Toggle navigation

#BETABusinessClub23,260 POSTS

Post Content
User Image mr.zharfan88 Posted: Feb 24, 2018 4:17 PM (UTC)

56
1 Normal
Alhamdulillah. Ada lagi kemasukan ahli baru dalam team abam malam ni🤗. Maen fon duit masyukkk😍.
.
.
Jom siapa yang nak belajar buat duit dengan abam dan nak menjadi salah seorang daripada team abam boleh terus ws abam cepat ok😉. InsyaAllah abam akan cuba balas ws korang secepat yang mungkin👌.
.
.
Sekarang abam ada buat BIG PROMO untuk korang yang ws abam awal dan BIG PROMO ni sangat2 terhad tau!! So cepat sebelum terlambat!! BIG PROMO untuk akhir tahun 2017 dan awal tahun 2018!! Siapa cepat dia dapat ok😘
.
.
Ws📲
01139132064
ZHARFAN
*TEKAN LINK DI BIO*
.
.
#bizvalet #BBCTestimony #BETABUSINESSCLUB #youngentrepreneur #younginvestor #CRYPTOCURRENCY #MSC #MSdollar #roadtomillionaire #IPO #OTCmarket #NASDAQ #NYSE #investment #blockchain #kelantan #kotabharu #pantaitimur
User Image mohdtaufiqqq_ Posted: Feb 24, 2018 2:43 PM (UTC)

42
0 Normal
[[DISEBABKAN REVOLUSI NI , DAH BANYAK BUDAK SEKOLAH JADI JUTAWAN TAU]]. Baca sampai habis 👇🏼.
.
Salam semua 😄. Malam ni saya nak share kat korang satu knowledge baru, rajin3 kan baca ye.
.
Ok kalau korang pernah belajar sejarah dan subjek ekonomi , korang mesti faham benda ni. Korang mesti tahu yg lepasni negara kita dah tak pakai wang fiat (duit kertas) , sebab lepas ni kita akan start pakai wang digital tau . Korang nak ke korang taknak ke korang mesti terpaksa jugak hadap benda ni. 😧😧
.
Tapi apa yg bestnya , disebabkan ada wang digital ni lah , ramai budak2 muda boleh ada duit simpanan yg banyak , nak tahu caranya ? Korang pm saya terus lah . SAYA explain by ws.
.
.
Klik no ws saya dekat bio ok. Korang takyah save no dah😚😚.
. #betabusinessclub #bizvalet #bizvaletlifestyle #cryptocurrency - #regrann
User Image ismat_pandi Posted: Feb 24, 2018 2:29 PM (UTC)

405
4 Normal
Alhamdulillah.
.
Baru berumur 17 tahun sudah berdikari dan ingin mengubah hidup 💪💰
.
Semakin hari,semakin ramai yang rebut peluang dan join team bisnes ismat.🔥🔥 .
.
So yang mana nak join tu bolehlah tekan link di bio ismat @ismat_pandi .
#BETABusinessClub #MSD #MSDollar #Monspace #Bitcoin #Ripple #Ethereum #Litecoin #DogeCoin #Bitconnect #titaniumnetwork #titaniumfamily #cryptocurrency #coinmarketcap #tidex #bisnessantai #target2018 #batupahat #johor #paritraja #youngentreprenuer #uthm #uitm #unikl
User Image mhdaizuddin Posted: Feb 24, 2018 1:38 PM (UTC)

25
0 Normal
[[DISEBABKAN REVOLUSI NI , DAH BANYAK BUDAK SEKOLAH JADI JUTAWAN TAU]]. Baca sampai habis 👇🏼.
.
Salam asar semua 😄. Petang ni saya nak share kat korang satu knowledge baru, rajin3 kan baca ye.
.
Ok kalau korang pernah belajar sejarah dan subjek ekonomi , korang mesti faham benda ni. Korang mesti tahu yg lepasni negara kita dah tak pakai wang fiat (duit kertas) , sebab lepas ni kita akan start pakai wang digital tau . Korang nak ke korang taknak ke korang mesti terpaksa jugak hadap benda ni. 😧😧
.
Tapi apa yg bestnya , disebabkan ada wang digital ni lah , ramai budak2 muda boleh ada duit simpanan yg banyak , nak tahu caranya ? Korang pm saya terus lah . SAYA explain by ws.
.
.
Klik no ws saya dekat bio ok. Korang takyah save no dah😚😚.
. #betabusinessclub #bizvalet #bizvaletlifestyle #cryptocurrency
User Image syuibzayn Posted: Feb 24, 2018 1:03 PM (UTC)

500
12 Mayfair
kalau nak berjaya dlm bisnes kita kena jd BUTA dan PEKAK .
Buta dgn halangan di hdapan
.
Pekak dgn kata2 negatif dan cacian .
#betabusinessclub #blackdiamondnetwork #vsco #vscocam
User Image xrsyadi.co Posted: Feb 24, 2018 12:25 PM (UTC)
50
4 Normal
Guys,nak tanya sat,korg pernah x jumpa BUSINESS yang MASYUK bole buat income beribu2😱💸💸 SIAP ADA VACAY FREE DEKAT KRABI😱, .
Haaaaa,xde kan?, Business abam ni kitorg ada team yg SUPPORT KAW2🙆,korg ada??😏
.
Pastu income bulanan macam PASCA Degree malah lebih lagi😎
📊Income seminggu min RM600📊
👥Coaching Padu sampai Berjaya👥
💥Skills and secret technique marketing💥
.
Whatsapp saya segera untuk memiliki MSD atau sebarang pertanyaan atau tekan sahaja link di bio 📞 +60196412742( Irsyadi )
📞 +60196412742( Irsyadi )
📞 +60196412742( Irsyadi )

#project2018 #extraincome
#alphaglobalnetwork #msdollar #cryptocurrency #bitcoin #blockchain #matawangdigital #lifeinspiringlife #millionaire #BETABusinessClub #BBC #EntrepreneurVisionGuild #investmentplans #realinvestments
#UPSI #UKM #UPM #OUM #UTP #UUM #UPNM #GMI #UNITEN #POLIMAS #PTSS #krabi
User Image king__zahed Posted: Feb 24, 2018 12:00 PM (UTC)
dianelyanni
388
0 Normal
"When I saw you, I was afraid to meet you. When I met you, I was afraid to kiss you. When I kissed you, I was afraid to love you. Now that I love you and I am afraid to lose you."
.
.
.
#lifeinspiringlife #bbcfamily
#titaniumfamily #familyvacay2018
#bbcshareholdervacay #betabusinessclub
User Image thesllyy Posted: Feb 24, 2018 11:17 AM (UTC)

13
0 Normal
Program 'CREATE SAVING'😍😍
.
.
.
.
Korang ada masalah saving??💸 sibuk kerja??📁.
Tak ada masa??⏰.
Tapi nak ada saving untuk long term dalam masa yang sama💰.
.
Kami bru launch satu projek iaitu CRYTOCURRENCY MSDOLLAR yang bru listed kat coin market cap.. Ini akn boleh tolong korang buat saving minima RM20,000 dan buat duit poket at least RM600 seminggu tanpa mengnggu kerja harian korang
.
.
Boleh PM tepi..📨 .
.
▶https://www.wasap.my/601123299800
▶ https://www.wasap.my/601123299800
▶ https://www.wasap.my/601123299800
.
.
Promotion untuk 15 orang yang PM awal included..😀
Siapa cepat dia dapat.
.
.
#betabusinessclub
#NoMLM #NoMoneyGame #NoScammer #ProjekberdaftardenganSKM #IPOAgroplantation #OTCmarket #Crytocurrency #msdollar
User Image yow.naz Posted: Feb 24, 2018 10:40 AM (UTC)

47
1 X-Pro II
yow.naz 11h ago
Seronok dapat banyak ni. Nak buat full time tapi assignment belambak. Buat part time je pon ok la. Ok x ok gais?
Peace✌
.
.
.
#cryptocurrency #rm600 #coachingmantop #betabusinessclub #sharing #bisnessempoi #msd #evolutionofmoney #lambattinggal #galacticentrepreneurnetwork
User Image fiq_hkimm Posted: Feb 24, 2018 10:26 AM (UTC)

38
0 Normal
User Image zuhaidiedarus Posted: Feb 24, 2018 7:59 AM (UTC)

63
0 Normal
JANGAN CAKAP ABAM POLIS TAK PAYUNG👮👮 .
.
.
Aik??? Polis pon buat bisnes jugak ke??? Hurmmmm confius abg.😎 Kata biz abg nie money game lah, skim cepat kaya lah, haram lh, itu lah inilah.
.
Kan dah bgthu, dh bagi bukti lagii tuu, x percya jugak. (Polis ke sapa sapa pon boleh join, amik peluang yang ada) 💶💶💶💶💶.
Ad org tnya abg, bnda nie bukan scam ke??
Bukan bisnes nie tipu org ke??
.
Tu la lbih percayakn khabar angin lagi drpd prgi duduk dan dengar dari org yg lbih tahu lagii. Tu lah suka sangat dngar cakap orang..😥😥😥 Honestly.
.
Monspace ni real bisnes
Tapi ade makhluk zalim yang gunakan nama monspace untuk tipu orang, itu sbb nma monspace buruk disebbkn org2 yg x de sikap tanggungjawab dan jujur. Jadi apa tunggu lagi korg 😎😎😎 Nk bukti dah bagi dah. Ape tunggu lagii cepat amik peluang yang ada nie.
.
Berminat nak tahu caranya MSDOLLAR untuk Pasif income RM100,000.00- RM300,000.00..!! 📲📲📲WhatsApp'Call saya untuk info #cryptocurrency#MSDOLLAR yang satu masa nanti akan menjadi sangat popular seperti yg biasa kita dengar seperti #bitcoin dan seumpamanya😊😊😊 .
.
👇Maklumat lanjut sila PM saya👇
.
📲01129223844 (Edy)
.
📲01129223844 (Edy)
.
📲01129223844 (Edy)

#BlackDiamondNetwork
#BETABusinessClub
#Bitcoin
#CryptoCurrency
#msd
User Image ariefnottengku Posted: Feb 24, 2018 7:21 AM (UTC)

114
0 Normal
People make mistake, but thats when we learn something new 😌. .
Hey guys! My team business is growing even larger! When you join , you already have a strong team who can lead to your success! Saya dan team akan bimbing dari A sampai Z sehingga anda capai rm10K sebulan atau lebih! Ketahui revolusi mata wang dengan menekan link di bio saya!

#betabusinessclub #galacticentrepreneurnetwork #titaniumnetwork #livepositivelife
User Image solihin_kamarudin Posted: Feb 24, 2018 4:47 AM (UTC)

122
8 Normal
Jaminan untuk berjaya dalam hidup tidak pernah ada.jangan tanya orang lain.tnya diri sendiri.kerana hari esok kita sendiri dan orang lain tidak boleh beri jaminan kita hidup atau mati.
.
.
Jadi teruskan kehidupan selagi diizinkan.berhenti mengeluh dan ambil tindakan untuk melawan dan berusaha untuk kebaikan diri sendiri dan orang lain
Insyallah.keep fighting👊🏻
.
Salam saya untuk usahawan2 muda di malaysia.
.
.
#Tekan Link diBio☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️ #savingplan #lifestyle #azizanosman #ferrari #kualalumpur #buatduitpoketsepantaskilat #pasifincome #dreambecometrue #mentormilionare #auditts #lifeinspiringlife #msdollar #unikl #usahawanmuda #blackdiamondnetwork #bitcoin #Betabusinessclub #testimony #nissan
User Image fauzanmisrun Posted: Feb 24, 2018 4:19 AM (UTC)

28
0 Normal
MSD telah berada di kedudukan 14 dunia untuk cryptocurrency beb....😱Kejayaan demi kejayaan dikecapi syarikat...😎😎...Dah makin ramai orang tahu pasal MSD...Rugi siapa tak simpan lagi MSD...Jadi jika berminat bole pm atau Tekan jer link di bio saya... #jutawanmuda
#monspace
#BETABusinessClub
#BlackDiamondNetwork
#msd
#usahawanmuda
User Image _chin.s Posted: Feb 24, 2018 2:34 AM (UTC)

38
0 Normal
_chin.s 19h ago
Assalamualaikum dan salam sejahtera

Dato Seri Najib pun ada bagitahu pasal The Fourth Revolution & Era Digital Economy . So start tahun 2018 kita mmg akan menuju ke arah ekonomi digital adik , abang . Sayang kalau kita lepaskan peluang utk simpan matawang digital MSDOLLAR ni sedangkan kita dh tahu akan dtg penggunaan matawang digital semakin meluas sekarang . Lambat tinggal . Singapore 4 tahun lepas dh start guna dh

60103439632(mirul)
60103439632(mirul)
60103439632(mirul)

#betabusinessclub
#MSD
#Cryptocurrency
#lifeInspirasilife
User Image hnif_hssan Posted: Feb 24, 2018 12:59 AM (UTC)

149
0 Gingham
Ramai orang suka ambil sikap ' TUNGGU DULU ' sedangkan masa itu tidak pernah berhenti meninggalkan kita 🙂
.
#BETABusinessClub #BlackDiamondNetwork #vsco #vscocam
User Image muhdhanif_ha Posted: Feb 23, 2018 11:07 PM (UTC)

75
0 Normal
Opportunities are like sunrises, if u wait too long, you miss them.
Morning☺
#betabusinessclub
#bbcquotes
#entrepreneurvisionguild
User Image fathi_azmi22 Posted: Feb 23, 2018 3:02 PM (UTC)
19
0 Normal
⚡Zup ⚡Zup ⚡Zup ⚡
.
.
.
.
.
New investor dalam MSD.🔥🔥🔥
.
.
Alhamdulillah , siapa yang nk belajar cara gandakan simpanan paling trending abad nie 🔥. Pm abam sekarang ada promo utk korang!!
.
.
Ws 013-9102605 (Fathi)
.
.
#BETABusinessClub #cryptocurrency #bizvalet #cmc #GECSUMMIT #kualalumpur #ampang #petalingjaya