Toggle navigation

#Titiancinta256,221 POSTS

Post Content
User Image zafnlovers Posted: Feb 21, 2018 3:38 PM (UTC)

1
0 Normal
Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan
Cinta kan bawa kembali

Dimana... kat mana... ALLAH saja yang mengetahuinya

Regrann from @teropong_zulfawaa - Busy betul Zul Evans tak hirau sekeliling dah.. Tahu lah rindu kat Ratu Farah... eh!?!
#ZulAriffin
#farahnabilah
#ZulFawaa
#zafnlovers
#TitianCinta
#sharkcouple - #regrann
User Image nink_sticker Posted: Feb 21, 2018 3:29 PM (UTC)

1
0 Clarendon
[Commercial Sticker]

Korang nak sticker macam ni?

Best tau boleh tampal dekat stationaries, barang2 lain; bekas makanan, charger, pendrive, etc. So, takda la tertukar barang dgn orang lain kan.

Sesapa yang buat business tu, boleh tampal nama n contact no. skali dekat brg korang. Kan :) Kat buku pun boleh tampal :))
Rm18/set *

Whatsapp 013 2661267
Sekarang tau!! 013 2661267

#sticker #stickersilver #packaging #stationary #terimakasih #thankyou #stickersekolah #hsc #stickergold #stickerbuku #commercialsticker #ninksticker #label #transparent #foodlabel #stickermurah #labelmurah #redvelvet #kernasyurgabukanpercuma #dudapujaandara #fattzura #lofattah #kautakdirku #titiancinta #love
User Image nink_sticker Posted: Feb 21, 2018 3:24 PM (UTC)

2
0 Clarendon
[Commercial Sticker]

Korang nak sticker macam ni?

Best tau boleh tampal dekat stationaries, barang2 lain; bekas makanan, charger, pendrive, etc. So, takda la tertukar barang dgn orang lain kan.

Sesapa yang buat business tu, boleh tampal nama n contact no. skali dekat brg korang. Kan :) Kat buku pun boleh tampal :))
Rm18/set *

Whatsapp 013 2661267
Sekarang tau!! 013 2661267

#sticker #stickersilver #packaging #stationary #terimakasih #thankyou #stickersekolah #hsc #stickergold #stickerbuku #commercialsticker #ninksticker #label #transparent #foodlabel #stickermurah #labelmurah #redvelvet #kernasyurgabukanpercuma #dudapujaandara #fattzura #lofattah #kautakdirku #titiancinta #love
User Image nink_sticker Posted: Feb 21, 2018 3:22 PM (UTC)

4
0 Normal
[Commercial Sticker]

Korang nak sticker macam ni?

Best tau boleh tampal dekat stationaries, barang2 lain; bekas makanan, charger, pendrive, etc. So, takda la tertukar barang dgn orang lain kan.

Sesapa yang buat business tu, boleh tampal nama n contact no. skali dekat brg korang. Kan :) Kat buku pun boleh tampal :))
Rm18/set *

Whatsapp 013 2661267
Sekarang tau!! 013 2661267

#sticker #stickersilver #packaging #stationary #terimakasih #thankyou #stickersekolah #hsc #stickergold #stickerbuku #commercialsticker #ninksticker #label #transparent #foodlabel #stickermurah #labelmurah #tiamorsweetheart #kernasyurgabukanpercuma #dudapujaandara #fattzura #lofattah #kautakdirku #titiancinta #love
User Image bnebeautylover_husna Posted: Feb 21, 2018 3:10 PM (UTC)

3
1 Normal
TESTIMONI BERKESAN SETELAH MENGGUNAKAN #CANDYLIPSBALM
.
.
✅BAU WANGI
✅SELESA SANGAT
✅TEKSTUR RINGAN
.
.
Alhamdulillah majoriti yang menggunakan #CLB akan dapat feedback yang positif. Uolss yang mana tak try lagi. Mai try cepat. Rugi bila lambat try. .
.
Kelebihan CANDY LIPS BALM 🍓Merawat bibir kering
🍓Melembabkan bibir
🍓Merawat bibir gelap
🍓Lipbase untuk Lipmatte/Lipstick
.
.
NOW HAVE PROMOTION 🎉🎉🎉
SAVE RM15.00 !!!
.
📲wassap 019-9638749
🎉CHINESE NEW YEAR SALE👰🏿👉🏻👰🏻
.
.
👏🏻👏🏻 BOOSTER WHITENING PREMIUM
NORMAL PRICE RM85
NOW PROMOSI SAH DARI HQ RM65‼️ .
.
👏🏻👏🏻BOOSTER WHITENING KAPSUL
NORMAL PRICE RM60
NOW PROMOSI SAH DARI HQ RM55‼️ .
.
*Postage add Rm8sm Rm11ss .
.
🌈Kulit putih 10x ganda .
🌈Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
🌈Mehilangkan parut lama .
🌈Mengecilkan liang roma terbuka .
🌈Merawat kulit dari dalam .
🌈Mengecutkan JERAWAT 🌈Menyingkir kan toksin dlm bdn
🌈Kulit gebu, lembap & pink
🌈Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
🌈Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
🌈Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
🌈Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
🌈Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
🌈Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
🌈Boleh mencegah penyakit cencer .
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
Satu box tahan satu bulan 🤗
.
INGAT TAW PROMOSI SAH PADA 👇🏻
🎉🎉12 FEB HINGGA 21 FEB 🎉🎉
.
🎉🎉12 FEB HINGGA 21 FEB 🎉🎉
.
🎉🎉12 FEB HINGGA 21 FEB 🎉🎉
.
.
JOM WHATSAPP SEKARANG 0182090286 READY STOCK 👍🏼👍🏼
.
.
#boosterwhitening #mutiara #serbukmutiara #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #bwpremium #boosterwhiteningpremium #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah #ubatjerawat #ubatparutjerawat #flawlessskin #supplementjerawat #whitening #whiteningskincare #titiancinta #zulofa #zularifin #neelofa #neelofahijab #fattzura
User Image telekungdurrohberpoket Posted: Feb 21, 2018 2:26 PM (UTC)

4
0 Normal
Jazakillah Puan @norhimah_aziz, President WIN, kerana berkesempatan berjumpa Heroin #titiancinta Farah Nabilah untuk menerima #telekungdurrohberpoket sempena pemergian beliau menunaikan umrah...Barakallahu Fiik.. Telekung Durrotul Nailah, #telekungdurrohberpoket
Di inovasi dengan poket tersorok di bahagian telekung dan juga dibahagian kain bagi memudahkan jemaah Umrah & Haji serta muslimat di mana jua berada untuk menyimpan sedikit wang bagi bersedekah di rumah Allah, menyimpan spek mata, kunci dan sebagainya.
.
Untuk tempahan whatsapp:
. +60133452748 - Kak Jah
.
Semoga bermanfaat !
.
#telekungdurrohberpoket
#telekungPOKET
#telekungBerPOKET
#lakumallmalaysia
#lakumallofficial
#telekungmalaysia
#telekungputih
#umrah #haji
#telekung
#telekungcegahjenayah #telekungtravel #sayajualtelekung #telekungcotton #telekung #telekungumrah #telekunghaji #telekungmurahmalaysia #telekungplain #telekungpremium #telekungpocket #telekungpoketsingapura #telekungpocketsingapura #telekungpoketbrunei
User Image telekungdurrohberpoket Posted: Feb 21, 2018 2:27 PM (UTC)

6
0 Normal
Jazakillah Puan @norhimah_aziz, President WIN, kerana berkesempatan berjumpa Heroin #titiancinta Farah Nabilah untuk menerima #telekungdurrohberpoket sempena pemergian beliau menunaikan umrah...Barakallahu Fiik.. Telekung Durrotul Nailah, #telekungdurrohberpoket
Di inovasi dengan poket tersorok di bahagian telekung dan juga dibahagian kain bagi memudahkan jemaah Umrah & Haji serta muslimat di mana jua berada untuk menyimpan sedikit wang bagi bersedekah di rumah Allah, menyimpan spek mata, kunci dan sebagainya.
.
Untuk tempahan whatsapp:
. +60133452748 - Kak Jah
.
Semoga bermanfaat !
.
#telekungdurrohberpoket
#telekungPOKET
#telekungBerPOKET
#lakumallmalaysia
#lakumallofficial
#telekungmalaysia
#telekungputih
#umrah #haji
#telekung
#telekungcegahjenayah #telekungtravel #sayajualtelekung #telekungcotton #telekung #telekungumrah #telekunghaji #telekungmurahmalaysia #telekungplain #telekungpremium #telekungpocket #telekungpoketsingapura #telekungpocketsingapura #telekungpoketbrunei
User Image telekungdurrohberpoket Posted: Feb 21, 2018 2:25 PM (UTC)

2
0 Normal
Jazakillah Puan @norhimah_aziz, President WIN, kerana berkesempatan berjumpa Heroin #titiancinta Farah Nabilah untuk menerima #telekungdurrohberpoket sempena pemergian beliau menunaikan umrah...Barakallahu Fiik.. Telekung Durrotul Nailah, #telekungdurrohberpoket
Di inovasi dengan poket tersorok di bahagian telekung dan juga dibahagian kain bagi memudahkan jemaah Umrah & Haji serta muslimat di mana jua berada untuk menyimpan sedikit wang bagi bersedekah di rumah Allah, menyimpan spek mata, kunci dan sebagainya.
.
Untuk tempahan whatsapp:
. +60133452748 - Kak Jah
.
Semoga bermanfaat !
.
#telekungdurrohberpoket
#telekungPOKET
#telekungBerPOKET
#lakumallmalaysia
#lakumallofficial
#telekungmalaysia
#telekungputih
#umrah #haji
#telekung
#telekungcegahjenayah #telekungtravel #sayajualtelekung #telekungcotton #telekung #telekungumrah #telekunghaji #telekungmurahmalaysia #telekungplain #telekungpremium #telekungpocket #telekungpoketsingapura #telekungpocketsingapura #telekungpoketbrunei
User Image telekungdurrohberpoket Posted: Feb 21, 2018 2:26 PM (UTC)

2
0 Normal
Jazakillah Puan @norhimah_aziz, President WIN, kerana berkesempatan berjumpa Heroin #titiancinta Farah Nabilah untuk menerima #telekungdurrohberpoket sempena pemergian beliau menunaikan umrah...Barakallahu Fiik.. Telekung Durrotul Nailah, #telekungdurrohberpoket
Di inovasi dengan poket tersorok di bahagian telekung dan juga dibahagian kain bagi memudahkan jemaah Umrah & Haji serta muslimat di mana jua berada untuk menyimpan sedikit wang bagi bersedekah di rumah Allah, menyimpan spek mata, kunci dan sebagainya.
.
Untuk tempahan whatsapp:
. +60133452748 - Kak Jah
.
Semoga bermanfaat !
.
#telekungdurrohberpoket
#telekungPOKET
#telekungBerPOKET
#lakumallmalaysia
#lakumallofficial
#telekungmalaysia
#telekungputih
#umrah #haji
#telekung
#telekungcegahjenayah #telekungtravel #sayajualtelekung #telekungcotton #telekung #telekungumrah #telekunghaji #telekungmurahmalaysia #telekungplain #telekungpremium #telekungpocket #telekungpoketsingapura #telekungpocketsingapura #telekungpoketbrunei
User Image maryk_suee Posted: Feb 21, 2018 2:21 PM (UTC)

4
0 Normal
anda yang bermasalah kulit berminyak, berjerawat, kusam, dan mahukan makeup tahan lebih lama, ada promo SATU HARI untuk Oil Free Hydrating Gel !! .
Jom grab!
.
Diskaun ;
BUKAN 10% off 😱
BUKAN 20% off 😱
BUKAN 30% off 😱
.
Jom sue bantu anda selesaikan masalah kulit anda! Jangan malu untuk mintak FREE CONSULTATIONS dari sue ☺️
.
#produkbotanikal #oilfreehydratinggelmarykay
#botanicaleffect #rawatkulitkering #rawatkulitberminyak #rawatkulitkusam
#MaryKayMalaysia #ican #ilovemarykay #bodyscrub #healthyproduct #productbotanical #marykayscrub #marykayscrubbibir #productcantikdanselamat #produk #putihdancerah #bodycleanser #scrubs #tipscantik #enrichingwomenslive #titiancinta #buangdakibadan #scrubbestseller #scrubtangan #instafamous #cantikdansihat #tanjongmalim #slimriver #beautyconsultantperak
User Image lizclosetcraving Posted: Feb 21, 2018 2:37 PM (UTC)

1
0 Normal
👗Lidya exclusive👗 👗Price :Rm130free postage sem /add rm7 for ss
.
👗Material :strechy cotton and skirt net .
*Ukuran : XS/M*
.
Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh tgn :22
Labuh baju :26
Pingang :24 (bergetah )
Pinggul :34-36
Labuh skirt:43
.
*Ukuran size L/XL* .
Bahu :15-16
Dada :36-38
Labuh tgn :23
Labuh baju :26
Pingang :29 (bergetah )
Pinggul :36-38
Labuh skirt:44
.
👗hidden zip di belakang
👗hidden zip tgn ( wudhu )
👗gold lace
👗full lining
.
.
Just comment down below "nak" & we will DM you 📩

Whatsapps: 012.208.7486
Whatsapps: 012.208.7486
Whatsapps: 012.208.7486
.
#closetcravingbyliz
.
#instafamous #neelofa #tiamorsweetheart #titiancinta #terlajaklaris
.
#kurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurung #bajumurahbanget
.
#visitmyig #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #bazar #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshop #igshopmalaysia #instagram #instalike #fashion #fashionista #malaysia #malaysiaonlineshop #hijab #hijabers
.

Hashtags found on this page