Toggle navigation

#alternatif48,774 POSTS

Post Content
User Image sofiasunovi Posted: Dec 13, 2017 12:15 PM (UTC)
3
0 Juno
's life journey: Wed, 13 December 2017

Lidah Buaya Super terbuat dari sari lidah buaya dan bawang putih pilihan yg berkhasiat menyembuhkan berbagai penyakit, alhamdulillah sudah lebih dari 20 tahun Lidah Buaya Super bertahan membantu kesembuhan masyarakat Indonesia.

Minyak Srimedani adalah herbal berbentuk minyak yg terbuat dari bahan-bahan alami dan mengandung omega 3 yg tinggi. Berkhasiat menyembuhkan patah tulang dan berbagai penyakit, bisa di oles dan di minum. Sudah ada sejak tahun 1992 dan ditemukan oleh anak IPB.

Harga: Rp 65.000,- Untuk info lebih lanjut bisa hubungi:
1. Sofia (08888572003)
2. Ibu Sun (081802433448) Distributor cabang Tangerang Selatan

#lidahbuayasuper #minyaksrimedani #herbal #herbalforlife #ilovenature #medicine #alternatif #since1992 #akucintaprodukindonesia
User Image herbal.heroes Posted: Dec 13, 2017 12:09 PM (UTC)

6
1 Normal
BERHATI-HATI!!‼️‼️‼️
Produk ini MENIPU!!
Ramai yang dah tertipu!!! "Kata kesan seawal 7 hari, tapi baru 3 hari saya amalkan dah boleh rasa perubahan ketara" (Aizan, 58 tahun) *************************************** [ TESTIMONI ] 💯💯💯 "WALAUPUN RASA AIR TEH DIABE-TEA INI SEDIKIT MANIS, TETAPI GULA DALAM DARAH SAYA MASIH TIDAK NAIK. ALHAMDULILLAH, RASA PUN SEDAP, BARU ADA NIKMAT KETIKA MINUM"

APA ITU DIABE-TEA?? DIABE-TEA adalah teh yg dirumus khas melalui penyelidikan saintifik di Universiti Awam Malaysia yang sangat sesuai diamalkan oleh penghidap ken-ceng m@nes

Hasil gabungan 3 HERBA TRADISIONAL [ Daun Pecah Beling + Daun Misai Kucing + Stevia ] bantu merawat ken-cing m@nis

KEISTIMEWAAN DIABE-TEA: 🍀 100% semulajadi (TANPA pengawet dan bahan kimia tambahan)
🍀 Hasil penyelidikan universiti awam tempatan 🍀 100% SELAMAT untuk diminum
🍀 DIBUKTIKAN melalui kajian saintifik 🍀 Kekal SIHAT & CERGAS
🍀 Uncang piramid DIIMPORT khas dari JEPUN

BERANI CUBA, BERANI SEMBUH!! 💯💯💯 HARGA PROMOSI:
RM 45.00 SAHAJA!!
(N/P: RM59.00) ========================================
📞SMS/WHATSAPP-->> 0123431100 📞
📞SMS/WHATSAPP-->> 0123431100 📞
📞SMS/WHATSAPP-->> 0123431100 📞
======================================== HERBAL HEROES, PILIHAN HERBA MUKTAMAD ANDA!

#herbalheroes #herbstotherescue #sweetstevia #stevia #pecahbelingtea #diabetea #diabetes #herbaltea #herbalproduk #tehherba #tehkesihatan #100% #semulajadi #penawar #alternatif #herbalism #instamood #instagood #instagram #instalife #igers #igersmalaysia #sayajual #bazarpaknil
Pada 31 Oktober 2017 transaksi non tunai diberlakukan di gerbang tol seluruh Indonesia. Setelah hampir dua bulan diterapkan, bagaimana evaluasi nya? Apa saja tantangannya?
Jangan lewatkan selengkapnya, hanya di 1 Indonesia Sabtu 16 Desember 2017 pukul 14:30 WIB hanya di 1 Indonesia @Netmediatama #1Indonesia #netmediatama #Talkshow #news #newsmagazine #inspiratif #inspirasional #alternatif #etoll #YLKI #jasamarga #bankindonesia #kemacetan #jalantol #emoney #mandiri #flazzbca #brizzibri #bankmandiri #bankbca #bankbri #BI #GNNT
User Image dukkandeadia Posted: Dec 13, 2017 11:27 AM (UTC)

papersofkarin
15
1 X-Pro II
Farkli bir emek.. boncuklarla, kagittan boncuklarla beraberinde çıkan bir tasarım.. ✨ @papersofkarin
Daha fazlasıyla dükkanımızda.. 🎈
1300 takipçiye ulastigimizda supriz bir çekiliş başlatacağız, yilbasindan once bizim de takipçilerimizden bir kisiye hediyemiz olucak.
Dukkanimizi ziyaret eden müşterilerimizden 50₺ üzeri alışveriş yapan müşterilerimizin her birine hediyelerimiz var. 🎁🎊
Dea Dia, 1788 sok. No:7 Bostanlı Karşıyaka/İzmir
( Kumrucu Ömür'ün sokağı, Aralık Sonu Ocakbasinin sirasi )

50₺ üzeri kargo ücretsiz 📦

#alternatifgiyim#otantik#taki#papersofkarin#aksesuar#gökmentoy#katudukkan#dadatasarım#puduceramic#elbise#mini#etek#bluzantası#kombin#kumaş#bez#otantik#alternatif#ceramics#seramik#seramiksanatı#masaüstü#obje#izmir#bostanlı#karşıyaka#bestoftheday#ahşap#uyum
User Image rengimm Posted: Dec 13, 2017 11:21 AM (UTC)
46
14 Normal
Son 7 yılımın hatırı sayılır kısmını ayırdığım çalışmam sonunda #literatürk yayınevinde can buldu. Alanla ilgili çalışma yapanlara faydalı olacağını umut ettiğimiz kitabım, 25 Aralık’ta çıkıyor. Kitabımın yayın aşamasına kadar geçen süreçte dost biriktirmenin bu dünyada en önemli şey olduğunu sayısız kez gördüm. Üzerimde emeği olan herkes var olsun🙋🏻 #kitap #gazetecilik #alternatif #medya #sosyalmedya #aibü #iletişimfakültesi #yenimedya #haber
User Image dukkandeadia Posted: Dec 13, 2017 11:04 AM (UTC)

18
0 Normal
Bugun rahat giyindigimiz kafamiza gore bir gun dediklerimizden olsun ✌️🎈
1300 takipçiye ulastigimizda supriz bir çekiliş başlatacağız, yilbasindan once bizim de takipçilerimizden bir kisiye hediyemiz olucak.
Dukkanimizi ziyaret eden müşterilerimizden 50₺ üzeri alışveriş yapan müşterilerimizin her birine hediyelerimiz var. 🎁🎊
Dea Dia, 1788 sok. No:7 Bostanlı Karşıyaka/İzmir
( Kumrucu Ömür'ün sokağı, Aralık Sonu Ocakbasinin sirasi )

50₺ üzeri kargo ücretsiz 📦

#alternatifgiyim#otantik#clandestino#bandito#paltotasarım#gökmentoy#katudukkan#dadatasarım#puduceramic#elbise#mini#etek#bluzantası#kombin#kumaş#bez#otantik#alternatif#ceramics#seramik#seramiksanatı#masaüstü#obje#izmir#bostanlı#karşıyaka#bestoftheday#ahşap#uyum
User Image syiedasamad Posted: Dec 13, 2017 7:50 AM (UTC)

12
0 Normal
Belum petang lagi ketiak dah berbau ke?
.
Apa kata cuba Celebritylass nie. Celebritylass Ni Bukan Deodorant Biasa.
.
Ia Lebih Kepada Merawat Bau Badan Di Badan Yang Masam Tu. Normally Badan Anda Akan Bebas Bau Selepas Memakai CL Dan Ada Juga Sampai Seminggu.
Hihihihi Power tak. ? Ofcos La Power Beb 😉
.
Whatsapp teruih 018 394 6992 Syieda
.
#CLelf #Celebritylass
#DropshipDiperlukan #Alternatif Deodorant #AlternatifDeodoren #clteamerza #celebritylassklang #ejendiperlukan #bauhanyirhilang #badanberbau #nyahbaubadan #onlinesale #onlinemarket #like4like #followtofollow #bazarpaknil
User Image marziana_kuzi Posted: Dec 13, 2017 7:37 AM (UTC)

10
3 Normal
Alhamdulillah,
Testimoni Lagi.
Ramai yang tidak tahu #ubat #batuk dan #selesema tidak selamat bagi #bayi berumur kurang 2 tahun.
.
#ivmist merupakan satu #alternatif yang berkesan untuk meredakan batuk selesema bayi anda dengan #selamat . .
(Pemeriksaan oleh #doktor perlu dilakukan untuk menentukan sama ada bayi anda perlu dirawat dengan #antibiotik atau tidak)
.
Cara menggunakan iv mist untuk bayi batuk dan selesema :-
🌷spray iv mist pada tapak tangan
🌷campurkan beberapa titik #minyak zaitun untuk mengurangkan kepanasan 🌷sapu dan urut pada leher, #dada dan belakang
🌷biarkan bayi menyedut bau iv mist dari tapak tangan atau sapu tangan yg disembur iv mist 🌹spray iv mist dalam air mandian bayi
.
Berminat? Ingin tahu dengan lebih lanjut wassap saya 📲🚚POSTAGE SELURUH MALAYSIA🚚
http://www.wasap.my/0179811908 marziana

#specialstokisivmistpelindung
#ivmistpenawarpelbagai
#ivmistteammarziana🏡
#ajimaura
#resdung
#gatalhidung
#seafood
#batuk
User Image bioenerji.reiki.gunay Posted: Dec 13, 2017 7:08 AM (UTC)

72
6 Normal
Günaydınlar olsun hepinize,hepimize.🦋🦋🦋Bazan bu ellerden sessiz ve narince dualar yükselir göğe narin bir kelebek kanadında...Bazan umutsuzken bir el gelir; omzunuza umudun kelebeğini konduruverir,fısıltıyla umut şarkıları söylemeye başlarsınız.Bazan lezzetli bir yemeğin adıdır o eller,bazan şefkatli bir annenin elidir o kelebekler, bazanda ihtiyacı olanlara şifanın adı...
NE OLURSA OLSUN O ELLERDEN SADECE KELEBEKLER UÇSUN🦋🦋🦋
KELEBEKÇE GÜNAYDINLAR🙋🏼🙋🏼🙋🏼 #bioenerji #bioenerjist #reiki #cakra #bioenergy #şifa #migren #hastalık #ruhsağlığı #bedensağlığı ##çözüm# #energyforlife #saglikliyasam #sağlık #yaşamkoçu #instagood #like4like #followme #şifanıneli#instaenergy ##güven#turkobjektif #bio #alternatif #umut #eller #kelebek #uygulama
Selamat siang semuanyaa!! Hmm… Kira-kira ada yang bisa nebak gak yaa episode 1Indoensia minggu ini akan membahas mengenai apa?? Ada yang tahu? Jangan lewatkan selengkapnya, hanya di 1 Indonesia. Sabtu 16 Desember 2017 pukul 14:30 WIB hanya di 1 Indonesia @Netmediatama #1Indonesia #netmediatama #Talkshow #news #newsmagazine #inspiratif #inspirasional #alternatif #etoll #YLKI #jasamarga #bankindonesia #kemacetan #jalantol #emoney #mandiri #flazzbca #brizzibri #bankmandiri #bankbca #bankbri #BI #GNNT
Ofis masalarınızı daha şık bir hale getirmek için tasarım ürünlerimiz Alternatif Kırtasiye'de! #alternatif #kirtasiye #ofisdizayn #masasusu #makamsusu
User Image ivmist_mimi Posted: Dec 13, 2017 5:25 AM (UTC)

4
0 Normal
- Alhamdulillah,
Testimoni Lagi. . -
Ramai yang tidak tahu #ubat #batuk dan #selesema tidak selamat bagi #bayi berumur kurang 2 tahun.
.
#ivmist merupakan satu #alternatif yang berkesan untuk meredakan batuk selesema bayi anda dengan #selamat . .
(Pemeriksaan oleh #doktor perlu dilakukan untuk menentukan sama ada bayi anda perlu dirawat dengan #antibiotik atau tidak)
.
Cara menggunakan iv mist untuk bayi batuk dan selesema :-
🌷spray iv mist pada tapak tangan
🌷campurkan beberapa titik #minyak zaitun untuk mengurangkan kepanasan 🌷sapu dan urut pada leher, #dada dan belakang
🌷biarkan bayi menyedut bau iv mist dari tapak tangan atau sapu tangan yg disembur iv mist 🌹spray iv mist dalam air mandian bayi
.
Berminat? Ingin tahu dengan lebih lanjut wassap saya 📲🚚POSTAGE SELURUH MALAYSIA🚚
mimi stokis negeri 0195705914 http://www.ivmistperak.com

Hashtags found on this page