Toggle navigation

#1year6month4,483 POSTS

Post Content
User Image i____world Posted: Feb 20, 2018 12:43 PM (UTC)

279
0 Normal
.
1year6month!😻♡
記念日ディズニーとってもとっても楽しかった🤤🤤
載せたい写真がありすぎる!😂
.
#lovesky #1year6month #Anniversary #Disney #Disneyland #いいね返し #制服ディズニー #2.20
User Image yamanao530 Posted: Feb 20, 2018 11:13 AM (UTC)

38
0 Normal
.
.
.
\1year6month♡/ とてつもない!
こんなに長く一緒におれるなんて!
幸せ!♡
感謝しかない!
ほんとにいつもありがとう!
今でも迷惑ばっかかけてしまうけど
ちゃんと隣におってくれる。
こんな奈緒のことスキでいてくれてありがとう!
奈緒のお世話できるん壱星しかおらんね!笑
壱星のお世話できるんも奈緒しかおらん!ってゆってもらえてますように、、
これからもずっと一緒!
ダイスキ!♡ #1year6month
#ありがとう
#壱星のことゎ奈緒にまかせろ
#って自信もって言いたい
#これからも精進精進
User Image emmahameiza Posted: Feb 19, 2018 7:40 PM (UTC)

3
0 Normal
last but not least
.
all about food 😘
.
makan sampai lebam until 10am
.
tips nak tapau, korang bawa tupperware siap2 .
tips ke dua, bring ur daughter along then tanya “ alia nak ni ke? “
laju je mek menganguk tanda “ nak “
.
teach ur kids how 😆 it’s a good trick lol 😂 sebab kami tapau macam2 tp xde gmbr sbb laju je makan .
Lets Review our best ever vacay
@lonepinehotelpenang .
#AliaShortVacay
#PoolActivity
#1year6month
#LonePineHotelPenang
#hotelinpenang
#Besthotelinpenang
User Image emmahameiza Posted: Feb 19, 2018 7:35 PM (UTC)

4
0 Normal
lots of good food and good friends
.
semua nak tegor alia tp biasa la mek, sombong n xnak dunia dengan org, mama dengan ayah kena rajin bawa kluar ni 🤔
.
next vacay 😬 please @putra87 .
kahkahkah 😂 say nope for this year, maybe tahun depan plak ☺️😆 ade surprise gift 🎁 menanti so xboleh nak hiphip horrey sgt 😅
.
Lets Review our best ever vacay
@lonepinehotelpenang .
#AliaShortVacay
#PoolActivity
#1year6month
#LonePineHotelPenang
#hotelinpenang
#Besthotelinpenang
User Image emmahameiza Posted: Feb 19, 2018 7:28 PM (UTC)

4
0 Normal
User Image emmahameiza Posted: Feb 19, 2018 7:24 PM (UTC)

6
0 Normal
Lone pine ni kalau korang nak tahu, dia bersebelahan dengan @hardrockhotelpg je
.
depan hotel ni ade night market
.
tapi makanan a bit expensive lo, kami makan malam pun mcd/subway je 🤣 pagi baru terjah breakfast kau kau😂
.
Lets Review our best ever vacay
@lonepinehotelpenang .
#AliaShortVacay
#PoolActivity
#1year6month
#LonePineHotelPenang
#hotelinpenang
#Besthotelinpenang
User Image zierahamzah93 Posted: Feb 19, 2018 7:54 AM (UTC)

19
0 Normal
Sblom cucuk, sronok siap brgambar lgi.. Pandai dh buat peace kat camera, walaupun peacenye 1jari jew☝😁 Sekali kene cucuk, hambekk meraung terus😂😂
Satu klinik dngr sore ayra😆

#bbyayra #1year6month #penyerihidupmamapapa
#semakinbijak
#selselotakbrkembang
User Image elviraprawita Posted: Feb 19, 2018 3:17 AM (UTC)

58
2 Normal
Edisi imlek kami sekeluarga 😂
.
Ben uda bisa kiong hi kok, cuma gitu deh.. malu2 klo di depan orang 😂
.
#ernestbenjamin #1year6month
User Image ksjuuu Posted: Feb 15, 2018 10:03 PM (UTC)

179
10 Normal
ksjuuu 5d ago
С маленьким праздником мою бусинку #baby_sandra💖
#baby #babygirl #sandra #birthday #1year6month
User Image ozalmahmud Posted: Feb 18, 2018 6:00 PM (UTC)

43
2 Normal
Happy Özal's day💙💙💙 #1year6month
User Image alexthomas3994 Posted: Feb 18, 2018 4:02 PM (UTC)
ericajane47
45
5 Normal
Happy 1 year and 6 months to this unbelievable woman! I couldn’t ask for anyone else whose more supportive, loving, and caring. I love you so much sweet pea, I can’t wait to accomplish so much more together! #girlfriend #goingtomarryher #iloveyou #1year6month #beautiful #love #loveyou #princess
User Image ___425__h Posted: Feb 18, 2018 3:46 PM (UTC)

koshichan2
110
3 Normal
💐💗
.
.
(2018.02.18💍)
.
あっちゅーまの1年半年記念日☝️💭
最近は《荒野行動》にハマって、バイト終わって家かえってバタバタお風呂入って朝方までゲーム。
朝早起きしてゲーム出かける合間にゲーム。
ゲームゲームゲーム。
久しぶりにハマってる☝️笑
荒野行動の話しかしてないんじゃないかな?って、くらいやし、なんなら、ますますカップルっぽくなくなってる1年半!🤣👉
それもそれで二人らしくていい💭
春休みは荒野行動三昧になりそうです😚💗
.
.
#記念日 #デート #プリント倶楽部 #カップル
#いつもありがとう
#happyanniversary #couple #love
#1year6month
User Image kad_khanittha Posted: Feb 18, 2018 11:46 AM (UTC)

28
0 Normal
วันแรกเรารักเธอยังไง วันนี้เราก็รักเธอแบบนั้น 💓
#1year6month 😍💏
User Image emmahameiza Posted: Feb 18, 2018 1:57 AM (UTC)

5
0 Normal
Alia sgt jarang turun pantai
.
kali ni she decide untuk “ geleng aje 🤣 “
.
tanda takut dengan air laut 😅😂
.
Lets Review our best ever vacay
@lonepinehotelpenang .
#AliaShortVacay
#PoolActivity
#1year6month
#LonePineHotelPenang
#hotelinpenang
#Besthotelinpenang
User Image emmahameiza Posted: Feb 18, 2018 1:54 AM (UTC)

3
0 Normal
ni la tempat kami stay
.
Premier Garden suit
.
Price asal RM1k 😱 last minute book skali gst RM500+ ...soo nak dtg sini plan ur vacay, n book earlier as u can...
.
boleh dpt RM250+ per night tao....saving sikit2, lama2 jd bukit, short vacay bukan selalu kan...once in the year, kali ni je kami plan awal skit, sbb duit bnyk nak saving untuk moving ke shah alam 😘
.
Lets Review our best ever vacay
@lonepinehotelpenang .
#AliaShortVacay
#PoolActivity
#1year6month
#LonePineHotelPenang
#hotelinpenang
#Besthotelinpenang