Toggle navigation

#aminn97,354 POSTS

Post Content
User Image allyasulistiani Posted: Feb 21, 2018 3:18 AM (UTC)

0 0 Normal
User Image sefiah_chomell Posted: Feb 21, 2018 1:22 AM (UTC)

1
0 Normal
Keluarga sedang berduka kmarin kke ku meningal dunia moga bliau diterima amal ibadahnya.
#AMINN
User Image ___liyaana Posted: Feb 21, 2018 1:21 AM (UTC)

pakcikphone
1
0 Normal
Bismillahhirahmannirahim

Hye korang😆 mesti cair kan tengok gambar nie❔ haa tunggu apa lagi jom lah serbu ig shop acik @pakcikphone 🐰..knpa kna follow? Kna lah sbb acik ni jual hrga yg sngt murh 💯😱 ori💯✔ dan servis yg tiptop👍..haa dh tau kan ..jom follow n support acik👌 @pakcikphone ni tau😊💕💕 Sy ada join giveaway😱😱 hrp klini ada rezeki nk pgang iphone 😞. ..hrp sngat nk mnang iphone 6 nie😊..guyss doakan sy mng klini jer k💓💓💓 ..aminn

@pakcikphone
@pakcikphone
@pakcikphone
@pakcikphone .
.
.
.
#synkmnggiveaway
#klinijer
#pleaseacikk
#hrpsngtmnang
#aminn
#alwayssupportacik
#semogadimurahknrezeki #nkmng #loveacikselalu✅
User Image ___liyaana Posted: Feb 21, 2018 1:13 AM (UTC)

pakcikphone
2
0 Normal
Bismillahhirahmannirahim

Hye korang😆 mesti cair kan tengok gambar nie❔ haa tunggu apa lagi jom lah serbu ig shop acik @pakcikphone 🐰..knpa kna follow? Kna lah sbb acik ni jual hrga yg sngt murh 💯😱 ori💯✔ dan servis yg tiptop👍..haa dh tau kan ..jom follow n support acik👌 @pakcikphone ni tau😊💕💕 Sy ada join giveaway😱😱 hrp klini ada rezeki nk pgang iphone 😞. ..hrp sngat nk mnang iphone 6 nie😊..guyss doakan sy mng klini jer k💓💓💓 ..aminn

@pakcikphone
@pakcikphone
@pakcikphone
@pakcikphone .
.
.
.
#synkmnggiveaway
#klinijer
#pleaseacikk
#hrpsngtmnang
#aminn
#alwayssupportacik
#semogadimurahknrezeki #nkmng #loveacikselalu✅
User Image ___liyaana Posted: Feb 21, 2018 1:13 AM (UTC)

pakcikphone
2
0 Normal
Bismillahhirahmannirahim

Hye korang😆 mesti cair kan tengok gambar nie❔ haa tunggu apa lagi jom lah serbu ig shop acik @pakcikphone 🐰..knpa kna follow? Kna lah sbb acik ni jual hrga yg sngt murh 💯😱 ori💯✔ dan servis yg tiptop👍..haa dh tau kan ..jom follow n support acik👌 @pakcikphone ni tau😊💕💕 Sy ada join giveaway😱😱 hrp klini ada rezeki nk pgang iphone 😞. ..hrp sngat nk mnang iphone 6 nie😊..guyss doakan sy mng klini jer k💓💓💓 ..aminn

@pakcikphone
@pakcikphone
@pakcikphone
@pakcikphone .
.
.
.
#synkmnggiveaway
#klinijer
#pleaseacikk
#hrpsngtmnang
#aminn
#alwayssupportacik
#semogadimurahknrezeki #nkmng #loveacikselalu✅
User Image ___liyaana Posted: Feb 21, 2018 1:09 AM (UTC)

pakcikphone
2
0 Normal
Bismillahhirahmannirahim

Hye korang😆 mesti cair kan tengok gambar nie❔ haa tunggu apa lagi jom lah serbu ig shop acik @pakcikphone 🐰..knpa kna follow? Kna lah sbb acik ni jual hrga yg sngt murh 💯😱 ori💯✔ dan servis yg tiptop👍..haa dh tau kan ..jom follow n support acik👌 @pakcikphone ni tau😊💕💕 Sy ada join giveaway😱😱 hrp klini ada rezeki nk pgang iphone 😞. ..hrp sngat nk mnang iphone 6 nie😊..guyss doakan sy mng klini jer k💓💓💓 ..aminn

@pakcikphone
@pakcikphone
@pakcikphone
@pakcikphone .
.
.
.
#synkmnggiveaway
#klinijer
#pleaseacikk
#hrpsngtmnang
#aminn
#alwayssupportacik
#semogadimurahknrezeki #nkmng #loveacikselalu✅
User Image ___liyaana Posted: Feb 21, 2018 12:57 AM (UTC)

2
0 Normal
Bismillahhirahmannirahim

Hye korang😆 mesti cair kan tengok gambar nie❔ haa tunggu apa lagi jom lah serbu ig shop acik @pakcikphone 🐰..knpa kna follow? Kna lah sbb acik ni jual hrga yg sngt murh 💯😱 ori💯✔ dan servis yg tiptop👍..haa dh tau kan ..jom follow n support acik👌 @pakcikphone ni tau😊💕💕 Sy ada join giveaway😱😱 hrp klini ada rezeki nk pgang iphone 😞. ..hrp sngat nk mnang iphone 6 nie😊..guyss doakan sy mng klini jer k💓💓💓 ..aminn

@pakcikphone
@pakcikphone
@pakcikphone
@pakcikphone .
.
.
.
#synkmnggiveaway
#klinijer
#pleaseacikk
#hrpsngtmnang
#aminn
#alwayssupportacik
#semogadimurahknrezeki #nkmng #loveacikselalu✅
User Image siregarelyda Posted: Feb 21, 2018 12:49 AM (UTC)

1
0 Normal
Semoga jadi keluarga samawa sama istrinya yg disamping awak
Sampai maut memisahkan kalian
#aminn
Cuma ini yg tinggal fotonya samaku
#foto3tahunlalu
User Image rahmaapril23 Posted: Feb 21, 2018 12:40 AM (UTC)

6
0 Normal
User Image fhara_sutisna Posted: Feb 21, 2018 12:40 AM (UTC)
24
3 Normal
3tahun jadi perantau mamuju, Baru kali ini gak rayain sm barbie yang lagi di kota sebelah @suzanponya 😞
.
.
Biasanya rayain sama sama karena bulan lahir kita sama dan tanggal nya juga beda 1hari 👯
.
.
Happy Birthday Barbie 🎂 .
.
.
Sahabat perantauan sahabat rasa saudara 👯🖤
Semoga panjang umur, Doa doa yg di inginkan terkabul dan Bahagia dunia akhirat #aminn 😇
.
.
.
Rindu kamu barbie 😞😩 Love you @suzanponya 💋
2️⃣1️⃣➖0️⃣2️⃣➖2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣🎂
User Image nur_astri1004 Posted: Feb 20, 2018 11:26 PM (UTC)

5
0 Lark
User Image balqishtuzarah_shaklee Posted: Feb 20, 2018 6:13 PM (UTC)

3
0 Normal
MAKAN DAN SAPU
-
Selalunya pagi pagi akish akan minum ESP ni, before ada COLLAGEN akish mix dengan milo tanpa susu
-
Bila ada COLLAGEN akish mix skali dan tinggalkan sikit untuk buat masker😉
-
So nak dijadikkan cerita aritu ada lebihan masker ESP + VITAMIN C + COLLAGEN bagi adik ipar cuba
-
Baru sekali tu cuba after basuh dia cakap “kak lepas bilas rasa lembut lah kulit”
-
Dan mase tepek masker tu, adik ipar tengah ada jerawat “hidup”, so kita tepek lebih skit kat situ and esoknya jerawat tu dah🔪😵
-
Nyesal betul tak amik pic sebelum dan selepas and tak record testimoni nii😓
-
Kita selalu selang selang buat masker
Kadang buat masker ESP + VITAMIN E
-
Yang ni highly recommended untuk korang yang skin jenis kering gila! Korang bukan boleh tepek kat muka je tau, kalau jenis kaki bersisik tu patut dah amalkan masker ni kat kaki tu😊
-
Sebab VITAMIN E ni dia melembapkan kulit yang kering
-
Selain korang makan supplements ni korang takyah g spa, elok buat sendiri je kat rumah, JIMAT!
-
Boleh order sekarang
📲0126741647
-
#collagenshakleedanvitaminC #februarypromo
#YOUTHSHAKLEE #YOUTH #YOUTHSKINCARE
#balqishtuzarahSupervisormingguni #balqishtuzarahdapat15downlinesmingguni #aminn #shakleemalaysia #shakleeSerendahRawangKL #SID #shakleemalaysia
User Image balqishtuzarah_shaklee Posted: Feb 20, 2018 5:31 PM (UTC)

3
0 Normal
SET BAJET CANTIK..
-
Bukan nak cakap awak tu bajet cantik, takkkk
Awak memang dah cantik pon hehe😉
-
Maksud kita SET CANTIK BERBAJET BERBALOI😂
-
Vitamin C tahan 3 hingga 6 bulan
Vitamin E tahan hingga 4 bulan
ESP tahan 2 hingga 3 bulan
-
Harga pon murah tau! Boleh berjimat sangat sangat dengan 3 supplements ni
-
Wasap 📲 0126741647
-
#collagenshakleedanvitaminC #februarypromo
#YOUTHSHAKLEE #YOUTH #YOUTHSKINCARE
#balqishtuzarahSupervisormingguni #balqishtuzarahdapat15downlinesmingguni #aminn #shakleemalaysia #shakleeSerendahRawangKL #SID #shakleemalaysia
User Image fellyintan Posted: Feb 20, 2018 5:14 PM (UTC)

16
0 Clarendon
Selamat ulang tahun🎉🎈🎉, selamat ulang tahun🎂🎂 untukmu😘pria yang baik hati. Aku hanya berharap yg terbaik untukmu, smoga apa yg kita cita2kan terkabul dengan cepat#aminn,,, kau tahu itu❤, #mylove #husband #proudwife #happybirthday #happybirthdaytoyou🎂 #iloveyou #iloveyou #iloveyou #iloveyou #iloveyou. 😘💏💋💋💋
User Image andri.arian17 Posted: Feb 20, 2018 4:28 PM (UTC)

10
0 Normal
Terima kasih @zayyansakha atas like nya dan semoga syutingnya selalu lancar dan semoga lebih sukses untuk kedepanya #aminn kami semua fans zayyan akan selalu suport zayyan dan semangat terus zayyan jangan pantang nyerah hadapi segala rintangan yg menghadang #zayyansakha #bozbrotherhoodofzayyansakha salam dari ACEH zayyan
User Image cmeryemmm Posted: Feb 20, 2018 4:27 PM (UTC)
85
1 Clarendon
Allah'ım
Yüreğimizde büyüyenlerin
Gözümüzde küçülmesine izin verme ...
#aminn#aminn🙏