Toggle navigation

#aeonmall189,664 POSTS

Post Content
User Image yuyunrahmahdhanikh Posted: Dec 12, 2017 8:45 PM (UTC)
11
0 Normal
Akan ada waktunya, kita merindukan semua yang pernah kita lewati. Lalu, menyadari bahwa semua tak akan terulang. Maka ingatlah beberapa hari ini, dengan segala baik dan buruknya, senang dan susahnya, bangga dan kecewanya. Semua!
It's amazing!
Love you more 💕 12 12 17
.
.

#traveller #kualalumpur #aeonmall #backpackerstory #instapostgram #indopostgram
User Image _hoangan_001 Posted: Dec 12, 2017 4:28 PM (UTC)

4
0 Normal
User Image adesmurf Posted: Dec 12, 2017 3:57 PM (UTC)
8
0 Lo-fi
life is like a ferris wheel
sometimes you’re up,
sometimes you’re down
in the end,
you just have to learn to enjoy the ride 🎡

#ferriswheel #jakarta #aeonmall #cityscape #citysky
User Image _snhalizaa Posted: Sep 4, 2017 9:41 AM (UTC)
207
1 Normal
User Image peninggi_store.best Posted: Dec 12, 2017 4:00 PM (UTC)

12
0 Normal
Salam guys,Seminggu ok, bukan sebulan. 3CM badan bertambah tinggi ! HI-CAL !
.
Contact admin :⤵⤵⤵⤵
☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : Stokis_peninggi
.... Pesanan" Nak Sado pun kena ke gymm dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya" kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. ••Tips dan Cara Untuk Tambah Tinggi >> 1)Tidur harus cukup sampai 8-10jam sehari dan tidur awal kerana waktu tidur Kelenjar Hormon Tumbesaran terjadi.kurangnya tidur membuat kan proses itu tiada.
2)Elakkan merokok dan minuman keras
3)Olahraga membantu untuk menambah tinggi lebih cepat
4)Onani membuatkan badan menjadi terbantut
5)Kurangkan makan/minum junk food dan terlalu berminyak.

Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya

Jangan Pernah Putus Asa ! >•Kenapa ramai orang gagal menambah tinggi badan? Ada yang sudah mencuba minum suplemen ini itu, vitamin ini itu, obat ini itu, sandal peninggi badan ini itu, namun hasilnya Tiada.Sekarang pertanyaannya, kenapa begitu??? >•Untuk menjawab itu semua kami akan beri sebuah sudut pandang yang jarang dipikirkan orang .Kebanyakan customer membeli produk dengan menggunakan emosi.Bukankah Allah swt menganjurkan kita menggunakan akal untuk berpikir? >•Kenapa cara-cara diatas GAGAL membuat tinggi badan Anda bertambah? Karena proses menambah tinggi badan adalah proses tulang dan otot yang didapat dengan latihan terus menerus, bukan proses oral dan perut yang didapat secara instant. So seperti kami
Highlight sebelum ini "NAK SADO PUN HARUS WORKOUT DAN MINUM SUSU SADO,BEGITU JUGA NAK TINGGI,
HARUS WORKOUT STRECHING DAN WAJIB SUPPLEMENT HI CAL" barulah menjadi ya tuan tuan! >
.
#bigsale #bigsalemalaysia #bigpromo #bigpromotion #ubattinggimurah #ubattinggipromotion #ubattinggisale #termurahkatmalaysia #naktinggi #japtinggi #heightup #aeonmall #ayuhmalaysiaku #malaysiaboleh #victorkoreaopen2017 #malaysian #kualalumpur #selangor #indoandmalay #b
User Image ubat_tinggi.calsium Posted: Dec 12, 2017 3:56 PM (UTC)

8
1 Normal
Terbaik naik 9 cm 😱😨 just amalkan set 2 .... ???? Jom order special price just 1 slot jer and free postage .. add my number whatsap kat bio if berminat 👍
☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : Stokis_peninggi
============
#testimonipeninggi #testimoniheightup
#peninggi #malaysiansoccer
#ubattinggi #supportherbalstore_my #terbesarkarmalaysia #igermy #ikutcarikita #myig #igersganu #bintulu #sarawak #dalat #julau #kanowit #kapit #kuching #lawas #limbang #aff2018
#heightup #tiensmalaysia #kedaionline #aeonmall #setiamallcitytralajakmurah #tinggikejap #peninggibadan #ubattinggi
User Image dungtit97 Posted: Dec 12, 2017 3:50 PM (UTC)
12
0 Lo-fi
- Nếu cá voi khóc thì sao ???
- Thì chẳng sao cả, bởi bao quanh nó là dại dương mênh mông ... ☺
#aeonmall #longbien #hànội
#ハノイ #ベトナム
User Image best_tinggilawa_kl Posted: Dec 12, 2017 2:51 PM (UTC)

4
0 Normal
User Image zendalee2601 Posted: Dec 12, 2017 2:50 PM (UTC)
2
0 Normal
Đông sắp tới.. phải dự trữ đồ ăn thôi!!!
#aeonmall #lotteria #guardian

Hashtags found on this page