Toggle navigation

#AWB22,482 POSTS

Post Content
@awb_kermit does this remind you of a certain Mr. Salty? ---------------------------
♤ Alpha Wolf Battalion ♤
---------------------------
Wolves don't lose sleep over opinions of sheep.
---------------------------
#gtav #rffn #outlast #psn #xb1 #minecraft #ripSHAMAN #Battalion #Wolf #gtagunrunning #Burnout #Roblox #TheWitcher #Borderlands #dope #gta #FightAsOne #Bunkerseries #Heroes #420 #Art #RIPLemmy #AWB #EXMCK
---------------------------
My brothers and sister
@itz_wolfy_gaming
@dhmcstark
@ren_thatgirl07
---------------------------
Follow my Fam.
@princessashshwee
@redneck72401
@Princess_PradaXO
@IX_No_Skill_XI
@DaisyXRiot
@Jax_Teller_EXMC_
@SOA_Sprinkle
@Laughing_COFN_Ice
@Laughing_COFN_Toner
@HAMCGrizzly
@6uffering
@6ealthy
@NewPhoenixLegion
---------------------------
Follow some cool people.
@deezygaming
@papa_nomad
All down just a big day of getting rid of the bricks and then onto the floor. It's starting to look massive #awb #Bricklayer #builder
Stok Dah Sampaiii!!!! Jom cpt2 sapa yg nak blh wasap direct ye... Yg brbungkus tu utk di pos nnt tau... Yg lain ada yg dh berpunya n ada lg jgk yg available... Jom wasap direct utk fast action... www.wasap.my/60139226927

#awb #armilabeauty #ISKIN #ibeautyteruihsegak #ibeautymalaysia
Внутренняя цветная купольная #AHD #видеокамера #720P день/ночь с ИК подсветкой до 20 метров. , #матрица 1/4"H42+XM310, чувствительность 0.1Lux @(F1.2,AGC ON); 0 Lux с ИК, потолочный и настенный монтаж, объектив 3.6мм, Zero Delay, Front-end данные без кодирования сжатия в фоновом режиме, в реальном времени, #2D-NR цифровое подавление шумов, #AWB автоматический баланс белого, #AGC автоматический контроль уровня сигнала, питание #DC12V(+/-10%)/200 mA( с вкл ИК), температурный диапазон -0°C ~ +55°C, Передача сигнала до 500 м. #минск #фото #видеонаблюдение #видеорегистратор #divitec.by
One week ago I was standing in the gardens of this beautiful hotel @theamericanclub. It was such a wonderful experience full of great food, new friends, gorgeous flowers and happy surprises! I can’t wait to share what is in the works. 📷 taken by my love @rbradbailey who got to play golf on one of the most magical courses! He was in heaven.
มันก็จะรั่วๆหน่อย
Excursion กับอมารีมา3ปีละ ไม่มีภาพพจน์ไรต้องรักษากันละ😝
Off the hotel, off the uniform we all friends😉😍 #awb #excursion #excursion2017 #teamwork #workhardplayhard #funtimes #playtime #amariwatergate #frontoffice #chonburi #thailand #bustrips #like #like4like #likeforlike #instagram
Amber soft lense feedback . Lense yg bakal digilai ramai.. Semua feedback dari amber lens sahaja . 99% cust yg pakai tersangat berpuas hati . Colour yg natural , xpedih mata , mata xberhabuk , boleh pakai lama sbb xrasa ape2 . Amber lens lulusan kkm yee 💕 . So xperlu ragu . .
✔️ kkm approved
✔️ apply 3 month
✔ Premium contact lens
✔ 1 year disposal lens ✔ Struktur lembut dan ringan ✔ Tidak menyebabkan mata sakit dan merah ✔ Sesuai utk sensitive ✔ Ade certificate
✔ Ready stock
✔ Mudah dicari ✔ Mata tidak kabur
✔ Warna jelas ✔ Tahan sepanjang hari
✔️ 14mm - 16mm .
Berminat ❓ terus wsap nurul yee 📲📲 0173228734 💋 .
Psttttt ❗️ jangan curi pic amber lens tanpa kebenaran . Pihak HQ akan mengambil tindakan mana2 yg mengambil kesempatan di atas feedback kami 👌

#princessbvrc #bvrcadvanced #boddiezslimmingherbalbath #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #minyaksusukruqyah #bubblegoldscrub #armilawhiteboost #sureglowlotion #bluelipstickcederevfa #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #gebu #awb #tipskurus #skincare #supplement #cantik #glowing #flawless #tipscantik #lens #lotion
Auummmm!
Amber soft lens 💋
.
Mengancam pulak tetiba kannn...!
Cantiknya la tgk izreen pakai lens code scarlett brown ni..
.
Whatsapp nurul.. xrugi pun dapatkan satu box! Sbb satu box tahan 3 bulan..free travel kit plak tu..
Warna lens pun lain macam!! Nampak mcm mata asli.. aumm! 💕
.
Whatsapp
0173228734

#princessbvrc #bvrcadvanced #boddiezslimmingherbalbath #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #minyaksusukruqyah #bubblegoldscrub #armilawhiteboost #sureglowlotion #bluelipstickcederevfa #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #gebu #awb #tipskurus #skincare #supplement #cantik #glowing #flawless #tipscantik #lens #lotion
4 TIP PEMILIHAN CONTACT LENS UNTUK KESELESAAN DAN KELIHATAN MENAWAN
.
.
Bukan senang kita nak cari contact lens yang kita suka kan?.. Bukan sahaja dari segi warna,tapi dari segi keselesaan pemakai. Kalau pakai contact lens berwarna ni boleh menampakkan matα sedikit besαr dan menawan gituu.
.
Macam mana nak pilih lens yang selesa?
1.Tak pedih tak sαkit dan tak rasa pakai lens LANGSUNG!!
2.Boleh dipakai sehinga 9 jam.
3.Mempercantik penampilan matα. Ala-ala mat saleh gituu.
4.Yang penting lulus KKM tau.
.
Ada ke contact lens macam tu?? Adaaaaa…
AMBER LENS, jawapannyaa ..
.
Bukan tu je tau,ramai yang dah menggunakan Amber soft lens ni nak repeat oder sebab :
1.Senang dibawa ke mana-mana dengan travel pack.
2.Mengikuti trend.warna pon jelas.
3.Sesuai untuk matα sensiitif!!.
4.Menambah kepercayaan diri
5.Selamat dan terdiri dari pelbagai jenis mengikut citarasa
6.Ready stok.!!!
.
Anda banyak pilihan smpai rambang matα lawa2 lak tu,rasa nak semua je..hehe.
.
99 orang pertama yang KOMEN, akan mendapat limited edition punya lens,cepat2 !!
.
HAA..TUNGGU APA LAGI?
.
Whatsapp .
0173228734

#princessbvrc #bvrcadvanced #boddiezslimmingherbalbath #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #minyaksusukruqyah #bubblegoldscrub #armilawhiteboost #sureglowlotion #bluelipstickcederevfa #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #gebu #awb #tipskurus #skincare #supplement #cantik #glowing #flawless #tipscantik #lens #lotion
Nak singkir toksin penyebab jerawat?
.
Penyebab gatal2 muka??
.
Penyebab resdung?? .
Jom amalkan BVRC ADVANCED berserta dengan air kosong minimum 8gelas sehari untuk hasil lebih ketara dan tersingkir semua toksin.. .
Kulit luaran yan cantik bermula dari dalaman yang bersih dari kotoran.. Macamana jerawat nak berhenti tumbuh kat muka dan badan kalau toksin bertompok2 dalam badan kannn.. .
Anda lambat anda rugi..
.
Whatsapp
.
0173228734

#princessbvrc #bvrcadvanced #boddiezslimmingherbalbath #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #minyaksusukruqyah #bubblegoldscrub #armilawhiteboost #sureglowlotion #bluelipstickcederevfa #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #gebu #awb #tipskurus #skincare #supplement #cantik #glowing #flawless #tipscantik #lens #lotion
pemutih kulit paling pantas..!! 12x ganda lebih cepat.. hasil seawal 3hari -7hari.. nikmati sendiri hasilnya.. dan satu lagi,mohon kenalpasti tahap mana kulit anda ya.. supaya senang benda ni nak putihkan kulit anda step by step..tidak la hari ni telan, esok nak mengamuk2 bagai cakap tak putih ..sabar sabar.. dalam ni kandungan semua 100% semulajadi..
so step by step ok👌👌 yang penting sbotol ni dah nampak lain macam gitu hasilnya.. whatsapp bvrc adv ke

www.wasap.my/+60173228734

#princessbvrc #bvrcadvanced #boddiezslimmingherbalbath #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #minyaksusukruqyah #bubblegoldscrub #armilawhiteboost #sureglowlotion #bluelipstickcederevfa #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #gebu #awb #tipskurus #skincare #supplement #cantik #glowing #flawless #tipscantik #lens #lotion
pemutih kulit paling pantas..!! 12x ganda lebih cepat.. hasil seawal 3hari -7hari.. nikmati sendiri hasilnya.. dan satu lagi,mohon kenalpasti tahap mana kulit anda ya.. supaya senang benda ni nak putihkan kulit anda step by step..tidak la hari ni telan, esok nak mengamuk2 bagai cakap tak putih ..sabar sabar.. dalam ni kandungan semua 100% semulajadi..
so step by step ok👌👌 yang penting sbotol ni dah nampak lain macam gitu hasilnya.. whatsapp bvrc adv ke

www.wasap.my/+60173228734

#princessbvrc #bvrcadvanced #boddiezslimmingherbalbath #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #minyaksusukruqyah #bubblegoldscrub #armilawhiteboost #sureglowlotion #bluelipstickcederevfa #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #gebu #awb #tipskurus #skincare #supplement #cantik #glowing #flawless #tipscantik #lens #lotion
pemutih kulit paling pantas..!! 12x ganda lebih cepat.. hasil seawal 3hari -7hari.. nikmati sendiri hasilnya.. dan satu lagi,mohon kenalpasti tahap mana kulit anda ya.. supaya senang benda ni nak putihkan kulit anda step by step..tidak la hari ni telan, esok nak mengamuk2 bagai cakap tak putih ..sabar sabar.. dalam ni kandungan semua 100% semulajadi..
so step by step ok👌👌 yang penting sbotol ni dah nampak lain macam gitu hasilnya.. whatsapp bvrc adv ke

www.wasap.my/+60173228734

#princessbvrc #bvrcadvanced #boddiezslimmingherbalbath #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #minyaksusukruqyah #bubblegoldscrub #armilawhiteboost #sureglowlotion #bluelipstickcederevfa #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #gebu #awb #tipskurus #skincare #supplement #cantik #glowing #flawless #tipscantik #lens #lotion
เที่ยวให้สุดแล้วหยุดที่วอนนิ่ง!! ... คุณนัทได้กล่าวไว้😂😉😝
#awb #excursion #excursion2017 #outing #teamwork #frontoffice #fun #funtimes #playtime #bustrip #boomerang #chonburi #thailand #like #like4like #likeforlike

Hashtags found on this page