Toggle navigation

#adellfearaina1,303 POSTS

Post Content
User Image bea_rameshan Posted: Oct 14, 2017 2:02 PM (UTC)
2,954
8 Normal
She insisted to join her nannies @ninieismail @hjhzura balik kampung. Mommy so sad 😞 Take care Baby mom. Love you❤️
#cintahatimom #adellfearaina #handsomeunclenash
Found this picture on FB's by Lensa Ayid during Setia Hujung Nyawa press conference❤️ Can't hardly forget how adorable you are,baby. My biggest strength. No matter how hard my life goes you completely ease them away. Haih,My little baby now all grown up. Where did the time go😩🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️time flies. You will forever be my baby. Always❤️ #adellfearaina #babygirl #adelle #cintahatimom #alwaysbemybaby #alwaysandforever #clingymommy
Baby Jibriel the other day. Such a beautiful baby boy. Can't wait to see you again❤️ cepat baik and sembuh yang @amyerazainal 3rd baby pulak😍 Dapat baby macam Jibriel 10 pun sanggup😝😝😝 It's really really good to see u Yha❤️ #cintahatimom #adellfearaina #adreaarafaella #jibrielkhan #aidilfitri2017 #raya2017
User Image bea_rameshan Posted: Jun 11, 2017 8:28 PM (UTC)
262
13 Normal
Big fans of roti canai. Baby roti canai cheese and Adik's fav roti canai kosong with dhal n gula😉
#adellfearaina #adreaarafaella #cintahatimom #roticanai
Budak kecik ni mentang mentang dah 1 years old bukan main susah nak sit still apa lagi nak amik gambar. Sombong.
Nah, ini lah Lil B sekarang. Best kan😤🤦🏼‍♀️
She kinda ruined all the pictures 😭🤷🏼‍♀️ geram takkkkk 😟😒 Sila slide for more geramness🙍🏼🤧 .
#gemokgangster #naughty #bestpicture #bestphoto #mygirls #daughters #salamramadhan #sahur #cintahatimom #adellfearaina #adreaarafaella #adrielleraqea #adrielleturns1 #littlemonster
User Image bea_rameshan Posted: May 30, 2017 1:17 PM (UTC)
adelle_arminie
210
9 Normal
Alhamdulilah. So proud of u baby puasa hari ni. Walaupun banyak kali cobaan ke fridge nak minum air and curi makan eggs bread adik and lil b but you strong enough to listen to mommy 😘
Sayang baby chukk mommy
#adellfearaina #adelleissix #fastingbaby #salamramadhan #cintahatimom
Gambar #throwback akikah baby Syaikhul hari tu. Selamat bermoreh and sahur semua🙃🙃 Hari ni Adelle tak berjaya puasa🤦🏼‍♀️ cuba lagi besok💪🏻
Birthday adik pun dekat dah #29may2014
#selamatberpuasa #salamramadhan #nobodymatterslikeyou #adellfearaina #adreaarafaella