Toggle navigation

#NomNom12,612,769 POSTS

Post Content
WWW.JAMAICAVALLEY.COM

When we seh "Finger licking good" ah dis we ah talk bout.. Chef @chefricardocooking You really out did yourself this time.. Who want some right now?? Double click if you need this NOW!! 👅👅👅👅👅
🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲 #SaltMackrel
#Jamaica
#JamaicaValleySeasoning
#Jamaican
#jamaicanlifestyle
#Jamaicancuisine
#Jamaicanfood
#Fish
#fishlover
#Seafood
#pescatarian
#vegetarian
#nomnom
#fingerlickinggood
#ForkYeah
#Foodgasm
#yam
#dumpling
#banana
#cooking
#topchef
WWW.JAMAICAVALLEY.COM

When we seh "Finger licking good" ah dis we ah talk bout.. Chef @chefricardocooking You really out did yourself this time.. Who want some right now?? Double click if you need this NOW!! 👅👅👅👅👅
🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲 #SaltMackrel
#Jamaica
#JamaicaValleySeasoning
#Jamaican
#jamaicanlifestyle
#Jamaicancuisine
#Jamaicanfood
#Fish
#fishlover
#Seafood
#pescatarian
#vegetarian
#nomnom
#fingerlickinggood
#ForkYeah
#Foodgasm
#yam
#dumpling
#banana
#cooking
#topchef
Tasting Court Chinese Cuisine 天一閣 is one of many Private Kitchens sprouting all over Hong Kong. Reserving seats for our dinner was an extremely pleasant experience. The staff who assisted in my booking was very nice and patient and explained everything very thoroughly. The dinner service was of similar high standards and food was delicious.
We had a fixed 9 course menu plus desserts. Unlike many other private kitchens, there is no fancy presentation and focus is on food quality. We started with Deep fried Enoki Mushrooms. It was a wonderful and crispy snack to start off the dinner. #helen226foodblog #foodlover #ilovefood #lovetoeat #foodporn #hkeats #instafood #foodblogger #foodblog #foodstagram #foodies #foodpics #hkfoodies #foodphotography #hkfoodblogger #foodshare #followme #followforfollow #likeforlike #hkig #hkiger #nomnom #igdaily #yolo #相機食先 #potd #chinesefood #privatekitchen #deepfried #mushrooms
KFC lagi merayakan ultah 38 taun nih!
Happy Bday, KFC Indonesia!!!
.
Sampai tanggal 31 Okt 2017, paket 8 potong ayam + 3 cans of Pepsi cuma Rp 120.000 😍😍😍😍
Sedap lah, order paket ini cuma bisa via delivery ya ! Dan ordernya via App doang , gakbisa melalui telepon.
😄 Keluarga puas! Saya puas!
.
Gak usah kemana2 lagi, tinggal duduk manis nunggu dirumah . Tadi Aku dapat ekstra sepotong lagi malahan wings nya..cuman gaktau krn ongkir atau apa , tadi jadi Rp 132k.
Udah terumasuk pajak sih. TETEP AJA HOPUAAA
📌 KFC Indonesia
#medafooddiary #kfc #kfcindonesia #kentucky #friedchicken #kfcdeliveryday #chickenisthebest #medanfood #nomnom #foodgasm #foodporn #kulinermedan #makanmana #medanfood #kulinertopui #foodreview #dietmulaibesok #hungry #foodphotography #delish #tastemade #culinary #uenaktenan
Akibat terbesar dari hujan besar adalah kemacetan parah *huft* *dan akoeh pun masih berjuang menerjang macetnya Jekardah ini* *apa ini karma Baim yaaa* 😢😢😢
.
Nahhh... kalo lagi laper2 gini liat Instagram, ujungnya adalah LAPER BAPER... apalagi ngeliat warna kecoklatan dicampur merah2 dan ijo yang sangat manjyah (baca : Nasi Goreng Gila Pete) 😍😍😍
.
Mau ngamuk ga sih ??? 😂😂
.
Yang pastinya laper baper karena liat ginian... ye kan ??? Hayo ngaku !!! 😏😏😏
.
Kalo nyari Nasi Goreng Gila Pete yang enak... yah udah pasti rekomendasi akoeh adalah @nasigorenggilagondrong yang pake kata "Obama" yes 😋😋😋
.
Liat deh itu si merah sama si ijo lagi adu nongol di atas nasi goreng... Pada nyolot bikin pengen ngunyah kannnnn ??? Cusss jangan pakek kendor shay !!! 👻👻👻
.
Kalo mager alias males gerak, pesen Go Food aja gengsss.. biar Babang Gojek yang bantuin antre manjyah buat kelian 💃💃💃 *mamacih lho Babang @gojekindonesia * *lafyuful Babang Gojek 🐍😘😘*
.
.
"Nasi Goreng Gila Pete", IDR 30k
.
📍Nasi Goreng Gila Gongdrong Obama
@nasigorenggilagondrong .
✔️Jl. Besuki no.1. Menteng - Jakarta Pusat (seberang SDN 01 MENTENG)
✔️Jl. Muara Karang Raya Blok D7 no.201-203. Muara Karang - Jakarta Utara (samping My Bank/Dunkin Donut Muara Karang)
✔️Jl. Alpukat 3 no.7. Tanjung Duren - Jakarta Barat (belakang Hotel Ciputra)
✔️Jl. Borobudur Raya no.18. Cibodas - Tangerang, Banten (Karawaci)
✔️Jl. Pesanggrahan Raya no.37. Puri Indah (belakang Rasane Seafood)
.
🚛 Go Food : Nasi Goreng Gila Gondrong Obama
.
.
.
#wtfoodies #anakjajan #Food #Foodporn #Foodism #Foodgasm #Mouthgasm #PicsOfTheDay #nomnom #Foodpics #Foodlover #Instapics #FoodOfTheDay #Foodie #dinner #f52grams #eeeeeats #likeforlike #doubletab #igers #kuliner #wisatakuliner #kulinerjakarta #jktfoodbang #makansampaikenyang #gwstarving #yummy #makansambilcekrek #weeatwepost #xiaochingcarimakan

Hashtags found on this page