Toggle navigation

#apprentice627,945 POSTS

Post Content
User Image arttimewithisaiah Posted: Nov 23, 2017 4:20 AM (UTC)
1
0 Normal
User Image seanmegansue Posted: Nov 23, 2017 4:04 AM (UTC)
9
1 Normal
Thanks for coming in again 🌼!! Swipe to see the original art 🖤
Taking a moment between clients to read, appropriately enough, about the Muses...I was beyond excited to see @stephenfryactually has released a book retelling the Greek myths. My favourite on my favourites. Merry early Yuletide to me! What are you all reading right now?
.
I will be taking bookings right through December, please email if you’d rather get tattooed than go Christmas shopping...
.
.
.
#apprenticelife #apprentice #greek #mythology #burymebeneathbooks #tattoo #tattoos #bookstagram #dark #gothic #morbid #art #artists #melbournetattoo #melbourne #darkartists #darkart #blxckink #blackwork #dotwork #linework #qttr #ladytattooers #blackworktattoo #tttism #wtt #taot
User Image _amy_cahill Posted: Nov 23, 2017 3:46 AM (UTC)
6
0 Normal
Look how talented our apprentice is! 😍Sarah did a subtle ombre to blend this clients roots into her beautiful blonde ends #ombrehair #ombre #apprentice #apprenticehairdresser #blonde #blondeombre #adelaidesalon #xquisitehairandbeauty
User Image niqabisfitrah Posted: Nov 23, 2017 3:25 AM (UTC)
2
0 Normal
NAK BANTU SUAMI? NAK BANTU MAK AYAH DI KAMPUNG? MENCARI SIDE INCOME? .
.
.
Meh sini Kami nak bantu
.
.
Kami nak betul2 nak bantu yang tengah mencari-cari cara nak buat duit dengan online je. Tak susah pn nak jadi agen kami ni. kalau yang first time menjual pn boleh jadi agen dropship kami. Kami akan ajar A to Z in shaa Allah 😊 .
.
.
Dropship program mudah, sis tak perlu pegang stok, sis hanya promote je dan kami uruskan penghantaran produk dari A-Z !!! .
.
.
Pastu sis tinggal collect komisyen jer 😱
.
.
Yang bestnya sis, kami akan share teknik2 marketing online dan sis boleh terus apply untuk buat jualan!!
.
.
Komisyen kami bagi besar! in shaa Allah setakat nak buat RM100 sehari senang2 je sis! sebulan dah RM3000!! setahun dah RM36,000!! Sis simpan ASB pun takde untung sampai macam ni sis!!!
.
.
Kami betul-betul serius nak bantu sis buat duit! kami faham ekonomi sekarang dah teruk! gaji setakat RM2000 memang cukup-cukup makan je. itupon kalau cukup makan. entah-entah lepas bayar hutang je. betul tak sis??
.
.
insyaallah kami bantu apa yang patut dari segi pemasaran dan teknik berniaga online. boleh la bantu sis buat belanja makan, bantu mak ayah kalau masih student atau buat bantu suami bulan-bulan pon kira ok dah!
.
.
Sis serius nak join whtssap "DQUEENN " ke http://www.wasap.my/60137074387.
.
.
Sis serius nak join whtssap "DQUEENN " ke http://www.wasap.my/60137074387.
.
.
Sis serius nak join whtssap "DQUEENN " ke http://www.wasap.my/60137074387.
.
.
💻FB PAGE: NIQAB EXCLUSIVE D'INSYIRAHQUEEN FITRAH 📝https://www.facebook.com/agentdqfitrah/
.
.
#D'insyirahQueenn
#Apprentice Niqab Exclusive
#Sns
User Image amypilks_x Posted: Nov 23, 2017 3:23 AM (UTC)
5
0 Amaro
We always drive past this random island and say how cool it would be to explore it, so today we did just that 😁🌴 #lovenz #apprentice #adventure #meandmyboys #newzealand #tauranga
User Image adindatrimardika Posted: Nov 19, 2017 6:46 AM (UTC)
138
6 Normal
📷: Sierra echo echo yankee oscar uniform.
.
.
.
.
.
.
.
🌍🚢
📍JAPAN
#seaproject #apprentice #officer #stipjakarta #seafarer #toyohashi #japan

Hashtags found on this page