Toggle navigation

#angin53,278 POSTS

Post Content
User Image mojokertoviral Posted: Nov 23, 2017 5:32 AM (UTC)
2
1 Normal
Iki kejadian setelah terkena puting beliung nang Tambak Rejo Waru Sidoarjo wingi lor..
Alhamdulillah gk nok korban jiwa
Semoga iku puting beliung seng terakhir, gk nang tempat2 lain.e maneh, termasok Mojokerto..amin 😣
.
#angin #putingbeliung #waspada #waru #sidoarjo #surabaya #mojokerto #jombang #gresik #lamongan #pasuruan #malang #kediri #jawatimur
User Image jamufresh_rawangpuncakjalil Posted: Nov 23, 2017 5:14 AM (UTC)
1
1 Normal
Cantiknya dato @nurulzahid ..flawless😘😘 with owner jamufresh (fiza)... settle mengurut n minum jamufresh pula. .
KHASIAT JAMUFRESH
💪menghilangkan lenguh badan
💪mengurangkan angin dlm badan
💪merawat keputihan
💪menyihatkan dalaman
💪merawat buasir
💪melawaskan pembuangan
💪melancararkan peredaran darah dan kitaran haid
💪mencantikkan kulit.
💪memberi tenaga

FOR order boleh click LINK pada BIO or whatsapp 0163053445

#jamufresh #jamu #jamupremiumquality #sayajual #sayajualjamu #bazaarmalaysia #minumankesihatan #rawang #bukitjalil #kinrara #serdang #serikembangan #pengantin #keputihan #angin #viral #khasiat #homemade
User Image ade_hm Posted: Nov 23, 2017 5:14 AM (UTC)
210
2 Normal
ade_hm 47m ago
Hidup ini singkat hanya untuk cemas apa yang orang lain pikirkan tentang lo. Jalani aja hidup yang lo inginkan.
.
.
.
.
.
#maju
#angin
#fujifilm
User Image aruniyal_id Posted: Nov 23, 2017 4:30 AM (UTC)
24
0 Normal
Selama matahari masih bersinar
Tak ada harapan yang pudar

Selama angin masih berhembus
Tak ada mimpi yang pupus

Dan selama jantung masih berdetak
Tak ada keyakinan yang kan retak

#pantai #istimewa #matahari #angin #jantung
User Image ainzulkarnaind Posted: Nov 23, 2017 2:10 AM (UTC)
38
7 Normal
ANGIN DALAM BADAN

Tahap 'kuat angin' juga bergantung pada tubuh badan seseorang.

Angin menyebabkan kesihatan seseorang terjejas tanpa mengira usia.. Apabila tubuh badan seseorang itu lemah ia mudah untuk dapat penyakit.. Siapa ada tanda-tanda begini?
🙋🏻 #garlictablet #tandabanyakangin #angindalambadan #angin #bawangputih #tanganistress
User Image ida_0623 Posted: Nov 23, 2017 1:30 AM (UTC)
8
8 Normal
semoga kita selalu dalam perlindungan allah swt..#angin puting beliung#badai#musibah alam#hujan badai#22.11.2017
User Image mmg_itadidi Posted: Nov 23, 2017 12:41 AM (UTC)
6
0 Normal
Ramai tak dalam ni yang buat bisnes online? Terutama surirumah, ye la kan nak tambah duit poket sendiri dan juga bantu suami.

Mana lagi nak buat kerja rumah, jaga anak kecik, terkejar terkejar seharian kan, takde istilah duduk diam. Bisnes online pon nak kena layan juga pegang henpon berjam-jam.

Inilah kegunaan MMG dalam kehidupan seharian. Bila stress sakit kepala sapukan pada tengkuk, bila tangan lenguh sapukan MMG.

Bila kaki sakit, kebas dan lenguh sapukan MMG, boleh dikatakan seharian aktiviti ditemani oleh MMG.

Cepat bertindak, cepat meresap, cepat melegakan, tidak berminyak dan bau wangi lavender.

#MMGTOP
#MMG_LOVE_IT
#teamciktagojes
013.2916608
019.3660166
.
.

#MMGTOP #MMG #TeamCiktaGojes #MinyakKayuPutih #Lavender #Aloevera #TidakMelekit #MudahDibawa #BersaizPoket #Migrain #Lenguh #pening #selsema #batuk #gigitanserangga #kembungperut #angin #gusibengkak #kebas #melecur #jerawat #pening #ibudalampantang #pilis #testimoni #bazaarpaknil #instapemes #instagram #bisnesonline
User Image bilqisnadhifa Posted: Nov 22, 2017 11:39 PM (UTC)
fatmagusipul
43
10 Normal
Selamat pagi dapat salam dari rumah tanpa atap kejadian kemaren sore di tambak rejo waru #angin #putingbeliung #waru #tambakrejo #jawatimur
User Image ndlife_aprikot.b17 Posted: Nov 22, 2017 10:16 PM (UTC)
3
0 Normal
Jom rawat masalah angin dalam badan dengan KAPSUL BIJI APRIKOT NDLIFE. Macamana ia merawat masalah ANGIN?
KAPSUL BIJI APRIKOT ni adalah dari spesis HERBA. Herba bersifat panas. Walaupon panas tidak membawa kesan lain jika air kosong diminum dalam quantiti yang sepatutnya. Sebab tu kalau ada yang perasan NDLIFE melarang mengambil kapsul biji aprikot dalam tempoh hamil,period dan menyusu badan. NDLIFE ingin mengelak sebarang RISIKO itu sahaja. TAPI sekiranya ada yang perlu teruskan dalam tempoh tersebut sila rujuk AGEN2 SAH NDLIFE untuk khidmat nasihat.

Apa yang kita inginkan ialah sihat dan bebas dari penyakit. Angin yang banyak berkumpul dalam badan kalau tidak dirawat boleh membawa penyakit.
cubalah KAPSUL APRIKOT NDLIFE hari ni.
Semoga masalah angin dalam badan dapat pulih dengan izinNya.

http://www.wasap.my/60199262929/Assalamualaikum+Kzu+saya+nak+order+kapsul+aprikot

#ndlife #kapsulaprikot #bijiaprikot #vitaminB17 #istihadah #senggugut #gastrik #ulser #cyst #fibroid #ubatleukimia #manjakani #polip #hempedubumi #penawarkanser #ubatbatukarang #tonsil #batuhempedu #pecahbeling #daunbetik #sihat # cergas #cerdas #angin #ubatdenggi #tunjuklangit #sembelit #buasir #alergik #darahtinggi #kencingmanis

Hashtags found on this page