Toggle navigation

#NaTochak527 POSTS

Post Content
Ајде во МКЦ денес на пладне! Топло облечени, точакот под вас и на дружење :)
Муабети за точаци и култура и можност за закажување преглед на вашиот точак.
Прочитајте повеќе во настанот на фејсбук. #веломатине бр.2 #наточак #natochak
Духовниот и физичкиот тренинг се неприкосновен фактор за психичка благосостојба на разумот. #ГудНајт #НаТочак https://t.co/Dz521JnhZp
#NaTochak #НаТочак #Скопје #Üsküp #Shkup #Skopje #Macedonia #Makedonya #Maqedonia #фотонаденот #фотонанеделата #инстаграмџии #Balkan #EU #Europe
#НаТочак во Копенхаген.
Одлично функционира изнајмувањето на точаци и движењето со истите. Безброј станици за изнајмување, точаци опремени со навигација. Едноставно да ти е мерак да се возиш на точак.
#NaTochak #bycycle #bike #bycyklen #copenhagen #denmark