Toggle navigation

#ERC70,690 POSTS

Post Content
Bizim gibi 40'lı yaşlara gelip otomobil sporlarında önce babalarının yıllar sonra da evlatlarının başarılarına şahit olunca olaya daha duygusal bir gözle bakıyorsunuz. 20 yıl sonra bir kez daha babası gibi Avrupa ralli parkurlarında kazandığı zaferle bizi gururlandıran @yagizavci ve @bahadirgucenmez ekibini kutluyorum. Yıllar sonra bu fotoğraf karesinde 3. nesil Avcı'yı da görmek dileklerimle... #yagizavci #bahadirgucenmez #nejatavci #leventgür #ert #rally #fiaert #renaultsport #skodasport #rallyturkey #erc #f2 #renaultmeganemaxi #skodafabiar5 #redbull
User Image europe_direct_crete Posted: Nov 19, 2017 9:52 AM (UTC)
9
0 Normal
Αποχαιρετάμε τον μοριακό βιολόγο Φώτη Καφάτο, κορυφαίο των κορυφαίων, που λάμπρυνε την Κρήτη, την Ελλάδα, την Ευρώπη.
Ιδρυτής του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας & Βιοτεχνολογίας, 1ος Πρόεδρος του #ERC, Γενικός Διευθυντής @embl_org .... Μια τεράστια καριέρα, μια μεγάλη κληρονομιά 🔬🇪🇺🇬🇷 #RIP #Kafatos #science #biology #molecularbiology #greeklegend
Zweiter Tag beim ERC ALS Provider Kurs in St. Ingbert... #neben den Perri Arrest Situationen stehen spezielle Reanimationsthemen auf dem Programm... es wird viel trainiert 🙂 #ercalsprovider #erc #deutscherratfürwiederbelebung #fortbildung #teamtraining #crm #reanimation #megacode
Die letzten Vorbereitungen für den ERC Kurs am zweiten Tag sind fertig. Der AMBU Mann und der Instruktor sind bereit und freuen sich auf den Tag 😏 #ercalsprovider #erc #als #reanimation #teamtraining #megamednotfallmanagement #rdss
User Image fyzaa.cosmetics Posted: Nov 19, 2017 6:30 AM (UTC)
0 0 Normal
Okay siapa yang lambat payment hari ini sis post esok ya
.
Jangan risau "kekasih" awak ni akan sampai dengan selamat
.
Dan boleh wasap sis kalau dalam masa #3 hari belum sampai lagi brg tersebut
.
Juga jangan lupa bagi feedback dkt sis then tag kami di instagtam @fyzaa.cosmetic
.
Okay dear selamat bergojes, glowing, sihat dalaman n luaran
.
#mg
#dyxy
#erc
User Image azie_tajudin Posted: Nov 19, 2017 5:01 AM (UTC)
3
0 Normal
konsume sebiji #ERC sahaja setiap hari
.
.
👉Ye, masih cukup sebab dalam sebotol ada 35 biji ngam lah untuk sebulan, ada ekstra utk 5 hari pulak
.
.
👉Ye, masih boleh beri kesan hebat sebab sebiji = 11 vitamin lain
.
.
Ok sangat kannn?
Sebiji sehari tu pun dah ok janji uolls konsisten dan follow tips
.
.
🙏minum air 3-4 liter sehari
🙏jaga pemakanan
🙏rajin detoks badan
🙏jaga lifestyle
.
.
Kesan berbeza mengikut individu, kalau kita ada pnyakit #ERC akan rawat dulu, dah sihat baru jadi cantik
.
.
Yg dah sedia sihat maybe kulit ada masalah, #ERC akan rawat kulit dulu
.
.
So depends pada kondisi masing2 ok..yg penting supplemen ni memang recommended 💯selamat dan tidak memudaratkan!
.
.
#ERC
#ElishaRoselleCandy
#ChewChewCunUolls
#PenanganERC
#Supplement_ALL_IN_ONE
#NakOderWasap
#Azie_0143843176
#AgenErcJB
User Image nurul_azlin81 Posted: Nov 19, 2017 4:01 AM (UTC)
2
0 Normal
Haid tidak teratur salah satu PUNCA SUKAR menimang cahayamata..
Jng ingt masalah HAID tidak tentu tarikhnya perkara biasa jew..
.
Masalah utama wanita bermula dari rahim.Tak rawat dari awal,mcm² pnyakit boleh wujud.
Atasi dr sekarang.Rawat dalaman dulu
Baru terserlah AURA luaran . .
#Lin_Elisha sedia membantu☺
www.wasap.my/601118631835
. .
.
. .
.
.
.
#Lin_Elisha
#Diamond_Jutawan_Elisha_01
#DJE1
#Millionaire_Elisha_Programme_01
#MEP1
#TeamElishaGorgeous
#ElishaGluta
#ERC
#Supplement_ALL_IN_ONE
#Cantik_putih_mudaremaja_mantap
#Zura_Elisha_01
#ERC
#ElishaRoselleCandy
#penanganERC
#ChewChewCunUolls
#ElishaRoselleCandy
#ElishaVitaCPlusCollagen
#SupplemenAll_InOne
#ChewChewCunUolls
#nursajat02
#fashasandha
User Image samsonthegreen Posted: Nov 19, 2017 4:16 AM (UTC)
8
0 Normal
【真。東方之珠】
好多人都講本土,但又有幾多人認識真正香港的本土產業呢?
香港珍珠採殖其實可以追溯到宋朝,所有既珍珠更係貢品。
今日終於可以係香港認識真正的『東方之珠』!
仲有珍珠拿走!(咮...) 想一齊玩既,可以pm我夾日子!
一齊認識 真。港珠!

#港珠
#港豬
#香港珍珠
#ERC
#SamsonTheGuide
#SamsonTheGreen
User Image fyzaa.cosmetics Posted: Nov 19, 2017 4:15 AM (UTC)
0 0 Normal
Okay diminta dan juga digalakkan untuk rajin²lah membaca supaya kita tak terlepas untuk mempercayai sesuatu produk yang baik untuk diri sendiri
.
#erc ni dapat kelulusan KKM dan MAL, dan dibotol #erc tu ada tulis MAL then hujung nombor tu ada huruf 'N' bermakna ia adalah supplement kesihatan
.
Tak caya ??? Bacalah sendiri, fyzaa pun x larat nak bercerita panjang kalau ada yang malas membaca ✌
User Image thegr8_family Posted: Nov 19, 2017 4:15 AM (UTC)
ncobtg
9
0 Nashville
User Image fyzaa.cosmetics Posted: Nov 19, 2017 4:14 AM (UTC)
1
0 Normal
Elisha to age with beautiful skin 💄
.
.
Promosi october dh tamat ye syg² sekalian tapi jangan risau, jangan sedih sebab apa, haa sebab nya elisha hq telah membuat promosi utk bulan november ❗ wah best nya 🤗
.
.
PROMOSI NOVEMBER 🎊
.
PROMOSI NOVEMBER 🎊
.
PROMOSI NOVEMBER 🎊
.
.
Tapi lagi best sebab dapat .
🆓 gift ➡ buku nota elisha 📕
➕ add postage rm10(sm) rm15(ss)
.
.
Anda berminat utk cuba ❓❓❓
.
❌PM
✔ DM
✔ Whtsp
.
boleh dm atau direct wsap sis ⤵⤵⤵
.
.
📞 0179533697 👉 fyzaa 🌸
📞 0179533697 👉 fyzaa 🌸
📞 0179533697 👉 fyzaa 🌸
.
.
#erc #erclovers #elisharosellecandy #elishaglutavitaCplus #elisha #elishabrand #supplement #All_In_One #thebest #terbaik #jimatduit #hargamampumilik #cantik_dalaman+luaran #ChewChewCunUall #fyzaa.cosmetic
User Image fyzaa.cosmetics Posted: Nov 19, 2017 4:14 AM (UTC)
1
0 Normal
Elisha to age with beautiful skin 💄
.
.
Promosi october dh tamat ye syg² sekalian tapi jangan risau, jangan sedih sebab apa, haa sebab nya elisha hq telah membuat promosi utk bulan november ❗ wah best nya 🤗
.
.
PROMOSI NOVEMBER 🎊
.
PROMOSI NOVEMBER 🎊
.
PROMOSI NOVEMBER 🎊
.
.
Tapi lagi best sebab dapat .
🆓 gift ➡ buku nota elisha 📕
➕ add postage rm10(sm) rm15(ss)
.
.
Anda berminat utk cuba ❓❓❓
.
❌PM
✔ DM
✔ Whtsp
.
boleh dm atau direct wsap sis ⤵⤵⤵
.
.
📞 0179533697 👉 fyzaa 🌸
📞 0179533697 👉 fyzaa 🌸
📞 0179533697 👉 fyzaa 🌸
.
.
#erc #erclovers #elisharosellecandy #elishaglutavitaCplus #elisha #elishabrand #supplement #All_In_One #thebest #terbaik #jimatduit #hargamampumilik #cantik_dalaman+luaran #ChewChewCunUall #fyzaa.cosmetic
User Image fyzaa.cosmetics Posted: Nov 19, 2017 4:13 AM (UTC)
1
0 Normal
Okay diminta dan juga digalakkan untuk rajin²lah membaca supaya kita tak terlepas untuk mempercayai sesuatu produk yang baik untuk diri sendiri
.
#erc ni dapat kelulusan KKM dan MAL, dan dibotol #erc tu ada tulis MAL then hujung nombor tu ada huruf 'N' bermakna ia adalah supplement kesihatan
.
Tak caya ??? Bacalah sendiri, fyzaa pun x larat nak bercerita panjang kalau ada yang malas membaca ✌
User Image fyzaa.cosmetics Posted: Nov 19, 2017 4:11 AM (UTC)
1
0 Normal
Elisha to age with beautiful skin 💄
.
.
Promosi october dh tamat ye syg² sekalian tapi jangan risau, jangan sedih sebab apa, haa sebab nya elisha hq telah membuat promosi utk bulan november ❗ wah best nya 🤗
.
.
PROMOSI NOVEMBER 🎊
.
PROMOSI NOVEMBER 🎊
.
PROMOSI NOVEMBER 🎊
.
.
Tapi lagi best sebab dapat .
🆓 gift ➡ buku nota elisha 📕
➕ add postage rm10(sm) rm15(ss)
.
.
Anda berminat utk cuba ❓❓❓
.
❌PM
✔ DM
✔ Whtsp
.
boleh dm atau direct wsap sis ⤵⤵⤵
.
.
📞 0179533697 👉 fyzaa 🌸
📞 0179533697 👉 fyzaa 🌸
📞 0179533697 👉 fyzaa 🌸
.
.
#erc #erclovers #elisharosellecandy #elishaglutavitaCplus #elisha #elishabrand #supplement #All_In_One #thebest #terbaik #jimatduit #hargamampumilik #cantik_dalaman+luaran #ChewChewCunUall #fyzaa.cosmetic

Hashtags found on this page