Toggle navigation

#GengHotFM1,433 POSTS

Post Content
User Image gengpagihot Posted: Dec 17, 2017 8:19 AM (UTC)

13
0 Normal
Tadaaa siape kat sini gler Duria??up ur 🙋 now!! Giler durian takpe
Jangan jadi giler betul betul sudah ok 🙊 selamat berhujung minggu semua dari @anasridzuan 😊

#Gengpagihot
#Genghotfm
#shukajakdanfizie
User Image hotfm976 Posted: Dec 16, 2017 12:20 PM (UTC)

1,348
15 Normal
Siapa suka layan lagu mewangi dan potret macam @armadaammar ni angkat tangan 🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♀️... apa macam @akimahmad lulus tak
#GengHotFM #JamHot
User Image hotfm976 Posted: Dec 16, 2017 11:45 AM (UTC)

457
1 Normal
Ni pun salah satu cara untuk kuatkan kaki legday workout selain berjalan tau kawan-kawan macam @el_hotfm buatni ... lepas ni boleh la cuba dekat mana-mana tak susah pun
#GengHotFM #MegaHot
User Image hotfm976 Posted: Dec 15, 2017 9:14 AM (UTC)

armadaammar
10,528
35 Normal
“Aku mohon perlindungan untuk mu wahai anak yang baru lahir, dengan kalimah Allah yang sempurna dari kejahatan syaitan, binatang berbisa dan kejahatan yang menakutkan” Amin
Sekali lagi tahniah buat penyampai Hot FM @armadaammar dan isteri diatas kelahiran puteri sulong
#GengHotFM #JamHot #BabyAA
User Image hotfm976 Posted: Dec 15, 2017 2:50 AM (UTC)

armadaammar
8,684
23 Normal
Tahniah buat penyampai Hot FM Ammar dan isteri diatas kelahiran puteri sulung mereka
#GengHotFM #JamHot #BabyAA
User Image hotfm976 Posted: Dec 11, 2017 12:52 PM (UTC)

957
1 Normal
Jom tolong @armadaammar buat check list bag untuk #babayAA ... kot-kot ada yang tertinggal
#GengHotFM #JamHot
User Image nuratiqahwahi Posted: Dec 6, 2017 8:07 AM (UTC)

8
0 Clarendon
User Image hotfm976 Posted: Dec 5, 2017 12:19 PM (UTC)

1,383
16 Normal
Korang mesti ada pengalaman macam @haziq_hotfm ni, lagi-lagi yang duduk asrama tu.. betul tak?
#GengHotFM #MegaHot
User Image hotfm976 Posted: Dec 5, 2017 11:56 AM (UTC)

789
4 Normal
Lumba Drift? Boleh ke @armadaammar driftkan kereta go kart tu?
#GengHotFM #JamHot
User Image hotfm976 Posted: Dec 3, 2017 5:24 AM (UTC)

2,875
10 Normal
Seronoknya @haziq_hotfm , wife dengan anak main salji dekat Korea, sini pernah main salji macam Haziq?
#GengHotFM #MegaHot
User Image hotfm976 Posted: Dec 3, 2017 5:08 AM (UTC)

854
2 Normal
Siapa dekat sini peminat kari kepala ikan macam @armadaammar dengan family dia, angkat tangan🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♂️
#GengHotFM #JamHot
User Image hotfm976 Posted: Nov 30, 2017 2:22 AM (UTC)

1,274
3 Normal
Korang pernah tak mimpi pergi tempat yang diidamkan macam @armadaammar ni
#GengHotFM #JamHot
User Image hotfm976 Posted: Nov 25, 2017 1:23 AM (UTC)

1,032
10 Normal
User Image hotfm976 Posted: Nov 24, 2017 2:47 PM (UTC)

785
3 Normal
Bila @fizie_hotfm @shuksyj dan @ag_azmeer join pemain ragbi buat haka, nak tahu jadi atau tak... layan
#GengHotFM #GengPagiHot
User Image hotfm976 Posted: Nov 24, 2017 12:40 PM (UTC)

528
0 Normal
Jom kita kenali keluarga kecil @armadaammar dan apa dia selalu buat bila ada masa terluang
#GengHotFM #JamHot
User Image nadasoffea_fc Posted: Nov 23, 2017 2:40 PM (UTC)

84
1 Normal
Comel nada ini 😍😘 @ajakshiro @afifahamin .
.
#Repost: @hotfm976
···
“ Penat ikut pergi shopping sampai tertidur anak baba @ajakshiro
#GengHotFM #GengPagiHot
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 1:04 PM (UTC)

1,105
3 Normal
Penat ikut pergi shopping sampai tertidur anak baba @ajakshiro
#GengHotFM #GengPagiHot
User Image hotfm976 Posted: Nov 23, 2017 8:54 AM (UTC)

1,656
17 Normal
Wah seronoknya @haziq_hotfm dengan family bercuti dekat Korea, siapa pernah pergi sana.. angkat tangan
#GengHotFM #MegaHot
User Image gengpagihot Posted: Nov 19, 2017 11:36 AM (UTC)

10
0 Normal
Perminat setia buku2📚 komik??
Malas nak beli kat luar??
Takpe senang je takpayah susah2 dah beli kat kedai mane2 pun just buka instagram @hotfm976 setiap hari khamis korg dah bole lyn gelaksakan Bersama sama #komikdiigitalhangomartimor
#hangomartimor nak tahu episode seterusnya?? Tungguuu 😊

#genghotfm
#Gengpagihot
#shukajakdanfizie
User Image hotfm976 Posted: Nov 18, 2017 1:43 PM (UTC)

2,435
48 Normal
Air tempatan tapi ejaan international, macam mana pula tu @armadaammar ?
#GengHotFM #JamHot