Toggle navigation

#VitaminC1,541,893 POSTS

Post Content
User Image alluraofficialkelantan Posted: Feb 21, 2018 3:52 AM (UTC)

1
1 Normal
jgn lupa consume vitC dari Allura setiap hari utk kesihatan dalaman dan kecantikan luaran🌸😉bole ke nk consume vitC dan Mila setiap hari? bole amalkan sekali ke?
.
ofcos bole! tapi xperlu la campur vitC dalam Mila ye. minum satu2. dan xde masalah nk minum keduanya pd hari yg sama. sbb mila ni bkn supplements/ubat. Mila hanya minuman berkhasiat yg mengenyangkan jadi xperlu selang selikan dgn vitC. just consume mcm biasa😉👍
.
nak order Allura products bole terus wasap sis. tekan je link kat atas 👆. masih ada peluang utk anda grab Mila dan Munafie pants. Cepat2 wasap sis sebelum hot gift kami kali ni habissss😘
User Image bigbangbeverages Posted: Feb 21, 2018 3:51 AM (UTC)

0 1 Normal
Just because you can’t see it or taste it doesn’t mean pesticides are not in your children’s drinks. Organic = no pesticides. Wubba Water = organic. We wouldn’t have it any other way.
User Image becs.beauty.in.harmony Posted: Feb 21, 2018 3:52 AM (UTC)

0 0 Normal
Going Banarama with these lady fingers. Best tasting bananas grown in our back yard. Check out this bunch growing. Impressive! Love using bananas in my baking and smoothies. Time to freeze and dehydrate some. Kids go crazy over dehydrated bananas. 🍌
Bananas are a great energy food especially for kids and are a great source of minerals and vitamins like manganese, iron, copper, potassium, magnesium, calcium, vitamin A, vitamin C, vitamin B6 and biotin. A complete food in itself. No wonder I love bananas so much! 😋

#homegrownbananas #ladyfingers #bananasmoothies #dehydratedbananas #frozenbananas #greatforpregnancy #energyfood #mineralrich #vitamina #vitaminc #magnesium #musclefood
User Image 9shop_beauty Posted: Feb 21, 2018 3:50 AM (UTC)

2
0 Normal
290฿ ไม่พูดเยอะ ดูรีวิวเอาเด้ออออ
.
📌 #ที่นี่ปรึกษาผิวฟรี 👇🏻👇🏻 ทักมาได้เลยคะ
Line : @pvip (พิมพ์ @ ด้วยคะ)
.. หรือจิ้มตรงนี้ได้เลยจ้า >> http://bit.ly/2EJON0J
.
.
.
.
.
#collarich #collarichcollagen #collagen #collarichthailand #collarichofficial #คอลลาริช #คอลลาริชคอลลาเจน #สิว #รักษาสิว #สิวหาย #acne #ผิวใส #หน้าใส #pancea #panacea #zinc #vitaminc #collagenpeptide #กลูต้า #gluta #howto #skincare #pill
User Image lemari_sarah Posted: Feb 21, 2018 3:50 AM (UTC)

0 0 Normal
VITAMIN C ALLURE BEAUTY VIT C PALING BERKESAN!!!!
.
Ada 5 SEBAB PENTING kita semua perlukan Vitamin C: .
√ Vitamin C buatkan kulit kita jadi supersoft, sgt lembut!
√ Vitamin C kaya dan tinggi kandungan antioksidan!
√ Vitamin C membantu utk pudarkan bintik hitam / parut jerawat di muka, sgt magic!
√ Vitamin C mencerahkan kulit, 5 kali lagi power sari injection dan selamat!
√ Vitamin C membentuk kolagen, utk awet muda!
.
Jadi, mereka yang ada masalah kulit boleh cuba VITAMIN C ASLI VIRAL dari Allure Beauty, Insyaallah berkesan mengatasi masalah skin yang awak hadapi sekarang, antaranya:
.
* kulit berjerawat
* kulit berminyak
* masalah resdung
* kulit sunburn
* kulit kering
* tona tidak sekata
* parut jerawat
.
Special gift untuk setiap pembelian produk Allure Beauty di Lemari Sarah, anda layak utk dapat 1 BAG MAKEUP PERCUMA + 2 MASK SHISEIDO!!
.
Harga: RM60
Pos laju : RM8(SM)/ RM12(SS]
.
Apa tunggu lagi?? Wajib singgah BUTIK LEMARI SARAH !!!
.
LOCATION: BUTIK LEMARI SARAH @ Taman Melor (berhadapan balai polis & bersebelahan klinik farah diyana)
.
Boleh whatsapp/ call 0135026413
.
#lemariSarah
#TelukIntan
#tamanmelor
#vitaminC
#allurebeautyVitC
#perak
User Image feeltabeauty_aza Posted: Feb 21, 2018 3:50 AM (UTC)

2
0 Normal
Hai uols sayang.
Berita terlajak baik nie.
Harga feelta secret love diskaun rm10 tau.
Khas untuk Customer tersayang
-
Harga asal Sebotol RM 59!
Harga Promo hanya RM49 sahaja!
Ada 60 biji utk sebulan -
Promo ni akan tamat bila bila masa sahaja. Stok di Hq licinn dah.
Cepat Wasap KakAza +6012-227-1809
-
#feeltaPahang #feeltasecretlove #feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #Supplements #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #vitaminc #jerawathilang # #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu
User Image espshakleemurah Posted: Feb 21, 2018 3:49 AM (UTC)

0 0 Normal
Kenapa perlu memilih VITAMIN C SUSTAINED RELEASED SHAKLEE ? Dan apa kelebihannya?
.
🌈Kulit lebih cantik, lembut dan berseri-seri
🌈 Kulit lebih cerah semulajadi
🌈 Kulit lebih flawless dan glowing
🌈 Kulit tanpa jerawat dan jeragat
🌈 Kulit bebas parut dan cela
🌈 Kulit lebih halus dan pori lebih kecil
🌈 Kulit bebas minyak dan tidak kering
.
Untuk kesan lebih optimum, boleh add on ESP dan VITAMIN E
.
Jom uolls dapatkan sebotol VITAMIN C pada harga paling menjimatkan 😊
.
Ejah
018 667 4425
.
.
#vitamincmurah #vitamincshaklee #promovitaminc #vitaminc #vitaminctermurah #vitamincpalingmurah #vitamincshakleetermurah #vitamincshakleepromo #vitamincshakleepalingmurah #vitamincmurahsangat #vitamincshakleemurahsangat #vitamincshakleemurah
#vitamincshakleemurahsangat
#vitamincshakleemurahgila
#vitamincshakleehargaahli
#vitamincshakleehargadiskaun
#vitaleashakleemurah #espshakleemurah
#collagenshakleemurah #peppermintshakleemurah
#omegashakleemurah #setjerawatshakleemurah
#alfalfashakleemurah #vivixshakleemurah
#setparutshakleemurah #setkurusshakleemurah #garlicshakleemurah
#glashakleemurah
#bcomplexshakleemurah
#sethamilshakleemurah
User Image saliha_lia Posted: Feb 21, 2018 3:49 AM (UTC)

0 0 Clarendon
HOT SELLING SELAMA DUA HARI NI.. Alhamdulillah pagi pagi ada yang risik..vitamin c SHAKLEE..bukan setakat kesan yang terbaik tapi jimat..ade 180 biji tahan 6 bulan😊
.
.
.
.
Uolss yang ada masalah muka berminyak..kulit kusam..kulit berparut..sering demam sebab imunisasi rendah

Boleh pilih vitamin c shaklee sebagai..daily supplment anda.. Berminat pesan dengan liha sekarang

#shakleegongbadak
#shakleekualaterengganu
#shakleekualanerus
#terapinstagram
#sihatdankurus
#backpackers
#bazarpaknil
#jutawanmuda
#surirumah
#surirumahberjaya
#UMT
#UNISZA
#shakleehsnz
#hsnz
#shakleemalaysia
#airportsultanmahmud
#pantaitelukketapang
#pantaitokjembal
#like4like
#follow4follow
#diet
#bajumurahonline
#bajubaby
#surirumahtangga
#surirumahbergaji
#kuruscantik
#slim
#vitamincshaklee
#Vitaminc
#bcomplex
User Image skeyndoraustralia Posted: Feb 21, 2018 3:48 AM (UTC)

13
2 Normal
Have you tried our best selling eye gels? The Power C+ has brightening abilities with energising vitamin c and caffeine. While the Power Hyaluronic de-puffs, diminishes fine lines and crows feet and helps to strengthen lashes!
User Image espshakleemurah Posted: Feb 21, 2018 3:48 AM (UTC)

0 0 Normal
[ SET COMBO PALING HOT ]
.
Vitamin C & ESP adalah combo paling laris dalam shaklee. Jom baca kenapa 😊
.
Manfaat ESP kepada kulit :
.
.
💛 Sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit
💛 Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit
💛 Melindungi sel-sel dari kerosakan, mengecilkan pori-pori muka
💛 Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru
💛 Memudarkan parut
💛 Menganjalkan kulit wajah
.
.
Manfaat Vita-C Plus kepada kulit: .
💙 Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain
💙 Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
💙 Melindungi dan membaiki kulit
💙 Bahan utama dalam sintesis kolagen.
💙 Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
💙 Mencegah dan mengecutkan jerawat
💙 Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti tubuh.
💙 Mengatasi masalah kulit kusam
.
.
Jom dapatkan esp dan vit c pada harga terlajak murah 😊
.
Ejah
018 667 4425
.
.
#vitamincmurah #vitamincshaklee #promovitaminc #vitaminc #vitaminctermurah #vitamincpalingmurah #vitamincshakleetermurah #vitamincshakleepromo #vitamincshakleepalingmurah #vitamincmurahsangat #vitamincshakleemurahsangat #vitamincshakleemurah
#vitamincshakleemurahsangat
#vitamincshakleemurahgila
#vitamincshakleehargaahli
#vitamincshakleehargadiskaun
#espshakleemurah
#espshaklee
#espshakleehargaahli
#espshakleetermurah #espshakleepalingmurah
#esptermurah #espmurahgila
#espshakleepromo
#promoesp #promoespshaklee
#espshakleewithshaker #espshakleehargapromo
#espshakleehargastudent
#espshakleepromosi
User Image espshakleemurah Posted: Feb 21, 2018 3:48 AM (UTC)

0 0 Normal
Siapa tak seronok bila masalah yg dah lama kita hadapi akhirnya dapat diatasi dengan selamat 😍 .
.
Kesan penggunaan ESP & VITAMIN C secara konsisten !!
.
.
Alhamdulillah misi berjaya :
.
👏🏼JERAWAT TOTALLY TAKMO DATANG BERTANDANG !!
.
Siap dapat side positive effect lagi!
.
🌸 Tenaga bertambah .
🌸 Esp sebagai minuman seharian yg sgt sedapp ! .
🌸 kulit cantik ,mulus ,gebus , .
🌸 Vita C pudarkan parut jerawat .
🌸 Pori-pori mengecil .
🌸 Tona kulit sekata ,auww ! .
🌸 Plus ,jimat duit mekap sebab muke dah peloles .
Jom la jom la cergas sihat cantikk mulus bersama ,hubungi Ejah at 018 667 4425 , in shaa Allah yg terbaik utk anda 🙌 .
.
.
#vitamincmurah #vitamincshaklee #promovitaminc #vitaminc #vitaminctermurah #vitamincpalingmurah #vitamincshakleetermurah #vitamincshakleepromo #vitamincshakleepalingmurah #vitamincmurahsangat #vitamincshakleemurahsangat #vitamincshakleemurah
#vitamincshakleemurahsangat
#vitamincshakleemurahgila
#vitamincshakleehargaahli
#vitamincshakleehargadiskaun
#espshakleemurah
#espshaklee
#espshakleehargaahli
#espshakleetermurah #espshakleepalingmurah
#esptermurah #espmurahgila
#espshakleepromo
#promoesp #promoespshaklee
#espshakleewithshaker #espshakleehargapromo
#espshakleehargastudent
#espshakleepromosi
User Image shimajelani Posted: Feb 21, 2018 3:39 AM (UTC)

6
1 Normal
Assalamualaikum dearies :) Selalu bersin-bersin waktu pagi? Gatal-gatal kat muka bila makan seafood? Jerawat kat muka tak pernah surut-surut? Korang tau tak ini adalah antara simptom penyakit resdung

Set Resdung Shaklee boleh dijadikan ikhtiar untuk merawat penyakit yang boleh membawa maut ini.

Alfafa Complex
- ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi, gegata ( hives ) dan resdung

Vitamin B Complex
- kandungan B6 dalam B Complex berperanan penting dalam memulihara selaput lendir agar kekal sihat
- memelihara sistem saraf dan elakkan stress

SR Vitamin C Plus
- berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan seseorang dalam menghadapi sebarang penyakit
- mempercepatkan proses penyembuhan tisu tubuh

Produk Shaklee berasaskan bahan semulajadi. Sebab itu, ianya dijamin selamat dan berkesan

Nak cuba ?
Whatsapp saya for best price😊😊
shimajelani
0122043175
User Image benessereskincare Posted: Feb 21, 2018 3:47 AM (UTC)

10
0 Hudson
✨🥣Velvety Tuscan White Bean Soup is a surprising source of Vitamin C, a key nutrient for boosting your Immune System during this chilly ❄️Wintery Weather & is a necessary co-factor in Stimulating Collagen for Brighter, Firmer Skin ✨

#soup #dinner #plantbased #veganfood #dinnertime #feedyourskin #foodshare #foodphotography #soup🍲 #veganeats #bonappetit #yummy #vitaminc #wellness #immuneboost #collagen
User Image shakleebygee Posted: Feb 21, 2018 3:47 AM (UTC)

2
0 Clarendon
Jangan skip ambil Vitamin C👌.
.
Best ever and basic for our skin tau.
.
💜Cerahkan kulit
💜Baiki #jerawat termasuk jerawat pasir
💜Bantu dalam hasil KOLAGEN
💜Lindung kulit dari #sunburn .
💜Melembutkan kulit yang kasar
💜Mencegah pembentukan pigmentasi penyebab #jeragat .
💜Baiki #resdung seperti #bersin
💜Tingkatkan sistem imun badan
.
.
Click link di bio 👆untuk order.
.
#shakleekl
#SHAKLEE
#shakleesarawak
#shakleeselangor
#shakleesabah
#shakleebrunei
#shakleejohor
#shakleekuching
#shakleemurah
#shakleemukah
#shakleesibu
#shakleebintulu
#sayajualonline
#Sayajualshaklee
#sayajualmurah
#jeragat
#Jerawat
#VitaminC
#Kolagen
#bazaarpaknil
#tiadaarahjodohkita .
User Image healthy_mate Posted: Feb 21, 2018 3:45 AM (UTC)

2
0 Normal
🍇🍊เซตนี้ขายดีเปรี้ยงปังออกเป็นเซตทุกวันเลยขนาดทดลอง 30 เม็ด ทานเพียงวันละ 1 เม็ดครบ 1 เดือนลูกค้าบอกผิวขาวใสกว่า คอลลาเจน กว่าทานกลูตาอีก โดสสูงสุดจากธรรมชาติไร้สารตกค้่งได้ทั้งผิวได้ทั้งสุขภาพแถมเสริมภูมิป้องกันหวัดภูมิแพ้ได้ดีมาก #เมล็ดองุ่น #วิตามินหน้าใส #วิตามินซี #ausway #healthway #วิตามินผิวขาว คอนเฟิร์มกินกลูต้าไม่ขาวต้องฉีด อยากขาวใส ต้องทาน 2 ตัวนี้ ได้ผิวได้ทั้งสุขภาพ จากธรรมชาติ ดูดซึมได้ดีกว่ายี่ห้ออื่น!! 🍊ค่อยๆบำรุงฟื้นฟูไปเพื่อผลระยะยาวทานอาหารเสริมบำรุงผิวเน้นผิวขาวกระจ่างใสทำงานควบคู่กันอย่างดีไม่มีสารตกค้าง มีแต่ประโยชน์ทั้งน้านเลย #vitaminc ☀️วิตามินทานไม่ตรงความต้องการหรือตรงปัญหาที่เป็นบางคนจึงไม่เห็นผล บางคนทานไม่นานเห็นผลชัดเจน แต่ต้องทานต่อเนื่อง เพราะต้องใช้เวลาฟื้นฟู ในการที่ร่างกายต้องปรับไม่ใช่ เพียง 1-2 อาทิตนะคะ บำรุงดูแลตัวเองทุกวันลงทุนกับสุขภาพด้วยอาหารเสริมจากธรรมชาติ 100% 🍇เมล็ดองุ่นสูตร เข้มข้นพรีเมี่ยมสุดในตลาด 50,000 mg มีค่า #opc สูงจึงมีค่าสารต้านอนุมูลอิสระ ปรับผิวขาวใส ไร้เส้นเลือดขอด และทำงานคู่คอลาเจนได้เป็นอย่างดีผิวจึงขาวกระจ่างใส สูตร High Potency 🍊วิตามินซี 1200 mg วิตามินซีอนุพันนาโน ดูดซึมสลายตัวเร็วที่สุด สูตรพนีเมี่ยม ฟอรมูล่า อม เคี้ยวกลืน ได้หมด ช่วยเสริมสร้างการสร้างคอลาเจนใต้ผิวให้ผิวแข็งแรง ต้านภูมิแพ้ ก่อนอาหารเช้า 15 นาที สดใสไม่โทรม เห็นความเปลี่ยนแปลงขึ้นถ้าเริ่มดูแลตัวเองตั้งแต่วันนี้นะคะ เสริมภูมิคุ้มกัน #healthway #ausway #wealthyhealth #วิตามินผิวขาว #วิตามินผิวใส 💟ทานได้ เกือบ 4 เดือนเลยนะจ๊ะ ซื้อเป็นเซตคุ้มกว่า ราคาโปรจ้า เมล็ดองุ่น 100 เม็ด วิตามินซี 150 เม็ด
#auswaygrapeseedaus #เมล็ดองุ่น
ㅤㅤㅤㅤ➽กระปุกใหญ่ 100 เม็ด ❦ราคา 1690฿ ㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤ ➽ขนาดทดลอง 30 เม็ด ❦ราคา ราคา 690฿
.
วิตามินซี
#biomaxic
#auswayvitaminCaus
ㅤㅤㅤㅤ ☑ขนาดพกพา 30 เม็ด 🎀❥ราคา 450 บาท
☑กระปุก150 เม็ด 🎀❥ราคา 1,550บาท #biosis#biosisgrapeseed #redgrapeseed #healthway #รกแกะ#vitamin#เมล็ดองุ่น50000mg #organicgrapeseed
#ausway #auswaygrapeseed #opc #grape #healthway #setaus #grapeseed #วิตามินซี #vitaminc #vitc #bring #bling #ผิวขาวใส #ผิวขาว #ผิวใส
User Image vitaminsihatbyshima Posted: Feb 21, 2018 3:43 AM (UTC)

6
1 Normal
Assalamualaikum dearies :) Selalu bersin-bersin waktu pagi? Gatal-gatal kat muka bila makan seafood? Jerawat kat muka tak pernah surut-surut? Korang tau tak ini adalah antara simptom penyakit resdung

Set Resdung Shaklee boleh dijadikan ikhtiar untuk merawat penyakit yang boleh membawa maut ini.

Alfafa Complex
- ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi, gegata ( hives ) dan resdung

Vitamin B Complex
- kandungan B6 dalam B Complex berperanan penting dalam memulihara selaput lendir agar kekal sihat
- memelihara sistem saraf dan elakkan stress

SR Vitamin C Plus
- berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan seseorang dalam menghadapi sebarang penyakit
- mempercepatkan proses penyembuhan tisu tubuh

Produk Shaklee berasaskan bahan semulajadi. Sebab itu, ianya dijamin selamat dan berkesan

Nak cuba ?
Whatsapp saya for best price😊😊
shimajelani
0122043175
User Image jiharazali Posted: Feb 21, 2018 3:44 AM (UTC)

2
0 Normal
Ada budak manja hari ni nak mtk dukung. Tak nampak ibu depan mata dah ek ek nangis.

Baru baik selsema. Tapi ada lagi saki baki kot.

Ibu tak miss makan Vita C setiap 5jam. Alhamdulillah nampak cepat sikit lega Aufa Medina

#AufaMedina
#vitaminC
#ibumenyusu
User Image adelita_shopp Posted: Feb 21, 2018 3:40 AM (UTC)

2
0 Normal
🌹READY V-C INJEC

Vitamin C Injection juga bertindak sebagai bahan yang boleh mengecutkan jerawat, membersihkan muka dari sisa-sisa kotoran. 🌹 Manfaat vc injection 🌹
.
kwalitas yaa.... MANTAP 💥 mengencangkan kulit 💥 menghaluskan kulit secara menyeluruh 💥 memperkecil pori pori 💥 mengecutkan jerawat 💥 melembutkan kulit wajah 💥 memudarkan kulit yg kasar 💥 meratakan tona kulit 💥 meningkatkan sistem immune badan
. 🌹 kebaikan nya.. 💥 menghilangkan jerawat dan jeragat 💥 mencerahkan kulit.. So gak usah bingung pengen putih vc injection bisa disuntikan ......
BILA TAKUT SUNTIK BISA CAMPUR LOTION YANG KM COCOK I... redy byk hrga cincay...
#vcinjection #vcinjection #vitaminc (1 box 10 ampules )

Hashtags found on this page