Toggle navigation

#FeelingProudAllTheTime39 POSTS

Post Content
User Image norbaizuraabdul Posted: Dec 15, 2017 10:16 AM (UTC)

100
2 Normal
Ok...dah blh post dah! 😜😜😜 Pada sesiapa yg berminat nak berjumpa dgn alip blhlah pergi ke Mitsui Outlet Park Sepang KLIA this 17th Dec at 3-4pm! There'll be a live performances and ofc interaction session at Sunshine Square! Blh amik gambo ngan alip nanti. 😊😊😊 Jgn lepaskan peluang ni k. Bukan senang nak jumpa alip. Go there and enjoy yourself. Bak kata aliplah kan dia jauh lbh ensem dr dlm gambo2 dia. 😂😂😂 And i totally agree with him. He is very handsome and charming in person. Dont miss it k. 😘😘😘 #AlipInPersonIsReallyHandsome #DontBelieveMeJustFindOutForYourself #WeAreFamily #FamilyManAllTheWay #FeelingProudAllTheTime #StanningTheRightPersonHere #izzat #redvelvetdrama #ahnafwafiy #diasemanishoney #rayyanraiqarl #hikayatcintasipematahhati #farhanbadriz #tundukkanplayboyitu #armand #memoripajerinanas #adamputra #klikpengantinmusimsalju #alifsatar @alifsatar @alifsatarofficialfc @alifsatarofficialfcsg @alifsatarofficialfcbrunei @alifsatarofficialfcindo @alifsatarloverssss @alifsatarsupporters
User Image norbaizuraabdul Posted: Dec 14, 2017 9:51 AM (UTC)

101
2 Normal
Sambil2 vote alip tu...meh kite layan show alip jap! Fuhhh... Goosebump beb bila die start tarik tuh! 😱😱😱 Mmg powerlah dak alip ni. So... sambil2 layan tu kita vote kat web @anugerahtelenovela and LIKE gambo alip kat ig drg and LIKE juga kat Yayasan Pembangunan Buku Negara punyer FB k. Kita usaha sama2. Menang ke kalah ker...adat bertanding. Yg penting kita usaha dulu k. Fighting guys! 💪💪💪 #JomPakat2VoteAlip #KitaUsahaRamai2
#WeAreFamily #FamilyManAllTheWay #FeelingProudAllTheTime #StanningTheRightPersonHere #izzat #redvelvetdrama #ahnafwafiy #diasemanishoney #adamputra #klikpengantinmusimsalju #rayyanraiqarl #hikayatcintasipematahhati #farhanbadriz #tundukkanplayboyitu #armand #memoripajerinanas #alifsatar @alifsatar @alifsatarofficialfc @alifsatarofficialfcsg @alifsatarofficialfcbrunei @alifsatarofficialfcindo @alifsatarloverssss @alifsatarsupporters cr: @thisisjaja repost repost via repostapp
User Image norbaizuraabdul Posted: Dec 14, 2017 6:57 AM (UTC)

51
2 Normal
Guys!!!!!! Jom vote alip kat #anugerahtelenovela2017 !!! Sekarang dah last stage. Alip is second place now. The gap overall is not that far. We can do this!!! 💪💪💪💪 Spread this around and vote please. Help the most deserving to win this. HELP ALIP!!! 🙏🙏🙏🙏 As you can see...this is the overall result for #anugerahtelenovela2017 so far. Yg blm vote sila LIKE gambar alip kat ig @anugerahtelenovela and FB YAYASAN PEMBANGUNAN BUKU NEGARA and the most important thing is vote dekat website telenovela secara berterusan. We can do this. FIGHTING guys!!!! #LetsHelpAlipWinThis #WeAreFamily #VkteOurFamilyManPeople #FamilyManAllTheWay #FeelingProudAllTheTime #StanningTheRightPersonHere #izzat #redvelvetdrama #ahnafwafiy #diasemanishoney #adamputra #klikpengantinmusimsalju #rayyanraiqarl #hikayatcintasipematahhati #farhanbadriz #tundukkanplayboyitu #armand #memoripajerinanas #alifsatar @alifsatar @alifsatarofficialfc @alifsatarofficialfcsg @alifsatarofficialfcbrunei @alifsatarofficialfcindo @alifsatarloverssss @alifsatarsupporters