Toggle navigation

#7HariMencintaiku151,299 POSTS

Post Content
User Image dyxy_byfazz Posted: Feb 25, 2018 4:05 AM (UTC)

11
0 Normal
Hai guys 💕💕💕💕
.
Suka tak org makeup kita nampak glowing mcm ni?
.
Kalau suka, tengok lah produk apa dia pakai 💁
.
Nampak je mahal tapi tahan berbulan bulan.
Nampak je tak mampu pakai tapi sebenarnya boleh je saving duit tiap bulan.
Nampak je mcm susah nak pakai padahal yang siapa tak reti makeup tu lah paling sesuai pakai.
.
If you wanna try?
Its for you.
.
If not?
Its not for you.
.
Simple.
.
.
#dyxycosmetics #teamcikbunn #syafiqahaina #7harimencintaiku #syurgayangkedua #pulauperhentian #perhentiankecilpakejhavoc #perhentianisland #nakcantik #nakcantikcarisaya #dyxyoriginal #terengganu #umt #umk #uitm #politeknik #pkt
User Image violetempire.co Posted: Feb 24, 2018 1:57 PM (UTC)

22
2 Normal
Tutorial MAC Foundation STUDIO FIX FLUID SPF15

Available code - NC20
-
Other Mac Foundation available 👇🏼
MAC PRO LONGWEAR SPF10 FOUNDATION
Available code - NW13
.
How to order?
1. Whatsapp 01251463767 or tekan link di bio 👇2. Send your order or just screenshot pilihan awak
3. Make payment and send me receipt & details
-
-
Jaminan Original, 💯
Jaminan Puas Hati 💯

#foundationbrush #brushmurah #brushcomel #makeupbrushmurah #berusmekapmurahmalaysia #foundationmurah #sayajualbrushsetmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #zizanmall #biarakujadipenunggu #sayangpapasayatak #suriharimrpilot #7harimencintaiku #lofattah #neelofa #fattahamin #aydajebat #wanitaterakhir ##surihatimrpilot #7harimencintaiku #biarakujadipenunggu #sayangpapasayatak #urusanhaticikdramaqueen #isterituanihsan #amyramar
User Image mymal_808 Posted: Feb 24, 2018 10:45 AM (UTC)

72
4 Normal
7 Hari Mencintaiku || Episod 14.5
Hadiah buat Mia 😍😍😍😍
#7harimencintaiku
User Image eija_wahab Posted: Feb 24, 2018 9:21 AM (UTC)

175
2 Normal
Jd bapak sakit boleh, bapak yg lembut boleh, bapak yg garang giler pun boleh..pendek kata serba boleh yer
@aman_graseka. .
.
Pak Kamal - Pak Saad - Pak Samad
.
.
#kekasihpaksarela
#PapaNakMenantu
#7harimencintaiku
User Image highcalsium_terbaik Posted: Feb 24, 2018 8:39 AM (UTC)

3
1 Normal
Lagi success stories.. Bertalu-talu ...
customer hantar testimoni.. Fuh ada yang naik 5 cm . Yang umur 30 ke atas pon masih boleh naik tinggi. Saya jual, saya guide dan pastikan anda naik tinggi.
.
Berminat untuk dapatkan konsultasi percuma:
☎Whatsapp : +601136213186
📲 Wechat : stokis_peninggi

#nakjaditinggi #kasutpanas #kasutkeren #tvm #kluang
#tinggibadan #malaysia #kluang #artismalaysia #7harimencintaiku #heightup #malaysianfood #kotatinggijohor #homebakerkulaijaya
#kotatinggi #kulai #kulaijayajohoremalaysia #peninggibadansemulajadi
#tiensmalaysia #tienssabah #fatahamin #vscomalaysia
#malaysia #ketot #like4like
#sayajual #naktinggicepat #batupahatjohor #batupahatmall #batupahatwedding #batupahatfood
User Image smart_peninggi Posted: Feb 24, 2018 8:37 AM (UTC)

4
0 Normal
Lagi success stories.. Bertalu-talu ...
customer hantar testimoni.. Fuh ada yang naik 5 cm . Yang umur 30 ke atas pon masih boleh naik tinggi. Saya jual, saya guide dan pastikan anda naik tinggi.
.
Berminat untuk dapatkan konsultasi percuma:
☎Whatsapp : +601136213186
📲 Wechat : stokis_peninggi

#nakjaditinggi #kasutpanas #kasutkeren #tvm #kluang
#tinggibadan #malaysia #kluang #artismalaysia #7harimencintaiku #heightup #malaysianfood #kotatinggijohor #homebakerkulaijaya
#kotatinggi #kulai #kulaijayajohoremalaysia #peninggibadansemulajadi
#tiensmalaysia #tienssabah #fatahamin #vscomalaysia
#malaysia #ketot #like4like
#sayajual #naktinggicepat #batupahatjohor #batupahatmall #batupahatwedding #batupahatfood
User Image tinggilawa.best Posted: Feb 24, 2018 6:45 AM (UTC)

13
1 Normal
Lagi success stories.. Bertalu-talu ...
customer hantar testimoni.. Fuh ada yang naik 5 cm . Yang umur 30 ke atas pon masih boleh naik tinggi. Saya jual, saya guide dan pastikan anda naik tinggi.
.
Berminat untuk dapatkan konsultasi percuma:
☎ whatsapp : +601151534689
📲 Wechat : STOKIS_HERBAL

#nakjaditinggi #kasutpanas #kasutkeren #tvm
#tinggibadan #malaysia #artismalaysia #7harimencintaiku #heightup
#peninggibadansemulajadi
#tiensmalaysia #tienssabah #fatahamin #vscomalaysia
#malaysia #ketot
#sayajual #naktinggi
User Image mymal_808 Posted: Feb 24, 2018 3:31 AM (UTC)

145
0 Normal
7 Hari Mencintaiku || Episod 14.4
Helmi wat hal
#7harimencintaiku
User Image contactlens_rm15.co Posted: Feb 24, 2018 3:29 AM (UTC)

8
0 Normal
TYPE LENS: Mini nobluk violet
DIAMETER/SIZE: 14.5MM
.
Harga:rm18
Pos rm8 sm rm11 ss .
Whatsapp 0176758358
Pos 1-2 hari bekerja selepas payment .
100% original
100% selesa
Cantik dan menawan .
Power pon ada...harga sama
Cara-cara order;
1. Hantar jenis lens atau screenshot lens yg berkenan di hati
2. Saya cek stock
3. Anda buat bayaran dan brg dipos keesokan hari nya . .
#sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #koreanlens #promosicontactlens #bazaarpaknil #auralens #boronglens #ctdk #contactlensborangmurah #contactlensborong #dropshipcontactlens #juallens #sayajuallenskoreamurahmalaysia #lensnobluk #noblukmalaysia #noblukmurah #noblukborong #muamalaysia #laraaishah #gegarvaganza3 #ellymazlein #amsyar #neelofa #7harimencintaiku #awaksangatnakal
User Image yanie.pelangi_shoppe Posted: Feb 24, 2018 3:02 AM (UTC)

4
0 Normal
Tripearl eyecare ni untuk ibu dan ayah pun boleh tau. Yang rabun jauh, rabun dekat, silau cahaya, mata selalu pedih, gatal dan merah, haaa inilah penawarnya uolsss.
.

Minggu ni sis buat promo jimat jur tau. Ramai tanya apalah rasa jus ni kann..rasa buah orange campur kurma gitu. Memang sedap! Tak pahit pun.
.

HARGA NORMAL RM120
HARGA JIMAT MINGGU NI RM80 sahaja awakkkk.
Mana nak dapat harga jimat giler camni lagi 😜
.

Whatsapp sis 017-7009858
Habis promo salam sayonara deh 👻

____________

#ubatrabunmurah #rawatmatarabun #rabunjauh #rabundekat #silaucahaya #matapedih #ubatrabun #justripearleyecare #tripearleyecare #hotitem #bazaarpaknil #malaysiaonlineshopping #borongmurahmalaysia #borongmurah #kedaionlinemurah #produkoriginal #takoritakjual #likeforlike #like4like #moodrepublik #7harimencintaiku #jannanick #sayajualprodukkecantikan #eyecare #jomsihat #titiancinta
User Image mymal_808 Posted: Feb 24, 2018 2:47 AM (UTC)

71
0 Normal
7 Hari Mencintaiku || Episod 14.3
Cian Khuzairi kna marah Mia 😢😢😢
#7harimencintaiku
User Image mymal_808 Posted: Feb 24, 2018 2:08 AM (UTC)

124
1 Normal
7 Hari Mencintaiku || Episod 14.2
Khuzairi bersumpah Mia gadis suci 😊
#7harimencintaiku
User Image yanie.pelangi_shoppe Posted: Feb 23, 2018 6:35 PM (UTC)

8
0 Normal
Bosannya rabun jauh ni! Dah lah tak nampak dari jauh, lepas tu orang senyum kat kite pun tak nampak 😰 Tak pasal-pasal orang cakap sombong tak bertempat 😂
.

Pernah tak uols merasai perasaan cemtu? Hanya orang yg rabun jauh ja boleh tahu camne perasaannya bila orang lambai dari jauh kita tak nampak pastu kita buat tak tahu 🙈
.

Yang rabun jauh atau ada masalah berkaitan silau cahaya, sis recommend korangs cuba jus vitamin untuk mata ni. Bahan semua natural berasaskan sayuran dan buahan. Berkualiti dan semestinya halal 👏
.

Please jangan lepaskan peluang untuk harga terjimat terduduk ni ok 👻
.

HARGA : RM80 (SM) | RM90 (SS)
(3 botol tripearl eyecare)
.

Whatsapp 017-7009858

____________

#ubatrabunmurah #rawatmatarabun #rabunjauh #rabundekat #silaucahaya #matapedih #ubatrabun #justripearleyecare #tripearleyecare #hotitem #bazaarpaknil #malaysiaonlineshopping #borongmurahmalaysia #borongmurah #kedaionlinemurah #produkoriginal #takoritakjual #likeforlike #like4like #moodrepublik #7harimencintaiku #jannanick #sayajualprodukkecantikan #eyecare #jomsihat #titiancinta
User Image whiteningbooster.co Posted: Feb 23, 2018 3:32 PM (UTC)

8
1 Normal
Nak putih pinkish??
.
Makan 3 capsules dh cerah‼‼ .
.
. ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅TIdak ada kesan sampingan .
.
💜Kulit putih 5x ganda
💜Mehilangkan parut lama
💜Mengecilkan liang roma terbuka
💜Mengecutkan JERAWAT .
💜Menyingkir kan toksin dlm bdn
💜Kulit gebu,lembap&pink .
.
❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤
.
🎀Promosi Rm60 🎀
🎀Promosi Rm60 🎀
🎀Promosi Rm60 🎀
... ✅ Rm8sm
✅ Rm11ss ....
💜📌0163711539📌💜
.
....
Satu botol tahan satu bulan .
TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼
Digalakan utk ibu menyusu bayi . 👶🏿👉🏻👶🏻 .
.
#boosterwhitening
#ubatputih #kulitputih
#kcolly
#kcollymurah
#kcollyori
#dewyglowmurah #dianzvitamin
#scrubcoffee
#kosmetikmurah #collagenmurah
#collagen
#collagenterbaik #jemaimawhitening #pilljemaima
#dewyglow
#emmamembong #bellezacollagen #bellezamurah #susukambingkurmamadu #serummurah #vitamincroseship #magandaglow
#dianzvitamin
#lofattah #susukambingkurmamadu #ramenchallenge #maniquinchallenge #7harimencintaiku
#awaksangatnakal
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
User Image mymal_808 Posted: Feb 23, 2018 2:16 PM (UTC)

116
1 Normal
7 Hari Mencintaiku || Episod 14.1
Mia dh salah sangka 🤔🤔🤔🤔
#7harimencintaiku

Hashtags found on this page