Toggle navigation

#aurainstabatch921,633 POSTS

Post Content
User Image kedai_vitamin_lembah_pantai Posted: Dec 17, 2017 6:09 AM (UTC)

7
0 Juno
Vivix Shaklee-Antioksidan dan Anti-Penuaan
.
💁Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol
.
💁Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi
.
.
December Sale .
Beli 2 Diskaun 5%
Beli 6 Percuma 1
.
.
Kedai Vitamin Lembah Pantai
.
+6013245 4446
+6013245 4446
+6013245 4446
.
#love
#instagood
#beautiful
#fashion
#makeupartist
#instagram
#lifesyle
#onlineshop
#onlinestore
#semuaorangwajibcantik
#jerawat
#exclusive
#bazarpaknilmurah
#Acne
#happy
#flawless
#miss
#belanjaonline
#promosi
#jualmurah
#passione
#onlineshopping
#onlinestore
#instashop
#jualanmurah
#shaklee
#shakleeeffect
#vivix
#aurainsta
#aurainstabatch9
User Image tshirtlabuh.co Posted: Dec 17, 2017 6:04 AM (UTC)

12
0 Normal
Yang merah cantik, yang biru tu alahaiiii sedapnya mata memandang. Korang rasa yg mana cantik? .
.
PRE ORDER LIMITED EDITION.

Jersey Muslim dan Muslimah Intifadha. .
Palestin is our land ‼️
.
📌 CEE 052 - INTIFADHA
✨ CREDOZ Exclusive Edition . ✨ 🔹 Batch : First - Freshly New!
🔹 CEE- 052 ( Men ) = RM 35 /pcs
🔹 CEE- 052 ( Muslimah )= RM 45 /pcs
—------------------------------------—
🔹 Tarikh Pre order = 14 Dis - 23 Dis 2017
🔹 Tarikh Delivery = 10 Jan 2018
🌸 Size 4XL - 8XL tambah RM10.
. ❌ Harga tidak termasuk postage ❌

Jom dapatkan jersey ni sebagai tanda sokongan kepada Palestin 💪
.

Klik link di bio untuk order sebelum kakpaah tutup order ye.

Kenapa wajib beli baju ni?
1. Sebagai salah satu cara kita menyokong Palestin.
2. Baju ni material jersey tau. Memang selesa sangat. Peminat jersey memang confirm akan suka.
3. Kena beli sekarang sebelum harga naik next batch. Tapi kakpaah tak pasti akan ada kee batch seterusnya. Sebab baju ni memang limited edition sangat²😂
.
Jom order sekarang. Kali ni best sebab pre order kejap jee 2 minggu. Seronok leww tuu. .
.
.
.
#tshirt #TshirtMurah #TshirtMuslimahMurah #BlouseLabuh #TshirtLabuh #TshirtLabuhMurah #TshirtCantik #TshirtCasual #TshirtKelas #TshirtSedondon #TshirtCouple #TshirtMuslim #TshirtMuslimah #AuraInsta #AuraInstaBatch9 #AuraInstaBatch6 #BazaarPakNil #KursusUsahawanOnline #Jersey #JerseyMuslimah #JerseyLabuh #JerseyMurah #JerseyPlain #BajuJersey #JerseySukan #PrayForPalestin #PrayForUnic #SavePalestin #Palestin
User Image kaincottoncantikmurah Posted: Dec 17, 2017 3:07 AM (UTC)

1
0 Normal
SLIDE FOR MORE PICTURES.♥️
.
Harga :
RM75 4mtr(SS+RM5)
RM45 2mtr(SS+RM5) (Harga termasuk pos )
.
Bidang 45
.
keistimewaan cotton kami :
tak jarang
tak kecut
tak berbulu lepas basuh
tak renyuk
mudah digosok
sejuk & selesa dipakai
.
Quality di Jamin Puas hati
Ready stock
.
+60197112732 .
.
http://www.wasap.my/60197112732
.
#kaincottoncantikmurah #kainjapanesecotton #highqualitycotton #kaincotton #bajukurungkaincotton #bajukurungmurah #kaincottonsejuk #kaincottoncantik #kainpasang #kainpasangmurah #puccicotton #pucci #inspiredpucci #puccioncotton #puccimurah #japanesecotton #aurainstabatch9 #aurainsta #kaincottonbunga #polkadot #cottonpolkadot #kaincottonpolkadot #cottonbunga
User Image kaincottoncantikmurah Posted: Dec 17, 2017 3:06 AM (UTC)

0 0 Normal
SLIDE FOR MORE PICTURES.♥️
.
Harga :
RM75 4mtr(SS+RM5)
RM45 2mtr(SS+RM5) (Harga termasuk pos )
.
Bidang 45
.
keistimewaan cotton kami :
tak jarang
tak kecut
tak berbulu lepas basuh
tak renyuk
mudah digosok
sejuk & selesa dipakai
.
Quality di Jamin Puas hati
Ready stock
.
+60197112732 .
.
http://www.wasap.my/60197112732
.
#kaincottoncantikmurah #kainjapanesecotton #highqualitycotton #kaincotton #bajukurungkaincotton #bajukurungmurah #kaincottonsejuk #kaincottoncantik #kainpasang #kainpasangmurah #puccicotton #pucci #inspiredpucci #puccioncotton #puccimurah #japanesecotton #aurainstabatch9 #aurainsta #kaincottonbunga #polkadot #cottonpolkadot #kaincottonpolkadot #cottonbunga
User Image kaincottoncantikmurah Posted: Dec 17, 2017 3:04 AM (UTC)

1
0 Normal
SLIDE FOR MORE PICTURES.♥️
.
Harga :
RM75 4mtr(SS+RM5)
RM45 2mtr(SS+RM5) (Harga termasuk pos )
.
Bidang 45
.
keistimewaan cotton kami :
tak jarang
tak kecut
tak berbulu lepas basuh
tak renyuk
mudah digosok
sejuk & selesa dipakai
.
Quality di Jamin Puas hati
Ready stock
.
+60197112732 .
.
http://www.wasap.my/60197112732
.
#kaincottoncantikmurah #kainjapanesecotton #highqualitycotton #kaincotton #bajukurungkaincotton #bajukurungmurah #kaincottonsejuk #kaincottoncantik #kainpasang #kainpasangmurah #puccicotton #pucci #inspiredpucci #puccioncotton #puccimurah #japanesecotton #aurainstabatch9 #aurainsta #kaincottonbunga #polkadot #cottonpolkadot #kaincottonpolkadot #cottonbunga
User Image allurebeauty.byas Posted: Dec 17, 2017 3:04 AM (UTC)

14
3 Normal
Selain dari hilangkan masalah kulit berminyak, sabun freshie bantu jugak untuk menghilangkan jerawat yang ada.
.
Jadi siapa ada masalah kulit berminyak dan jerawat boleh guna sabun #freshiefacialwash ni dan rasa sendiri kesan yang best ni!
.
Untuk order boleh watsap 010.8959206
.
#sabunmukaterlaris #sabunmukaterbaik
#freshiefeedback
#sayajualproduk
#produkecantikan
#syukurselalualhamdulillah
#alhamdulillah
#ajimaura
#terapiinstagram
#produkkesihatan
#produkterbaik
#allurebeautylovers
#allurebeautymalaysia
#aurainsta
#aurainstabatch9
#flawless
#bazaarpaknil
#dropship
#drazizanosman
User Image kaincottoncantikmurah Posted: Dec 17, 2017 3:03 AM (UTC)

2
1 Normal
SLIDE FOR MORE PICTURES.♥️
.
Harga :
RM75 4mtr(SS+RM5)
RM45 2mtr(SS+RM5) (Harga termasuk pos )
.
Bidang 45
.
keistimewaan cotton kami :
tak jarang
tak kecut
tak berbulu lepas basuh
tak renyuk
mudah digosok
sejuk & selesa dipakai
.
Quality di Jamin Puas hati
Ready stock
.
+60197112732 .
.
http://www.wasap.my/60197112732
.
#kaincottoncantikmurah #kainjapanesecotton #highqualitycotton #kaincotton #bajukurungkaincotton #bajukurungmurah #kaincottonsejuk #kaincottoncantik #kainpasang #kainpasangmurah #puccicotton #pucci #inspiredpucci #puccioncotton #puccimurah #japanesecotton #aurainstabatch9 #aurainsta #kaincottonbunga #polkadot #cottonpolkadot #kaincottonpolkadot #cottonbunga
User Image beauty.byasmah Posted: Dec 17, 2017 2:30 AM (UTC)

8
1 Normal
🌸Assalamualaikum, .
.
Anda mempunyai masalah?jerawat?parut jeragat?belang di muka? Ibu mengandung? Asyik lapar sepanjang hari
.
Asmah ada jawapannye ialah anda perlu mengambil supplemen yang dapat membantu masalah-masalah ini.
.
ESP jawab nye supplement paling best & hot!!😉 .
.
.
ESP SHAKLEE
.
✔Menjadikan kulit bertambah cerah dan juga sekata
✔Memudarkan kesan parut di sebabkan jerawat terutama di bahagian muka
✔Sesuai di jadikan sarapan bagi mereka yang tergesa-gesa untuk ke pejabat.
✔Diet untuk yang hendak kuruskan badan.
✔kulit jadi lebih anjal dan gebu
✔Banyakkan susu ibu,Susu lebih berkrim
✔pudarkan parut
✔Mengawal jerawat
✔Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
✔Kulit jadi lebih tegang dan sihat
✔Menghalang penyakit batu karang
✔Kekalkan tenaga upertubuhanntuk jangka masa panjang
✔Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
✔Elakkan kencing manis
✔Kuatkan ingatan
.
.
Untuk anda yang ingin dapatkan ESP boleh terus hubungi asmah, .

wassap 010-8959206
Wassap 010-8959206
Wassap 010-8959206
.
.
#shakleelover
#shakleemalaysia
#shakleebest
#shakleebonus
#shakleemelaka
#shakleeeffect
#shakleeonline
#productkesihatan
#shakleejimat
#shakleepromosi
#shakleekl
#shakleepalingmurah
#syukurselalu
#syukuralhamdulillah
#shakleepalingbestkesannya
#aurainstabatch9
#flawles
#kulitcantik
#esp
#igmashup
#Alhamdulillah
#pakar
#kulitcantik
#likeforlike
#likeforfollow
#drazizanosman
#shakleebrunei
#shakleejordan
#shakleeterengganu
#produkkecantikanmurahmalaysia
User Image qisamni_pasirgudang.johor Posted: Dec 17, 2017 2:29 AM (UTC)

5
0 Normal
.
FENOMENA BAWAL SHAWL MARINA
.
.
-aishhhh tak mau cakap bayak pagi ni saya nak cerita pasal awning bawal shawl yg kami gunanakan
.
.
❤BEHAVE AWNING 150%
-Awning maintain walau ditiup angin.
-takpayah pakai spray penegak tudung ok
-chiffon voile yang sangat senang bentuk
-pakai brooch banyak kali tapi material tetap terjaga tau tapi dengan syarat janganlah pakai brooch tumpul😅
-WARNING ini adalah AWNING TERBAIK di abad ini😍😍
.
w.app @ Dm :
0177983726
0177983725
.
#bawalshawl
#bawal
#qisamni
#hijab
#tutorialhijab
#sederhanaituindah
#agentqisamni
#bawalchiffonplain
#bawalchiffon
#shawlchiffon
#cikgusekolah
#cikgu
#uitmpretty
#uitmpasirgudang
#tudungmurah
#tudubawal
#aurainstabatch9
#aurainsta
#ruangrezekihanania
#codpasirgudang
User Image qisamni_pasirgudang.johor Posted: Dec 17, 2017 2:29 AM (UTC)

5
0 Normal
.
FENOMENA BAWAL SHAWL MARINA
.
.
-aishhhh tak mau cakap bayak pagi ni saya nak cerita pasal awning bawal shawl yg kami gunanakan
.
.
❤BEHAVE AWNING 150%
-Awning maintain walau ditiup angin.
-takpayah pakai spray penegak tudung ok
-chiffon voile yang sangat senang bentuk
-pakai brooch banyak kali tapi material tetap terjaga tau tapi dengan syarat janganlah pakai brooch tumpul😅
-WARNING ini adalah AWNING TERBAIK di abad ini😍😍
.
w.app @ Dm :
0177983726
0177983725
.
#bawalshawl
#bawal
#qisamni
#hijab
#tutorialhijab
#sederhanaituindah
#agentqisamni
#bawalchiffonplain
#bawalchiffon
#shawlchiffon
#cikgusekolah
#cikgu
#uitmpretty
#uitmpasirgudang
#tudungmurah
#tudubawal
#aurainstabatch9
#aurainsta
#ruangrezekihanania
#codpasirgudang
User Image qisamni_pasirgudang.johor Posted: Dec 17, 2017 2:29 AM (UTC)

4
0 Normal
.
FENOMENA BAWAL SHAWL MARINA
.
.
-aishhhh tak mau cakap bayak pagi ni saya nak cerita pasal awning bawal shawl yg kami gunanakan
.
.
❤BEHAVE AWNING 150%
-Awning maintain walau ditiup angin.
-takpayah pakai spray penegak tudung ok
-chiffon voile yang sangat senang bentuk
-pakai brooch banyak kali tapi material tetap terjaga tau tapi dengan syarat janganlah pakai brooch tumpul😅
-WARNING ini adalah AWNING TERBAIK di abad ini😍😍
.
w.app @ Dm :
0177983726
0177983725
.
#bawalshawl
#bawal
#qisamni
#hijab
#tutorialhijab
#sederhanaituindah
#agentqisamni
#bawalchiffonplain
#bawalchiffon
#shawlchiffon
#cikgusekolah
#cikgu
#uitmpretty
#uitmpasirgudang
#tudungmurah
#tudubawal
#aurainstabatch9
#aurainsta
#ruangrezekihanania
#codpasirgudang
User Image mkyeshop Posted: Dec 17, 2017 2:21 AM (UTC)

17
3 Normal
TSHIRT MUSLIMAH COLOURBLOCK
~CB806
.
.
👕Tshirt muslimah COLOUR BLOCK
💭Material: Mixed Cotton & Polyster
🌸Kain mixed cotton yg tersangatlah selesa....
🌸Tahan lasak
🌸Tidak perlu banyak menggosok
🌸 Warna tidak pudar
✔️ size XS - 3XL
💰RM39 tak termasuk pos
.
Berminat?
📲 Wasap ⏩ +60179043438
.
.

#tshirt #tshirtmurah #tshirtmuslimah #tshirtlabuhmurah #tshirtsedondon #bajusedondon #tshirtkelas #tshirtcouple #tshirtmuslim #aurainsta #aurainstabatch9 #bazaarpaknil #kuo #tshirtfamily #jersey #jerseymuslimah #blouselabuh #blousemurah #murahmurah #ajimaura #terapiinstagram #belajarinstagram #instafamous #igshop #infiruteam #bazaronline #jerseymalaysia #negarakumalaysia #tudunglabuh #exponegara
User Image beauty.byasmah Posted: Dec 17, 2017 1:43 AM (UTC)

18
0 Normal
🌸Assalamualaikum, .
.
Anda mempunyai masalah?jerawat?parut jeragat?belang di muka? Ibu mengandung? Asyik lapar sepanjang hari
.
Asmah ada jawapannye ialah anda perlu mengambil supplemen yang dapat membantu masalah-masalah ini.
.
ESP jawab nye supplement paling best & hot!!😉 .
.
.
ESP SHAKLEE
.
✔Menjadikan kulit bertambah cerah dan juga sekata
✔Memudarkan kesan parut di sebabkan jerawat terutama di bahagian muka
✔Sesuai di jadikan sarapan bagi mereka yang tergesa-gesa untuk ke pejabat.
✔Diet untuk yang hendak kuruskan badan.
✔kulit jadi lebih anjal dan gebu
✔Banyakkan susu ibu,Susu lebih berkrim
✔pudarkan parut
✔Mengawal jerawat
✔Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
✔Kulit jadi lebih tegang dan sihat
✔Menghalang penyakit batu karang
✔Kekalkan tenaga upertubuhanntuk jangka masa panjang
✔Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
✔Elakkan kencing manis
✔Kuatkan ingatan
.
.
Untuk anda yang ingin dapatkan ESP boleh terus hubungi asmah, .

wassap 010-8959206
Wassap 010-8959206
Wassap 010-8959206
.
.
#shakleelover
#shakleemalaysia
#shakleebest
#shakleebonus
#shakleemelaka
#shakleeeffect
#shakleeonline
#productkesihatan
#shakleejimat
#shakleepromosi
#shakleekl
#shakleepalingmurah
#syukurselalu
#syukuralhamdulillah
#shakleepalingbestkesannya
#aurainstabatch9
#flawles
#kulitcantik
#esp
#igmashup
#Alhamdulillah
#pakar
#kulitcantik
#likeforlike
#likeforfollow
#drazizanosman
#shakleebrunei
#shakleejordan
#shakleeterengganu
#produkkecantikanmurahmalaysia
User Image stokis_khalish_brain Posted: Dec 17, 2017 1:41 AM (UTC)

3
0 Normal
TAHAP EQ YANG RENDAH MENYEBABKAN ANAK SLOW LEANER.
.
Macam mana nak kenalpasti? Tengok list kat bawah ni :
.
1. Lambat bercakap
2. Lambat membaca
3. Susah menghafal
4. Lembab berfikir
5. Pelupa
6. Tak minat nak belajar
7. Malas nak belajar
8. Tak bermaya
9. Kerap mengantuk
10. Tak dengar kata
11. Berfikiran negatif
12. Pemarah dan panas baran
.
Ada tak sikap anak anda yang tersenarai?
.
So, macam mana nak bantu mereka untuk;
1. 􀋮 Lebih fokus terhadap pelajaran
2. 􀋮 Meningkatkan kecergasan
3. 􀋮 Tingkatkan daya ingatan
4. 􀋮 Menambahkan tenaga semasa belajar
5. 􀋮 Menghilangkan rasa mengantuk dan keletihan
6. 􀋮 Mengatasi masalah anak degil / malas belajar
.
JANGAN RISAU, KHALISH A+ JUNIOR ADA PENYELESAIANNYA!
Khalish A+ for Junior mengandungi nutrisi yang diperlukan untuk
membantu perkembangan MINDA kanak-kanak supaya menjadi lebih pandai, lebih cerdik, dan lebih GENIUS.
.
Khalish A+ Junior diperkaya dengan khasiat Susu Kambing dan Omega 3 (DHA + EPA)..
.
#khalishbrain #ubatpandai #sayajual #sayajualsayaguna #aurainsta #aurainstabatch9 #aurainstabatch3
#supplements #vitamins #makanansihat #susukambing #makanansunnah #malaysia #bazarpaknil #jomheboh #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshop #onlinestore #onlinesale #belionline #sales #testimony #product #cutisekolah #holiday #bercuti #percutian #learn
User Image beautifulcadar.my Posted: Dec 17, 2017 12:51 AM (UTC)

11
2 Normal
[Pre-Order : 1-2 Weeks] ~ Polkadot Series 4 in 1 Bedding Set
.
Material : Cotton
Color : As ahown in Picture
.
Price :
🛏 Queen Size : RM150
🛏 King Size : RM170
Free Postage for SM 😉
.
Set Inclusive of :
1 pcs Quilt Cover
1 pcs Bed Sheet
2 pcs Pillowcase
.
Order/ Queries ⤵⤵⤵
☎ +60194405003 (Dlya)
☎ +60194405003 (Dlya)
☎ +60194405003 (Dlya) ...
or click link at my bio 😊
.
#hcbeddingseries #bedding #beddingset #love #bedsheet #cadar #cadarmurah #cadarviral #cadarviralmurah #setcadar #cadarmurahmalaysia #lokalah #setcadarmurah #aurainsta #terapiinstagram #aurainstabatch9 #igshopping #cadarviralmalaysia #instashop #bazaarmalaysia #baazarpaknil #cadarpatchwork #cadaronline #rawang #selayang #kaisonmalaysia #ikeamalaysia #ikealover #rumahkusyurgaku #impiana
User Image beautifulcadar.my Posted: Dec 17, 2017 12:50 AM (UTC)

4
1 Normal
[Pre-Order : 1-2 Weeks] ~ Checker Series 4 in 1 Bedding Set
.
Material : Cotton
Color : As ahown in Picture
.
Price :
🛏 Queen Size : RM150
🛏 King Size : RM170
Free Postage for SM 😉
.
Set Inclusive of :
1 pcs Quilt Cover
1 pcs Bed Sheet
2 pcs Pillowcase
.
Order/ Queries ⤵⤵⤵
☎ +60194405003 (Dlya)
☎ +60194405003 (Dlya)
☎ +60194405003 (Dlya) ...
or click link at my bio 😊
.
#hcbeddingseries #bedding #beddingset #love #bedsheet #cadar #cadarmurah #cadarviral #cadarviralmurah #setcadar #cadarmurahmalaysia #lokalah #setcadarmurah #aurainsta #terapiinstagram #aurainstabatch9 #igshopping #cadarviralmalaysia #instashop #bazaarmalaysia #baazarpaknil #cadarpatchwork #cadaronline #rawang #selayang #kaisonmalaysia #ikeamalaysia #ikealover #rumahkusyurgaku #impiana
User Image beauty.byasmah Posted: Dec 17, 2017 12:32 AM (UTC)

9
0 Normal
🌸Assalamualaikum, testimoni ESP
.
Happy tengok feedback cust selepas amalkan ESP shaklee dengan consistent period semakin teratur dan lebih kenyang 😊
.
Antara kelebihan ESP SHAKLEE
.
✔Menjadikan kulit bertambah cerah dan juga sekata
✔Memudarkan kesan parut di sebabkan jerawat terutama di bahagian muka
✔Sesuai di jadikan sarapan bagi mereka yang tergesa-gesa untuk ke pejabat.
✔Diet untuk yang hendak kuruskan badan.
✔kulit jadi lebih anjal dan gebu
✔Banyakkan susu ibu,Susu lebih berkrim
✔pudarkan parut
✔Mengawal jerawat
✔Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
✔Kulit jadi lebih tegang dan sihat
✔Menghalang penyakit batu karang
✔Kekalkan tenaga upertubuhanntuk jangka masa panjang
✔Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
✔Elakkan kencing manis
✔Kuatkan ingatan
.
.
Untuk anda yang ingin dapatkan ESP boleh terus hubungi asmah.
.
Asmah shaklee
010.8959206
.
#shakleelover
#shakleemalaysia
#shakleebest
#shakleebonus
#shakleemelaka
#shakleeeffect
#shakleeonline
#productkesihatan
#shakleejimat
#shakleepromosi
#shakleekl
#shakleepalingmurah
#syukurselalu
#syukuralhamdulillah
#shakleepalingbestkesannya
#aurainstabatch9
#flawles
#kulitcantik
#ajimaura
#igmashup
#Alhamdulillah
##terapiinstagram
#kulitcantik
#likeforlike
#likeforfollow
#drazizanosman
#shakleebrunei
#shakleejordan
#shakleeterengganu
#produkkecantikanmurahmalaysia
User Image beauty.byasmah Posted: Dec 17, 2017 12:09 AM (UTC)

7
1 Normal
🌸Assalamualaikum, .
.
ESP MEMBANTU MASALAH ANDA.

Anda mempunyai masalah?jerawat?parut jeragat?belang di muka? Ibu mengandung? Asyik lapar sepanjang hari
.
Asmah ada jawapannye ialah anda perlu mengambil supplemen yang dapat membantu masalah-masalah ini.
.
ESP jawab nye supplement paling best & hot!!😉 .
.
.
ESP SHAKLEE
.
✔Menjadikan kulit bertambah cerah dan juga sekata
✔Memudarkan kesan parut di sebabkan jerawat terutama di bahagian muka
✔Sesuai di jadikan sarapan bagi mereka yang tergesa-gesa untuk ke pejabat.
✔Diet untuk yang hendak kuruskan badan.
✔kulit jadi lebih anjal dan gebu
✔Banyakkan susu ibu,Susu lebih berkrim
✔pudarkan parut
✔Mengawal jerawat
✔Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
✔Kulit jadi lebih tegang dan sihat
✔Menghalang penyakit batu karang
✔Kekalkan tenaga upertubuhanntuk jangka masa panjang
✔Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
✔Elakkan kencing manis
✔Kuatkan ingatan
.
.
Untuk anda yang ingin dapatkan ESP boleh terus hubungi asmah, .

wassap 010-8959206
Wassap 010-8959206
Wassap 010-8959206
.
.
#shakleelover
#shakleemalaysia
#shakleebest
#shakleebonus
#shakleemelaka
#shakleeeffect
#shakleeonline
#productkesihatan
#shakleejimat
#shakleepromosi
#shakleekl
#shakleepalingmurah
#syukurselalu
#syukuralhamdulillah
#shakleepalingbestkesannya
#aurainstabatch9
#flawles
#kulitcantik
#esp
#igmashup
#Alhamdulillah
#pakar
#kulitcantik
#likeforlike
#likeforfollow
#drazizanosman
#shakleebrunei
#shakleejordan
#shakleeterengganu
#produkkecantikanmurahmalaysia
User Image aainbeauty Posted: Dec 16, 2017 11:39 PM (UTC)

6
0 Normal
Pagi2 ni kita shake ESP la kannn.. Nak shake apa lagi 🙈
.
.
resepi esp+kurma+fresh milk
.
.

Patut laa laku kerass..nak kurus boleh nak cantik boleh nak sihat boleh hehe
.
.
Sebab apa tau,sebab ESP ni sumber utama protein dan kekacang 😇 yang diperlukan untuk tubuh badan seharian.nutrisi lengkap untuk mendapat badan yang sihat.bukan sahaja untuk diri sendiri..
.
.
untuk yang sedang hamil atau menyusu ianya penting untuk tumbesaran anak2 sekali 😋 Best kan?
.
.
Jom dapatkan ESP ni hari ini.
Wasap ain +60199952839

#setslimmingshaklee #setkecantikanshaklee #setjerawatshaklee #setparutshaklee #setkurusshaklee #setmenyusushaklee #setbersalinshaklee #sethamilshaklee #vitamincmurah#espshaklee #bisnesshaklee #vitamincshaklee #bisnesdarirumah #setpuasashaklee #milkbooster #skincareshaklee #nutriwhite #kologenshaklee #parutjerawat #promoshaklee #ahlishaklee #setkulitshaklee #promosiespshaklee #collogenpowdershaklee #vivixpromosi #setkesuburanshaklee #setberpantangshaklee #aurainstabatch9

Hashtags found on this page