Toggle navigation
  Posted: Sep 18, 2013 5:13 AM
3,072
19 Normal
My happiness πŸ’—

More posts from this user

User Image fashasandha Posted: Nov 17, 2017 5:30 PM (UTC)
45,709
551 Normal
Check-in tempat paling tidak digemari.. πŸ˜“
Ya demi kebaikan .
.
.

Terima kasih dear followers for the tips. Terima kasih banyak
πŸ™Œ
Adik Jemyma temankan ibu jaga abang ya Sayang.
Bukan selalu abang Rayfal sakit kan 😒 #iburayfalraysha
User Image fashasandha Posted: Nov 17, 2017 2:56 PM (UTC)
rizalashramrnt
azizakazan
ennyridwan
vareenkaur
45,934
2,347 Normal
Semakin lewat malam semakin naik tinggi temperature anak ibu.
Dah jumpa doktor dan dah makan ubat, tapi masih panas.
Walaupun anak dah tidur, maka ibu akan masih berjaga sehingga siang hari.
Ya Allah sembuhkan sakit anak hambamu ini.
.
Kepada ibu2 yang membaca,Mohon kongsi tips macam mana nak kurangkan panas anak yang sedang tidur. .

Terima kasih pihak produksi Orange Tree kerana membenarkan saya cuti esok untuk bersama dengan anak saya Putra Rayfal yang sedang sakit.
Allah saja yang dapat membalasnya. πŸ™Œ . @ennyridwan #iburayfalraysha
User Image fashasandha Posted: Nov 17, 2017 6:39 AM (UTC)
11,035
99 Normal
Jemput lunch sayang2 semua.
Jangan lupa baca doa sebelum makan ok πŸ’“πŸ’• @wlfs4eva
User Image fashasandha Posted: Nov 17, 2017 3:22 AM (UTC)
3,119
65 Normal
Jom sama2 makan tanpa rasa bersalah.
Solifit Dhaja kan ada? .
.
.
.
Miss Ina
013-627 2020 @d_haja
Jom kurus secara sihat.
User Image fashasandha Posted: Nov 17, 2017 1:49 AM (UTC)
2,987
64 Normal
Sukar untuk saya percaya, produk keluaran Malaysia juga bagus setanding produk international. Jarang jumpa foundation yang menepati citarasa saya sbb saya mmg tak suka make up tebal.
Foundation ni sangat best .
Dengan jujur, saya bagi 5 bintang.
.

Tahniah @syokcosmetics !
.
.
.
Kepada mereka yang ingin mencuba, cepat hubungi nombor dibawah
010 239 9014 βœ…
019 227 5159 (COD kawasan KL)
#instaikhlas #angahfashasandhacuba
User Image fashasandha Posted: Nov 17, 2017 1:25 AM (UTC)
2,999
42 Normal
Salam Jumaat yang indah
Terima kasih buat peniaga2 online yang tidak jemu kirimkan hadiah buat saya.
Hanya yang betul2 berkualiti saja yang akan saya kongsi dengan followers saya.
Apapun, selamat maju jaya buat semua peniaga online.
Jom dengar angah mengomel πŸ’“
#instaikhlas #angahfashasandhacuba
User Image fashasandha Posted: Nov 17, 2017 12:07 AM (UTC)
vanidah_imran
16,059
92 Normal
Salam Jumaat buat semua. Kenangan manis 2 minggu lalu bersama pelakon berbakat yang disayangi ramai.
Saya sangat mengagumi lakonan beliau, dan beliau merupakan salah seorang artis yang sangat jelita dan berbakat besar. Primadona negara, Kak Vanidah Imran. ❀️
Sejujurnya saya merasakan trofi ini milik beliau, atau kak Ellie Suriati. Namun Dengan rendah hati saya menerima hadiah hari Jumaat daripada Allah dengan hati yang bersyukur. Saya berharap saya dapat bekerjasama dengan mereka dan dapat menimba ilmu lebih banyak lagi. #syukuralhamdulilah @wlfs4eva
User Image fashasandha Posted: Nov 16, 2017 6:23 AM (UTC)
sugarcandymy
murshid_eunos
iman_imran75
6,156
50 Normal
❀️
2 LELAKI TERAGUNG
Kesayangan Ramai... .
Thank You my dear Tengku Alliana for this beautiful cake.
So sedap kurang manis... Terima kasih kerana tidak pernah menghampakan i πŸ˜‡πŸ˜’πŸ™πŸŒΉ
@sugarcandymy
User Image fashasandha Posted: Nov 16, 2017 6:18 AM (UTC)
2,154
25 Normal
Wanted to throw a suprise birthday hi-tea for both of them, tiba2 i yang kena suprise sbb semua dah terbang jauh tanpa bagitau pada kita. Dapat tau few hours before diorng terbang.
Tak mengapa,
Disebabkan dah plan semuanya daripada awal,kita tetap teruskan...jom sama2 kita semua doakan diorng daripada jauh.
Semoga Panjang Umur, murah Rezeki dan sukses selalu.
Selamat bercuti dan Selamat Hari lahir buat
@murshid_eunos @iman_imran75
I may not be a perfect star, but both of you will always be on my mind, M.O stars.
Take Care ❀️🌹 #syurgayangkedua
User Image fashasandha Posted: Nov 16, 2017 3:53 AM (UTC)
4,111
96 Normal
Apabila tiada kejujuran..
maka
Cinta telah berakhir...
Kita tak mampu jadikannya Cinta sebenar...
.
.
.
#syurgayangkedua
User Image fashasandha Posted: Nov 15, 2017 1:22 PM (UTC)
13,544
171 Normal
User Image fashasandha Posted: Nov 14, 2017 3:28 PM (UTC)
5,267
60 Normal
Happy birthday Abam Payong @zarulumbrella , panjang umurmu murahkan rezeki and stay happy as always. Yang pasti dia kena prank smlm on set. 🌟☺️
#syurgayangkedua
Thank You honey for the vid
@elizadsharifuddin @wlfs4eva
Last day for Dynot.
Ill be missing you girl
@dynasmokhtar
Thanks for the lovely earrings.
Jumpa lagi 😒
User Image fashasandha Posted: Nov 14, 2017 8:30 AM (UTC)
6,392
113 Normal
Pasti ramai tak sabar kan?
Feb 2018
.
.
.
dato Prof @razakmohaideen
@yusrykru @krumusic
User Image fashasandha Posted: Nov 14, 2017 6:32 AM (UTC)
zakwan_yaakub
wanrezaril
7,078
51 Normal
Thank You adik manis tokey studio shooting ,
Father to be @zakwan_yaakub temankan kakak lunch.
Sekarang dato Zak ni sering lambat. Tapi sebagai kakak, kita maafkan dia πŸ˜ŠπŸ€—
User Image fashasandha Posted: Nov 14, 2017 2:17 AM (UTC)
11,694
91 Normal
Parent-teacher meeting for Putra Rayfal.
Thanks Om for the pic. #iburayfalraysha
User Image fashasandha Posted: Nov 13, 2017 11:28 AM (UTC)
27,647
516 Normal
User Image fashasandha Posted: Nov 13, 2017 2:57 AM (UTC)
4,464
61 Normal
Setiap perbuatan itu,
Bermula dengan niat ..
Dato Prof @razakmohaideen @yusrykru
User Image fashasandha Posted: Nov 12, 2017 2:09 PM (UTC)
31,091
292 Normal
Dalam banyak2 burger, burger ni jugak yang menjadi pujaan hatiku.
I love you Pakcik Ramly burger πŸ˜„
.
.
.
@wlfs4eva #syurgayangkedua
User Image fashasandha Posted: Nov 12, 2017 9:41 AM (UTC)
sinarfm
57,158
687 Normal
Durian lovers sure telan ayaq lioq kan... gulp.
Heavennya dapat makan durian sedap petang2 tengah hujan ni kan...
πŸ€—πŸ˜‚