Toggle navigation

#aurawhite1,153,618 POSTS

Post Content
User Image irneyidris Posted: Nov 25, 2017 12:49 AM (UTC)
1
0 Normal
RM105
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
AURAMEN TURBO COLLAGEN DRINK
Antara Kelebihan Aura Men Super Advance TURBO : "Collagen With Fat Burner and Whey Protein"

Membantu mencerahkan, membersih mengatasi masalah kulit seperti jerawat, kusam kering.

Mengekalkan tenaga stamina kpd sang lelaki dengan kesan yang luar biasa.

Membantu memejalkan otot secara semula jadi.

Membuang angin, toksin lemak dari dalam badan.

Membantu masalah sakit sendi lenguh badan.

Membantu mengatasi masalah disfungsi seks.

Membantu menambahkan kadar hormon testosterone.

Meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh.

Membantu melancarkan peredaran darah.

Mengatasi masalah prostat saluran kencing.

Membantu meningkatkan keupayaan lelaki sejati secara semula jadi.

Membantu menurunkan berat badan mengempiskan perut yang buncit. .

#auramen #auramenturbocollagenmurah #auramenturbo #auramencombo #auramencombomurah #auramenmurah #auramenturbocollogenmurah #auramenturbomurah #auramenturbocollagen #auramenoriginal #auramenturbooriginal #azanisscarserum #izeara6inchbodyserum #cmd #aurorasx #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #abangsado #bellaformulasinuscure #produkselamat #produkberkesan #auramenborong #aurawhite #jualmurah #barangmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
User Image irneyidris Posted: Nov 25, 2017 12:49 AM (UTC)
1
0 Normal
RM65
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
AURAMEN SKINCARE 4IN1 - Lelaki maskulin masakini pentingkan penampilan khususnya penjagaan wajah!
- Tampilkan kulit terpelihara bersih, bebas minyak dan jerawat!
- Dengan Auramen Skincare, pastinya pilihan terbaik untuk lelaki Malaysia..
.
KEISTIMEWAAN AURAMEN SKINCARE 4 IN 1 :
- Diformulasi khusus untuk keperluan wajah lelaki Asia
- Kesan seawal 7 hari!
- Sesuai untuk semua jenis kulit
- Mengatasi masalah kulit kusam, kasar, kering atau berminyak
- Membantu menghilangkan jerawat dan kesan parut jerawat
- Menjadikan kulit kembali normal
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan liang-liang pori
.
4 ITEM DALAM SET AURAMEN SKINCARE IAITU:
1. Auramen Face Soap
- Fungsi 2in1, iaitu Pencuci dan skrub yang membantu membersihkan wajah secara mendalam.
2. Day Cream
- Sapu secara nipis ke seluruh wajah. Membantu menyegar, melembap serta mencerahkan kulit.
Mengandungi SPF35 sebagai pelindung UV.
3. Night Cream
- Sapu secara nipis ke seluruh wajah sebelum tidur. Merawat masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan bintik hitam selain memperbaiki tekstur kulit.
4. Acnoskin Cream
- Mengecutkan jerawat dalam hanya 24jam. Sapu pada bahagian berjerawat atau bintik hitam .
#auramen #auramenskincare #auramenskincare4in1 #auramenskincareoriginal
#auramenskincaremurah #bazaarpaknil #onlineshop #auramenturbocollagenmurah #auramenturbo #auramencombo #auramencombomurah #auramenmurah #auramenturbocollogenmurah #auramenturbomurah #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #abangsado #produkselamat #produkberkesan #auramenborong #aurawhite #jualmurah #barangmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
User Image skinstories_beauty Posted: Nov 25, 2017 12:45 AM (UTC)
3
0 Normal
Ehh, bila sebut je pasal putihh satu badan semua
kalut je nak jugak!!
siapa tak mau putih macam Naelopaa kan?
tapi harini admin eksited nau nak kabo
kalau nak putih wajib taw detox dulu
dalaman kasi clearrrr semua toksin dalam
badan tu.
.
YES !!!
Tak detox tu lah punca lambat nauuu
nak cerah. Mau 100 dozen makan
ubat putih pun tak futeh futeh. hehe
.
Tapi tak payah lah nak bazir duet beli
collagen putih, pastu kene pulak
beli detox drink nak detox.
Bak kata orang, zaman sekarang kene jimat
cermat.
Kunyah jeee Fairy Kisses by SKIN STORIES ni
all in one. Collagen Putih Detox Kunyah Pertama
di Malaysia.
.
Fairy Kisses akan detox dulu and flush out semua
toksin dalam badan and lepastu baru kesan cerah
kat badan mai hinggap kt kulit hampa.
Bukan muka je putih, satu badan putih!! Opss , sampai nampak urat hijauuuuuuu.

Cepat2 ws 0135057073

#skinstories#agentwanted#kkmapprove#glowglowing#fairykisses#fk#moodrepublik#MyIG#IGshop#cantikgebugebas#produkviral#detox#kolagenkunyah#queenofmutiara#detoxputih#aurawhite#quputih#shaklee#pinklady#perlashine#jamumenawan#millenia#dherbs#fairykisses
.
Jom dapatkan produk glowglowing cantek weyyy..
100% Original
LULUS KKM
HALAL
.
.
Senarai Harga Glowglowing
.
●GLOW GLOWING 4IN1: RM43
●GLOW GLOWING 5IN1: RM53
●GLOW GLOWING PUTIH COLLAGEN: RM43
●GLOW GLOWING NYAM NYAM: RM43
●GLOW GLOWING FOUNDATION: RM43
●GLOW GLOWING DARA ANGGUN KOPI SAUDA: RM30
.
★GLOW GLOWING LOOSE ITEM★
»»GLOW GLOWING ASTRIGEN: RM26
»»GLOW GLOWING SABUN: RM18
»»GLOW GLOWING PINKY DAY CREAM: RM23
»»GLOW GLOWING DAY CREAM: RM23
»»GLOW GLOWING NIGHT CREAM: RM23
»»GLOW GLOWING NIGHT GLOWING CREAM: RM23
»»GLOW GLOWING TONER TREATMENT: RM25
»»GLOW GLOWING SERUM: RM33
.
Free Gift
Postage tambah RM7sm/RM11ss
whatsap 0196862266
.
.
MENGALAMI MASALAH BEGINI???
► Jerawat naik sukar hilang
► kulit berminyak & gelap
► Jeragat susah hilang
► Parut & bintik hitam
► Pori terbuka
► Garis halus mula kelihatan( penuaan)
ANDA PERCAYA tak masalah kulit dalam sekelip mata jer BOLEH berubah jadi cantik, putih,flawess & soft gitu.. MESTI TAK PERCAYA kan?
Tapi itulah realitinya kalau pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..ia bukan sekadar produk biasa tapi mampu merawat masalah kulit yang bermasalah dengan cepat dan berkesan!!! 1 set tahan 1 bulan - 45 hari

KELEBIHAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL :

Mencerah & melembutkan kulit
Melambatkan penuaan (kulit tegang)
Mengecilkan liang pori terbuka
Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
Menghilangkan bintik hitam& parut jerawat
Menjadikan tona kulit sekata
.
1 set tahan 1 bulan ke 45 hari.

#sweetcandcup #igshopmalaysia
#bazaarpaknil #visitmyig #sayajualmurah #sayajual #surekencang #bustupexpress #zofeabeautysecret #ninaskincare #symabeauty #nikkoplacenta #perlacoffee #perlaexclusive #advanceslim #sabunalrazi #glutacaps #babiesblink #beaumama #heightup #olicandy #satinskinz #dianzvitamin #vgrip #belvya #kcolly #aurawhite #glutacap
#glowglowing #glowglowingoriginal
User Image ncp_by_nunok Posted: Nov 25, 2017 12:30 AM (UTC)
0 0 Normal
🌤🌨🌩การไปเที่ยว #ย่อมสร้างประสบการณ์ที่ดีให้ชีวิตของเราค่ะ
ยิ่งเดินทางบ่อย ยิ่งเจออะไรใหม่ๆ
ต่อให้แดดแรง ฝนตกหนักแค่ไหน
สาวๆหมดกังวลเรื่องผิวหมองคล้ำได้เลย
.
ด้วยส่วนประกอบสำคัญอย่าง 🌹Phytocelltec Alp Rose
Stem Cell กุหลาบ จากเทือกเขาแอล์ป
ซึ่งมีความทนทานต่อรังสี UV ปกป้องผิวยาวนาน
#โดนแดดบ่อยแค่ไหนผิวกายก็ไม่หมองคล้ำ
.
💞Aura White Sunscreen BB Lotion SPF50 PA+++
.
#NCP002 #BB #aurawhite #ก้าวคนละก้าว
.
📌🔴สนใจสั่งซื้อสินค้า ทักตัวแทนจำหน่ายได้ทั่วประเทศค่ะ
.
สนใจสอบถามเพิ่มเติม
👉สอบถาม/สั่งซื้อ/สมัครตัวแทนจำหน่าย👇👇
คลิ๊กลิงค์
http://line.me/ti/p/AdwkGdEg1B 🆔LINE:bynok_shop
📲085-1872196

จัดส่งไปรษณีย์ทั่วประเทศมีของแถมทุกกล่อง
/และนัดรับได้นะค่ะ👇
📍ปทุมธานี📍สามโคก📍บางใหญ่
📍บางบัวทอง📍เวสเกต📍และพื้นที่ใกล้เคียง
User Image maysaracollections Posted: Nov 25, 2017 12:23 AM (UTC)
0 0 Normal
🍂🍂BABIES BLINK 4in1🍂🍂
.
FUNGSI GLUTACOL SOAP:
✔Memudarkan dan menghilangkan bintik2 hitam
✔Membantutkan pertumbuhan jerawat
✔Digunakan 2 kali sehari pagi dan malam sebelum menggunakan Day/Night cream

FUNGSI ANTIBIOTIC DAY CREAM:
✔Mencegah pertumbuhan jerawat baru dan membantutkan pertumbuhan jerawat
✔Mengawal rembesan minyak dan menjadikan kulit tidak berminyak
✔Mengecilkan pori-pori kulit
✔Menjadikan kulit lebih segar dan berseri
✔Mengawal sinaran UV dan digunakan sebagai ‘sunblock’

FUNGSI MAGIC NIGHT CREAM:
✔Menghilangkan jewarat dan membantutkan pertumbuhan jerawat
✔Membantu memudarkan parut dan jeragat atau bintik2 hitam di muka
✔Melicinkan tekstur kulit
✔Menganjalkan kulit dan menjadikan kulit lebih pinkish seperti bayi
✔Mengecilkan pori-pori kulit

FUNGSI WHITENING SERUM:
✔Mencerahkan kulit dan menghilangkan jeragat
✔Mengecilkan pori kulit
✔Menjadikan muka lebih glowing dan melembabkan kulit
Satu Set Babies Blink boleh digunakan selama 1 hingga 2 bulan tergantung kepada penggunaan.
.

DROPSHIP / BORONG DIALU2KAN
.
WHTSAPP 0193851102
.
Postage on Monday to Saturday * Payment before 3pm will be posted on the same day♡

#aurawhite #aurawhitegold #aurawhitetripeptidegold #aurawhitestemcell #aurawhitestemcellmurah
#babiesblinkplatinum #babiesblinkplatinummurah #babiesblinkplatinumoriginal #babiesblinkplatinumborong #dianzvitaminc #dianzvitcmurah #dianzvitcnew #vitamincdianzmurah #vitamincdianzborong #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dianzvitamin
#nourain #nourain4in1 #nourain3in1 #nourainskincare #nourainbeautycare #babiesblink4in1 #babiesblink4in1murah #babiesblink4in1borong
User Image aliff.syukri_ Posted: Nov 25, 2017 12:09 AM (UTC)
2
0 Normal
Booster Whitening ni mencerahkan seawal kapsul ke3 tau tak? 😱😱 Tak percaya? Cuba dulu. Awak akan jatuh cinta 😭💕
.
Ramai tanya, putih kekal tak?? .
Putih kekal. 😍 Boleh stop kalau dah puas hati dgn perubahan kulit. (Yang penting kena pandai jaga la. Kalau hari2 berjemur gelap jugak)
.
Nak repeat?? Boleh. Sangat digalakkan! Lagi gebuss la awak. 💪 Nak cantik kena la konsisten.
.
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak Ada kesan sampingan .
💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada Kulit.(weewiit!)
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
1 BOTOL RM60
.
2 BOTOL RM120
.
POSTAGE RM8SM RM11SS 📬
.
BELI 5 BOTOL HARGA BORONG. RM275 TAK TERMASUK POS. JIMAT RM5 SETIAP BOTOL.
.
MEH PM KALAU BERMINAT. SAYA AKAN TERANGKAN. ATAU WHATSAPP TERUS 0178156380 😍😍😍
.
#aliffsyukriterlajaklaris #jomputih #supplementberkesan #bazaarpaknil #cantik #ootdmalaysia #datoserivida #aurawhite #kcolly #olicandy #dnars #auramen
User Image boosterwhiteningmurah Posted: Nov 25, 2017 12:04 AM (UTC)
3
0 Normal
Booster Whitening ni mencerahkan seawal kapsul ke3 tau tak? 😱😱 Tak percaya? Cuba dulu. Awak akan jatuh cinta 😭💕
.
Ramai tanya, putih kekal tak?? .
Putih kekal. 😍 Boleh stop kalau dah puas hati dgn perubahan kulit. (Yang penting kena pandai jaga la. Kalau hari2 berjemur gelap jugak)
.
Nak repeat?? Boleh. Sangat digalakkan! Lagi gebuss la awak. 💪 Nak cantik kena la konsisten.
.
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak Ada kesan sampingan .
💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada Kulit.(weewiit!)
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
1 BOTOL RM60
.
2 BOTOL RM120
.
POSTAGE RM8SM RM11SS 📬
.
BELI 5 BOTOL HARGA BORONG. RM275 TAK TERMASUK POS. JIMAT RM5 SETIAP BOTOL.
.
MEH PM KALAU BERMINAT. SAYA AKAN TERANGKAN. ATAU WHATSAPP TERUS 0178156380 😍😍😍
.
#aliffsyukriterlajaklaris #jomputih #supplementberkesan #bazaarpaknil #cantik #ootdmalaysia #datoserivida #aurawhite #kcolly #olicandy #dnars #auramen
User Image boosterwhiteningmurah2 Posted: Nov 25, 2017 12:04 AM (UTC)
3
0 Normal
Booster Whitening ni mencerahkan seawal kapsul ke3 tau tak? 😱😱 Tak percaya? Cuba dulu. Awak akan jatuh cinta 😭💕
.
Ramai tanya, putih kekal tak?? .
Putih kekal. 😍 Boleh stop kalau dah puas hati dgn perubahan kulit. (Yang penting kena pandai jaga la. Kalau hari2 berjemur gelap jugak)
.
Nak repeat?? Boleh. Sangat digalakkan! Lagi gebuss la awak. 💪 Nak cantik kena la konsisten.
.
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak Ada kesan sampingan .
💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada Kulit.(weewiit!)
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
1 BOTOL RM60
.
2 BOTOL RM120
.
POSTAGE RM8SM RM11SS 📬
.
BELI 5 BOTOL HARGA BORONG. RM275 TAK TERMASUK POS. JIMAT RM5 SETIAP BOTOL.
.
MEH PM KALAU BERMINAT. SAYA AKAN TERANGKAN. ATAU WHATSAPP TERUS 0178156380 😍😍😍
.
#aliffsyukriterlajaklaris #jomputih #supplementberkesan #bazaarpaknil #cantik #ootdmalaysia #datoserivida #aurawhite #kcolly #olicandy #dnars #auramen
User Image norzuee Posted: Nov 24, 2017 11:50 PM (UTC)
33
0 Normal
Credit from @aydajebat - 🦋🌸
Laila Safitri tak sabar nak jumpa awak semua di Road Tour sebelah Selatan. Jumpa baby girl, pelakon filem Pinjamkan Hatiku, Pengarah @osmanali_nuansa & ramai lagi esok dan lusa. Tag kawan atau family yang berdekatan lokasi roadtour! @filempinjamkanhatiku
.
____________________________________________________________
.
🦋 25 November 2017
🌸 MM Cineplex City Square, Johor Bahru - 1 Petang
🌸 TGV Tebrau City, Johor Bahru - 4 Petang
.
🦋 26 November 2017
🌸 GSC Dataran Pahlawan, Melaka - 12 Tengahari
🌸 GSC Palm Mall, Seremban - 5 Petang
.
___________________________________________________________
.
Filem Pinjamkan Hatiku keluar 30 November 2017. Semua dah bersedia nak menonton kisah cinta dan pengorbanan yang tiada penghujungnya? Walau jauh dari mata, hati ini milik kamu..
.
👕 @hashtagsrihartamas
👡 @frkl21
.
#AydaJebat #PinjamkanHatiku #LailaSafitri #30November2017 #RoadtourPinjamkanHatiku #Aurawhite #OsmanAli #AJscreamer #SetiapDegupJantungIniMilikKamu #Aydabuatmataawakrabak
User Image galleria_ellsya Posted: Nov 24, 2017 11:48 PM (UTC)
3
0 Normal
AURAWHITE SC+ COLLAGEN 15x
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM148 (Postage💌RM10 SM/RM15 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥Pencerahan kulit lbih pnts
💥Kulit lebih anjal dan gebu
💥Mengaktifkan penghasilan kolagen
💥Anti penuaan
💥Meningkatkan sistem imunisasi tubuh bdn
💥Mengatasi masalah kulit spt pigmentasi
💥Mengatasi masalah keguguran rambut
💥Mengurangkan rekahan pd tumit
💥Mengurangkan stretch mark
💥Melembpkn bibir y kering
💥Detoxifikasikan toksin dlm bdn
💥Mengatasi masalah sakit sendi
💥Memberi tenaga dan meningkatkan stamina
💥Sesuai utk lelaki dan wanita
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGAMBILAN
➡️Masukkn 2 scoop ke dlm shaker brsama air kosong dan goncang
➡️Tidak digalakkan menggunakan air panas
➡️Diambil ketika perut kosong iaitu waktu pg sblum srpn dan sblum tidur
➡️Banyakkn minum air kosong stiap hari
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#aurawhite #aurawhitecollagen
#aurawhitestemcellmurah #aurawhitestemcellcollagen #pemutih #aurawhiteborong #aurawhitemurah
#aurawhitestemcellcollagenmurah
#aurawhitestemcellborong
#produkkecantikan #aurawhitestemcellborongmurah
#aurawhitestemcelloriginal #collagen
#beautycollagen #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
User Image seksi_tanpa_inject Posted: Nov 24, 2017 11:41 PM (UTC)
0 0 Normal
TERPAKSA BELI BRA BARU, BRA LAMA DAH KETAT!! 😱😱😨
.
Penangan minum Choco Cup D tak sampai seminggu je, dh shoping bra baru!! Amboiii 😂😂
.
.
Yup, harga Choco Cup D mmg murah giler. Tp kesan cam ginii 👍👍👍
.
.
Sampai customer pun ckp, tak padan harga murah, tp kesan cptt hebatt! 😍
.
Choco ni bukan utk PAYUDARA je tau, tapi untuk SKIN WHITENING sekali!
Berbaloi-baloi laaa!! 😍😍
Montok Putih Gebu gituuu!! 😱😱
.
.
PROMO RM65
Lekaihh naa, sebelum promo ni tamat.
.
.
WHATSAPP : 013-3181978
WHATSAPP : 013-3181978
WHATSAPP : 013-3181978
.
.
#coffeecupd #chococupd #coffecupdwhiteningbooster #sweetcandcup #bustupexpress #coffeemalaysia #coffeecupdmurah #fullplus #bconfident #aurawhite #symawhitecoffee #quputeh #zofeabeautysecret #jamuyounggold #jamukencurgold #secrethormonpil #secretplus #coffeemontok #babiesblinkcoffee #coffeecupdhq #igshopmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #onlineshopmalaysia #onlineshopmalaysiamurah #igshopmurah #igshopmurahmalaysia #igshopmurahonline #kosmetikmurahmalaysia #produkkecantikanmurah
User Image breast_enlargement_in5days Posted: Nov 24, 2017 11:39 PM (UTC)
2
0 Normal
ATAS BAWAH KEMBANG!! 😍😍😱
.
.
Wowww..dasyatt Coffee Cup D nih. Ribuan testimoni CCD yang kami telah terima!! 😱😱
.
.
Coffee Cup D ni sgt2 sesuai utk ibu2 yg mengalami masalah PAYUDARA JATUH. CCD dapat tegangkan kembali payudara anda & montokkan semula 😍😍
.
.
Bukan tu je, CCD dapat kembalikan SAIZ PAYUDARA anda! Yang mana saiz TAK SAMA BESAR, meh minum CCD! Gerenti PUAS HATI!! 😍😍
.
.
Jommmm..apa tunggu lg. Meh try CCD sekarang!! Berbaloi-baloi! 😍
.
.
Aset wanita plg berharga ni kita kena JAGA. Jgn kedekut nak laburkan duit utk penjagaan payudara kita. Sbb hari² suami kita dok hadapp 🙈🙈
.
.
Jgn smpai dia komplain sudahh 😂😂
.
.
PROMO RM60
.
.
WHATSAPP : 013-5188358
WHATSAPP : 013-5188358
WHATSAPP : 013-5188358
.
.
#coffeecupd #coffecupdwhiteningbooster #sweetcandcup #bustupexpress #coffeemalaysia #coffeecupdmurah #fullplus #bconfident #aurawhite #symawhitecoffee #quputeh #perlaking #zofeabeautysecret #jamuyounggold #jamukencurgold #secrethormonpil #secretplus #coffeemontok #babiesblinkcoffee #coffeecupdhq #igshopmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #onlineshopmalaysia #onlineshopmalaysiamurah #igshopmurah #igshopmurahmalaysia #igshopmurahonline #kosmetikmurahmalaysia #produkkecantikanmurah
User Image cyntahati Posted: Nov 24, 2017 11:07 PM (UTC)
4
0 Normal
RM49
POS RM 8 SM
RM 12 SS .
.
. 🎀 PINKISH KAWAI
.
Tahukah Anda PINKISH KAWAI adlh satu rawatan muka bagi menghilangkan jerawat & jeragat , ia juga memperbaiki kulit anda yg dh rosak & juga ia menggantikan yg baru...Selain itu , produk ini juga dapat mencerahkan kulit anda 5 Kali ganda lebih cepat , ia juga akan memberikan kesan efek glowing pada muka anda , ia juga dapat mengecilkan liang pori pada muka anda & menghilangkan parut2 baru dan lama...ia mempunyai kesan sebaik krim antibiotik untuk merawat masalah kulit disamping menjadikan kulit lebih cerah dan gebu tanpa sebarang masalah.. PINKISH KAWAI SESUAI UNTUK MERAWAT SEMUA MASALAH KULIT :
✔  Jerawat
✔  Jeragat
✔  Pore
✔  Tona Tidak Sekata
✔  Parut Jerawat
✔  Mampu Mencerahkan Kulit
✔  Tiada Penggelupasan .
KELEBIHAN :
✔ Menghilangkan Jerawat/parut/pigmentasi/stretchmarks Dan Cela
✔ Mengurangkan Kedut Serta Menegangkan
✔ Mencerahkan Kulit Yg Kusam
✔ Menyamaratakan Tona Kulit
✔ Menghilangkan Minyak Berlebihan
✔ Wajah Lebih Putih
✔ Kulit Lebih Licin
✔ Memudarkan Jeragat
✔ Menghilangkan Blackhead/whitehead

#pinkishkawaigiveaway #pinkishkawai #pinkishkawaii #like4like #likeforlike #pinkishkawaiskincare #skincarepinkishkawai #glowing #flawless #kulitcantik #putih #tatiskincare #aurawhite
#pinkishkawaitreatment
User Image skinstories.penang Posted: Nov 24, 2017 11:01 PM (UTC)
5
0 Normal
Skincare mahal? Pembersih Cik Bunga pun kene yang mahal-mahal. .
Penjagaan muka yg kelas-kelas je. Pembersih Cik Bunga pun kene yang ada kelas. .
Set penjagaan muka awak nak yg merawat je, Pembersih Cik Bunga pun kene yg bersifat merawat jugak. .
Collagen pencerah kulit muka awak amalkan setiap hari, kena ada Pembersih Cik Bunga yg boleh cerahkan Cik Bunga dengan cepat utk awak amalkan setiap hari juga.

Rm59

Whatsapp ain
📱0195957315
#CelebrityFeminineScrubWash #pencuciwanita #skinstories #femininewash #hygienewash #pembersihwanita #trustedseller #cfsw #wdec #jsd #jamususukdara #whitening #trending #cfswmurah #quputeh #shakelee #olicandy #dherbs #juskekaldara #justokmama #marykay #aurawhite #kylie
.
Jangan jaga muke je, Cik Bunga tak ingat nak jaga?😅
.
Biar cantik luar, bersih dan sihat di dalam. Cepat grab Celebrity Feminine Scrub Wash utk dapatkan penjagaan Cik Bunga yg mantops dan tepat.
User Image aryanaishah Posted: Nov 24, 2017 10:34 PM (UTC)
10
0 Normal
@Regrann from @aydajebat - 🦋🌸
Laila Safitri tak sabar nak jumpa awak semua di Road Tour sebelah Selatan. Jumpa baby girl, pelakon filem Pinjamkan Hatiku, Pengarah @osmanali_nuansa & ramai lagi esok dan lusa. Tag kawan atau family yang berdekatan lokasi roadtour! @filempinjamkanhatiku
.
____________________________________________________________
.
🦋 25 November 2017
🌸 MM Cineplex City Square, Johor Bahru - 1 Petang
🌸 TGV Tebrau City, Johor Bahru - 4 Petang
.
🦋 26 November 2017
🌸 GSC Dataran Pahlawan, Melaka - 12 Tengahari
🌸 GSC Palm Mall, Seremban - 5 Petang
.
___________________________________________________________
.
Filem Pinjamkan Hatiku keluar 30 November 2017. Semua dah bersedia nak menonton kisah cinta dan pengorbanan yang tiada penghujungnya? Walau jauh dari mata, hati ini milik kamu..
.
👕 @hashtagsrihartamas
👡 @frkl21
.
#AydaJebat #PinjamkanHatiku #LailaSafitri #30November2017 #RoadtourPinjamkanHatiku #Aurawhite #OsmanAli #AJscreamer #SetiapDegupJantungIniMilikKamu #Aydabuatmataawakrabak - #regrann
User Image cyntahati Posted: Nov 24, 2017 10:31 PM (UTC)
10
0 Normal
RM70 SM + FREE GIFT
RM75 SS + FREE GIFT

TATI SKINCARE (NEW PACKAGING) "Segarkan kulit anda dengan formulasi baru dari tati skincare👌🏼
.
Dapatkan kulit cerah berseri segar tanpa sebarang jerawat dgn TATI SKINCARE
TATI SKINCARE 5in1
NEW PACKAGING ‼‼
✔KKM Approval
✔Tanpa penggelupasan...
✔Merawat masalah KULIT KUSAM,KASAR,JERAWAT dan JERAGAT seawal 3-7 hari... ✔Dengan formula berasaskan ALPHA ARBUTIN, GLUTHATION, COLLAGEN, VITAMIN E dan C. kembali pinkish, glowing dan cerah sekata mulus bak bayi. =====================
Tati Skincare 5in1
1. Beauty soap (cleanser)
2. Day cream
3. Night cream
4. Treatment cream
5. Sunblock

#tatiskincare #tatiskincarenew #tatiskincarebaru #gcxfactor #glowglowing #dtrim #dms360 #aurawhite #likeforlike #like4like #ctdk #tatiskincare5in1 #jdt #skincare #quputeh

Hashtags found on this page