Toggle navigation

#2years4months9,968 POSTS

Post Content
คือว่า หนูอยากจะเลียนแบบปาก sexy เหมือน m&m แต่ออกมาเป็นแบบนี้นะฮะ 😂 #lilbluebell #2years4months
Когда я еще только мечтала о ребёнке и материнстве часто представляла, каким будет мой ребёнок 🤗 Глаза, носик, губки, волосы...голос ❤️
Мне кажется уже тогда в своей голове я представляла именно эту девочку! Как такое возможно? 😅

А сейчас я задумываюсь, если вторым будет братик, будут ли они похожи, или он будет полной противоположностью? 😅🤔

Мы сами создаём свой мир, стоит только захотеть 🤷🏼‍♀️😎 Я точно знаю, мысли материальны 👍🏻
#tori_17октября
อะไรคือท่าส่ายก้นตอนจบ อะไรคือแฟชั่นสร้อยคิตตี้สีชมพู+สะพายกระเป๋า Pony สีชมพู 🙄 #ผู้นำแฟชั่น #lilbluebell #2years4months
ขอขอบคุณ soundtrack จาก Helen Doron ค่ะ 😆 @benz_panitan @ningsworld
Small holiday trip kami berempat, 👨‍👩‍👦‍👦
As usual, mirza y paling seronok.. 👦🏻
Almaklumlaa dpt main air sakan..💧 Moment mama xleh lupa smpai bila-bila, bila tgh sonok mndi mnda..ttibaa..
Mirza p dkt dgn papa dia, Pami Wo..👨🏻 "Papa, mirza nk syg (cium pipi) papa..maceh mandi kolam"🌸 Mama masa tu tergamam, speechless..😳
Besar dh ank mama papa sorng ni..😅 Adryan pn boleh tahan main air, even first time..sllnya adryan ngn mama laa tukang tgk je..😂 Insya Allah, ada rezeki..kita jalan2x lg ya ank2x..👦🏻👶🏻 Syukur alhamdulillah di atas segala nikmat ini, ya rabbi..🌹
Semoga keluarga kecil kita sentiasa di bawah rahmat Ilahi, aminn..🤗 #swimmingtime#muhammadmirzanufail#2years4months#muhammadmirzaadryan#11months#heromamapapa#duaduasukaswim
Let a smile be your umbrella on a rainy day 😄☔️
.
Zizi looks pretty wearing hijab from @amanda_hijab5, special gift of #AliyaBirthday_GA.
Pretty and comfy, love it so much ❤️❤️❤️
Thank you Aunty 😘
.
Zizi, 2yo 4mo, Girl, Jakarta
.
#zizitantik #aviatra #2years4months
#fujifilm #fujifilm_id #fujifilmxa1 #xf27mm #kamerabunda #super_kids_channel #lfl #fff #like4like #likeforlike #followforfollow
Semingguan yang lalu seperti biasa Jelo baru bangun tidur pagi dia main mobil2annya sambil belajar ngeja huruf trus akhirnya mama Jelo berhasil diem2 ngevideoin Jelo karna tiap kali Jelo ngeja semua huruf yang dia liat dan dia tau mamanya pegang hp mau videoin eeh Jelo nya langsung kabur gitu aja 😅

Agak bingung ini mamanya ngajarin ngeja dari depan kenapa anaknya suka ngeja dari belakang masaaa hahaha. 🗣 Jelo mah bebaaaassssss 🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻 Makin gede Jelo tuh susah banget divideoin dan kalo disuruh poto pun susahnyaaaaa minta ampun. Kalo pas dapet poto Jelo yang bagus rasanya bahagia deh hehehe. Yhaa agar supaya mamanya bisa upload di instagram kek mama-mama muda yang lainnya 😌😌 #latepost #Jelobelajardirumah #spellingbaby #AlkhalifiAngelo #2years4months #28monthsold #harinyajelo #baby #babyboy #babyjelo #babyjelovideo #videojustbaby #instavideo #justbaby #instababy #itsallaboutbaby #ig_kids #kidswall #toddler #toddlerlife #swag #littleandbrave #instagram #videooftheday
Small holiday trip kami berempat, 👨‍👩‍👦‍👦
As usual, mirza y paling seronok.. 👦🏻
Almaklumlaa dpt main air sakan..💧 Moment mama xleh lupa smpai bila-bila, bila tgh sonok mndi mnda..ttibaa..
Mirza p dkt dgn papa dia, Pami Wo..👨🏻 "Papa, mirza nk syg (cium pipi) papa..maceh mandi kolam"🌸 Mama masa tu tergamam, speechless..😳
Besar dh ank mama papa sorng ni..😅 Adryan pn boleh tahan main air, even first time..sllnya adryan ngn mama laa tukang tgk je..😂 Insya Allah, ada rezeki..kita jalan2x lg ya ank2x..👦🏻👶🏻 Syukur alhamdulillah di atas segala nikmat ini, ya rabbi..🌹
Semoga keluarga kecil kita sentiasa di bawah rahmat Ilahi, aminn..🤗 #swimmingtime#muhammadmirzanufail#2years4months#muhammadmmirzaadryan#11months
Good Morning Beautiful Souls ☀️
Be Kind to Your Self Today ❤️
.
Zizi looks pretty wearing hijab from @amanda_hijab5, special gift of #AliyaBirthday_GA.
Pretty and comfy, love it so much ❤️❤️❤️
Thank you Aunty 😘
.
Zizi, 2yo 4mo, Girl, Jakarta
.
#zizitantik #aviatra #2years4months
#fujifilm #fujifilm_id #fujifilmxa1 #xf27mm #kamerabunda #super_kids_channel #lfl #fff #like4like #likeforlike #followforfollow
Everyday is a adventure with this one. The things that come out of his mouth is unbelievable until you hear it yourself 😂😂😂 #2years4months