Toggle navigation

#JomInternet1,679 POSTS

Post Content
User Image hitzfmsabah Posted: Nov 21, 2017 11:00 AM (UTC)
121
1 Normal
Message @Keithelisio at 016-4985555 to find out which app he used to edit this photo 😝 #jominternet
User Image sinarfm Posted: Nov 21, 2017 10:01 AM (UTC)
323
2 Normal
Dengar je perkataan bercuti semua mesti akan teruja kan? Tak kisah lah percutian dalam negara ke kat luar negara atau kat kampung yang penting kita dapat kenangan dan pengalaman. Jom kongsikan gambar anda bercuti di number 016 -3260000 untuk dikongsikan di platform Sinar! Anda juga boleh muatnaik gambar anda dengan menggunakan #TalianSinarDigi jika mahu kami repost gambar tersebut! #JomInternet #SinarKongsi
User Image hitzfm Posted: Nov 21, 2017 8:01 AM (UTC)
184
0 Normal
hitzfm 4h ago
@ryanmatjeraie doesn't have anyone to talk to in the studio and so he's talking to his shoe. WhatsApp him at our #digihitzapp number! #JomInternet
User Image zayan.my Posted: Nov 21, 2017 6:30 AM (UTC)
17
0 Normal
Haa jangan lupa sebentar lagi lepak chill chill bersama @raqibmajid di #ZayanValet petang ini bermula jam 3 petang sehingga 7 malam. Anda juga boleh hantarkan Whatsapp dan voice note ke nombor Zayan Digi ini 016-9175555 ya.. #zayanshare #indahdihati #JomInternet
User Image sinarfm Posted: Nov 21, 2017 5:40 AM (UTC)
362
0 Normal
Jom dengarkan #SembangSinar bersama Kak Bed dan jangan lupa untuk tinggalkan pesanan ringkas beserta tajuk lagu di ruangan komen Facebook Sinar yang akan dibacakan di segmen #SeleksiKuSinar. Teruskan mendengar Sinar FM - Menyinari Hidupmu. 
Anda juga boleh berinteraksi dan memberikan maklum balas bersama dengan penyampai #SembangSinar, @abbyfana menerusi Whatsapp di talian Sinar Digi 016-3260000. Kongsi sehingga 120GB dan panggilan tanpa had! Digi Postpaid Family hanya dari RM150 sebulan 😁 #SinarKongsi#JomInternet #TalianSinarDigi
User Image thrgegar Posted: Nov 21, 2017 3:15 AM (UTC)
91
0 Normal
Apa ya tempat paling menarik di Pantai Timur ? Kalau korang ada cadangan tempat-tempat menarik di Pantai Timur, korang boleh kongsikan di nombor Gegar DIGI sekarang okay! #JomInternet #NomborGegarDigi
User Image zayan.my Posted: Nov 21, 2017 1:30 AM (UTC)
13
0 Normal
Sebentar lagi Lin Ariffin akan menemani anda di #ZOTD dengan pelbagai tips yang best untuk anda seperti fesyen, travel dan banyak lagi. Haa apa yang menarik anda juga boleh menghantarkan gaya hijabsta anda yang menarik kepada Lin untuk kami repost balik gambar-gambar anda. hantarkan ke Nombor Zayan Digi 016-9175555 ok. #JomInternet #ZOTD
User Image erafmsabah Posted: Nov 20, 2017 4:02 PM (UTC)
71
0 Normal
Sekarang ni kan musim-musim cuti sekolah, bah kongsilah tempat-tempat yang menarik untuk bercuti, send ja gambar kamu tu di whatsapp #NomborERADigi kami 016-2570000! #JomInternet
User Image rjarejarico Posted: Nov 20, 2017 10:59 AM (UTC)
534
4 Reyes
It’s an honor to be part of the longest dance video of one of Malaysia’s biggest cellular network DIGI📞

Please click this link:
https://www.facebook.com/digi/videos/10155357560943285/

Here’s a snippet of the DIGI dance Craze Video😘
#Digi #malaysia #DigiMalaysia #jominternet #SuperTerrer
User Image zayan.my Posted: Nov 20, 2017 7:09 AM (UTC)
19
0 Normal
Haa jom lepak chill chill bersama @raqibmajid di #ZayanValet petang ini bermula jam 3 petang sehingga 7 malam. Anda juga boleh hantarkan Whatsapp dan voice note ke nombor Zayan Digi ini 016-9175555 ya.. #zayanshare #indahdihati #JomInternet
User Image hitzsarawak Posted: Nov 20, 2017 7:01 AM (UTC)
40
1 Normal
Awesome seeing you guys working it out! Keep it up 💪 Send us your workout selfie by whatsapp-ing to our #digihitzapp number 016-532 7777! #jominternet
User Image sinarfm Posted: Nov 20, 2017 4:55 AM (UTC)
485
3 Normal
Dengar je perkataan bercuti semua mesti akan teruja kan? Tak kisah lah percutian dalam negara ke kat luar negara atau kat kampung yang penting kita dapat kenangan dan pengalaman. Jom kongsikan gambar anda bercuti di number 016 -3260000 untuk dikongsikan di platform Sinar! Anda juga boleh muatnaik gambar anda dengan menggunakan #TalianSinarDigi jika mahu kami repost gambar tersebut! #JomInternet #SinarKongsi
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 2:37 AM (UTC)
73
1 Normal
Jom kongsi kepada kami tempat paling menarik yang ada di Pantai Timur sekarang! Korang Whatsapp aje kat nombor Gegar Digi tau! #JomInternet #nomborGegarDigi
User Image hitzfmsabah Posted: Nov 17, 2017 9:01 AM (UTC)
326
1 Normal
Need gym tips? Want more gainsss? Yall can message @Keithelisio on our hitzapp number now at 016-4985555! #jominternet
User Image zayan.my Posted: Nov 17, 2017 6:50 AM (UTC)
29
0 Normal
Haa jangan lupa sebentar lagi lepak chill chill bersama @raqibmajid di #ZayanValet petang ini bermula jam 3 petang sehingga 7 malam. Anda juga boleh hantarkan Whatsapp dan voice note ke nombor Zayan Digi ini 016-9175555 ya.. #zayanshare #indahdihati #JomInternet
User Image hitzsarawak Posted: Nov 17, 2017 6:01 AM (UTC)
57
1 Normal
Thanks for sending in! Keep it up! 💪 Send us your workout selfie and show us how fit you are by whatsapp-ing it to our #digihitzapp number 016-532 7777! #jominternet
User Image sinarfm Posted: Nov 17, 2017 5:08 AM (UTC)
338
0 Normal
Jom dengarkan #SembangSinar bersama Kak Bed dan jangan lupa untuk tinggalkan pesanan ringkas beserta tajuk lagu di ruangan komen Facebook Sinar yang akan dibacakan di segmen #SeleksiKuSinar. Teruskan mendengar Sinar FM - Menyinari Hidupmu. 
Anda juga boleh berinteraksi dan memberikan maklum balas bersama dengan penyampai #SembangSinar, @abbyfana menerusi Whatsapp di talian Sinar Digi 016-3260000. Kongsi sehingga 120GB dan panggilan tanpa had! Digi Postpaid Family hanya dari RM150 sebulan 😁 #SinarKongsi#JomInternet #TalianSinarDigi
User Image hitzfm Posted: Nov 17, 2017 5:01 AM (UTC)
331
1 Normal
hitzfm 4d ago
Hey guys! @melissathng is in the studio right now! Tell her a fun fact by sending her a voicenote at our #digihitzapp number! #JomInternet
User Image litefm_malaysia Posted: Nov 17, 2017 5:00 AM (UTC)
6
0 Normal
Save our Digi Lite Line number and we're just a text or a voice note away! #DigiLiteLine #LiteFM #JomInternet
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 3:15 AM (UTC)
144
1 Normal
Teringin nak tahu kat mana tempat yang paling menarik di Pantai Timur la ! Jom kongsikan kepada kami tempat-tempat yang menarik di Pantai Timur di nombor Gegar DIGI sekarang tau! #nomborGegarDigi #JomInternet