Toggle navigation

#ajimaura323,934 POSTS

Post Content
User Image allurebeauty_my Posted: Dec 18, 2017 8:42 AM (UTC)

15
1 Normal
COMELNYA BABY VITAMIN C NI. 😍
.
.
.
Ni lah hasilnya bila ibu amalkan vitamin c ketika mengandung dan selepas bersalin. Baby pun akan dapat zat dari susu ibu tau.
.
Whatsapp fatin segara untuk info lanjut. HOTLINE 010-8675363. .
🚗 COD PASIR GUDANG
User Image muslimahwearmurahii Posted: Dec 18, 2017 1:04 PM (UTC)

1
0 Normal
New arrival!! Kurung Carla Ruffles

Harga: Rm110
Postage: Rm8/12ss

Pilihan Size : S, M, L
(Carta ukuran rujuk gambar)

Material: Moss crepe *tidak panas dan tidak jarang. *potongan kurung moden yang elegant
*leher baju bentuk kurung dan ada butang kecil utk mudah sarung dan pakai **grip getah di pergelangan tangan, ✅ friendly wudhuk *ropol bertingkat bahagian lengan
*bahagian depan baju dihiasi manik/pearl kecil (klip besi mesin dan tak mudah tanggal)
*labuh menutupi punggung *skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang *warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

READY STOCK‼️ Pm @ whatsapp 016-786 4184

#bajukurungmurah #bajukurung #instaseleb #bajukendurikahwin #bajudinner #bajukerjawanita #bajukurungmoden #bajukurungmalaysia #kurungmodenmurah #bajumuslimahmurah #johor #kualalumpur #kurungruffles #kurungropol
#kebarungmurah #jubahmurah #dressmurah #bazarpaknil #bajukurungplussizemurah #kurungplussize #bajuwudhukfriendly #bajubffriendly #viral #ajimaura #bajukendurimurah #bazarpaknil #kurungmodensale #kurungcarlaruffles #bajubridesmaid #minikurungtrendy
User Image anjes_gallery Posted: Dec 18, 2017 1:02 PM (UTC)

3
0 Normal
• CALISTA •
.
✔ 2N1 Cardingan yang boleh di pakai bersama seluar, dan jugak dress.
✔ CUTTING plit di dada membantu memberi effect slim pada si pemakai
✔ Adjustable RIBBON. Boleh di buka bila2 masa shj. Memberi 2 gaya kelainan.
✔ BUTTON boleh di buka.
✔ SIDE POCKET kiri & kanan
.
.
HARGA
RM79 + FREE POSTAGE 📮
.
.
wasap 📲 013-4146754
atau
Click link wasap yang tertera d'bio 😎
.
.
#blouse #blousepanjang #blouselabuh #cardigan #blousemuslimah #blouseplain #blousemuslimahtrendly #cardiganstyle #cardiganmurah #ajimaura #terapiinstagram #cikguseo #bajumuslimah #bajumalaysia #bajumurah #bajupanjang #bajulabuh
User Image anjes_gallery Posted: Dec 18, 2017 1:01 PM (UTC)

1
0 Normal
• CALISTA •
.
✔ 2N1 Cardingan yang boleh di pakai bersama seluar, dan jugak dress.
✔ CUTTING plit di dada membantu memberi effect slim pada si pemakai
✔ Adjustable RIBBON. Boleh di buka bila2 masa shj. Memberi 2 gaya kelainan.
✔ BUTTON boleh di buka.
✔ SIDE POCKET kiri & kanan
.
.
HARGA
RM79 + FREE POSTAGE 📮
.
.
wasap 📲 013-4146754
atau
Click link wasap yang tertera d'bio 😎
.
.
#blouse #blousepanjang #blouselabuh #cardigan #blousemuslimah #blouseplain #blousemuslimahtrendly #cardiganstyle #cardiganmurah #ajimaura #terapiinstagram #cikguseo #bajumuslimah #bajumalaysia #bajumurah #bajupanjang #bajulabuh
User Image jamutunteja.kl Posted: Dec 18, 2017 1:01 PM (UTC)

2
0 Normal
FREE DELIVERY FOR JAMU TUN TEJA.
Area: GOMBAK / SETAPAK / BATU CAVES / KLANG VALLEY
...
Want to try Jamu Tun Teja™ DM/PM me NANA 📲 0122241449.. .
JAMU TUN TEJA explicitly for:
👸 skin
💃 metabolism and weight loss
💮 menstrual cycle & fertility
💏 intimate health
🍼 milk booster
.
💰 RM 88 (15 sachets)
💰 RM176 (30 sachets) + 🎁 FREE Gift + 📮FREE postage + 🚗💨 FREE COD
.
#jamu
#jamutunteja
#jamutuntejagombak
#jamutuntejasetapak
#jamutuntejakl
#jamutuntejaklcc
#jamutuntejaselayang
#womensupplement
#jamutuntejanana
#jamutuntejastockist
#goodsupplement
#jttbabes
#jamufied
#instafamous
#syukur
#terapiinstagram
#ajimaura
#trustedseller
#igsokongan
#igshop
#nanajttteam
User Image anjes_gallery Posted: Dec 18, 2017 1:01 PM (UTC)

0 0 Normal
• CALISTA •
.
✔ 2N1 Cardingan yang boleh di pakai bersama seluar, dan jugak dress.
✔ CUTTING plit di dada membantu memberi effect slim pada si pemakai
✔ Adjustable RIBBON. Boleh di buka bila2 masa shj. Memberi 2 gaya kelainan.
✔ BUTTON boleh di buka.
✔ SIDE POCKET kiri & kanan
.
.
HARGA
RM79 + FREE POSTAGE 📮
.
.
wasap 📲 013-4146754
atau
Click link wasap yang tertera d'bio 😎
.
.
#blouse #blousepanjang #blouselabuh #cardigan #blousemuslimah #blouseplain #blousemuslimahtrendly #cardiganstyle #cardiganmurah #ajimaura #terapiinstagram #cikguseo #bajumuslimah #bajumalaysia #bajumurah #bajupanjang #bajulabuh
User Image dressmurah.eksklusif Posted: Dec 18, 2017 1:00 PM (UTC)

3
1 Normal
OFFER : RM115SEM| RM120SS .
------------------------------------------------. .
.
Kurung Mia Claire
.

Size S,M,L
(Ukuran rujuk gambar carta)

Material: Chiffon Crepe
**baju dan skirt lining **permukaan baju dan skirt ada bintik-bintik sulaman jahit benang yg timbul dan tampak cantik dan unik
**leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
**hujung lengan baju sedikit kembang
**potongan kurung moden utk tampil elegant
**baju tiada pelipat belakang dan tiada span di bahu
**labuh baju menutupi punggung
**skirt cutting duyung
**pinggang skirt full getah dan ada lining
**warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
.
_____________________
💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers
______________________.
CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp 📲 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9

____NO URGENT ORDER.TQ_____ .
User Image dressmurah.eksklusif Posted: Dec 18, 2017 1:00 PM (UTC)

73
1 Normal
OFFER : RM115SEM| RM120SS .
------------------------------------------------. .
.
Kurung Mia Claire
.

Size S,M,L
(Ukuran rujuk gambar carta)

Material: Chiffon Crepe
**baju dan skirt lining **permukaan baju dan skirt ada bintik-bintik sulaman jahit benang yg timbul dan tampak cantik dan unik
**leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
**hujung lengan baju sedikit kembang
**potongan kurung moden utk tampil elegant
**baju tiada pelipat belakang dan tiada span di bahu
**labuh baju menutupi punggung
**skirt cutting duyung
**pinggang skirt full getah dan ada lining
**warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
.
_____________________
💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers
______________________.
CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp 📲 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9

____NO URGENT ORDER.TQ_____ .
User Image handmadehaus Posted: Dec 18, 2017 1:01 PM (UTC)

1
0 Normal
.
Assalamualaikum semua 😊
.
.
Anda ada akaun shopee?
Suka shopping dan mahukan #lebihpenjimatan #jimatberbelanja
Nak dapat FREE SHIPPING? 😍😍😍😍😍
.
Membeli belah di #HANDMADEHAUS kini melalui #SHOPEE akan diberikan #freepos dengan belian melebihi RM30 untuk seluruh Malaysia.
WoW best kan?
.
Setiap belian juga anda diberikan point yang boleh ditukar kepada RM mengikut tnc Shopee ❤
.
.
Wahhh semakin seronokkan? Dah la dapat jimat, ada pula point 😍😍
.
Jom kami guide anda untuk memulakan 👍👍
.
Zaman ekonomi begini memang inilah yang kita cari kan 👍👍😊
.
.
Kami akan tambah lebih banyak produk ke dalam Shop kami di sana untuk anda menikmati penjimatan hebat 👍👍✔✔
.
.
Antaranya ⤵
➕ pakaian kanak-kanak custom dan ready made
➕ pakaian ibu ayah custom dan ready made
➕ beg handmadehaus
➕ dan banyak lagi.....nantikan ✔✔✔✔
.
.
#shopee #handmadehaus #custommadebaju #bajukanak2 #bajucomel #nursingblouse #muslimahfashionmalaysia #bajumuslimah #begsejadah #telekung #begtelekung #sejadah #jimat #freepostage #bajucustom #blousenursingmurah #handmadebaju #sayajual #sapotlokal #terapiinstagram #ajimaura
User Image anjes_gallery Posted: Dec 18, 2017 1:00 PM (UTC)

2
2 Normal
• CALISTA •
.
✔ 2N1 Cardingan yang boleh di pakai bersama seluar, dan jugak dress.
✔ CUTTING plit di dada membantu memberi effect slim pada si pemakai
✔ Adjustable RIBBON. Boleh di buka bila2 masa shj. Memberi 2 gaya kelainan.
✔ BUTTON boleh di buka.
✔ SIDE POCKET kiri & kanan
.
.
HARGA
RM79 + FREE POSTAGE 📮
.
.
wasap 📲 013-4146754
atau
Click link wasap yang tertera d'bio 😎
.
.
#blouse #blousepanjang #blouselabuh #cardigan #blousemuslimah #blouseplain #blousemuslimahtrendly #cardiganstyle #cardiganmurah #ajimaura #terapiinstagram #cikguseo #bajumuslimah #bajumalaysia #bajumurah #bajupanjang #bajulabuh

Hashtags found on this page