Toggle navigation
User Image aisy_elysha Posted: Mar 18, 2015 9:06 AM (UTC)

FEED
5
0 X-Pro II

More posts from this user

User Image aisy_elysha Posted: Jun 2, 2017 1:07 PM (UTC)

19
0 Normal
Sape de jual beg mcm ni..mohon pm pleaseeee...
User Image aisy_elysha Posted: Apr 8, 2017 10:13 AM (UTC)

12
1 Normal
[PB CORSET = PASU BUNGA]

Kalau masukkan tanah dalam pasu hari ni, esok pecahkan pasu, confirm tanah terburai. Tapi kalau lepas sebulan, then pecahkan pasu, Insya Allah, tanah takkan terburai. Cantik je ikut bentuk pasu. 😘

Kalau sarung PB pun sama. Pakai harini, esok memang tak nampak kesan terus. Confirm tersembul balik buncit dan lemak kat badan kalau tak sarung. Cuba pakai konsistent. Lepas sebulan, tengok hasilnya. Pasti puas hati. 😉

Jom PM atau Whatsapp hakak cepat. Pakai sekarang, raya nanti confirm letop. Nak cari saiz baju pon lebih mudah. 😍

019 9753450
User Image aisy_elysha Posted: Nov 25, 2016 12:32 PM (UTC)

86
9 Normal
Ada hari rasa nak bergaya blink2,
ada hari lain pula rasa nak bergaya ringkas persis Warda Erina!
Jadi cadangan kami, awak padankan je Hawa atau Lana blouse dengan Palazzo!
Ringkas, selesa dan kemas! :)
__
Siapa yang ada koleksi Hawa blouse ni dalam wardrobe tu cuba bagi tahu warna apa yang awak dah ada ?
Hari ni kita release lagi 8 warna baru Hawa.
Special November price, awak leh campur dua2 blouse ni untuk harga lebih jimat.
__
Cepat dapatkan 😉Banyak lagi pilihan warna!
Jangan lepaskan peluang, beli baju baru pada harga istimewa!

Material : High Quality Como Crepe
Size : S, M, L, XL
Wudhuk & Nursing Friendly
Jom whatsApp sekarang 0199753450
Utk survey warna2 yg super gorgeous 😘😘
User Image aisy_elysha Posted: Sep 1, 2016 12:46 PM (UTC)

61
7 Normal
1st impressions itu penting..☺️☺️
Bila pakai @sephiabyjannanick_ kat rambut my dotter dia pom cakap..mm..wanginya...😍😍😍
Lembut ja rambut kakak..💁🏻💁🏻
#sephiabyjannanick #arganoil #wanginyerrr
User Image aisy_elysha Posted: Aug 31, 2016 12:52 PM (UTC)

44
2 Normal
User Image aisy_elysha Posted: Jun 3, 2016 3:17 AM (UTC)

25
2 Normal
Assalamualaikum... Sempena Hari Jumaat Nih
Yunee nak buat "Happy Hour Postage "

Nak tak nak tak?

Hari Nih siapa yang BANKIN dari jam 12 tengahari sehingga jam 3 PETANG sis akan terima FREE POSTAGE !!!
Dan terhad untuk 5 orang sahaja ya
Saya yakin sis salah seorang dari mereka semua, Caiyok sis.
JoM cepat cepat !
PM / whatsapp 👇🏻 ☎️ 0199753450
☎️ 0199753450

#DamyaAmyCouture
#JubahTiara
#KurungNaylaa
User Image aisy_elysha Posted: May 28, 2016 2:33 PM (UTC)

7
0 Normal
Jom pakat try susu kambing kurma madu..
User Image aisy_elysha Posted: Apr 28, 2015 11:09 AM (UTC)

39
2 Normal
User Image aisy_elysha Posted: Apr 22, 2015 11:52 AM (UTC)

22
0 Normal
MANFAAT MISSLUNA SERUM
_______________________________

Kesan Sepantas 3 hari kerana produk ini berkualiti Premium ! [ ✔]Mempercepatkan proses repairing dan proses meremajakan kulit [ ✔] Menghalus dan melembutkan kulit yang kasar [ ✔]Menyegarkan serta mengatasi masalah kulit kusam
[ ✔]Mencegah jerawat
[ ✔]Mengecutkan jerawat
[ ✔]Mencegah pori-pori tersumbat
[ ✔]Mengecilkan liang pori yang besar
[ ✔]Menghilangkan jeragat [ ✔]Melambatkan proses penuaan seperti kedutan dan garis halus
[ ✔]Menegangkan kulit [ ✔]Bertindak sebagai pelembap [ ✔]Mengekalkan kolagen dalam kulit [ ✔]Menjadikan kulit lebih pinkish

Wassap/tele/sms
0132055249
#aisyelysha
User Image aisy_elysha Posted: Apr 7, 2015 9:21 AM (UTC)

13
0 X-Pro II
User Image aisy_elysha Posted: Apr 5, 2015 4:11 PM (UTC)

7
1 Ludwig
User Image aisy_elysha Posted: Mar 25, 2015 8:24 AM (UTC)

4
2 X-Pro II
User Image aisy_elysha Posted: Mar 22, 2015 12:27 PM (UTC)

5
0 Valencia
I created this collage using an app called instapicframeapp, #madewithinstapicframesapp
#missThem
User Image aisy_elysha Posted: Mar 18, 2015 9:06 AM (UTC)

5
0 X-Pro II
User Image aisy_elysha Posted: Mar 1, 2015 2:02 PM (UTC)

10
0 Normal
User Image aisy_elysha Posted: Feb 27, 2015 10:08 AM (UTC)

3
0 X-Pro II
User Image aisy_elysha Posted: Feb 26, 2015 11:17 AM (UTC)

9
3 Mayfair
User Image aisy_elysha Posted: Jan 24, 2015 8:10 AM (UTC)

7
0 Nashville
Okayy..from now on i'm fall in love with u #naelofarhijab