Toggle navigation

#acnecare43,564 POSTS

Post Content
User Image adeeva.skincare_ori Posted: Feb 24, 2018 10:05 AM (UTC)

1
0 Normal
Testimoni pemakaian adeeva skincare 😍
.
Perawatan wajah terbaik dengan harga terjangkau salah satunya adeeba skincare :) Terimakasih sudah mempercayakan perawatan wajah nya dengan Adeeva Skincare :) Untuk konsultasi, info lebih lanjut dan pemesanan bisa hubungi salah satu kontak kami
✔Pin BBM : DB8D8794
✔WHATSAPP : 0813.1489.2664
ATAU klik link dibawah ini, anda akan langsung terhubung dengan kontak kami
http://bit.ly/twinsbeautyskin
.
.
.
#adeeva #adeevaskincare #kosmetikbpom #skincare #skincareaman #skincarebpom #creambpom #acnecare #acnecream #whiteningcream #kosmetikbpom #facecare #creamracikan #bpomresmi #jualkosmetik #jualskincare #jualcream #creamaman #msglow #afroskin #afro #lbeauty
User Image adeeva.skincare_ori Posted: Feb 24, 2018 10:02 AM (UTC)

1
0 Normal
Testimoni pemakaian adeeva skincare 😍
.
Perawatan wajah terbaik dengan harga terjangkau salah satunya adeeba skincare :) Terimakasih sudah mempercayakan perawatan wajah nya dengan Adeeva Skincare :) Untuk konsultasi, info lebih lanjut dan pemesanan bisa hubungi salah satu kontak kami
✔Pin BBM : DB8D8794
✔WHATSAPP : 0813.1489.2664
ATAU klik link dibawah ini, anda akan langsung terhubung dengan kontak kami
http://bit.ly/twinsbeautyskin
.
.
.
#adeeva #adeevaskincare #kosmetikbpom #skincare #skincareaman #skincarebpom #creambpom #acnecare #acnecream #whiteningcream #kosmetikbpom #facecare #creamracikan #bpomresmi #jualkosmetik #jualskincare #jualcream #creamaman #msglow #afroskin #afro #lbeauty
User Image adeeva.skincare_ori Posted: Feb 24, 2018 9:53 AM (UTC)

2
0 Normal
Punya jenis jerawat batu ?
Atau meradang ?
Tuntaskan dengan rangkaian Acne Series by Adeeva Skincare.. Di persembahkan untuk anda yang mempunyai wajah berjerawat dan komedo.. Selain menyembuhkam jerawat juga dapat mencerahkan wajah agar tidak kusam akibat jerawat.. Oh ya jangan lupa sempurnaan perawatan acne series mu dgn Produk tambahanan yaitu Bio Acne Serum dan Acne Spot .. Sangat ampuh menyembuhkan jerawat loh 😍
.
Konsultasi / order :
Klik link 👉👉 bit.ly/twinsbeautyskin
.
.
.
.
#Adeevaskincare #pusatadeevaskincare #adeevaskincareLamongan #adeevaCream #adeevaOriginal #perawatanwajah #glowingMaksimal #paketbody #paketwajah #Lhipmatte #creamBPOM #creamjerawat #creamflek #creampemutih #adeevamurah #skincare #skincarebpom #kosmetik #kosnetikbpom #acnecare #facecare
User Image ozoraskincare.solo Posted: Feb 24, 2018 9:04 AM (UTC)

7
0 Normal
Pstt... sesuatu yang mewujudkan #kulitcerahalami akan segera hadir!

Kini, produk dalam negeri mampu bersaing dan memproduksi kosmetik maupun skin care dengan proses yang lebih detil sehingga menghasilkan produk berkualitas baik. Pokoknya, nggak kalah deh sama yang dari luar negeri!

#kulitcerahalami #ozoraskincare
#skincare
#skincaresolo #perawatansolo
#kotasolo
#jelajahsolo
#soloinfo
#skincaremedis #skincareaman #bersihsehat
#cantikskincare
#glowskin
#acnegel
#beautybright
#shine #shineskin #krimwajah #shineskinsolo #acnecare #jerawat #bersihtanpajerawat #konsultasionline #bahanalami #cantikalami #wajahsehat #tanpamercury #wajahkenyal
Socialize with us 😊😉
Whatsapp/Call:
☎️ 085799000954
☎️ 087739347140
www.ozoraskincare.com
User Image aril_muhammad_asril Posted: Feb 24, 2018 7:50 AM (UTC)

63
1 Normal
JERAWAT DAN PARUT DI BADAN HILANG "
" HANYA SEMINGGU PENGAMBILAN "

Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat . .
#acnecare. . ACNE CARE MAMPU HAPUSKAN
=================================
✔ Jerawat Degil
✔ Parut Jerawat
✔ Jerawat Bernanah
✔ Jerawat Badan
✔ Jerawat Kecil-Kecil
✔ Jerawat Halus
✔ Jerawat Batu
✔ Jerawat Bertahun Lamanya 😍 Menghilangkan parut di muka & badan
😍 Mengurangkan minyak pada kulit muka
😍 Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
😍 Kulit lebih glowy dan berseri
😍 Membantu menegangkan kulit
😍 Merawat kulit kusam
😍 Merawat tona kulit tidak sekata
😍 Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
😍 Melembapkan kulit
😍 Merawat jeragat dan menghilangkan sel kulit mati
😍 Mengurangkan eczema PUREWAY C Manfaat dari acne care :
- Memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca JERAWAT
- Mengatasi kulit kering & kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulitvyang terjadi kerana radikal bebas

SERBUK JUS EPAL
Mempunyai antioksidan yang tinggi
Melindungi sel2 radikal, atom reaktif yang menyumbang kepada kerosakan dalam badan
Memperlambatkan penuaan sel
Menghalang pertumbuhan sel kanser

PUREWAY C
-Mengandungi vitamin C
-Lebih cepat diserap ke dalam saluran darah
-Mencerahkan kulit
-Menghilangkan bintik bintik hitam
-Menghilangkan kekusaman

LACTOFERRIN
merangsang system imun dalam badan

membantu menghilangkan jerawat dan parut

mencegah kulit rosak

mengurangkan aktiviti jerawat 🎀 FREE POSTAGE 💕 FREE GIFT 🎉 EXTRA GIFT .
.
📲 WHATSAPP +60172590358
#igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #jerawat #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller
User Image kimmionaccutane Posted: Feb 24, 2018 7:25 AM (UTC)

14
0 Normal
I put Aquaphor around my nose cause that’s where it’s most dry.. frontal pic 😆 #acne #accutane #skin #skincare #acnecare #dermatology
User Image kimmionaccutane Posted: Feb 24, 2018 7:22 AM (UTC)

12
0 Normal
Another breakout 🙄😐 but the skin around my breakouts is noticeably smoother and clearer. #day33 #accutane #skin #acne #skincare #acnecare
User Image treeactiv Posted: Feb 24, 2018 7:17 AM (UTC)

2
0 Normal
Acne is caused by a combination of clogged pores, excess oil, inflammation, and bacteria. Pores that are clogged become breeding grounds for bacteria, which then forms inflammation. TreeActiv offers a wide array of products to tackle these factors, including our Acne Eliminating Face Cleanser, Balancing Herbal Toner, Acne Eliminating Face Cream, and more! Visit our website or Facebook page to banish acne and prevent future breakouts. Link is in our bio.

#acne #skingoals #acnecare #skincare #treeactiv #beautycommunity #beautyaddict #pretty #skincareproducts #facewash #facecleanser #toner #skintoner #facecream #acnecream #skincream #excessoil #instalike
User Image termolekbeuty Posted: Feb 24, 2018 7:09 AM (UTC)

11
1 Clarendon
🌹KEBAIKAN ACNE CARE🌹 😍 Menghapuskan jerawat
😍 Menghilangkan parut di muka & badan
😍 Mengurangkan minyak pada kulit muka
😍 Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
😍 Kulit lebih glowy dan berseri
😍 Membantu menegangkan kulit
😍 Merawat kulit kusam
😍 Merawat tona kulit tidak sekata
😍 Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
😍 Melembapkan kulit
😍 Merawat jeragat dan menghilangkan sel kulit mati
😍 Mengurangkan eczema 🍁 SESUAI untuk semua jenis kulit • kulit berminyak
• kulit kering
• kombinasi
• kulit sensitif 🍁 sesuai jugak utk mereka yg berumur 40 tahun keatas 🍁boleh juga menghilang dan mengurangkan kedutan diwajah kerana ia mengandungi banyak antioksida 😍
📲 whatsapp 0132756501
📲 whatsapp 0132756501
📲 whatsapp 0132756501
.
#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #laraalana #antijerawat #acnecarecandy #supplements #mukabersih #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #jerawatbelakangbadan #bazaarkecantikan #tipshilangjerawat #bazaarpaknilkecantikkan #testimonipositif #sayajualmurah2#sabahan #sarawakian
User Image acne.care.shop Posted: Feb 24, 2018 6:51 AM (UTC)

8
3 Normal
🌹KEBAIKAN ACNE CARE🌹 😍 Menghapuskan jerawat
😍 Menghilangkan parut di muka & badan
😍 Mengurangkan minyak pada kulit muka
😍 Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
😍 Kulit lebih glowy dan berseri
😍 Membantu menegangkan kulit
😍 Merawat kulit kusam
😍 Merawat tona kulit tidak sekata
😍 Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
😍 Melembapkan kulit
😍 Merawat jeragat dan menghilangkan sel kulit mati
😍 Mengurangkan eczema 🍁 SESUAI untuk semua jenis kulit • kulit berminyak
• kulit kering
• kombinasi
• kulit sensitif 🍁 sesuai jugak utk mereka yg berumur 40 tahun keatas 🍁boleh juga menghilang dan mengurangkan kedutan diwajah kerana ia mengandungi banyak antioksida 😍
.
📲 whatsapp 0126553846
📲 whatsapp 0126553846
📲 whatsapp 0126553846
.
#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #laraalana #antijerawat #acnecarecandy #supplements #mukabersih #kakishopping #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #jerawatbelakangbadan #bazaarkecantikan #tipshilangjerawat #bazaarpaknilkecantikkan #testimonipositif #sayajualmurah2 #delima#sayajualprodukkecantikan#flawlessskin #lactoferrin
User Image teatimeisendless Posted: Feb 24, 2018 5:59 AM (UTC)

35
0 Gingham
HEY IF YOU WANT LITERALLY SQUEAKY CLEAN AND SOFT SKIN USE THIS. ALOE VERA ANTI BACTERIAL SOAP BAR BY MIMO ITS VERY INEXPENSIVE AND AMAZINGGGGG find it at your local 99 cent store.

Not sponsored🍷 !!!!! !!!!!! !!!!!!!!!!!! #skincare #selfcare #haircare #bodycare #acnecare #dryskin #health #healthyskin #healthy #skin #aloevera #soap #antobacterial
User Image thecookiecorner Posted: Feb 24, 2018 5:54 AM (UTC)

pyunkangyul
33
5 Normal
When you have dry skin and you accidentally order the moisture cream instead of nutrition cream 😥
It almost disappears after some time from my skin and my skin feels a bit tight on my cheeks
I didn't use it for quite a while and it was collecting dust in it's beautiful box but recently I started using it again and now I mix 2-3 drops of oil(face oil) in it and it works just fine
Not my favourite moisturiser ever but I gotta finish this before using another one! Hopefully it will be a great summer moisturiser as I usually don't wear moisturiser in summer
#kbeauty #koreanskincare #koreanbeauty #asianbeauty #skincare #skincarereview #skincarelover #instaskincare #instablog #review #serum #sleepingpack #sheetmaks #maksing #mist #trouble #acnecare #dryskin #soothing #kbeautyindia #l4like #l4l
User Image acnecare_officials Posted: Feb 24, 2018 5:51 AM (UTC)

10
1 Normal
" Alternatif Terbaik Hapus Jerawat "

Jika dulu, produk kecantikan yang pelbagai di pasaran menjadi alternatif remaja/Belia untuk wajah tampil cantik, gebu dan putih. Kini tidak lagi apabila mereka memilih Acne Care sebagai alternatif rawatan untuk masalah kulit muka berminyak dan jerawat.

Remaja masa kini bukan saja gemar menggunakan produk-produk skincare & lain2 untuk merawat kulit wajah bahkan kulit sekitar anggota badan yang bermasalah. Walaupun harganya agak mahal, mereka seakan-akan tidak kisah keluar duit asalkan kulit pulih dan menjadi seperti yang dimahukan. Namun tidak ramai yang menyedari kekerapan menggunakan krim-krim luaran akan menyebabkan kesan yang lebih buruk sekiranya tidak mengambil secara konsisten. Adakah kita perlu selamanya perlu bergantung pada produk2 skincare untuk terus kekal cantik?

Menurut Pakar herbal, Acne Care ini diyakini selamat digunakan kerana rumusan yang terkandung di dalam Acne Care Merupakan 100% dari bahan semulajadi & tanpa bahan kimia terlarang.

Menurut seorang pelanggan, sudah sekian lama dia mencari alternatif terbaik untuk menghilangkan jerawat di muka. “Pelbagai produk kecantikan yang saya sudah cuba, namun hasilnya mengecewakan. Jerawat di wajah pula semakin banyak dan ramai rakan yang menegur membuatkan saya rasa malu. Setelah sekian lama, akhirnya saya berjumpa jalan penyelesaian masalah kulit saya dengan Acne Care ini, “ katanya. “Sebelum ini saya ada mendapatkan rawatan dengan pakar kulit di sebuah hospital kerajaan tetapi saya hanya diberi krim sapu dan antibiotik kerana tiada peralatan dan mesin yang canggih untuk merawat masalah kulit saya. “Dari segi kos rawatan pula, saya perlu menyediakan lebih kurang RM2,000 sehingga kulit saya benar-benar pulih,” katanya. Namun Kini Acne Care
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #sayajual #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller
User Image acnecare_officials Posted: Feb 24, 2018 5:47 AM (UTC)

5
1 Normal
ACNE CARE MAMPU HAPUSKAN
=================================
✔️ Jerawat Degil
✔️ Parut Jerawat
✔️ Jerawat Bernanah
✔️ Jerawat Badan
✔️ Jerawat Kecil-Kecil
✔️ Jerawat Halus
✔️ Jerawat Batu
✔️ Jerawat Bertahun Lamanya
=============================
KEBAIKKAN ACNE CARE
👉 Menghapuskan pelbagai jenis jerawat
👉 Anti penuaan
👉 Merawat masalah kulit kering 👉 Merawat masalah kulit berminyak.
.
WHATSAPP "ACNECARE" 01161809239
.
#acne #acnecare #acnecarecandy #jerawat #bebasjerawat #penawarjerawat #jerawatbatu #candy #jerawatbadan #oren #delima #apple #oren #cantik #kulitlicin #selfie #penghapusjerawat #sayajual #openagen #opendropship
User Image acnecare_officials Posted: Feb 24, 2018 5:44 AM (UTC)

3
0 Normal
KEBAIKAN ACNE CARE 📃

Apa kebaikan-kebaikan Acne Care selain menghapuskan jerawat yaa? 🤔😘 ✔️ Menghilangkan parut muka/badan
✔️ Mengurangkan minyak pada kulit muka
✔️ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
✔️ Kulit lebih glowy dan berseri
✔️ Membantu menegangkan kulit
✔️ Merawat kulit kusam
✔️ Merawat tona kulit tidak sekata
✔️ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
✔️ Mencantikkan kulit
✔️ Melembapkan kulit
✔️ Merawat jeragat dan menghilangkan sel kulit mati
✔️ Mengurangkan eczema

Banyaknya kebaikan Acne Care ni yee 😍
ACNE CARE
Dirumus dari extrax delima, serbuk jus epal, pureway C, lactosa & lactoferrin 🎀 FREE POSTAGE 💕 FREE GIFT 🎉 EXTRA GIFT .
.
📲 WHATSAPP 011-61809239
.
#acnecarecandy #acnecare #ubatjerawat
#bebasjerawat
#antijerawat #bencijerawat
#tablethapusjerawat
#jururawatjerawat #selfie #putihgebu #kulitlicin #mekup #awetmuda #kulitcantik#keluarga#rakyatmalaysia#respost#antipenuaan#promosi#pagipagipastihappy #breakfast #cantik #mekaup #igshopmalaysia
User Image acnecare_officials Posted: Feb 24, 2018 5:44 AM (UTC)

2
1 Normal
🔷 KERANA SEKETUL JERAWAT MALU SELUBUNGI DIRI 🔷

Bila adanya jerawat , sudah pasti kita akan rasa malu utk berhadapan dgn orang ramai kan ?? dan paling menghampakan dari diri sendiri apabila keyakinan yanh ada dalam diri hilang serta merta hanya kerana seketul JERAWAT ‼

Terdapat banyak cara utk cegah JERAWAT , Tetapi ACNE CARE adalah salah satu pakar utk CEGAH JERAWAT ‼ ==================
➡CANDY ACNE CARE⬅
==================
Penawar jerawat yang terbukti berkesan kepada hampir 18,910 pengguna di Malaysia yang berjaya menghilangkan jerawat. =================================
ACNE CARE MAMPU HAPUSKAN
=================================
✔ Jerawat Degil
✔ Parut Jerawat
✔ Jerawat Bernanah
✔ Jerawat Badan
✔ Jerawat Kecil-Kecil
✔ Jerawat Halus
✔ Jerawat Batu
✔ Jerawat Bertahun Lamanya =============================
KEBAIKKAN ACNE CARE
👉 Menghapuskan pelbagai jenis jerawat
👉 Anti penuaan
👉 Merawat masalah kulit kering 👉 Merawat masalah kulit berminyak

Tablet kunyahan ini menjanjikan kesan yang terbaik untuk mencerahkan kulit seluruh badan disamping membantu merawat jerawat !
Dengan menggunakan advance formula dan bahan bahan semulajadi, Acne care membantu mengekalkan kesihatan tubuh badan.
Dah jangan risau,Acne carekan ada untuk kembalikan seri muka tu, cerahkan & pudarkanparut, kecutkan jerawat 😍 🎀 FREE POSTAGE 💕 FREE GIFT 🎉 EXTRA GIFT
.
.
#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc #kulitkusam #kulitsihat #mekup #flawlessskin #lactoferrin
User Image acnecare_officials Posted: Feb 24, 2018 5:43 AM (UTC)

0 0 Normal
Pernah tak alami jerawat kerap naik bahagian yang sama? Hari ni hilang, esok naik balik dikawasan yang sama jugak! Petanda jerawat naik ditempat yang sama mungkin ada kaitan dengan badan dan tahap kesihatan kita.
.
.
1⃣ DAGU, RAHANG DAN LEHER
❗ Berkait rapat dgn kitaran haid kita. Hormon seperti testosterone menyebabkan gelandir byk keluarkan minyak dan menyebabkan liang pori tersumbat jd penyebab kulit berjerawat.
.
✅ Cara Atasi : Pada minggu haid, elak makan makanan penyebab jerawat. Elakkan stress, lakukan senaman ringan ketika datang bulan. .
.
.
2⃣ DIDAHI DAN HIDUNG
❗ Petanda korang tgh stress! Menurut kajian, jerawat di kawasan ‘T-Zone’ ini memang disebabkan tekanan seperti tekanan bekerja atau belajar. Sebab hormon adrenaline meningkatkan pengeluaran minyak di dalam kulit dan menyebabkan ‘breakout’.
.
✅ Cara Atasi : Kurangkan makanan yang berminyak dan produk tenusu. Selain itu, kawal corak pemakanan dan elak makan yang alergik supaya tak jd lebih teruk.
.
.
3⃣ PIPI
❗ Tangan atau telefon bimbit yang kotor penyebab jerawat di bahagian pipi. Bila tgn tak dibasuh bersih, tapi suka pegang pipi itu yg menyebabkan selalu naik jerawat di kawasan ni. Selain tu, boleh juga disebabkan suhu badan panas dan sarung bantal tidur yang kotor.
.
✅ Cara atasi : Elakkan menyentuh muka dengan terlalu kerap dan pastikan tangan bersih. Selain itu, makan makanan yang boleh menyejukkan badan dan basuh sarung bantal selalu tau!
.
.
4⃣ BADAN
❗Boleh disebabkan kebersihan dan genetik. Kadang-kadang lepas penat bekerja, kita terus berbaring dgn badan yang berpeluh dan bacteria mula membiak di belakang badan atau dibahagian lain. Boleh juga disebabkan faktor keturunan seperti ibu bapa yang ada masalah jerawat dibadan. .
✅ Cara Atasi : mandi sebelum tidur, kerap tukar baju, tukar tuala, cadar tilam dan selimut, amalkan pemakanan yang seimbang. Makan oat boleh kurangkan risiko jerawat naik dibahagian ni
.
.
🎀 FREE POSTAGE 💕 FREE GIFT 🎉 EXTRA GIFT .
.
📲 WHATSAPP "ACNECARE KE 01161809239

#acnecare #sayajualacnecare #acnecareshahalam #skincareselangor #Termolekskincareemalaysia
#bazarpaknilmurah
User Image acnecare_officials Posted: Feb 24, 2018 5:39 AM (UTC)

11
1 Normal
MEMBERI KESAN SEAWAL PENGGUNAAN
.
APA YANG ACNE CARE MAMPU LAKUKAN UNTUK ANDA??.
.
.
1- Melaraskan kelenjar minyak yang hiperaktif
2- Mencegah pertumbuhan bakteria penyebab jerawat
3- Mengurang dan mengecilkan kecelaan kulit
4- Meningkatkan daya tahan semulajadi
5- Membaik pulih sel-sel kulit yang rosak
Kajian menunjukkan, faktor utama penyebab jerawat adalah ketidakseimbangan hormon.
.
.
whatsapp "acnecare" 01161809239
.
#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc #kulitkusam #kulitsihat #mekup #flawlessskin #lactoferrin

Hashtags found on this page