Toggle navigation

#akasia49,368 POSTS

Post Content
User Image ohmy.retis Posted: Dec 13, 2017 9:20 PM (UTC)

0 0 Normal
Benci sangat nanti terpaut balik hati tu #nurin ... sejahat mana pun orang tu, bagilah peluang untuk dia berubah. Mana tahu kalau #lelakiitupemilikhatiku 💕💞💖
.
#akasia pukul 7 malam ini di #TV3 📺📽📺📽
.
@rajaafiqqofficial @puteriaishah_ #TV3 #TV9 #offficialdramasangat #dssquad #dramasangat
User Image photography_f64 Posted: Dec 13, 2017 9:07 PM (UTC)

13
0 Normal
✅Photography
✅After Effect
✅Photoshop
✅Premiere
✅InDisign
✅Audition
✅.......... #amozesh_naghashi #akasia #akasi_magazine #amozeshgah #photography_aks #amozesh #photography📷 #photographystudent #photographyday #prilaga #photographyaccount #amozeshi #photography#tabriz #tabrizuniversity #tabrizphotography #prilaga #tabriztatu #tabrizcity #tabriz_islamic_art_university

آموزشگاه📷 F64📷: برگزاری کلاس های........ عکاسی،فیلمبرداری،فتوشاپ،تدوین فیلم،موشن گرافیک،طراحی،نقاشی....
دوستان عزیز و علاقمند به کلاس های هنری میتونن به آدرس زیرمراجعه کنن وشرایط کلاس هاروبدونن و مشاوره رایگان برای هرکلاسی ازتعریف تا اینکه میتونی با یادگیری اینا چیکارا کنی.........
ا📣📣📣📣📣
تبریز،میدان ساعت،اول خاقانی،ساختمان آلومینیوم،طبقه ۳.
(باشیم هنردوست،هنرمند......💜📷📹)
☎35239071
📱۰۹۳۷۶۷۲۷۶۴۷
📱۰۹۱۳۶۸۸۴۱۰۰
User Image ohmy.retis Posted: Dec 13, 2017 7:58 PM (UTC)

0 0 Normal
Tu lahhh.. kalau kebencian tu dah ada lama sangat dalam hati, ini lah yang jadi.. BERDENDAM! Korang please ehhh... kalau marah sekali pun, maafkanlahhh.. jangan simpan lama-lama tak elok, sama je macam #nurin ni.. 💔💔💔
.
#lelakiitupemilikhatiku #akasia 7 malam di #TV3 .
@puteriaishah_ @rajaafiqqofficial #TV3 #TV9 #offficialdramasangat #dramasangat #dssquad #rajaafiq #puteriaishah
User Image rak_outfit Posted: Dec 13, 2017 1:42 PM (UTC)

rak__kasut
cap_feedback
223
29 Normal
💥 Stay active Like & Tag your friends to win our
Giveaway Contest 💥
.
📌 High Gred Quality
📌 Adjustable Besi
📌 Ready Stock
.
👉 Harga Cap Rm50 / Promosi Rm40 🔥
👉 Free Postage
👉 Free Gift
.
💥 Nak order? Tekan link di bio atau
📲 Whatsapp ke 014-5112664
User Image tips_kurussihat_sado Posted: Dec 13, 2017 1:39 PM (UTC)

7
1 Normal
EXCITED NAK KURUS . "Bos saya minum mega3.0 2 minggu size seluar saya 46" skrg dah 42" ,betul2 sangat sesuai dengan saya!,bulan depan simpan 1 untuk saya boss saya nak order lagi" - Razman -KK

Antara feedback positif customer kami.Bila dah minum terus jatuh cinta nak repeat order

Nak kurus juga?
Jom dapatkan MEGA 3.0 sekarang

whatsapp <Mega> ke 0182011898
whatsapp <Mega> ke 0182011898
whatsapp <Mega> ke 0182011898
.
Atau klik saja link di Bio profile..
.
#tko
#tko_nutrition
#fatburnermega
#testimonimega
#nakkurus
#jk1m
#jomkurus
#trustedseller
#gymmalaysia
#matrukun
#akasia
#tv3
#wanitahariini
#makanansihat
#dietatkinsmalaysia
#kedaionline
#bazaaronline
#onlineshop
#malaysia
#freepostage
#lelakiitupemilikhatiku
#sayajual
#sayajualonline
User Image iam_queendrama Posted: Dec 13, 2017 11:48 AM (UTC)

55
1 Normal
Lembutkah hati nurin untuk terima lukman? @Regrann from @dramasangat - Bila #LukmanHakimi dah lafas sayang, mampukah #nurinkarmila membalas cintanya
.
Jangan lupa #lelakiitupemilikhatiku sekejap lagi 7 malam di #TV3 .
.
@puteriaishah_ @rajaafiqqofficial
#TV3 #TV9 #dramasangat #officialdramasangat #lelakiitupemilikhatiku #akasia #dssquad - #regrann
User Image fatburnermega_no1 Posted: Dec 13, 2017 10:31 AM (UTC)

5
0 Normal
.
EXCITED NAK KURUS . "Tipu betul mega ni,saya baru minum 3 hari,makan nasi macam biasa cuma ada buat senaman perut sikit je, terus peha saya dan lengan lebih kecil!! Ingatkan tak ada kesan." Nadia- KL

Nak kurus juga?
Jom dapatkan MEGA 3.0 sekarang

whatsapp <Mega> ke 0175354707
whatsapp <Mega> ke 0175354707
whatsapp <Mega> ke 0175354707
.
#tko
#tko_nutrition
#fatburnermegaperak
#testimonimega
#nakkurus
#jk1m
#jomkurus
#trustedseller
#gymmalaysia
#temanlelakiupahan
#akasia
#tv3
#wanitahariini
#makanansihat
#dietatkinsmalaysia
#kedaionline
#bazaaronline
#onlineshop
#malaysia
#freepostage
#gemokk
#sayajual
#sayajualonline
User Image fatburnermega_no1 Posted: Dec 13, 2017 10:27 AM (UTC)

10
3 Normal
.
EXCITED NAK KURUS . "Bos saya minum mega3.0 2 minggu size seluar saya 46" skrg dah 42" ,betul2 sangat sesuai dengan saya!,bulan depan simpan 1 untuk saya boss saya nak order lagi" - Razman -KK

Antara feedback positif customer kami.Bila dah minum terus jatuh cinta nak repeat order

Nak kurus juga?
Jom dapatkan MEGA 3.0 sekarang

whatsapp <Mega> ke 0175354707
whatsapp <Mega> ke 0175354707
whatsapp <Mega> ke 0175354707

#tko
#tko_nutrition
#fatburnermegaperak
#testimonimega
#nakkurus
#jk1m
#jomkurus
#trustedseller
#gymmalaysia
#matrukun
#akasia
#tv3
#wanitahariini
#makanansihat
#dietatkinsmalaysia
#kedaionline
#bazaaronline
#onlineshop
#malaysia
#freepostage
#lelakiitupemilikhatiku
#sayajual
#sayajualonline
User Image fatburnermega_no1 Posted: Dec 13, 2017 10:21 AM (UTC)

12
1 Normal
.
EXCITED NAK KURUS . "Bos saya minum mega3.0 2 minggu size seluar saya 46" skrg dah 42" ,betul2 sangat sesuai dengan saya!,bulan depan simpan 1 untuk saya boss saya nak order lagi" - Razman -KK

Antara feedback positif customer kami.Bila dah minum terus jatuh cinta nak repeat order

Nak kurus juga?
Jom dapatkan MEGA 3.0 sekarang

whatsapp <Mega> ke 0175354707
whatsapp <Mega> ke 0175354707
whatsapp <Mega> ke 0175354707
.
Atau klik saja link di Bio profile..
.
#tko
#tko_nutrition
#fatburnermega
#testimonimega
#nakkurus
#jk1m
#jomkurus
#trustedseller
#gymmalaysia
#matrukun
#akasia
#tv3
#wanitahariini
#makanansihat
#dietatkinsmalaysia
#kedaionline
#bazaaronline
#onlineshop
#malaysia
#freepostage
#lelakiitupemilikhatiku
#sayajual
#sayajualonline

Hashtags found on this page