Toggle navigation

#ame201755,892 POSTS

Post Content
User Image amrizshop Posted: Jan 19, 2018 3:20 PM (UTC)

5
0 Normal
SUSAH NAK CARI SELUAR YANG SELESA ALL THE TIME UNTUK SEMUA AKTIVITI❓
BILA BERGAMBAR ASYIK PAKAI SELUAR YANG SAMA JE❓
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
‼HOT SELLING JEGGING PANTS‼
👖material stretchable,fit nicely,selesa
👖Dipercayai sejak tahun 2016 lagi
👖pilihan NOMBOR 1 students2 kerana harga mampu milik serendah RM35 je exc post
👖ada saiz dari kecil sampai plussize (L sehingga 10xl)
👖ada lebih dari 10warna cantik2!!
👖sudah dipakai around Malaysia termasuk SABAH DAN SARAWAK!!
👖mendapat REPEAT CUSTOMER yang sangat ramai!!!
.
.
.
.
.
.
KORANG TAK MAU CUBA KE...?
.
.
.
untuk pembelian whatsapp terus
0⃣1⃣0⃣6⃣6⃣2⃣4⃣7⃣0⃣2⃣
.
.
.
btw gambar di model pakai saiz l fit body saiz s dan m .
#sayajualseluar #jeggingpantsmalaysia #ukm #utm #umt #uitm #uia #alhamdullilah #berkualiti #trending #lakukeras #seluarlakukeras #sayajualpakaian #johorean #johorbahru #terengganu #ame2017 #yusofiskandar#bajuraya2017 #terengganurians #melakapeople #pahangtourism #umt #kedahan #negerisembilan #rembaumostwanted
User Image pkdm2 Posted: Jan 19, 2018 1:53 PM (UTC)

2
1 Normal
pkdm2 2h ago
PKDM 0145135341 .
.Anda inginkan rambut cantik kemas dan rapi..Benci dengan rambut yg mengerbang seperti Mak Limah? Kini saya boleh bantu anda semua yang mengalami masalah tersebut hanya dalam masa 5 saat sahaja rambut anda boleh menjadi lurus.. SIKAT JE LEY LURUS. Mcm rebonding 5minitttttt.. ION SIKAT jee .. senang jimat mudah. Siyes!

Beli jom . Sekejap je rambut Lurus. Beli skli satu family boleh pakai…
Tiada warranty
#sikatrebonding #sikatrebondingmalaysia #sikatrebondingmurah #sikatrebondingrambut
#sikatrebondingoriginal #hairstraightener
#sayajualhairstraightener#haircombmalaysia #edajsikat #sikatpelurusrambut#sikatpelurusrambutmurah
#combstraightener #hairstraightenermalaysia #haircomb#combstraightenermalaysia
#sikatpelurusrambutmalaysia
#rebondingrambut
#lofattah #ajscreamer #emmamaembong #mirafilzah #neelofa #fattahamin #zulariffin #hargastudent #kimchiuntukawak #ame2017 #muamalaysia #ame2017 #lofattah
User Image mrsmannequin.my Posted: Jan 19, 2018 12:47 PM (UTC)

38
0 Normal
Always ready lets do this #jemyairalovers 💚💜❤✌.
.
.

@Regranned from @studio5mmp - Seperti yg dijanjikan... fans2 #JemyAira .. kite get ready. 😊😎
Show em we are no fluke.
.
#GPRepost @mrmrsclickclick
Salam Jumaat. Dah sedia ke nak vote AME ? Dengar kabar #mencintaimumrphotographer tercalon. Agak2 ada dak kapel meletop? Pelakon meletop? Kita pun meletop. Cik Min nak ready jari dah. Berjemaah ya kita exercise jari dr sekarang nanti tkt ada yg semput nak vote. Cik Min caya u all.
#anugerahmeletopera #ame2017 #jemyaira #syafiqhannah #skhdbunny - #regrann
User Image amrizshop Posted: Jan 19, 2018 11:23 AM (UTC)

8
0 Normal
SUSAH NAK CARI SELUAR YANG SELESA ALL THE TIME UNTUK SEMUA AKTIVITI❓
BILA BERGAMBAR ASYIK PAKAI SELUAR YANG SAMA JE❓
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
‼HOT SELLING JEGGING PANTS‼
👖material stretchable,fit nicely,selesa
👖Dipercayai sejak tahun 2016 lagi
👖pilihan NOMBOR 1 students2 kerana harga mampu milik serendah RM35 je exc post
👖ada saiz dari kecil sampai plussize (L sehingga 10xl)
👖ada lebih dari 10warna cantik2!!
👖sudah dipakai around Malaysia termasuk SABAH DAN SARAWAK!!
👖mendapat REPEAT CUSTOMER yang sangat ramai!!!
.
.
.
.
.
.
KORANG TAK MAU CUBA KE...?
.
.
.
untuk pembelian whatsapp terus
0⃣1⃣0⃣6⃣6⃣2⃣4⃣7⃣0⃣2⃣
.
.
.
btw gambar di model pakai saiz l fit body saiz s dan m .
#sayajualseluar #jeggingpantsmalaysia #ukm #utm #umt #uitm #uia #alhamdullilah #berkualiti #trending #lakukeras #seluarlakukeras #sayajualpakaian #johorean #johorbahru #terengganu #ame2017 #yusofiskandar#bajuraya2017 #terengganurians #melakapeople #pahangtourism #umt #kedahan #negerisembilan #rembaumostwanted
User Image _yatt_13 Posted: Jan 19, 2018 10:01 AM (UTC)

12
0 Normal
Moh ler kiter vote lelaki dambaan nie

@Regranned from @skyloversofficial - #Repost @mrmrsclickclick
Salam Jumaat. Dah sedia ke nak vote AME ? Dengar kabar #mencintaimumrphotographer tercalon. Agak2 ada dak kapel meletop? Pelakon meletop? Kita pun meletop. Cik Min nak ready jari dah. Berjemaah ya kita exercise jari dr sekarang nanti tkt ada yg semput nak vote. Cik Min caya u all.
#anugerahmeletopera #ame2017 #jemyaira #syafiqhannah #skhdbunny
User Image the_pemerahpipi Posted: Jan 19, 2018 8:10 AM (UTC)

178
4 Normal
.
Sebut je pasal #mencintaimumrphotographer or #Hannahdelisha & #syafiqkylez , we ols sentiasa bersedia .Inn sya Allah akan ada 'Kemenangan' bila semua 'bergabung' meletopz . #withouthaters 💪👍
.
.
Repost Repost @mrmrsclickclick
Salam Jumaat. Dah sedia ke nak vote AME ? Dengar kabar #mencintaimumrphotographer tercalon. Agak2 ada dak kapel meletop? Pelakon meletop? Kita pun meletop. Cik Min nak ready jari dah. Berjemaah ya kita exercise jari dr sekarang nanti tkt ada yg semput nak vote. Cik Min caya u all.
#anugerahmeletopera #ame2017 #jemyaira #syafiqhannah #skhdbunny
User Image victoriasecretbylk2 Posted: Jan 19, 2018 7:52 AM (UTC)

2
0 Normal
🔥DISKAUN MELETOP LETOP🔥


Murah kualiti setanding original, servis berbaloi, servis super duper tip top sehari dah sampai serta layanan yang admin berikan terbaik. Best gilerkan? 💞🌸💋


Berminat? WS : 0148205059 (LK) 💫
.
.
‼️BELI 3 BOTOL PERCUMA POSTAGE KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA. ‼️


👻Berminat? 👻
✅DM : IG (untuk pertanyaan)
✅WS : 0148205059 (untuk pembelian)


#victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecret #perfumevictoriasecret #perfumemurah #wangianmurah #murahmurah #malaysia #johor #pahang #uniten #ump #mentormilenia2017 #mlm2017 #ame2017 #YesAME2017 #AnugerahMeleTOPEra2017 #BergabungLebihMeleTOP

#victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecret #perfumevictoriasecret #perfumemurah #wangianmurah #murahmurah #malaysia #johor #pahang #uniten #ump #bodymistmurah #bodymist #bodymistvsmurah #bodymistvs #bodymistvictoriasecret #bodymistoriginalmurah
User Image ctciksiti Posted: Jan 19, 2018 7:31 AM (UTC)

30
0 Normal
#Repost @mrmrsclickclick
Salam Jumaat. Dah sedia ke nak vote AME ? Dengar kabar #mencintaimumrphotographer tercalon. Agak2 ada dak kapel meletop? Pelakon meletop? Kita pun meletop. Cik Min nak ready jari dah. Berjemaah ya kita exercise jari dr sekarang nanti tkt ada yg semput nak vote. Cik Min caya u all.
#anugerahmeletopera #ame2017 #jemyaira #syafiqhannah #skhdbunny
....
....
TQadmin🌸💖
Repost @skyloversofficial
User Image nanie_ariff Posted: Jan 19, 2018 7:21 AM (UTC)

44
0 Clarendon
#Repost @mynameismizzrose (@get_repost)
・・・
Jom vote.. @Regranned from @skyloversofficial - #Repost @mrmrsclickclick
Salam Jumaat. Dah sedia ke nak vote AME ? Dengar kabar #mencintaimumrphotographer tercalon. Agak2 ada dak kapel meletop? Pelakon meletop? Kita pun meletop. Cik Min nak ready jari dah. Berjemaah ya kita exercise jari dr sekarang nanti tkt ada yg semput nak vote. Cik Min caya u all.
#anugerahmeletopera #ame2017 #jemyaira #syafiqhannah #skhdbunny
User Image stylixtafashion Posted: Jan 19, 2018 6:23 AM (UTC)

9
1 Normal
BAWAL COTTON FLOWER‼️Material kain senang bentuk, selesa, sejukk, senang iron, tak terlalu jarang, boleh digayakan dengan pelbagai cara yang tersendiri, rugi kalau tak cuba!
-
Item : #bawalcottonflowerbySF
Material : Cotton voile
Size : 45' x 45'
Accessories : Rose Charm, 3D Flower with pearl
Price : RM17
Postage : RM8 SM | RM12 SS
-
How to order?
Whatsapp 0104686641 📱
Or click link on bio
-
#bawalcotton #bawallover #bawallovers #tudungbawal #bawalmurah #bawalsquare #sayajual #sayajualmurah #bawalchiffonneelofa #persiapanawalraya #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #ame2017 #lofattah #meletop #bawalcottonborong #stylixtabawalcottonbasic
User Image stylixtafashion Posted: Jan 19, 2018 6:23 AM (UTC)

11
0 Normal
BAWAL COTTON FLOWER‼️Material kain senang bentuk, selesa, sejukk, senang iron, tak terlalu jarang, boleh digayakan dengan pelbagai cara yang tersendiri, rugi kalau tak cuba!
-
Item : #bawalcottonflowerbySF
Material : Cotton voile
Size : 45' x 45'
Accessories : Rose Charm, 3D Flower with pearl
Price : RM17
Postage : RM8 SM | RM12 SS
-
How to order?
Whatsapp 0104686641 📱
Or click link on bio
-
#bawalcotton #bawallover #bawallovers #tudungbawal #bawalmurah #bawalsquare #sayajual #sayajualmurah #bawalchiffonneelofa #persiapanawalraya #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #ame2017 #lofattah #meletop #bawalcottonborong #stylixtabawalcottonbasic
User Image stylixtafashion Posted: Jan 19, 2018 6:23 AM (UTC)

20
2 Normal
BAWAL COTTON FLOWER‼️Material kain senang bentuk, selesa, sejukk, senang iron, tak terlalu jarang, boleh digayakan dengan pelbagai cara yang tersendiri, rugi kalau tak cuba!
-
Item : #bawalcottonflowerbySF
Material : Cotton voile
Size : 45' x 45'
Accessories : Rose Charm, 3D Flower with pearl
Price : RM17
Postage : RM8 SM | RM12 SS
-
How to order?
Whatsapp 0104686641 📱
Or click link on bio
-
#bawalcotton #bawallover #bawallovers #tudungbawal #bawalmurah #bawalsquare #sayajual #sayajualmurah #bawalchiffonneelofa #persiapanawalraya #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #ame2017 #lofattah #meletop #bawalcottonborong #stylixtabawalcottonbasic
User Image mynameismizzrose Posted: Jan 19, 2018 6:17 AM (UTC)

41
0 Normal
Jom vote.. @Regranned from @skyloversofficial - #Repost @mrmrsclickclick
Salam Jumaat. Dah sedia ke nak vote AME ? Dengar kabar #mencintaimumrphotographer tercalon. Agak2 ada dak kapel meletop? Pelakon meletop? Kita pun meletop. Cik Min nak ready jari dah. Berjemaah ya kita exercise jari dr sekarang nanti tkt ada yg semput nak vote. Cik Min caya u all.
#anugerahmeletopera #ame2017 #jemyaira #syafiqhannah #skhdbunny
User Image nourhudaz Posted: Jan 19, 2018 5:14 AM (UTC)

180
13 Normal
Uolls boleh start prepare jari jemari tu k...exercise..sebab we must get ready utk buat keje kasi up #jemyaira. Jgn tidak2 hokay...👋👋👋🤙🤘🖐👌✌🤞🖖☝️👆👇💪💪✍👐
😄😄❤❤❤💜💜💜 #Repost from @studio5mmp by @fastsave_app
•••
Seperti yg dijanjikan... fans2 #JemyAira .. kite get ready. 😊😎
Show em we are no fluke. .
#GPRepost @mrmrsclickclick
Salam Jumaat. Dah sedia ke nak vote AME ? Dengar kabar #mencintaimumrphotographer tercalon. Agak2 ada dak kapel meletop? Pelakon meletop? Kita pun meletop. Cik Min nak ready jari dah. Berjemaah ya kita exercise jari dr sekarang nanti tkt ada yg semput nak vote. Cik Min caya u all.
#anugerahmeletopera #ame2017 #jemyaira #syafiqhannah #skhdbunny
User Image aleya_arissa01 Posted: Jan 19, 2018 5:05 AM (UTC)

190
24 Normal
1000% WE ARE READY OK 💪😉
#gengsesewelMMP
#alwaysready
#jemyairalovers
#syafiqhannah
#skhdbunny
#MencintaimuMrPhotographer
#GPRepost @mrmrsclickclick
Salam Jumaat. Dah sedia ke nak vote AME ? Dengar kabar #mencintaimumrphotographer tercalon. Agak2 ada dak kapel meletop? Pelakon meletop? Kita pun meletop. Cik Min nak ready jari dah. Berjemaah ya kita exercise jari dr sekarang nanti tkt ada yg semput nak vote. Cik Min caya u all.
#anugerahmeletopera #ame2017 #jemyaira #syafiqhannah #skhdbunny
User Image studio5mmp Posted: Jan 19, 2018 5:00 AM (UTC)

396
12 Normal
Seperti yg dijanjikan... fans2 #JemyAira .. kite get ready. 😊😎
Show em we are no fluke.
.
#GPRepost @mrmrsclickclick
Salam Jumaat. Dah sedia ke nak vote AME ? Dengar kabar #mencintaimumrphotographer tercalon. Agak2 ada dak kapel meletop? Pelakon meletop? Kita pun meletop. Cik Min nak ready jari dah. Berjemaah ya kita exercise jari dr sekarang nanti tkt ada yg semput nak vote. Cik Min caya u all.
#anugerahmeletopera #ame2017 #jemyaira #syafiqhannah #skhdbunny
#Repost @mrmrsclickclick
Salam Jumaat. Dah sedia ke nak vote AME ? Dengar kabar #mencintaimumrphotographer tercalon. Agak2 ada dak kapel meletop? Pelakon meletop? Kita pun meletop. Cik Min nak ready jari dah. Berjemaah ya kita exercise jari dr sekarang nanti tkt ada yg semput nak vote. Cik Min caya u all.
#anugerahmeletopera #ame2017 #jemyaira #syafiqhannah #skhdbunny
User Image byfarahinjamsari Posted: Jan 18, 2018 9:47 AM (UTC)

17
0 Normal
BAWAL COTTON FLOWER‼️ Material kain senang bentuk, selesa, sejukk dan yang penting boleh pakai ikut style sendiri gituuu 😍
-
Material : Cotton voile
Size : 45' x 45'
Accessories : Butterfly/Rose charm
Price : RM17
Postage : RM8 SM | RM12 SS
-
Directly DM for purchase 😋
-
#bawalcotton #bawallover #bawallovers #tudungbawal #bawalmurah #bawalsquare #sayajual #sayajualmurah #bawalchiffonneelofa #persiapanawalraya #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #ame2017 #lofattah #meletop #bawalcottonborong #stylixtabawalcottonbasic
User Image stylixtafashion Posted: Jan 18, 2018 8:57 AM (UTC)

20
0 Normal
BAWAL COTTON FLOWER‼️Material kain senang bentuk, selesa, sejukk, senang iron, tak terlalu jarang, boleh digayakan dengan pelbagai cara yang tersendiri, rugi kalau tak cuba!
-
Item : #bawalcottonflowerbySF
Material : Cotton voile
Size : 45' x 45'
Accessories : Rose Charm, 3D Flower with pearl
Price : RM17
Postage : RM8 SM | RM12 SS
-
How to order?
Whatsapp 0104686641 📱
Or click link on bio
-
#bawalcotton #bawallover #bawallovers #tudungbawal #bawalmurah #bawalsquare #sayajual #sayajualmurah #bawalchiffonneelofa #persiapanawalraya #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #ame2017 #lofattah #meletop #bawalcottonborong #stylixtabawalcottonbasic

Hashtags found on this page