Toggle navigation

#KelantanBakers29,739 POSTS

Post Content
User Image memecakeshouse Posted: Feb 24, 2018 2:46 PM (UTC)

4
0 Clarendon
18.2.2018 • Fudgy brownie special utk dihiasi dulang hantaran. •
Special order dari @kakzahra91 utk @_kak_tikah_ ,selamat pengantin baru! 😘

Nak kelainan utk dulang hantran? ,apa kata korang gantikan kek dengan brownie.! InsyaAllah brownies ni boleh dipelbagaikan! So,sebarang pertanyaan & tempahan terus wasap 019-6226716• •
#fudgybrownies #brownies #browniespecial #hantrankawin #kawin #browniestanahmerah #kektanahmerah #kelantanbakers #memecakehouse
User Image fatin_aliya Posted: Feb 24, 2018 2:13 PM (UTC)
39
2 Normal
chocolate and victoria cake inside
.
.
wedding cakes for my cousin😊🎂
.
inquiries please DM or wassap 0105288990
.
#bakebyummuuwais #kelantanbakers #wakafbharubakers #weddingcakes #kekpotong #victoriacakes #chocolatecakes
User Image themellow__ Posted: Feb 24, 2018 12:44 PM (UTC)
5
1 Normal
You guys tak terliur ke tengok gambar ni? 😋😛 sedap tau! Rugi lah if tak order. Kalau order memang confirm akan repeat order. Nak tanya harga? Nak tanya details? Nak order? Haa boleh whatsapp saya 0199178788 or click link kat bio, lagi senang + cepat. Nak buat tempahan, sila buat tempahan 2 hari sebelum datang pickup/cod. Thank you! #kelate #kelantan #kelantancakes #kelantanbakers #kelantandessert #brownies #brownieskelantan #brownieskedut #brownieskedutkotabharu #kotabharubakers #aiskrimsumi #aiskrimchokichoki #klate #redvelvet #chocolatecake #kekcoklat #kubangkerian #pengkalanchepa
User Image themellow__ Posted: Feb 24, 2018 12:44 PM (UTC)
5
4 Normal
You guys tak terliur ke tengok gambar ni? 😋😛 sedap tau! Rugi lah if tak order. Kalau order memang confirm akan repeat order. Nak tanya harga? Nak tanya details? Nak order? Haa boleh whatsapp saya 0199178788 or click link kat bio, lagi senang + cepat. Nak buat tempahan, sila buat tempahan 2 hari sebelum datang pickup/cod. Thank you! #kelate #kelantan #kelantancakes #kelantanbakers #kelantandessert #brownies #brownieskelantan #brownieskedut #brownieskedutkotabharu #kotabharubakers #aiskrimsumi #aiskrimchokichoki #klate #redvelvet #chocolatecake #kekcoklat #kubangkerian #pengkalanchepa
User Image themellow__ Posted: Feb 24, 2018 12:44 PM (UTC)
4
1 Normal
You guys tak terliur ke tengok gambar ni? 😋😛 sedap tau! Rugi lah if tak order. Kalau order memang confirm akan repeat order. Nak tanya harga? Nak tanya details? Nak order? Haa boleh whatsapp saya 0199178788 or click link kat bio, lagi senang + cepat. Nak buat tempahan, sila buat tempahan 2 hari sebelum datang pickup/cod. Thank you! #kelate #kelantan #kelantancakes #kelantanbakers #kelantandessert #brownies #brownieskelantan #brownieskedut #brownieskedutkotabharu #kotabharubakers #aiskrimsumi #aiskrimchokichoki #klate #redvelvet #chocolatecake #kekcoklat #kubangkerian #pengkalanchepa
User Image themellow__ Posted: Feb 24, 2018 12:44 PM (UTC)
4
1 Normal
You guys tak terliur ke tengok gambar ni? 😋😛 sedap tau! Rugi lah if tak order. Kalau order memang confirm akan repeat order. Nak tanya harga? Nak tanya details? Nak order? Haa boleh whatsapp saya 0199178788 or click link kat bio, lagi senang + cepat. Nak buat tempahan, sila buat tempahan 2 hari sebelum datang pickup/cod. Thank you! #kelate #kelantan #kelantancakes #kelantanbakers #kelantandessert #brownies #brownieskelantan #brownieskedut #brownieskedutkotabharu #kotabharubakers #aiskrimsumi #aiskrimchokichoki #klate #redvelvet #chocolatecake #kekcoklat #kubangkerian #pengkalanchepa
User Image themellow__ Posted: Feb 24, 2018 12:43 PM (UTC)
7
0 Normal
You guys tak terliur ke tengok gambar ni? 😋😛 sedap tau! Rugi lah if tak order. Kalau order memang confirm akan repeat order. Nak tanya harga? Nak tanya details? Nak order? Haa boleh whatsapp saya 0199178788 or click link kat bio, lagi senang + cepat. Nak buat tempahan, sila buat tempahan 2 hari sebelum datang pickup/cod. Thank you! #kelate #kelantan #kelantancakes #kelantanbakers #kelantandessert #brownies #brownieskelantan #brownieskedut #brownieskedutkotabharu #kotabharubakers #aiskrimsumi #aiskrimchokichoki #klate #redvelvet #chocolatecake #kekcoklat #kubangkerian #pengkalanchepa
User Image themellow__ Posted: Feb 24, 2018 12:43 PM (UTC)
3
1 Normal
You guys tak terliur ke tengok gambar ni? 😋😛 sedap tau! Rugi lah if tak order. Kalau order memang confirm akan repeat order. Nak tanya harga? Nak tanya details? Nak order? Haa boleh whatsapp saya 0199178788 or click link kat bio, lagi senang + cepat. Nak buat tempahan, sila buat tempahan 2 hari sebelum datang pickup/cod. Thank you! #kelate #kelantan #kelantancakes #kelantanbakers #kelantandessert #brownies #brownieskelantan #brownieskedut #brownieskedutkotabharu #kotabharubakers #aiskrimsumi #aiskrimchokichoki #klate #redvelvet #chocolatecake #kekcoklat #kubangkerian #pengkalanchepa
User Image themellow__ Posted: Feb 24, 2018 12:43 PM (UTC)
6
0 Normal
You guys tak terliur ke tengok gambar ni? 😋😛 sedap tau! Rugi lah if tak order. Kalau order memang confirm akan repeat order. Nak tanya harga? Nak tanya details? Nak order? Haa boleh whatsapp saya 0199178788 or click link kat bio, lagi senang + cepat. Nak buat tempahan, sila buat tempahan 2 hari sebelum datang pickup/cod. Thank you! #kelate #kelantan #kelantancakes #kelantanbakers #kelantandessert #brownies #brownieskelantan #brownieskedut #brownieskedutkotabharu #kotabharubakers #aiskrimsumi #aiskrimchokichoki #klate #redvelvet #chocolatecake #kekcoklat #kubangkerian #pengkalanchepa
User Image themellow__ Posted: Feb 24, 2018 12:43 PM (UTC)
3
1 Normal
You guys tak terliur ke tengok gambar ni? 😋😛 sedap tau! Rugi lah if tak order. Kalau order memang confirm akan repeat order. Nak tanya harga? Nak tanya details? Nak order? Haa boleh whatsapp saya 0199178788 or click link kat bio, lagi senang + cepat. Nak buat tempahan, sila buat tempahan 2 hari sebelum datang pickup/cod. Thank you! #kelate #kelantan #kelantancakes #kelantanbakers #kelantandessert #brownies #brownieskelantan #brownieskedut #brownieskedutkotabharu #kotabharubakers #aiskrimsumi #aiskrimchokichoki #klate #redvelvet #chocolatecake #kekcoklat #kubangkerian #pengkalanchepa
User Image themellow__ Posted: Feb 24, 2018 12:42 PM (UTC)
4
1 Normal
You guys tak terliur ke tengok gambar ni? 😋😛 sedap tau! Rugi lah if tak order. Kalau order memang confirm akan repeat order. Nak tanya harga? Nak tanya details? Nak order? Haa boleh whatsapp saya 0199178788 or click link kat bio, lagi senang + cepat. Nak buat tempahan, sila buat tempahan 2 hari sebelum datang pickup/cod. Thank you! #kelate #kelantan #kelantancakes #kelantanbakers #kelantandessert #brownies #brownieskelantan #brownieskedut #brownieskedutkotabharu #kotabharubakers #aiskrimsumi #aiskrimchokichoki #klate #redvelvet #chocolatecake #kekcoklat #kubangkerian #pengkalanchepa
User Image themellow__ Posted: Feb 24, 2018 12:42 PM (UTC)
9
0 Normal
You guys tak terliur ke tengok gambar ni? 😋😛 sedap tau! Rugi lah if tak order. Kalau order memang confirm akan repeat order. Nak tanya harga? Nak tanya details? Nak order? Haa boleh whatsapp saya 0199178788 or click link kat bio, lagi senang + cepat. Nak buat tempahan, sila buat tempahan 2 hari sebelum datang pickup/cod. Thank you! #kelate #kelantan #kelantancakes #kelantanbakers #kelantandessert #brownies #brownieskelantan #brownieskedut #brownieskedutkotabharu #kotabharubakers #aiskrimsumi #aiskrimchokichoki #klate #redvelvet #chocolatecake #kekcoklat #kubangkerian #pengkalanchepa
User Image themellow__ Posted: Feb 24, 2018 12:42 PM (UTC)
4
1 Normal
You guys tak terliur ke tengok gambar ni? 😋😛 sedap tau! Rugi lah if tak order. Kalau order memang confirm akan repeat order. Nak tanya harga? Nak tanya details? Nak order? Haa boleh whatsapp saya 0199178788 or click link kat bio, lagi senang + cepat. Nak buat tempahan, sila buat tempahan 2 hari sebelum datang pickup/cod. Thank you! #kelate #kelantan #kelantancakes #kelantanbakers #kelantandessert #brownies #brownieskelantan #brownieskedut #brownieskedutkotabharu #kotabharubakers #aiskrimsumi #aiskrimchokichoki #klate #redvelvet #chocolatecake #kekcoklat #kubangkerian #pengkalanchepa
User Image themellow__ Posted: Feb 24, 2018 12:42 PM (UTC)
7
0 Normal
You guys tak terliur ke tengok gambar ni? 😋😛 sedap tau! Rugi lah if tak order. Kalau order memang confirm akan repeat order. Nak tanya harga? Nak tanya details? Nak order? Haa boleh whatsapp saya 0199178788 or click link kat bio, lagi senang + cepat. Nak buat tempahan, sila buat tempahan 2 hari sebelum datang pickup/cod. Thank you! #kelate #kelantan #kelantancakes #kelantanbakers #kelantandessert #brownies #brownieskelantan #brownieskedut #brownieskedutkotabharu #kotabharubakers #aiskrimsumi #aiskrimchokichoki #klate #redvelvet #chocolatecake #kekcoklat #kubangkerian #pengkalanchepa
User Image themellow__ Posted: Feb 24, 2018 12:41 PM (UTC)
4
1 Normal
You guys tak terliur ke tengok gambar ni? 😋😛 sedap tau! Rugi lah if tak order. Kalau order memang confirm akan repeat order. Nak tanya harga? Nak tanya details? Nak order? Haa boleh whatsapp saya 0199178788 or click link kat bio, lagi senang + cepat. Nak buat tempahan, sila buat tempahan 2 hari sebelum datang pickup/cod. Thank you! #kelate #kelantan #kelantancakes #kelantanbakers #kelantandessert #brownies #brownieskelantan #brownieskedut #brownieskedutkotabharu #kotabharubakers #aiskrimsumi #aiskrimchokichoki #klate #redvelvet #chocolatecake #kekcoklat #kubangkerian #pengkalanchepa
User Image themellow__ Posted: Feb 24, 2018 12:41 PM (UTC)
4
0 Normal
You guys tak terliur ke tengok gambar ni? 😋😛 sedap tau! Rugi lah if tak order. Kalau order memang confirm akan repeat order. Nak tanya harga? Nak tanya details? Nak order? Haa boleh whatsapp saya 0199178788 or click link kat bio, lagi senang + cepat. Nak buat tempahan, sila buat tempahan 2 hari sebelum datang pickup/cod. Thank you! #kelate #kelantan #kelantancakes #kelantanbakers #kelantandessert #brownies #brownieskelantan #brownieskedut #brownieskedutkotabharu #kotabharubakers #aiskrimsumi #aiskrimchokichoki #klate #redvelvet #chocolatecake #kekcoklat #kubangkerian #pengkalanchepa
User Image themellow__ Posted: Feb 24, 2018 12:41 PM (UTC)
5
0 Normal
You guys tak terliur ke tengok gambar ni? 😋😛 sedap tau! Rugi lah if tak order. Kalau order memang confirm akan repeat order. Nak tanya harga? Nak tanya details? Nak order? Haa boleh whatsapp saya 0199178788 or click link kat bio, lagi senang + cepat. Nak buat tempahan, sila buat tempahan 2 hari sebelum datang pickup/cod. Thank you! #kelate #kelantan #kelantancakes #kelantanbakers #kelantandessert #brownies #brownieskelantan #brownieskedut #brownieskedutkotabharu #kotabharubakers #aiskrimsumi #aiskrimchokichoki #klate #redvelvet #chocolatecake #kekcoklat #kubangkerian #pengkalanchepa