Toggle navigation

#AirAsia821,852 POSTS

Post Content
User Image mfeoclothing Posted: Apr 20, 2018 1:33 AM (UTC)

imellisas
sisi.asih
2
0 Normal
👕✈
.
.
Premium Quality
Model. @imellisas @imellisas
Pilot. Garuda Indonesia
Cabin. Garuda Indonesia
Outfit by. MFEO "My Flight Eager Outfit - Made For Each Other"
.
.
.
#mfeoclothing #mfeojeans #mfeodenim #mfeosport #mfeogroup #aviasi #aviation #aviationlovers #plying #fly #boeing #boeinglover #crewlife #papakilo #pilotindonesia #indonesianpilot #pilot #avgeek #pramugari #pramugariindonesia #indonesianstewardess #flightattendant #garudaindonesia #citilinkindonesia #batikair #lionair #airasia #sriwijaya #nam #kalstar
.
.
Price 👇
Rp. 450. 000,-
(S, M, L, XL, XXL)
Rp. 500. 000,-
(XXXL)

Color 👇
Baby Pink, Dark Grey, Navy
Size 👇
S : P 60 x 47
M : P 64 x L 51
L : P 66 x L 53
XL : P 68 x L 55
XXL : P 70 x L 57
XXXL : P 75 x L 64
.
.
"My Flight Eager Outfit - Made For Each Other"
User Image pakej_bercuti_makjah Posted: Apr 20, 2018 1:30 AM (UTC)

0 0 Normal
Naikk jeep di Merapi Yogyakarta😍
.
Salah satu aktiviti yg akan dilakukan bila korang join trip ke jogjakarta 👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻
.
Nak tryyy jommm tinggal 2 date sahaja lagi untuk tahun ni Pakej kita .
Detail boleh whatsapp sis 👌🏻
.
FAST RESPOND :-
WhatsApp 0178831392 Fairus (NH011)
WhatsApp 0178831392 Fairus (NH011)
WhatsApp 0178831392 Fairus (NH011)
.
#AydenAverroesHolidays #vscom #pakejjogja #pakejperth #pakejbajet #pakejbali #pakejbandung #pakejbercutimurah #pakejpercutian #pakejkrabidrkl #bazarkarat #pakejkorea #pakejkrabi #pakejseoul #pakejkrabimurah #pakejmampumilik #pakejhatyai #pakejphuket #pakejlangkawi #pakejtioman #pakejperhentian #pakejpangkor #bandungtrip #airasia #bissnessonline #onlineshopping #honeymoonpakej #pakejbercutimakjah #trustedagent
User Image pewiit.skincare Posted: Apr 20, 2018 1:30 AM (UTC)

2
1 Normal
risteena nk cari 88 orang
yang ada msalah kulit muka
dan yang dah try macam2 produk
Kesan seawal 1 minggu
Cukup 88 orang akk akn tutup promosi RM2.68
Saya akan bantu sebaik mgkin
.
TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK??
JERAGAT TAK HILANG2 MCM KESAN TERBAKAR ..
RAWAT SEBELUM TERLAMBAT..
MERAWAT KULIT SEMUDAH ABC.. .
.
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ semua msalah akn hilang
✔ Tiada kesan sampingan
✔ berseri2
✔ 100% ramuan herba semulajadi
✔ Banyak testimoni yg dh berjaya
✔ muka bertambah licin
✔ parut pon main jauh2
✔ jeragat bukan main senang lagi hilang
✔ jerawat nak naik pun tak berani
.
➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit..
➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang..
➽utk diskaun 50%..sila whatsapp ARINA ye...hehe +60169313439
✔ Free Postage
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte
✔ FREE 4 Masker shiseido .. nk ? wthpps skrg +6069313439
➽Sis nak lebih cepat boleh tinggalkan hp no pada comment dibawah..serta merta akan diwhtsapp..+60169313439

#pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #kuruscepat #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkurus #sayanakkurus #raya #iphone #sayajualmurah #sayajualmurah2 #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #kurussebelumraya #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingph #zizanrazak #neelofa #airasia #kulit
User Image myskintex Posted: Apr 20, 2018 1:25 AM (UTC)

3
0 Normal
Your Personal Fourtain of Youth ,
Now in a Bottle: Softening cleanser, Soothing toner, Age reversal serum, UV protect whitening lotion, Facial scrub.
#malayweeding#raya2018#airasia promotion2018#cikgusekolah# jururawat#kursuskahwin #Brunei #Singapore #doorgift #walimatulurus #Miri
🎀 TUBUH LANGSING DAN KULIT CANTIK @missfazura BUKAN RAHSIA LAGI
.
Fazura dah amalkan TruDolly ni lebih dari 10 tahun tau! Tengok lah sendiri, cantik kan our lady boss ni 😍
.
Uolls wajib cuba TruDolly + VDolly ni dan rasakan sendiri keberkesanannya. Dah tak takut lagi keluar rumah tanpa make up 😍
.
Alhamdulillah ramai yang bagi feedback positive and dah ramai pun yang repeat order! Uolls bila lagi?
.
.
Uolls serious nak kite bantu uolls cantik head to toe? Yuk cepat² whatsapp for inquiries and to place order 😘
.
.
.
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669 (click link dekat bio)
.
🚗 COD available!
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#trudollykualalumpur #trudollyagent #trudollyHQ #trudollyampang #trudollybyfazura #trudolly #fazura #fattzura #cumicumi #produkkecantikan #trudollymelawati #crewlife #malaysiaairport #mahb #trudollydamansara #klia #airasia #uitm #nursemalaysia #fazurafans #fazbulouswarriors #trudollyjb #trudollysingapore
User Image anisaprella Posted: Apr 20, 2018 1:17 AM (UTC)
17
2 Normal
You can't buy happiness but you can buy a plane ticket and that's kind of the same thing..
User Image letstravellah Posted: Apr 20, 2018 1:16 AM (UTC)

6
0 Normal
User Image fun.travel.agent Posted: Apr 20, 2018 1:14 AM (UTC)

3
1 Normal
User Image lombokjuara Posted: Apr 20, 2018 1:07 AM (UTC)

3
0 Normal
Rencanakan liburan kalian bersama kami @lombokjuara dengan mengunjungi berbagai destinasi wisata menarik di Pulau Lombok, kami menyediakan berbagai macam paket trip mulai dari paket 1D1N 2D1N 3D2N 4D3N 5D4N, semua paket trip tidak bergabung dengan peserta lain.

Adapun destinasi wisata yang kami tawarkan, antara lain :
Selong Belanak
Pantai Kuta
Pantai Mawun
Pantai Tanjung Aan
Bukit Merese
Gili Trawangan
Gili Nanggu
Gili Sudak
Gili Tangkong
Gili Kedis
Gili Kondo
Gili Bidara
Gili Petagan
Gili Petelu
Gili Pasir
Pantai Pink
Bukit Selong
Taman Wisata Alam Sembalun
Air Terjun Benang Kelambu
Air Terjun Benang Stokel
Air Terjun Tiu Kelep
Air Terjun Sendang Gile
Pusuk Nipah
Desa Adat
Pusat Oleh-oleh
(Destinasi wisata lainnya juga bisa direquest sendiri). Untuk tarif dari paket trip yang kami tawarkan yaitu bervariasi, tergantung pilihan paket dan jumlah peserta.
Untuk tanggal trip bisa ditentukan sendiri, kami open setiap hari.

Mau trip motoran? Bisa banget, selain menghemat biaya kalian juga bebas bisa berkunjung kemana aja.

Info lebih lanjut bisa menghubungi kami di nomor 087864469750 (WhatsApp). Jadi kapan bergabung? 😉
Bersama kami @lombokjuara yang akan memberikan perjalanan liburan anda lebih seru, berkesan dan menyenangkan.
#lombokjuara #palangkaraya #airasia #malaysiaairlines #malaysianhair #medan #aceh #lomboktrip #lomboktour #asia #garudaindonesia #kualalumpur #jambi #malaysiatour #pontianak #visitlombok #slangor #johor #gorontalo #triplombok #opentriplombok #kaltim #pontianak #palembang #makassar #palu #malaysia #dayak #balikpapan

Hashtags found on this page