meh kami bantu
Kesan SEAWAL 7 HARI shj!!
Minum Coffee/Choco Cup D je
Perghhh...sedapp giler 😋🍫☕
.
.
Bukan je MONTOK, siap sekali KULIT PUTEH MELEPAK tau 💕
.
.
PROMO RM60
.
.
WHATSAPP : 014-3632403
WHATSAPP : 014-3632403
WHATSAPP : 014-3632403
.
.
#coffeecupd #coffecupdwhiteningbooster #bustupexpress #coffeemalaysia #coffeecupdmurah #fullplus #bconfident #aurawhite #symawhitecoffee #quputeh #perlaking #zofeabeautysecret #jamuyounggold #jamukencurgold #secrethormonpil #secretplus #coffeemontok #babiesblinkcoffee #coffeecupdhq #igshopmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #onlineshopmalaysia #onlineshopmalaysiamurah #igshopmurah #susuaset #igshopmurahonline #kosmetikmurahmalaysia #produkkecantikanmurah
#kingcoco
User Image ladiess_breast_enhancer Posted: Jan 17, 2018 1:12 PM (UTC)

4
0 Normal
SEDIHNYAA!! 😭😭
.
.
PAYUDARA MELAYUT & TAK MENARIK... HUHU.. Sedih giler!! 😭😭
Sampai hubby pun xde selera!! 😣😣
.
.
Korg ada masalah mcmni tak?? Meh nak bantu uolls MANTAPKAN payudara uolls. Kesan SEAWAL 7HARI + SKIN WHITENING sekali! 😍😍
.
.

PROMO RM60

WHATSAPP : 014-3632403
WHATSAPP : 014-3632403
WHATSAPP : 014-3632403
.
.
#coffeecupd #chococupd #coffecupdwhiteningbooster #sweetcandcup #bustupexpress #coffeemalaysia #coffeecupdmurah #fullplus #bconfident #aurawhite #symawhitecoffee #quputeh #zofeabeautysecret #jamuyounggold #jamukencurgold #secrethormonpil #secretplus #coffeemontok #babiesblinkcoffee #coffeecupdhq #igshopmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #onlineshopmalaysia #onlineshopmalaysiamurah #igshopmurah #igshopmurahmalaysia #igshopmurahonline #kosmetikmurahmalaysia #produkkecantikanmurah
User Image azzienur Posted: Jan 17, 2018 1:05 PM (UTC)

0 0 Clarendon
Adakah anda malu dan kesal dengan kulit anda yang gelap serta kering? apakah perasaan anda? Bagaimana anda merawat hati anda? Tak jumpa apa yang anda cari..?? Jangan risau dapatkan segera AURAWHITE SPARKLE DIAMOND.
__
🌟Klik pantas - wasap.my/60125955066
__
Kebaikan AURAWHITE SPARKLE DIAMOND 💕Pencerahan kulit lebih pantas
💕Kulit lebih anjal dan gebu 💕Anti Penuaan
💕Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, pigmentasi & melasma.
💕Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
💕60% kulit lebih lembap
💕Mengatasi masalah keguguran rambut
💕Mengurangkan parut & tompok hitam
💕Mengurangkan cellulite
💕Meningkat pegeluaran susu ibu
💕Sesuai untuk lelaki dan wanita
__
🔥Cara penggunaan:
Sehari 2 kali pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur dengan sukatan 2 scoop Aurawhite bersama 120ml air putih @ air sejuk (tidak dibenar menggunakan air panas kerana ia akan mematikan nutrisi kolagen tersebut)
__
💖RM160 / Jar 💖RM8 / Postage
__
Tips : Amalkan minum air putih sehari 8 gelas dan elakkan minuman berkafein dan bergas serta amalkan permakanan yang seimbang.
__
🌟Klik pantas - wasap.my/60125955066

#aurawhitesparklediamond #rugikalautakcuba #aurawhite #collagen #testimoniaurawhite
User Image dhiyacollections_ Posted: Jan 17, 2018 1:04 PM (UTC)

2
0 Clarendon
Dah penat setiap kali keluar kena makeup tebal tebal ? Sekarang tak perlu lagi 😊
_
Dengan booster whitening premium , anda akan dapat kulit yang putih , sihat , bersih dan yakin untuk keluar tanpa secalit makeup pun ! 😁
.
Berminat ? 📲 ws 01133757233 sekarang
.
#nnpearlcapsule#jemaima#glutafairy#glutapancea#honeybeevenom#aurawhite#quputeh#dollanis#kdoll#ubatpemutih#pemutihbadan#bazaarpaknil#sapotlokal#moodrepublik#whiteningpills#susumaezmurah#bellezamurah#satinskinz#juskekaldara#susukambingkurmamadu#vitaminc#bvrmurah#jamujelita#pearlwhitemurah#susumaez#beautysecret#serummurah#boosterwhitening
User Image hushhushmontok Posted: Jan 17, 2018 1:00 PM (UTC)
2
0 Normal
BELI LOVE POTION DAN MENANG!

Tarikh Penyertaan : 15 Januari - 28 Februari 2018

1st Cincin Emas
2nd Prize Rm150
3rd Prize Love Potion

3 CARA MUDAH UNTUK MENANG!

1. Beli minima sekotak Love Potion dari mana-mana pengedar sah Hush Hush Legacy. Penyertaan sah menggunakan bukti pembelian bertarikh 15 Januari - 28 Februari 2018 sahaja.

2. Like Page Hush Hush Hq di Facebook dan Follow Akaun @hushhushhq di Instagram.

3. Hantarkan resit/bukti pembelian termasuk details Nama, No. Tel, Alamat dan Email melalui Whatsapp kepada no admin 0182319707 *Tertakluk Pada Terma Dan Syarat
*Cabutan nama pemenang bertuah akan diketahui pada 10 Mac 2018 .
.
. 📲 klik link pada BIO untuk order. .
. #flashcard #prada #jomcantik #breastfirmingcream #tegangkanpayudara #bajutidurseksi #faridkamil #viral #2018 #trending #cinta #bestnine2017 #veilqueen #ebony #skincare #letscantik #quputih #majalahwanita #wanitahariini #korsetperut #abangnaktegur #hushhush #lv #prada #gucci
#aurawhite #baskinrobbins #maggie
User Image aunnie_beauty_product Posted: Jan 17, 2018 1:02 PM (UTC)

0 0 Normal
💐AURAWHITE SKIN SPA EXCLUSIVE💐
.
Antara item utama :
1) Deep Cleanser
2) Stemcell serum collagen
3) CC cream
4) Phyto Night cream
5) FREE GIFT
.
Kebaikan:
🌹 Kesan Seawal 5 hari.
🌹 Merawat komponen sel kulit secara mendalam.
🌹 Tekstur molekul yang lembut merangsang pertumbuhan sel kulit.
🌹 Kulit lebih Cerah, Anjal, Gebu, Flawless selepas menggunakannya secara konsisten. .
🌹 Produk yang mendapat permintaan yang tinggi .
🌹 95% kulit lebih anjal & tegang, 87% garis halus & tona lebih sekata, 78% pigmentasi semakin pudar, 92% kulit lebih cerah & lembap.
.
Cara penggunaan :
✔Siang : Cuci wajah dengan Deep Cleanser dan keringkan kemudian sapukan Stemcell Serum Colagen dan CC Cream ( boleh memakai alas bedak atau foundation).
✔Malam : Cuci wajah dengan Deep Cleanser dan keringkan kemudian sapukan Stemcell Serum Colagen dan Phyto Night Cream
.
👉HARGA : RM115
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#aurawhite #aurawhiteskinbeau #aurawhiteskinspa #aurawhiteskinspamurah #aurawhiteskinspaoriginal #aurawhiteskinspatrial #aurawhiteskinspatrialmurah #aurawhiteskinspatrialoriginal
User Image aunnie_beauty_product Posted: Jan 17, 2018 1:02 PM (UTC)

0 0 Normal
💐AURAWHITE TRIAL SET SKIN SPA💐
.
Antara item utama :
1) Deep Cleanser
2) Stemcell serum collagen
3) CC cream
4) Phyto Night cream
.
Kebaikan:
🌹 Kesan Seawal 5 hari.
🌹 Merawat komponen sel kulit secara mendalam.
🌹 Tekstur molekul yang lembut merangsang pertumbuhan sel kulit.
🌹 Kulit lebih Cerah, Anjal, Gebu, Flawless selepas menggunakannya secara konsisten. .
🌹 Produk yang mendapat permintaan yang tinggi .
🌹 95% kulit lebih anjal & tegang, 87% garis halus & tona lebih sekata, 78% pigmentasi semakin pudar, 92% kulit lebih cerah & lembap.
.
Cara penggunaan :
✔Siang : Cuci wajah dengan Deep Cleanser dan keringkan kemudian sapukan Stemcell Serum Colagen dan CC Cream ( boleh memakai alas bedak atau foundation).
✔Malam : Cuci wajah dengan Deep Cleanser dan keringkan kemudian sapukan Stemcell Serum Colagen dan Phyto Night Cream
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#aurawhite #aurawhiteskinbeau #aurawhiteskinspa #aurawhiteskinspamurah #aurawhiteskinspaoriginal #aurawhiteskinspatrial #aurawhiteskinspatrialmurah #aurawhiteskinspatrialoriginal #aurawhiteskinspaexclusive #aurawhiteskinspaskincare
User Image aunnie_beauty_product Posted: Jan 17, 2018 1:01 PM (UTC)

0 0 Normal
💐AURAWHITE BEAULUXE💐
.
🌹 Memutihkan kulit dengan lebih cepat & berkesan sbb ada 15x stemcell collagen berbanding produk kolagen yang lain.
🌹 Memberi tona warna pinkish @ pinkish skin complexion agar tak nampak putih pucat sebaliknya putih berseri merah jambu.
🌹 Mengawal selera makan. Memberi tenaga & kenyang sepanjang hari. So sangat sesuai untuk mereka yang nak berdiet @ berpuasa.
🌹 Melawaskan pencernaan. Perut menjadi kempis kerana pembuangan lebih lancar.
🌹 Mengatasi masalah resdung, jerawat, jeragat dan parut2 dimuka & seluruh badan.
🌹 Mengatasi masalah rambut gugur. Kuku & rambut akan lebih sihat.
.
👉HARGA : RM145
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#aurawhite #aurawhitestemcell #aurawhitestemcellmurah #aurawhitestemcelloriginal #aurawhitemurah #aurawhiteoriginal #aurawhite #aurawhitemurah #aurawhitegoldcollagen #aurawhiteoriginal #aurawhitemalaysia #aurawhitecollagentripeptide
#aurawhitecollagentripeptidemurah
#aurawhitegoldcollagentripeptide
#aurawhitegoldcollagentripeptidemurah
#aurawhitegoldtripeptide
#aurawhitegoldtripeptidemurah
#aurawhitetripeptide
#aurawhitetripeptidemurah
#aurawhitegold #aurawhitegoldmurah
#aurawhitegoldcollagen #aurawhitegoldcollagenmurah #aurawhitemurah #aurawhite #aurawhitecollagen
User Image aunnie_beauty_product Posted: Jan 17, 2018 1:01 PM (UTC)

0 0 Normal
💐AURAWHITE SPARKLE DIAMOND COLLAGEN💐
.
🌟🌟Free Whitening Body Soap + Shaker🌟🌟
.
AYDA JEBAT DEDAH RAHSIA MACAMANA NAK KULITT CERAH & GEBU SEPERTI DIA.... JAWAPANNYA?
.
Ramai peminat Ayda tegur maca mana Ayda sekarang semakin cantik nampak kulit semakin cerah gebu tak macam dulu sebab nampak ketara perbezaannya.
.
Nak tahu rahsianya Ayda mengamalkan produkk terbaru "AURAWHITE SPARKLE DIAMOND COLLAGEN" memang nampak ketara perubahan setelah Ayda mencuba 1 botol. Ayda orang pertama menjadi testimoni sebelum ia di pasarkan kerana Ayda sendiri yang nak cuba apa perbezaan produk terbaru ni. Ternyata kesannya sangat cepat kerana bahan-bahan di dalam yang berkualiti aktif untuk kulit😍😍😍
.
Mesti first time tengok botol Aurawhite warna pink kan😲 Jangan terkejut ini adalah produk keluaran terbaru dan formula terbaru gabungan bahan-bahan aktif untuk kebaikkan kulitt.
.
Keistimewaan Aurawhite Sparkle Diamond :
🌹 Kesan seawal 7 hari
🌹 Pencerahan kulit lebih pantas
🌹 Kulit lebih anjal dan gebu
🌹 Mengaktifkan penghasilan kolagen
🌹 Anti Penuaan
🌹 Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
🌹 Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, pigmentasi & melasma
🌹 Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah
🌹 60% kulit lebih lembap
🌹 Membantu masalah kulit
🌹 Mengatasi masalah keguguran rambut
🌹 Mengurangkan parut & tompok hitam
🌹 Mengurangkan cellulite
🌹 Mengurangkan rekahan pada tumit
🌹 Mengurangkan stretchmark
🌹 Melembapkan bibir yang kering
🌹 Detoxifikasi toksin dalam badan
🌹 Atasi masalah sakit sendi
🌹 Menguatkan tulang
🌹 Menurunkan kadar kolestrol
🌹 Memberi tenaga & meningkatkan stamina
🌹 Meningkat pegeluran susu ibu
🌹 Sesuai untuk lelaki dan wanita
.
CARA PENGGUNAAN AURAWHITE SPARKLE DIAMOND :
✔Campurkan 2 scoop kedalam shaker
✔Masukkan air 120ml
✔Goncang & sedia diminum
✔Amalkan 2x sehari (Pagi sebelum sarapan, malam sebelum tidur)
.
👉HARGA : RM155
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#aurawhite #aurawhitecollagen
#aurawhitebeauty
#aurawhitestemcell #aurawhitegoldcollagen #aurawhitesparklediamond #aurawhitebubbly #aurawhitemurah #aurawhitesparklediamondmurah
#aurawhitesparlediamondoriginal

penaw
User Image hushhushbymilla Posted: Jan 17, 2018 12:59 PM (UTC)

2
0 Hudson
SIAPA NAK PAYUDARA DAN PUNGGUNG TAK SEMPURNA? .
Memang majoriti daripada kita sebagai wanita, memang cukup menitikberatkan setiap perincian "asset" kita kan?
.
Pelbagai usaha dan produk, sudah di cuba tapi keputusannya menghambarkan malah jauh sekali hendak dapat seperti perubahan yang di impikan
.
Jangan terus bersedih, Love Potion dapat membantu Cik Gojes semua, untuk mendapatkan "asset" yang sempurna
.
95% pelanggan kami mengakuinya dan sangat berpuas hati dengan perubahan yang mereka rasai! .
Jom cuba sekarang, tak cuba tak tau! Kan Kan 😘😘
.
Whatsapp sekarang untuk harga diskaun kasih sayang 💓💓
.
📱Whatsapp "Hush" ke 013-5890991
📱Whatsapp "Hush" ke 013-5890991
📱Whatsapp "Hush" ke 013-5890991
.
#lovepotion #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #viral2018 #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #tipsmemikatsuami #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimpunggung #krimbesarkanpayudara #gadismelayu #pakcikhot🔥
User Image aunnie_beauty_product Posted: Jan 17, 2018 1:00 PM (UTC)

0 0 Normal
💐BUBBLY DOLL SKINCARE💐

Didalam set Bubbly skincare terdapat :

a) Bubbly Doll Soap :
🌹 Membersihkan kulit secara mendalam. Kulit semakin cerah dan berseri.
.
b) Bubbly Doll Serum :
🌹 Menyegarkan kulit serta mencerahkan kulit.
.
c) Bubbly Doll Day Cream :
🌹 Melindungi kulit dari sinaran UV dan menbantu mencerahkan kulit.
.
d) Bubbly Doll Night Cream :
🌹 Melembabkan serta menyinkirkan kulit mati pada wajah.
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#bubblydollskincare #bubblydollskincareoriginal
#bubblydollskincaremurah #bubblydollskincaremalaysia #bubblydollskincaremurahoriginal #skincareuntukremaja #aurawhitesparklediamondmurah #aurawhite #aurawhitebubblyoriginal
User Image radiancesignature_officialmy Posted: Jan 17, 2018 1:00 PM (UTC)

2
0 Normal
Apakata pengguna Le Jeune - Radiance Signature ?
.
" Baru 2 hari pakai, garis2 halus bawah mata nampak kurang. seronok sgt! "
.
✦Le Jeune Supplement✦ (For Complete Anti-Aging) - berfungsi melambatkan penuaan kulit, melembap, mencerah serta menyerikan kulit wajah serta seluruh badan.
.
.
Focus /10 :
(6) ANTI-AGING
(2) HYDRATION
(1) GLOW
(1) WHITENING
.
⏩ Le Jeune sesuai utk wanita yg mengalami masalah kedutan, jeragat di wajah dan tidak lagi merasa keanjalan dan ketegangan kulit. Dengan Le Jeune kulit kembali muda dan remaja, menghilangkan jeragat, garis2 halus dan kedutan diwajah. Hanya koyak dan minum tak perlu bancuh atau kocak.
.
Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan licin, glowing dan gebu seawal 3 hari!
.
Untuk info lebih lanjut ATAU Nak Order @ Tanya soalan ? Whatsapp sekarang!
.
📲 Taip ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
Atau beli terus di website kami, klik link di BIO.
.
*Nota : Pembayaran Debit / Credit Kad Diterima.
.
#lejeune
#lejeunebyradiancesignature
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
.
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia
#radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl
#toujouradvanced #satinskinzpremium #yuumerosehip #olicandy #ephyrapremium #secretskinkawaii #olicandyoriginal #dianzvitamin #ephyrapremiumoriginal #beautysecretshalicious #kcollycollaggen #satinskinz #glutacaps #perlashine #aurawhite #harummalam #bvrcollagen #shaklee #marykay #audela #symabeauty
User Image aunnie_beauty_product Posted: Jan 17, 2018 1:00 PM (UTC)

0 0 Normal
💐AURA WHITE BUBBLY💐
.
🌟Berperisa CANDYSWEET Strawberry yang super LAZAT😋😍
.
🌟Aurawhite Bubbly dapat membantu melindungi kulit daripada kerosakan akibat radikal bebas dan sinaran UV seterusnya menjadikan kulit anda menjadi lebih anjal, tegang dan kekal awet muda.
.
🌟Selain baik untuk kecantikan kulit, ramuan yang terkandung di dalam produk ini juga mampu memberikan kesan positif terhadap kuku, rambut, tulang dan sendi seterusnya membantu meningkatkan tahap kesihatan anda secara menyeluruh.
.
Keistimewaan Aurawhite Bubbly :
🌹 Akan mencerah & melembabkan kulit
🌹 Merangsang penghasilan collagen semulajadi remaja
🌹 Memberi tenaga & badan tak cepat letih
🌹 Bagus untuk daya ingatan terutama pelajar
🌹 Mengatasi masalah kulit berjerawat / berminyak / berparut / berjeragat
🌹 Diperkaya dengan kolagen peptida salmon, madu manuka, ekstrak biji anggur, vitamin C, E & A
🌹Mengurangkan rambut gugur & rekahan tumit kaki
🌹Menyerlahkan aura wajah
🌹Membuatkan kulit sihat bersinar dan kekal halus
🌹Mengekalkan kesihatan tubuh badan
.
🔸Kelebihan AuraWhite Bubbly ia telah Diormulasikan khas buat REMAJA sahaja.
🔸Ia juga menepati keperluan harian remaja dengan harga mampu beli
Membekalkan nutrisi terbaik untuk kecergasan remaja masa kini yang aktif / lasak.
🔸Biasanya remaja akan mengalami masalah perubahan hormon / ketidakseimbangan hormon dan terjadinya masalah kulit.
🔸Akan menambahkan keyakinan diri dengan badan yang lebih sihat serta kulit yang cantik & bersih.
🔸Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
.
Kandungan Produk :
🌟Kolagen 🌟Madu 🌟Ekstrak Strawberry 🌟Biji Anggur 🌟Vitamin C & E yang mampu memberi kesan kepada pengguna seawal 2 minggu.
.
Cara Pengambilan :
✔Masukkan 1 scoop Ke Dalam. Mulut Secara Perlahan – Lahan.
✔Biarkan 3-5 saat, serbuk itu akan cair dengan enzim air liur dan lebih cepat.
✔Ambil satu jam sebelum makan atau sebelum tidur.
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#aurawhitebubbly #aurawhitebubblymurah #aurawhitebubblyoriginal #aurawhitebeauty #aurawhitesparklediamondmurah #aurawhite #aurawhitebubblyskincare
User Image rinasshi_beauty_product Posted: Jan 17, 2018 12:59 PM (UTC)

0 0 Normal
💐AURAWHITE SKIN SPA EXCLUSIVE💐
.
Antara item utama :
1) Deep Cleanser
2) Stemcell serum collagen
3) CC cream
4) Phyto Night cream
5) FREE GIFT
.
Kebaikan:
🌹 Kesan Seawal 5 hari.
🌹 Merawat komponen sel kulit secara mendalam.
🌹 Tekstur molekul yang lembut merangsang pertumbuhan sel kulit.
🌹 Kulit lebih Cerah, Anjal, Gebu, Flawless selepas menggunakannya secara konsisten. .
🌹 Produk yang mendapat permintaan yang tinggi .
🌹 95% kulit lebih anjal & tegang, 87% garis halus & tona lebih sekata, 78% pigmentasi semakin pudar, 92% kulit lebih cerah & lembap.
.
Cara penggunaan :
✔Siang : Cuci wajah dengan Deep Cleanser dan keringkan kemudian sapukan Stemcell Serum Colagen dan CC Cream ( boleh memakai alas bedak atau foundation).
✔Malam : Cuci wajah dengan Deep Cleanser dan keringkan kemudian sapukan Stemcell Serum Colagen dan Phyto Night Cream
.
👉HARGA : RM115
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#aurawhite #aurawhiteskinbeau #aurawhiteskinspa #aurawhiteskinspamurah #aurawhiteskinspaoriginal #aurawhiteskinspatrial #aurawhiteskinspatrialmurah #aurawhiteskinspatrialoriginal
User Image rinasshi_beauty_product Posted: Jan 17, 2018 12:59 PM (UTC)

0 0 Normal
💐AURAWHITE TRIAL SET SKIN SPA💐
.
Antara item utama :
1) Deep Cleanser
2) Stemcell serum collagen
3) CC cream
4) Phyto Night cream
.
Kebaikan:
🌹 Kesan Seawal 5 hari.
🌹 Merawat komponen sel kulit secara mendalam.
🌹 Tekstur molekul yang lembut merangsang pertumbuhan sel kulit.
🌹 Kulit lebih Cerah, Anjal, Gebu, Flawless selepas menggunakannya secara konsisten. .
🌹 Produk yang mendapat permintaan yang tinggi .
🌹 95% kulit lebih anjal & tegang, 87% garis halus & tona lebih sekata, 78% pigmentasi semakin pudar, 92% kulit lebih cerah & lembap.
.
Cara penggunaan :
✔Siang : Cuci wajah dengan Deep Cleanser dan keringkan kemudian sapukan Stemcell Serum Colagen dan CC Cream ( boleh memakai alas bedak atau foundation).
✔Malam : Cuci wajah dengan Deep Cleanser dan keringkan kemudian sapukan Stemcell Serum Colagen dan Phyto Night Cream
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#aurawhite #aurawhiteskinbeau #aurawhiteskinspa #aurawhiteskinspamurah #aurawhiteskinspaoriginal #aurawhiteskinspatrial #aurawhiteskinspatrialmurah #aurawhiteskinspatrialoriginal #aurawhiteskinspaexclusive #aurawhiteskinspaskincare
User Image rinasshi_beauty_product Posted: Jan 17, 2018 12:58 PM (UTC)

0 0 Normal
💐AURAWHITE BEAULUXE💐
.
🌹 Memutihkan kulit dengan lebih cepat & berkesan sbb ada 15x stemcell collagen berbanding produk kolagen yang lain.
🌹 Memberi tona warna pinkish @ pinkish skin complexion agar tak nampak putih pucat sebaliknya putih berseri merah jambu.
🌹 Mengawal selera makan. Memberi tenaga & kenyang sepanjang hari. So sangat sesuai untuk mereka yang nak berdiet @ berpuasa.
🌹 Melawaskan pencernaan. Perut menjadi kempis kerana pembuangan lebih lancar.
🌹 Mengatasi masalah resdung, jerawat, jeragat dan parut2 dimuka & seluruh badan.
🌹 Mengatasi masalah rambut gugur. Kuku & rambut akan lebih sihat.
.
👉HARGA : RM145
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#aurawhite #aurawhitestemcell #aurawhitestemcellmurah #aurawhitestemcelloriginal #aurawhitemurah #aurawhiteoriginal #aurawhite #aurawhitemurah #aurawhitegoldcollagen #aurawhiteoriginal #aurawhitemalaysia #aurawhitecollagentripeptide
#aurawhitecollagentripeptidemurah
#aurawhitegoldcollagentripeptide
#aurawhitegoldcollagentripeptidemurah
#aurawhitegoldtripeptide
#aurawhitegoldtripeptidemurah
#aurawhitetripeptide
#aurawhitetripeptidemurah
#aurawhitegold #aurawhitegoldmurah
#aurawhitegoldcollagen #aurawhitegoldcollagenmurah #aurawhitemurah #aurawhite #aurawhitecollagen
User Image heightup_ Posted: Jan 17, 2018 12:57 PM (UTC)

2
0 Normal
🌹RM120
🌹POSTAGE RM6 SM/RM10 SS
🌹DUA BOTOL KE ATAS FREE POST!!!
🌹BELIAN RETAIL,HARGA BORONG!!!!!
🌹wassap_0179936931
.
.
.
ANDA MENGALAMI MASALAH KETINGGIAN? SERINGKALI DI EJEK OLEH RAKAN? TERCARI CARI BAGAIMANA INGIN MENAMBAH KETIGGIAN? KAMI ADA JAWAPANNYA. .
.
.

HEIGHT UP MEMBANTU LELAKI & WANITA MENAMBAH KETINGGIAN 2-15CM.
PERTAMA DI MALAYSIA!!!
DIJAMIN BERKESAN !!! KESAN SEAWAL 1 BULAN MINIMA KENAIKAN 2CM-5CM
( BERGANTUNG PADA METABOLISMA MASING MASING) ➨ SESUAI UNTUK MEREKA YANG KELIHATAN TERBANTUT SEAWAL USIA 12TAHUN-35TAHUN. 35 TAHUN KEATAS MASIH BOLEH MENGGUNAKAN HEIGHT UP, CUMA MUNGKIN PERLUKAN LEBIH "WORK OUT"
.
.
.
.
.
#heightup #heightupmurah #heightuporiginal #heightupmalaysia #heightupofficial #heightuporiginalmurah #heightupsupplement #heightupmudah #heightupmurahoriginal #heightupori #heightupenergy #heightupborong #heightupsupplementmurah #heightupsupplementoriginal #heightuprm130 #heightuprm150 #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababies #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink
User Image azielashop.my Posted: Jan 17, 2018 12:46 PM (UTC)

3
0 Normal
Dalam Pembersih Cik Bunga ni ada SCRUB LEMBUT & HALUS ke???? Tak pernah dengar pun?
.
Jawapan : YA, betul ! . Of cos tak pernah dengar, sebab ini adalah pembersih wanita scrub pertama di Malaysia. Sangat berkualiti merawat masalah Cik Bunga seperti Keputihan, Kegatalan, Berbau, Loggar , Gelap dan banyak lagi. .
Plus, kami masukkan scrub LEMBUT & HALUS utk memberi lebih keselesaan pada para wanita di luar sana. Psttt, boleh rawat kegelapan dan exfoliate kulit Cik Bunga sekali tau. Best kan? .
Tak bahaya ke? .
TAK lah, kami bukan guna scrub yg utk bawa mandi tu, kami gunakan scrub lembut & halus dalam pembersih Cik Bunga ni. Tak bahaya & specially design dgn bucu yang tak tajam dan takkan calarkan kulit Cik Bunga yang lembut & nipis.
.
pH Cik Bunga kami kekalkan dalam FW ini. Bila guna super sejuk & dingin dan bau yang wangi sampai satu toilet boleh bau. .
Memang best CFSW ini. Tahan 3-4 bulan penggunaan . Jimat, Berkesan & Lain dari yang lain. Ishh memang best lah. Tak guna mmg rugi !
Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-spa.😌 Cfsw cik bunga...
📲 0194309521
#skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #fairykisses #keputihan #agentwanted #dropshipneeded #bazaarpaknil #bazarpknil #bazaaronline #kosmetik #marykaymalaysia #igreview #igshop #igseller #sayajualonline #swapreview #lokalah #vitamins #produkkecantikan #sapotlokal #aurawhite #shaklee #scrubs #skincare #vendorboutique #trustedseller

Hashtags found on this page